- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.601
bu arada fatma kayınvalidesinde olacağını hatta belki bildirim yapamayacağını yazmıştı..
tarfilciğim dönmene sevindim..tekrar hoşgeldin..
iyi geceler hayırdır inşallahbugün canım çok sıkkın hiç tadım tuzum yok kızlar bişi yazamıcam herkeze iyi geceler
iyi akşamlar olsun çıtırlarıma..
kızlar kusuruma bakmayın dün gece çok rahatsızlandım.Ateş falan..hastaneye gittim tabi serum yedim..doktorum biraz daha yavaş git diyette yavaş yavaş alıştıra alıştıra ver yoksa bünyen kaldırmaz dedi..havalardan falan hastalandım ama sanırım..
neyse bırakalım şimdi kötüyü de iyilere bakalım..
dün beden eğitimi dersimiz vardı.Geçen sene biraz sıkan beden kıyafetlerim bu yıl tam oluyor diyebilirim yazın son giydiğimde altı biraz kasıyodu..şimdi normalin üstünde diyebilirim.üstü de;göbeğim çok çıkıyordu şimdi bayağı fark var..
ayrıca arkadaşım bugün okulda sen hergün biraz daha zayıflıyorsun hem yüzün hemde vücudun dedi
gunaydııın kızlar dun hıc gıremedım kusura bakmayın smdıde cıkmam gerek hemn doncem ama
günaydın canım nasılsın?
kızlar kahvaltım 2 tane domates kepekli ekmek tost
iyi akşamlar olsun çıtırlarıma..
kızlar kusuruma bakmayın dün gece çok rahatsızlandım.Ateş falan..hastaneye gittim tabi serum yedim..doktorum biraz daha yavaş git diyette yavaş yavaş alıştıra alıştıra ver yoksa bünyen kaldırmaz dedi..havalardan falan hastalandım ama sanırım..
neyse bırakalım şimdi kötüyü de iyilere bakalım..
dün beden eğitimi dersimiz vardı.Geçen sene biraz sıkan beden kıyafetlerim bu yıl tam oluyor diyebilirim yazın son giydiğimde altı biraz kasıyodu..şimdi normalin üstünde diyebilirim.üstü de;göbeğim çok çıkıyordu şimdi bayağı fark var..
ayrıca arkadaşım bugün okulda sen hergün biraz daha zayıflıyorsun hem yüzün hemde vücudun dedi
dun annam teyzem faln yengeme gıttık eee yengmde dogal olarak yapmısda yapmıs yanı dedımkı yemıcm yemıcm teyzem dedıkı kız daha senn dugunune cokk azcık yesen nolur kı o ole dıınce 1 tane kek we 1 tane baklawa we kabakdan bısı yedım adını hatrlamıorumama ne bılım o an bısı oldu bna resmen kendımı kaybettım o an nasıl mutluyum nasıl mutluyum gormenız lazım snrasındakı pısmanlıgım tabıkıde cok buyuuuk ama napıım yedım sonucta sonrasına bakman lazım dıe kendıme tesllı wermeye calısıorum aglıcaktm w alla okadr pısman oldum bugun we yarın ekmek yemıcm we 6 7den sonra hıc bısı yemıcm ıns kacamagı telafı ederm ya (( kendımden cok umutluydm bu hafta ama artık dıılım
dun annam teyzem faln yengeme gıttık eee yengmde dogal olarak yapmısda yapmıs yanı dedımkı yemıcm yemıcm teyzem dedıkı kız daha senn dugunune cokk azcık yesen nolur kı o ole dıınce 1 tane kek we 1 tane baklawa we kabakdan bısı yedım adını hatrlamıorumama ne bılım o an bısı oldu bna resmen kendımı kaybettım o an nasıl mutluyum nasıl mutluyum gormenız lazım snrasındakı pısmanlıgım tabıkıde cok buyuuuk ama napıım yedım sonucta sonrasına bakman lazım dıe kendıme tesllı wermeye calısıorum aglıcaktm w alla okadr pısman oldum bugun we yarın ekmek yemıcm we 6 7den sonra hıc bısı yemıcm ıns kacamagı telafı ederm ya (( kendımden cok umutluydm bu hafta ama artık dıılım
hasretciğim ne kadar azimliydin geçen gün yememiştin cumaya da az kaldı bundan sonra kaçamak yaptın diye diyeti boşverme sakın haa gerçi yazmışsın ekmk yemicem 6 dan sonra yemeyeceğim diye ama ben yinede söyleyim salma kendini olur mu tatlım
msj 41
canım bu kadar üzülme.2 gün daha var ,cumaya kadar telafi edersin.ben korkumdan hiç tartılmıyorum.artık cuma ne çıkarsa.bu hafta çok kaçamak yapmadım.ama spor yapmayınca fazla gitmiyor.sadece yürüyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar bugün dikişlerimi aldırdım çok şükür bu sorunumda bitti..ordanda anneme geçtim acılı menemen yapmış sahanda dayanamadım biraz kaçırdım ama telafi ederim inşallah .....
bugünde çok sakin geçmiş topiğimiz pek gelen olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?