- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.661
artık 6 dan sonra meywe dhı yemıorum ıns dha guzl kılo werırım
msj 49
bugün beden eğitimi öğrtmeni bir arkadaşım aradı.aerobik kursu açacakmış,açılırsa giderim artık.düzenli spor yapmış olurum en azından.
mecburi olunca insan gidiyor,yoksa evde bahanedir üretiyorum.
msj 50
canım bu hafta senden ümitliyim ....epeyce hafifleyeceksin .....gitsin kilolar .....
oldukça kararlısın...çok iyi...böyle devam edersen kısa sürede daha çok kilo vereceksin eminim
evet canım uzmanlar diyorki muz incir kavun üzüm gibi meyveler çok tüketildiğinde kilo aldırıyor tabi yasak değil dozunda tüketildiği sürece bişe olmuyor bilmiyormuşsun bundan sonra dikkat edersinayy bn encok uzum we ıncır yıorum soledıın cok ıı oldu cnm cok saol ama bn bugun cok ıncır yedım ayy son gun yenr mı yaa ama walla bılmıodum
evet canım uzmanlar diyorki muz incir kavun üzüm gibi meyveler çok tüketildiğinde kilo aldırıyor tabi yasak değil dozunda tüketildiği sürece bişe olmuyor bilmiyormuşsun bundan sonra dikkat edersin
Kızlar ben yarın tartıda göreceğim rakamdan hiç umutlu değilim. Ne olacak benim bu umursamaz tavrım bilmiyorum.
Ece de yok... Nerde bu devlet, nerde bu millet?
Slm kızlar nasılsınız? Ya bir şey soracağım Alevden haberi olan var mı? Hatun kaç zamandan beri yazmıyor ses de vermiyor. Önemli birşey yoktur inşallah.
adımı anmışın bak koştum geldim betülcüğüm...beni unutmadığın için teşekkür ederim...
eee arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım yarının birincisi inşallah aramızdan bi arkadaş olur
teşekkür ederim canım..iyiyim :)büyük mutluluk valla olmayanların olması :)geçmiş olssun ececiğim dikkat etmek lazım hava geçiş dönemi şmdi iyisin herhalde :) ne güzel aynen benimde olmayan kotlarım vardı onları giyebiliyorum çok mutlu oldum
saol canım...evet zor oluyo hem havalar hem diyet..msj 40
Ececik geçmiş olsun canım.en zor atlatılan dönem.hem havalar hem de diyet ......kendine dikkat et.vitaminli gıdalar tüketmeye bak.
geçmiş ossuuuun :) amaaan bol biberli falansa teselli olur sanada..iyi akşamlar arkadaşlar bugün dikişlerimi aldırdım çok şükür bu sorunumda bitti..ordanda anneme geçtim acılı menemen yapmış sahanda dayanamadım biraz kaçırdım ama telafi ederim inşallah .....
bugünde çok sakin geçmiş topiğimiz pek gelen olmamış
birinin kabusu diğerinin mucizesi :)ayy keske senn kılona dusebılsem :)))
evet canım vardır ilgisi bola su iç..selam kızlar bugün dietim iyiydi dün biraz bozmuştum ama bugun toparladım yalnız miğdemde çok şişlik var gaz gibi reflü gibi çok kötü şuanda miğdem birde hiç kilo vermemişim yahu buna çok içerlendim bikac gundur kabızdım bunla bir ilgisi varmıdır acaba ya günlerden acım ama hiç eksik yok öff sizler iyisinizdir umarım
evet ya çok etkili oluyo mevsim geçişleri i de ben çok uyurum o zamalarda sonbahar da genelde toparlanamam kışında uyurum :)günaykın kızlar hasretcim rabbim sıkıntını hayra çıkarsın inşallah mevsim değişikliğindende olabilir havalar kötü benimde oluyo geçişlerde..
evet 1 dilim ekmek biraz beyaz peynirle kahvaltımı yaptım birazdan kışlıkları çıkarcam ama önce bi türk kahvesi içicem içmesem iyi olur ama duramıyom işte
ayy o başrtaki cümle ne hayaller kurdurdu şimdi banamsj 43
kızlar akşam hava çok kötüydü.yağmur,fırtına ve şimşekler.elektrikler bir gidip bir geldi.
şimdi okuldan geldim.önce size bir uğrayayım dedim.
sabah hava karanlıktı neredeyse 8 e geliyordu uyandığımda.ancak kahvaltı yaptım.
öğlene kadar 4 su brd ılık su içtim.birkaç çubuk atıştırdım.
öğlen çorba,siyah üzüm,salata yedim.3 - 4 tane kabak kızartması vardı.nefsime hakim olamadım ama abartmadım.
öğleden sonra güne gidicem .inş fazla yemem ve akşamda spor yaparım.6 dan sonra yemezsem heralde açığı kapatırım.
offf ya cuma öncesi olur mu bu ya.yarında kilo vermemiş çıkarsam yemin edip yemiyeceğim.başka çare yok.
açta gezmiyorum çokta yemiyorum neden kilo veremedim bu hafta anlamıyorum ya vallahi bırakıcam gidicem buraları ayda bir tartılıcam artık çok mutsuzum şuanda niye gitmedi anlamıyorum gitmiceklermi of ya eskiden daha kolay gidiordu bu kilolar(
hpşbuldum ....Hoşgeldin çıtırım.
Problem yok değil mi ?
Hadi yarın güzel kilolar görelim tartıda.
msj 51
bütün kızlar toplandık toplandık.....kiloları vermekten hoşlandık hoşlandık...
yakında diyet şiirleri yayınlayacağım...
ben warım beeeeeeencanım ısrarla hepınıze soluorum amerıkan kalp wakfı dıyetı yapın dıe gerckten faydasını goreceksınız
hpşbuldum ....
çok şükür bi problem yok tatlım sadece bu hafta kilo düşüşüm çok az olacak onu biliyorum ......eee sen nasılsın senden giden varmı bu hafta...
oooo maşallah bu hafta kilolar gitmeye başlamış anlaşılan hadi bakalım canım sonuçlarını bekliyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?