- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.641
hanımlar benim öğle yemeği vaktim geldi acaba yemekte ne var merak ettim bugün özellikle dikkat etmek lazım malum yarın tartı günü
türk kahvesi rejimde zararlımı canım merk ettim :18::18:günaykın kızlar hasretcim rabbim sıkıntını hayra çıkarsın inşallah mevsim değişikliğindende olabilir havalar kötü benimde oluyo geçişlerde..
evet 1 dilim ekmek biraz beyaz peynirle kahvaltımı yaptım birazdan kışlıkları çıkarcam ama önce bi türk kahvesi içicem içmesem iyi olur ama duramıyom işte
anladım canım bende gündüzcüyüm gündüzleri girebiliryorum ancakEvet Aslıcığım bu gün kızımla beraber erken kalktık. Ben dün biraz yoğun bir gün geçirdim. temizlik yaptım. Buraya da yazamadım o yüzden.
msj 43
kızlar akşam hava çok kötüydü.yağmur,fırtına ve şimşekler.elektrikler bir gidip bir geldi.
şimdi okuldan geldim.önce size bir uğrayayım dedim.
sabah hava karanlıktı neredeyse 8 e geliyordu uyandığımda.ancak kahvaltı yaptım.
öğlene kadar 4 su brd ılık su içtim.birkaç çubuk atıştırdım.
öğlen çorba,siyah üzüm,salata yedim.3 - 4 tane kabak kızartması vardı.nefsime hakim olamadım ama abartmadım.
öğleden sonra güne gidicem .inş fazla yemem ve akşamda spor yaparım.6 dan sonra yemezsem heralde açığı kapatırım.
offf ya cuma öncesi olur mu bu ya.yarında kilo vermemiş çıkarsam yemin edip yemiyeceğim.başka çare yok.
açta gezmiyorum çokta yemiyorum neden kilo veremedim bu hafta anlamıyorum ya vallahi bırakıcam gidicem buraları ayda bir tartılıcam artık çok mutsuzum şuanda niye gitmedi anlamıyorum gitmiceklermi of ya eskiden daha kolay gidiordu bu kilolar(
canım acaba yerleşmiş kilolarmı bundan sonrası ondanda gitmiyor olabilir regl ne zaman olacaksın?açta gezmiyorum çokta yemiyorum neden kilo veremedim bu hafta anlamıyorum ya vallahi bırakıcam gidicem buraları ayda bir tartılıcam artık çok mutsuzum şuanda niye gitmedi anlamıyorum gitmiceklermi of ya eskiden daha kolay gidiordu bu kilolar(
hasretciğim incire dikkat tatlım anlıyorum seni bende seviyorum inciri ama uzmanlar diyette 3 meyeve dikkat edin diyorlar (incir,üzüm;muz) 4 incir fazla canım bence 2 incir ye olurmubugun kı menum :
10.00sabah: 1 fıncan form cay salatalık
12.30oglen : mercımek corba :+ salata
15.00ara: 4 ıncır
18.00aksam :karnıbahar yemegı + salata
20.00ara : uzum yada ıncır
hıc ekmek yemıorum dunde yemedım bugunde yemıorum yarın normale doncem artık
tatlım belkide dediğim gibi bundan sonraki kilolar yerleşmiş olanlardır ama biz yerleşmiş falan dinlemeyiz öyle değil mi vereceğiz bu kilolarıregl daha var yani biraz dikkatettimi gidiyordu ama bu sefer gitmiolar çok şaşırdım ve sinirlendim of şok dietler yapalım bi kaçgün bakalım
canım acaba yerleşmiş kilolarmı bundan sonrası ondanda gitmiyor olabilir regl ne zaman olacaksın?
hasretciğim incire dikkat tatlım anlıyorum seni bende seviyorum inciri ama uzmanlar diyette 3 meyeve dikkat edin diyorlar (incir,üzüm;muz) 4 incir fazla canım bence 2 incir ye olurmu
açta gezmiyorum çokta yemiyorum neden kilo veremedim bu hafta anlamıyorum ya vallahi bırakıcam gidicem buraları ayda bir tartılıcam artık çok mutsuzum şuanda niye gitmedi anlamıyorum gitmiceklermi of ya eskiden daha kolay gidiordu bu kilolar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?