- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.561
dikkat et canım bu havalar geçiş dönemi hastlalık havası
ay nazara gelmişsiniz sanki bu ne hepiniz hastasınız yahu çok geçmiş olsun canım
aaahhh ah ben o mantının üstüne hiç bişey yemedim hilalcim..
eve gidince sporumu yaptım ve yatana kadar bool su içtim cezalıyım...
iltifatların için sağol canım....sorma bidenem yaa ablam sabote ediverdi bi güzel gaza gelip te yedim mantıyı...
ama sonra bi güzel yakıverdim kalorisini..
yok canım keşke gelseydin üzerime aklımın başına gelmesine yardımcı olurdun...
yinede üstüme gelmedin sağol canım..
ben akşam artık hiç bişey yemedim ne meyve ne yoğurt sadece su içtim canım...
geçmiş olsun canım bu arada tekrar aramıza hoş geldin...
bak şimdi güzelim süt yoğurt peynir hepsi bi arada tüketilince birbirinin kalsiyumunu öldürüyor tavsiyem en azından o yoğurdu diğerleriyle tüketmemen...
bu arada o nescafe yi de görmemiş olayım. bari...
bence güzel menü...
zaten ben bu hafta derya sen ve hasretten büyük düşüşler bekliyorum canım ....
e ben geldim şimdide sen yoksun aslıcığım...
aklın başına gelmiş zaten deryacığımyok canım keşke gelseydin üzerime aklımın başına gelmesine yardımcı olurdun...
yinede üstüme gelmedin sağol canım..
zaten ben bu hafta derya sen ve hasretten büyük düşüşler bekliyorum canım ....
e ben geldim şimdide sen yoksun aslıcığım...
kaç yaşındaydın sen deryacığım? seni anlıyorum canım geçen sene evdeydim kaç kere diyet yaptım ben bile hatırlamıyorum plates diyet ama evde olduğum için haliyle arkadaşlara gidiyordum diyet bozuluyo başka yere gidiyordum yine bozuluyordu şimdi ise kendi işim çalışıyorum daha hareketliyim gezmeye pek fırsat olmuyo şimdilik kaçamaklar sadece haftasonu oluyor o kadarda olacak diyorum ben kendi kendime bide geçen seneki gibi yapmıyorum diyette kaçamak yaptım diye diyeti bırakmıyorum ümitsizliğe kapılma sen bu kiloları 10 yılda almışsın ve vereceksin. ben daha çabuk bi zamanda aldım 2010 temmuzda 64 kiloyla evlendim 2010 ocakta yani 6 ay sonra 70 olmuştum tabi diyet yaptım bıraktım derken en son tartıda 77 yi gördüm dur dedim kendi kendime ve öncelikle inş evlendiğim kiloya inmeyi planlıyorum
afiyet olsun tatlım
evet yürü canım bende yürüyorum
bekarken anneme diyet yaparken bişeyler olurdu hem kilo alıyorsun derdi hemde diyete başladığım zaman şu börekten azcık ye diye psikolojik baskı yapardı anneler öyle canım
sağol sanım ewet geçen hafta iyi kilo verdim çünkü çook sıkı ve tavizsiz bi diyet yaptım sabah akşam 45 dk spor yaptım bool su tükettim ve sürekli aktiftim ...
netice de böyle oldsu...
ben bu hafta kilomu koruyup haftaya tekrar düşüşw geçmeyi düşünüyorum...
bi anda kilo verip de halsiz düşmek istemiyorum ...
bu arada baktım sende iyi kilo vermişsin maaşallah..
iyi geceler arkadaşlar ya aksilikler peşimizi bırakmıyo bu aralar son 10 gün içinde ben 2 gözümden kızkardeşim kıl dönmesinden kaynanam gözünden ameliyat oldu bugünde yeğenimin yanındaydım çok hasta yüksek ateşten ağzı hep yara olmuş 4 gündür hiçbişey yiyemiyor rabbim şifa versin inşallah ....
takımdan atıldığımı düşününce ben geçen hafta rejimi sallamıştım biraz ama bu hafta toparlıycam kendimi en hızlı şekilde devam edicem inşallah ...
nerdesiniz kızlar haster ece alev betül ve sayamadığım diğer kızlar ben giriyorum siz yoksunuz ben akşam olmam sizde akşam gelirsiniz
msj 32
canım ben 36 yaşındayım.2 tane liseye giden oğlum var.
boyum çok kısa onun için azıcık kilo alınca yusyuvarlak oluyorum.
annem her zaman zayıflamam için baskı yapar.ama evde tatlı börek olunca da azıcık tadına bak der.heralde çocuklarına kıyamıyorlar.
msj 35
Aslıcım genellikle benim geldiğim saatlerde de kimse olmuyor.akşamları eşim evde ,bilgisayar pek bana kalmıyor. ertesi gün okul olunca çok geç yatamıyorum.ben de sizin yazdıklarınızı sonradan okuyorum.
msj 34
canım geçmiş olsun .ben de yeni girdim takıma ......sen sağlığına kavuş ta inş diyete devam edersin.
fatma izin almıştı canım evde olamayacakmış 1 hafta öyle demiştimsj 37
ben de fatmayı göremedim.hiç uğramadı.(kayukayu)
aynen canım karın gitti ilk üstten gidiyor bende kilolarr aşağıyada gelecek hayırlısıylamsj 38
bende de o basenlerden bol miktarda var.aldığım kilolar üst bacak ,kalça ve karında birikmiş durumda.bölgesel olduğu için hareket etmemiz gerekiyor.
kızlar bende bugünkü menümü yazayım hemen..
sabah kalkış 7.30
1 bardak ılık sirkeli-pekmezli su
kahvaltı 08:30
3 tane közlenmiş yeşil biber
1 tane haşlanmış yumurta
yarım domates
1 büyük bardak ılık su
ekmek yemiyorum zaten...
ara saat 12:30
1 tane elma
2 tane minik haşlanmış patates
ara saat 14:00
4 dilim kavun
1 tane hurma..
akşamı da hafif bişeylerle belki yarım kase çorbayla geçirebilirim..
tabi bool su içmeyide unutmuyorum ben...
msj 36
sabah 7.30
1 su brd ılk ballı limn su
8.00 kahvaltı
domates -salatalık
şekersiz çay
peynir
yarım tatlı kaş bal
öğlene kadar 5 su bardağı ılık su içtim.
öğlen yürüyerek gidip geldim( yarım sa)
12.30 yemek
balık
salata
1 dilm çavdar ekm
16.30
1 küçük elma -mandalina
18.00 akşam yemeği
taze fasulye
biraz daha su içerim.
msj 38
bende de o basenlerden bol miktarda var.aldığım kilolar üst bacak ,kalça ve karında birikmiş durumda.bölgesel olduğu için hareket etmemiz gerekiyor.
aynen canım karın gitti ilk üstten gidiyor bende kilolarr aşağıyada gelecek hayırlısıylaben sadece yürüyüş yapabiliyorum oda çalıştırıyordur herhalde bacakaları
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize:92::92:
iyi akşamlar olsun çıtırlarıma..
kızlar kusuruma bakmayın dün gece çok rahatsızlandım.Ateş falan..hastaneye gittim tabi serum yedim..doktorum biraz daha yavaş git diyette yavaş yavaş alıştıra alıştıra ver yoksa bünyen kaldırmaz dedi..havalardan falan hastalandım ama sanırım..
neyse bırakalım şimdi kötüyü de iyilere bakalım..
dün beden eğitimi dersimiz vardı.Geçen sene biraz sıkan beden kıyafetlerim bu yıl tam oluyor diyebilirim yazın son giydiğimde altı biraz kasıyodu..şimdi normalin üstünde diyebilirim.üstü de;göbeğim çok çıkıyordu şimdi bayağı fark var..
ayrıca arkadaşım bugün okulda sen hergün biraz daha zayıflıyorsun hem yüzün hemde vücudun dedi
gunaaaaaaaydınn herkese kızlar cuma gunu ıns bomba bnden gelır bugun tartldm ama solemıcm sızlere cuma solıcmtartılmıcktım ama dayanamadm yaa nese bıda tartılmam cumaya kadr gece ruyamda rejımı bozup gozleme flan yıodum ama nasıl pısman oluorum yaa sabh uyandm dedım sukur ruyaymıs gerck olsaydı napardm ben allahm sureklı ırademe sahıp cıkmama ızın werır ıns
kızlar genel olarak söyleyeyim menüler süper gidiyor.. böyle giderse kaptırmayacağız 1.liği..msj 27
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlar....
sabah 7.30
1 brd ılık ballı limonlu su
8.00 kahv
1 brd şekersiz çay
1 dilim kepek ekm
domates salatalık
peynir
ara
1 armut
4 çubuk karaker
yarım lt su
öğlen 12.00
1 kase yoğurt çorbası
2 dolmalık biber
salata (roka -marul-maydanoz)
sen de iyi ki varsın canım..eet cok etkılıo yaa.ewde herkes cok ısrar edıo cok azcık olsa ye dıe onlar ederken bıran evet hasret cok az yıyebılırsn dıorum ama yıne wazgecıorum İYİ Kİ WARSINIZ HEPINIZE BNLERCE TESKLERRR
ben açlık değilde üşüme hissediyorum yaw bu hava fena üşütüyor insanı
öncelikle geçmiş olsun cimcime kaptanım...
çabalarının karşılığını almaya başlamana sevindim darısı başımıza
ee ne demişler sabreden ece kiloları verirmiş.....
bu arada hatırlarsan bende 2. haftamda hastanelik olmuştum yanlış diyetten ...senin rahatsızlığının sebebinin değişken hava koşulları olduğunu biliyorum ama yinede aklının bi köşesinde kalsın canım diyet yaparken sağlığını ihmal etme emi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?