Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada fatma kayınvalidesinde olacağını hatta belki bildirim yapamayacağını yazmıştı..

tarfilciğim dönmene sevindim..tekrar hoşgeldin..

hoşbuldum canım çok sağol... yarın dikişlerimi aldırıp oradanda anneme gidicem akşama gelirim inşallah iyi geceler

bugün canım çok sıkkın hiç tadım tuzum yok kızlar bişi yazamıcam herkeze iyi geceler

gunaydııın kızlar dun hıc gıremedım kusura bakmayın smdıde cıkmam gerek hemn doncem ama

geçmiş olssun ececiğim dikkat etmek lazım hava geçiş dönemi şmdi iyisin herhalde :) ne güzel aynen benimde olmayan kotlarım vardı onları giyebiliyorum çok mutlu oldum

dun annam teyzem faln yengeme gıttık eee yengmde dogal olarak yapmısda yapmıs yanı dedımkı yemıcm yemıcm teyzem dedıkı kız daha senn dugunune cokk azcık yesen nolur kı o ole dıınce 1 tane kek we 1 tane baklawa we kabakdan bısı yedım adını hatrlamıorum ama ne bılım o an bısı oldu bna resmen kendımı kaybettım o an nasıl mutluyum nasıl mutluyum gormenız lazım snrasındakı pısmanlıgım tabıkıde cok buyuuuk ama napıım yedım sonucta sonrasına bakman lazım dıe kendıme tesllı wermeye calısıorum aglıcaktm w alla okadr pısman oldum bugun we yarın ekmek yemıcm we 6 7den sonra hıc bısı yemıcm ıns kacamagı telafı ederm ya(( kendımden cok umutluydm bu hafta ama artık dıılım

msj 40

Ececik geçmiş olsun canım.en zor atlatılan dönem.hem havalar hem de diyet ......kendine dikkat et.vitaminli gıdalar tüketmeye bak.

msj 41

canım bu kadar üzülme.2 gün daha var ,cumaya kadar telafi edersin.ben korkumdan hiç tartılmıyorum.artık cuma ne çıkarsa.bu hafta çok kaçamak yapmadım.ama spor yapmayınca fazla gitmiyor.sadece yürüyorum.

hasretciğim ne kadar azimliydin geçen gün yememiştin cumaya da az kaldı bundan sonra kaçamak yaptın diye diyeti boşverme sakın haa gerçi yazmışsın ekmk yemicem 6 dan sonra yemeyeceğim diye ama ben yinede söyleyim salma kendini olur mu tatlım

yok canım yok salarmıyım hıc evet cok azımlıydım ama noldu anlamadım bnde bıde cok acıkmıstm onnda etkısı war sanırım

eet canm gerckten bugun cok haff yemeye calısıorum ıns da basarırım ıcımden hıc spor yapmak gelmıo yaa ama en kısa zamnda bı spor salonuna kayt olmayı dusunuorum ıns

slmlar bugün okulda pek giremedim menümü yazayım hemen
sabah
1 kk light b.peynir
1 ç.k zeytin ezmesi
1 dilim kızarmış denge ekm
domates,salatalık

ara
1 activa,3 adet yaş ceviz

öğle
2 yk pilav
4 yk kuru fasülye

ara
1 dilim 9 kat
şimdilik bu kadarrr devamı sonraaaa

iyi akşamlar arkadaşlar bugün dikişlerimi aldırdım çok şükür bu sorunumda bitti..ordanda anneme geçtim acılı menemen yapmış sahanda dayanamadım biraz kaçırdım ama telafi ederim inşallah .....

bugünde çok sakin geçmiş topiğimiz pek gelen olmamış

cok cok gecms olsn canm smdı nasılsn pekı evet cok sessz bugun burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…