Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 49

bugün beden eğitimi öğrtmeni bir arkadaşım aradı.aerobik kursu açacakmış,açılırsa giderim artık.düzenli spor yapmış olurum en azından.
mecburi olunca insan gidiyor,yoksa evde bahanedir üretiyorum.

bence de gıt dha ıı olacagndan emınım gorumcemın dugunu bı gecsın bnde yazılcm spora ıns

msj 50

canım bu hafta senden ümitliyim ....epeyce hafifleyeceksin .....gitsin kilolar .....

oldukça kararlısın...çok iyi...böyle devam edersen kısa sürede daha çok kilo vereceksin eminim

ıns canm ıns yarını ıple cekıorum dıyebılırım abımle konustm azonce dedım zayflıorum ayy kım sen mı dıo dalga gecıo benımle ama benı gorunce ben dalga gecıcem onunla nolduuuuuu zayflamısmıyım dıe allahm nasıp eder ıns

Slm kızlar nasılsınız? Ya bir şey soracağım Alevden haberi olan var mı? Hatun kaç zamandan beri yazmıyor ses de vermiyor. Önemli birşey yoktur inşallah.

ayy bn encok uzum we ıncır yıorum soledıın cok ıı oldu cnm cok saol ama bn bugun cok ıncır yedım ayy son gun yenr mı yaa ama walla bılmıodum
evet canım uzmanlar diyorki muz incir kavun üzüm gibi meyveler çok tüketildiğinde kilo aldırıyor tabi yasak değil dozunda tüketildiği sürece bişe olmuyor bilmiyormuşsun bundan sonra dikkat edersin

Kızlar ben yarın tartıda göreceğim rakamdan hiç umutlu değilim. Ne olacak benim bu umursamaz tavrım bilmiyorum.

Ece de yok... Nerde bu devlet, nerde bu millet?

evet canım uzmanlar diyorki muz incir kavun üzüm gibi meyveler çok tüketildiğinde kilo aldırıyor tabi yasak değil dozunda tüketildiği sürece bişe olmuyor bilmiyormuşsun bundan sonra dikkat edersin

tekrrdan tskler canm dıkkate alacagım sooledıklerını

slm kızlar ben bugün o kadar az yedim ki anlatamam canım istemedi bişey
sabah: 1 dilim tost 1 domates
öğlen 1 bardak ayran eti form yuvarlak pirinç ve mısır patlaklı olanından 1 paketten az içinde 6 tane var ben 4 tanesini yedim
akşam 2 bardak ayran
biraz öncede 1 tane elma yedim

Kızlar ben yarın tartıda göreceğim rakamdan hiç umutlu değilim. Ne olacak benim bu umursamaz tavrım bilmiyorum.

Ece de yok... Nerde bu devlet, nerde bu millet?

ben warım beeeeeeen canım ısrarla hepınıze soluorum amerıkan kalp wakfı dıyetı yapın dıe gerckten faydasını goreceksınız

ben geldim hatunlar..

valla çook özür dilerim gelemiyorum bugün okulda kulüp toplantısı vardı geç geldim annem biraz yalan söylediğimi düşündü heralde bayağı söylendi..sonra uyuyakalmışım anca gelebildim..kızlar yarın ben 1 saat kadar geç gelebilirim..siz bildirimleri yapın ben yetişmeye çalışacam..son mesaj sayımı bulup geliyorum..

Slm kızlar nasılsınız? Ya bir şey soracağım Alevden haberi olan var mı? Hatun kaç zamandan beri yazmıyor ses de vermiyor. Önemli birşey yoktur inşallah.

adımı anmışın bak koştum geldim betülcüğüm...beni unutmadığın için teşekkür ederim...
eee arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım yarının birincisi inşallah aramızdan bi arkadaş olur

Hoşgeldin çıtırım.
Problem yok değil mi ?
Hadi yarın güzel kilolar görelim tartıda.

msj 51

bütün kızlar toplandık toplandık.....kiloları vermekten hoşlandık hoşlandık...

yakında diyet şiirleri yayınlayacağım...

msj 52

ah kızlar bu hafta sabredip hiç tartılmadım...

yarın ne olur bilmem...çok merak ediyorum...ya fazla çıkarsam moralim çok bozulur.

bakalım bu hafta bizden kim birinci

ben hasret diyorum.....ya siz

ayşe ve alev ne yaptınız ...bu hafta kilo kontrol haftası ama yine de vermişsinizdir...

geçmiş olssun ececiğim dikkat etmek lazım hava geçiş dönemi şmdi iyisin herhalde :) ne güzel aynen benimde olmayan kotlarım vardı onları giyebiliyorum çok mutlu oldum
teşekkür ederim canım..iyiyim :)büyük mutluluk valla olmayanların olması :)
msj 40

Ececik geçmiş olsun canım.en zor atlatılan dönem.hem havalar hem de diyet ......kendine dikkat et.vitaminli gıdalar tüketmeye bak.
saol canım...evet zor oluyo hem havalar hem diyet..
geçmiş ossuuuun :) amaaan bol biberli falansa teselli olur sanada..
ayy keske senn kılona dusebılsem :)))
birinin kabusu diğerinin mucizesi :)
evet canım vardır ilgisi bola su iç..
evet ya çok etkili oluyo mevsim geçişleri i de ben çok uyurum o zamalarda sonbahar da genelde toparlanamam kışında uyurum :)
ayy o başrtaki cümle ne hayaller kurdurdu şimdi bana hiç yemek yememek olmaaaz

valla bu hafta benden de bişey yok o bir gecelik hastalık +lara götürdü beni duraklama dönemindesindir canım sabırr..

Hoşgeldin çıtırım.
Problem yok değil mi ?
Hadi yarın güzel kilolar görelim tartıda.
hpşbuldum ....
çok şükür bi problem yok tatlım sadece bu hafta kilo düşüşüm çok az olacak onu biliyorum ......eee sen nasılsın senden giden varmı bu hafta...
msj 51

bütün kızlar toplandık toplandık.....kiloları vermekten hoşlandık hoşlandık...

yakında diyet şiirleri yayınlayacağım...

oooo maşallah bu hafta kilolar gitmeye başlamış anlaşılan hadi bakalım canım sonuçlarını bekliyor olacağım

ben warım beeeeeeen canım ısrarla hepınıze soluorum amerıkan kalp wakfı dıyetı yapın dıe gerckten faydasını goreceksınız

Ne güzel beraber başlayacaktık seninle aynı diyete ve beraber kilo verecektik ama bazı nedenlerden dolayı başlayamadım. Bu hafta başlamayı düşünüyorum inşallah.

Geçen hafta çok güzel kilo verdik bu hafta onun toparlanma haftası olsun.
Hem her hafta o kadar gitse yağdan olmazki.
Benim de öyle yarım kg falan ancak.
Ama problem değil.
25 ekimde 58 olayım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…