Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay rica ederim. Senin yokluğun çok belli arkadaşım. İyiyim hamdolsun ben sen de iyisindir inşallah
O birincilik bana çoooooooooook uzak...

Ne güzel beraber başlayacaktık seninle aynı diyete ve beraber kilo verecektik ama bazı nedenlerden dolayı başlayamadım. Bu hafta başlamayı düşünüyorum inşallah.

hadi o zaman bu hafta kesin başla belki bende başlarım ama önce bi araştırayım bakalım...
Geçen hafta çok güzel kilo verdik bu hafta onun toparlanma haftası olsun.
Hem her hafta o kadar gitse yağdan olmazki.
Benim de öyle yarım kg falan ancak.
Ama problem değil.
25 ekimde 58 olayım yeter.

ewet canım zaten ben hafta başında da demiştim bu hafta geçen haftaki düşüşümü koruyup haftaya tekrar düşmeyi planlıyorum diye...
zaten ben kendimi biliyorum kısa sürede çok kilo verirsem hem sağlıklı olmaz hemde fazlasıyla alırım ben

hmm iyiymiş te o etli patateste gözlerim portledi mmmmh :)
maşallah kuzuma
regl daha var yani biraz dikkatettimi gidiyordu ama bu sefer gitmiolar çok şaşırdım ve sinirlendim of şok dietler yapalım bi kaçgün bakalım
offf ne diyim bilemedim ki :/
tatlım belkide dediğim gibi bundan sonraki kilolar yerleşmiş olanlardır ama biz yerleşmiş falan dinlemeyiz öyle değil mi vereceğiz bu kiloları
yok öyle yerleşmek..sabredicez ve kilolar arkalarına bakmadan kaçacak :)
off aynen..
spor önemli..bunu farkettim ve en kısada başlıycam düzenli egzersize..vücudum biraz sıkılaşınca çok daha iyi olacak eminim..
msj 48

bu arada günde sadece salata yedim. 5 çeşit tatlının bir tanesinin ucundan yedim.
akşam sadece yoğurt yerim belki...
mmm ne diyim bilemedim kuzum yaa..
woow süper.. öyle valla bahaneler kendiliğinden çıkıyo hatta..
Kızlar ben yarın tartıda göreceğim rakamdan hiç umutlu değilim. Ne olacak benim bu umursamaz tavrım bilmiyorum.

Ece de yok... Nerde bu devlet, nerde bu millet?
sen de devlet değil misin kız..yarın geç gelicek olursam listenin başlangıcını yapar mısııın?ben sana taslağı atarım..

hmm iyiymiş..

yk canm bn anck 1 klo faln wermsımdır cnku regli olamıorum patlayack gıbıyım yaa ama emınım haftaya faln dha guzel werırım

maşallah amma alıntı yapmışım..

ayy..şimdi moralim bozuldu yaa..

benim ki hasta olmuş..ondan ben de hasta oldum heralde

içim yandı yaa

kızlar bu hafta kilo da bende bişey yok valla +lardayım yarın sabahtan okula giderken tartılırım..wcden sonra su ve yemekten önce olmuş olur..hem.

diyete başladığımdan beri aynı bile olmadım hiç 100 gr da olsa verdim çok koydu yaa

betülcüm ne olur olmaz ben vereyim taslağı geç kalırsam sen başlarsın ben gelince kontrol eder sonucu belirlerim..girebilirsen tabi olmadı başka bi hatunum yardımcı olur artık..yarın matematik hocası bi testten bişey göstericekmiş bi kaç kişi çıkıştan sonra okulda olcaz..benimde bugünkü kilomu yazdım yarın değişirse ben gelince değiştiririm..tarfil izinden döndü 2ye bölecen..unutma..he bi de bunu not defterine kopyalarsan senin için iyi olur ama alıntıla mesaj yazdığın yerden kopyala..

5. Takım 226. Etap

seng 64/64,3/-0,3/-%0,47
maway 78,5///%
alew2187 67,3///%
siret 76,8/76,8/0,0/%0,003 hafta bildirimde bulunmadığından ve paylaşımda bulunmadığından diskalifiye edildi
chosen1234 71,8///%
sirine35 70,4///%
hasretttt 76,4///%
tdgd 68,9///%
tarfil 77,1///%225, etapta izine ayrılmıştı geri döndü
kayukayu 83,5///%

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%)

sen de devlet değil misin kız..yarın geç gelicek olursam listenin başlangıcını yapar mısııın?ben sana taslağı atarım..

Ben devlet olamadım Ececiğim ya. O görevi hakkıyla ifa edecek birine vermeni rica etsem senden
Bir de ben cuma günleri evde değilim maalesef. Saat 1 de çıkıp 4de veya 5de geliyorum eve.

kızlar bısı sorcam sıze hanı hep dıoruz ya wucudu sasrtmak gerek dıe acaba bnde haftanın 1 gunu serbest mı yesem kı yne abrtmadn ama nasıl olur sızce

seng,
sirine35,
tarfil,
hasretttt,
alew2187+

herkes orada mı?

ben birazdan çıkmak zorundayım...

Ay rica ederim. Senin yokluğun çok belli arkadaşım. İyiyim hamdolsun ben sen de iyisindir inşallah
O birincilik bana çoooooooooook uzak...
iyiyim bitanem ..
öyle deme bak zaten kilo verdiğimizde kendimizle yaptığımız yarışı kazanmıyormuyuz biz

vala ben durumlar çok durağan bu hafta almadığım sürece sorun yok benim için haftaya karışmam 1. tahtını önceden rezerve ediyorum haberiniz olsun kızlar...

yk canm bn anck 1 klo faln wermsımdır cnku regli olamıorum patlayack gıbıyım yaa ama emınım haftaya faln dha guzel werırım

regl olunca daha çok kilo gidiyo canım ben geçen hafta öyleydim mesela .. zaten ondan çok kilo verebildim ben ama şimdi karnım tekrar şişmeye başladı..
İnşallah canım bu hafta bütün engelleri kaldırıp başlamam da gerek zaten. Yoksa bu kiloların gideceği yok. Mehter takımı gibi 1 ileri 2 geri gidiyorum ayol aa...

ay çok tatlısın yaa ne güldürdün beni allahta seni güldürsün canım...

kızlar bu gün pek uğrayamadım akşam 6da bitirebildim işleri çok yoruldum....

akşam yemeğinde 1 baget ve 5 kaşık bulgur pilavı yedim ve salata bakalım yarın tartıda ne çıkacak ben pazartesi dikkat etmeye başlamıştım yediklerime

Ben devlet olamadım Ececiğim ya. O görevi hakkıyla ifa edecek birine vermeni rica etsem senden
Bir de ben cuma günleri evde değilim maalesef. Saat 1 de çıkıp 4de veya 5de geliyorum eve.

o zaman tamam biz duyurusunu yapalım ..

arkadaşlar kaptan yardımcımız değişecek gönüllü birilerini arıyoruz..dökülün bakalım

benim çıkmam lazım hatunlar.. iyi geceler herkese yarın gelmeyeçalışacam..lütfen geldiğimde tüm bildirimler bitmiş olsun.ve gönüllü bir yardımcı adayı istiyorum..yoksa ben mcburi vericem...en azından 2 kişi olsun biri olmazsa biri olur..acil durumlarda haricinde zaten ben yapıyorum işleri..

aayyyy canım yaa hadi ikinize de geçmiş olsun bakalım
kızlar bısı sorcam sıze hanı hep dıoruz ya wucudu sasrtmak gerek dıe acaba bnde haftanın 1 gunu serbest mı yesem kı yne abrtmadn ama nasıl olur sızce

ben bişey diyemiyeceğim canım seni yanlış yönlendirmek istemem..

seng,
sirine35,
tarfil,
hasretttt,
alew2187+

herkes orada mı?

ben birazdan çıkmak zorundayım...
burdayımmmm...nasılsın canım...

hadi bakalım yarın sonuçların nasıl olacak inşallah düşüştesindir..

valla itiraf ediyorum:18: ben hergün tartılıyorum kontrol için iyi oluyo bu hafta gitti ama çok gitmedi

iyiyim bitanem ..
öyle deme bak zaten kilo verdiğimizde kendimizle yaptığımız yarışı kazanmıyormuyuz biz

ay çok tatlısın yaa ne güldürdün beni allahta seni güldürsün canım...

Öyle tabi Alevciğim de ya ne bileyim aslında kendim ediyorum kendim buluyorum.

Amin canım. Rabbim hepimizi gerçek manada sevindirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…