Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dikkat et canım bu havalar geçiş dönemi hastlalık havası

ay nazara gelmişsiniz sanki bu ne hepiniz hastasınız yahu çok geçmiş olsun canım

çok saolun kızlar hastalıklar gitsinde bi daha gelmesin inşallah hiçbirimize....

bende sağlık ocağına gitmiştim dikişleri aldırmaya ama almadılar yaraya baya laynamış dikişler yarın dra aldırcam inşallh

birazdan lesliele 3ml yapıcam

aklın başına gelmiş zaten deryacığım seninki gibi büyük düşüş olurmu bilmiyorum ama düşüş olacağı kesin tatlım :
gelmişsin ama ben yoktum evet

msj 32

canım ben 36 yaşındayım.2 tane liseye giden oğlum var.
boyum çok kısa onun için azıcık kilo alınca yusyuvarlak oluyorum.

annem her zaman zayıflamam için baskı yapar.ama evde tatlı börek olunca da azıcık tadına bak der.heralde çocuklarına kıyamıyorlar.

msj 33
Alevcim geçen yıl bir kere diyetisyene gitmiştim.bulunduğumuz ilde yok.onun için sürekli gidemedim.bazı durumlar oldu onun verdiği diyeti de uygulayamadım.

yağlarımı falan ölçtü .sağ kol sol kol,sağ bacak vs hepsindeki yağları ,kası ,suyu ölçüyor.
1500 cal diyet verdi.her öğüne 2 dilim( etimek büyüklüğünde) ekmek vermişti.ekmeğe eşdeğer besinleri de tablo halinde veriyor.onlardan yersen 1 dilm ekmek çıkar dedi.

tabi derya nerden uygulayacak.her hafta gel dedi.3 sa yol.dersten sonra gitmem lazım ona da yetişemiyordum.kadın hafta sonu da çalışmıyordu.neyse neticede ben diyet yapamadan 6 ay daha geçti.

msj 34

canım geçmiş olsun .ben de yeni girdim takıma ......sen sağlığına kavuş ta inş diyete devam edersin.

nerdesiniz kızlar haster ece alev betül ve sayamadığım diğer kızlar ben giriyorum siz yoksunuz ben akşam olmam sizde akşam gelirsiniz

msj 35

Aslıcım genellikle benim geldiğim saatlerde de kimse olmuyor.akşamları eşim evde ,bilgisayar pek bana kalmıyor. ertesi gün okul olunca çok geç yatamıyorum.ben de sizin yazdıklarınızı sonradan okuyorum.

allah bağışlasın canım genç yaşta liseye giden çocukların var ne güzel benimde basenlerim var canım defolup gitselerdi şu basenler ne güzel olacaktı yaa.. anneler öyle canım benim girdiğim saatlerdede kimse olmuyor canım bende gün içinde girebiliyorum

msj 36

sabah 7.30
1 su brd ılk ballı limn su

8.00 kahvaltı
domates -salatalık
şekersiz çay
peynir
yarım tatlı kaş bal

öğlene kadar 5 su bardağı ılık su içtim.

öğlen yürüyerek gidip geldim( yarım sa)

12.30 yemek
balık
salata
1 dilm çavdar ekm

16.30
1 küçük elma -mandalina

18.00 akşam yemeği
taze fasulye

biraz daha su içerim.

msj 38

bende de o basenlerden bol miktarda var.aldığım kilolar üst bacak ,kalça ve karında birikmiş durumda.bölgesel olduğu için hareket etmemiz gerekiyor.

msj 39

ben de şimdilik çıktım .inş akşam spor yapabilirim.ne kadar zor oluyor o yorgunlukla.....çoğunlukla uyuyup kalıyorum.

msj 38

bende de o basenlerden bol miktarda var.aldığım kilolar üst bacak ,kalça ve karında birikmiş durumda.bölgesel olduğu için hareket etmemiz gerekiyor.
aynen canım karın gitti ilk üstten gidiyor bende kilolarr aşağıyada gelecek hayırlısıyla ben sadece yürüyüş yapabiliyorum oda çalıştırıyordur herhalde bacakaları
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize:92::92:

leslieyle 3ml yürüyüşümü yaptım bi fincanda yeşil çay içtim kızlar hepsi iyide eşim geç geliyo akşam yemeği ni geç yemiş oluyorum ama çok az yiycem zeytinyağlı pırasa yaptım bide makarna

iyi akşamlar olsun çıtırlarıma..

kızlar kusuruma bakmayın dün gece çok rahatsızlandım.Ateş falan..hastaneye gittim tabi serum yedim..doktorum biraz daha yavaş git diyette yavaş yavaş alıştıra alıştıra ver yoksa bünyen kaldırmaz dedi..havalardan falan hastalandım ama sanırım..

neyse bırakalım şimdi kötüyü de iyilere bakalım..

dün beden eğitimi dersimiz vardı.Geçen sene biraz sıkan beden kıyafetlerim bu yıl tam oluyor diyebilirim yazın son giydiğimde altı biraz kasıyodu..şimdi normalin üstünde diyebilirim.üstü de;göbeğim çok çıkıyordu şimdi bayağı fark var..

ayrıca arkadaşım bugün okulda sen hergün biraz daha zayıflıyorsun hem yüzün hemde vücudun dedi

arkadaşlar ben saat 17 de 2 bardak çay
3 tane közlenmiş yeşil biber
1 kk az beyaz peynir ve 1 lokmacık -küçük- ekmek yedim

saat 19 da da 1 kaşık patates kavurması yedim boool su içtim bugünkü yeme içme işimi sonlandırdım

canım ben senin menünü çok sağlıklı buldum bence gayet güzel gidiyosun..

msj 38

benimde mide kısmımdaki yağlar erimeye başladı,karnım küçüldü ve selülitlerim bayağı yok olmaya başladı arkadaşlar bende darısı bel ve basenlerdeki simitlere diyorum...

yürüyüşün basenlere çok faydalı olduğunu biliyorum canım sen yeterki devam et zamanla eridiklerini göreceksin..

öncelikle geçmiş olsun cimcime kaptanım...
çabalarının karşılığını almaya başlamana sevindim darısı başımıza
ee ne demişler sabreden ece kiloları verirmiş.....

bu arada hatırlarsan bende 2. haftamda hastanelik olmuştum yanlış diyetten ...senin rahatsızlığının sebebinin değişken hava koşulları olduğunu biliyorum ama yinede aklının bi köşesinde kalsın canım diyet yaparken sağlığını ihmal etme emi....

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar genel olarak söyleyeyim menüler süper gidiyor.. böyle giderse kaptırmayacağız 1.liği..
sen de iyi ki varsın canım..
ben açlık değilde üşüme hissediyorum yaw bu hava fena üşütüyor insanı

ben üşümeyi seviyorum valla hele de kalbimde gülüşüyle içimi ısıtan biri varsa

ayy hiç ihmal edermiyim kuzum beim..valla cidden birilerinden destek görmek insana özgüven veriyor..

çook saol canım benim iyi dileklerin için..darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…