Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar bugün dietim iyiydi dün biraz bozmuştum ama bugun toparladım yalnız miğdemde çok şişlik var gaz gibi reflü gibi çok kötü şuanda miğdem birde hiç kilo vermemişim yahu buna çok içerlendim bikac gundur kabızdım bunla bir ilgisi varmıdır acaba ya günlerden acım ama hiç eksik yok öff sizler iyisinizdir umarım

Günaydın hanımlar... Ben bu gün erkenciyim kızım sağolsun. Dün yazamadım birşeyler. Baya boş kalmış takımımız.

günaykın kızlar hasretcim rabbim sıkıntını hayra çıkarsın inşallah mevsim değişikliğindende olabilir havalar kötü benimde oluyo geçişlerde..

evet 1 dilim ekmek biraz beyaz peynirle kahvaltımı yaptım birazdan kışlıkları çıkarcam ama önce bi türk kahvesi içicem içmesem iyi olur ama duramıyom işte

günaydın herkese bu gün burda hava çok kapalı insanı mutsuz ediyo ama çok etkilenmemeye çalışıyorum sabah ki menüm şöyle
1 dilim kızarmış denge ekm
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık

ara
200 ml light süt

bence kabızlıkla ilgisi vardır birde çok aç gezdiysen metabolizman yavaşlamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…