- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.681
adımı anmışın bak koştum geldim betülcüğüm...beni unutmadığın için teşekkür ederim...
eee arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım yarının birincisi inşallah aramızdan bi arkadaş olur
Ne güzel beraber başlayacaktık seninle aynı diyete ve beraber kilo verecektik ama bazı nedenlerden dolayı başlayamadım. Bu hafta başlamayı düşünüyorum inşallah.
Geçen hafta çok güzel kilo verdik bu hafta onun toparlanma haftası olsun.
Hem her hafta o kadar gitse yağdan olmazki.
Benim de öyle yarım kg falan ancak.
Ama problem değil.
25 ekimde 58 olayım yeter.
hmm iyiymiş te o etli patateste gözlerim portlediunutmuşum bu arada öğle yemeğinde şunlar vardı
2 yk pilav
3 kaşık yoğurt
4 yk etli patates
birazdanda yeşil çay içicem içtiğim günlerle içmediğim günler farkediyo bi kaç gündür içmiyodum
maşallah kuzumabugun kı menum :
10.00sabah: 1 fıncan form cay salatalık
12.30oglen : mercımek corba :+ salata
15.00ara: 4 ıncır
18.00aksam :karnıbahar yemegı + salata
20.00ara : uzum yada ıncır
hıc ekmek yemıorum dunde yemedım bugunde yemıorum yarın normale doncem artık
offf ne diyim bilemedim ki :/regl daha var yani biraz dikkatettimi gidiyordu ama bu sefer gitmiolar çok şaşırdım ve sinirlendim of şok dietler yapalım bi kaçgün bakalım
yok öyle yerleşmek..sabredicez ve kilolar arkalarına bakmadan kaçacak :)tatlım belkide dediğim gibi bundan sonraki kilolar yerleşmiş olanlardır ama biz yerleşmiş falan dinlemeyiz öyle değil mi vereceğiz bu kiloları
off aynen..msj 46
canım seni çok iyi anlıyorum.inan benim de hissettiğim aynı .....sanki yapıştı kaldı bu kilolar.
millete bakıyorum,nezle oldum zayıfladım,temizlik yaptım zayıfladım,oruç tuttum zayıfladım.
ben hiç böyle durumlar yaşamadım.sanki kardeş gibiyiz kilolarla..
yeter artık ya.....
spor önemli..bunu farkettim ve en kısada başlıycam düzenli egzersize..vücudum biraz sıkılaşınca çok daha iyi olacak eminim..msj 47
şok diyetler yapamıyorum.çünkü uyamıyorum ve vücudumu kötü etkilemesinden korkuyorum.buraya üye olduğum günden itibaren düzenli yemeğe çalışıyorum.
hep kepek ekmeği yedim,mutlaka 5-6 su brd su içtim.....birkaç kaçak bana kilo olarak geri dönüyor....
kaşıkla verip kepçeyle alıyorum.çok üzülüyorum,ben kesinlikle un ,tatlı vb ağzıma almadan ,günde 2 sa sporla ancak zayıflarım heralde....
o da olmuyor işte...
mmm ne diyim bilemedim kuzum yaa..msj 48
bu arada günde sadece salata yedim. 5 çeşit tatlının bir tanesinin ucundan yedim.
akşam sadece yoğurt yerim belki...
woow süper.. öyle valla bahaneler kendiliğinden çıkıyo hatta..msj 49
bugün beden eğitimi öğrtmeni bir arkadaşım aradı.aerobik kursu açacakmış,açılırsa giderim artık.düzenli spor yapmış olurum en azından.
mecburi olunca insan gidiyor,yoksa evde bahanedir üretiyorum.
sen de devlet değil misin kız..yarın geç gelicek olursam listenin başlangıcını yapar mısııın?ben sana taslağı atarım..Kızlar ben yarın tartıda göreceğim rakamdan hiç umutlu değilim. Ne olacak benim bu umursamaz tavrım bilmiyorum.
Ece de yok... Nerde bu devlet, nerde bu millet?
slm kızlar ben bugün o kadar az yedim ki anlatamam canım istemedi bişey
sabah: 1 dilim tost 1 domates
öğlen 1 bardak ayran eti form yuvarlak pirinç ve mısır patlaklı olanından 1 paketten az içinde 6 tane var ben 4 tanesini yedim
akşam 2 bardak ayran
biraz öncede 1 tane elma yedim
msj 52
ah kızlar bu hafta sabredip hiç tartılmadım...
yarın ne olur bilmem...çok merak ediyorum...ya fazla çıkarsam moralim çok bozulur.
bakalım bu hafta bizden kim birinci
ben hasret diyorum.....ya siz
ayşe ve alev ne yaptınız ...bu hafta kilo kontrol haftası ama yine de vermişsinizdir...
Ne güzel beraber başlayacaktık seninle aynı diyete ve beraber kilo verecektik ama bazı nedenlerden dolayı başlayamadım. Bu hafta başlamayı düşünüyorum inşallah.
hadi o zaman bu hafta kesin başla belki bende başlarım ama önce bi araştırayım bakalım...
sen de devlet değil misin kız..yarın geç gelicek olursam listenin başlangıcını yapar mısııın?ben sana taslağı atarım..
iyiyim bitanem ..Ay rica ederim. Senin yokluğun çok belli arkadaşım. İyiyim hamdolsun ben sen de iyisindir inşallah
O birincilik bana çoooooooooook uzak...
msj 52
yarın ne olur bilmem...çok merak ediyorum...ya fazla çıkarsam moralim çok bozulur.
ayşe ve alev ne yaptınız ...bu hafta kilo kontrol haftası ama yine de vermişsinizdir...
yk canm bn anck 1 klo faln wermsımdır cnku regli olamıorum patlayack gıbıyım yaa ama emınım haftaya faln dha guzel werırım
İnşallah canım bu hafta bütün engelleri kaldırıp başlamam da gerek zaten. Yoksa bu kiloların gideceği yok. Mehter takımı gibi 1 ileri 2 geri gidiyorum ayol aa...
Ben devlet olamadım Ececiğim ya. O görevi hakkıyla ifa edecek birine vermeni rica etsem senden
Bir de ben cuma günleri evde değilim maalesef. Saat 1 de çıkıp 4de veya 5de geliyorum eve.
maşallah amma alıntı yapmışım..
ayy..şimdi moralim bozuldu yaa..
benim ki hasta olmuş..ondan ben de hasta oldum heralde
içim yandı yaa
kızlar bu hafta kilo da bende bişey yok valla +lardayımyarın sabahtan okula giderken tartılırım..wcden sonra su ve yemekten önce olmuş olur..hem.
diyete başladığımdan beri aynı bile olmadım hiç 100 gr da olsa verdim çok koydu yaa
kızlar bısı sorcam sıze hanı hep dıoruz ya wucudu sasrtmak gerek dıe acaba bnde haftanın 1 gunu serbest mı yesem kı yne abrtmadn ama nasıl olur sızce
burdayımmmm...nasılsın canım...seng,
sirine35,
tarfil,
hasretttt,
alew2187+
herkes orada mı?
ben birazdan çıkmak zorundayım...
kızlar bu gün pek uğrayamadım akşam 6da bitirebildim işleri çok yoruldum....
akşam yemeğinde 1 baget ve 5 kaşık bulgur pilavı yedim ve salata bakalım yarın tartıda ne çıkacak ben pazartesi dikkat etmeye başlamıştım yediklerime
seng,
sirine35,
tarfil,
hasretttt,
alew2187+
herkes orada mı?
ben birazdan çıkmak zorundayım...
msj 52
iyiyim bitanem ..
öyle deme bak zaten kilo verdiğimizde kendimizle yaptığımız yarışı kazanmıyormuyuz biz
ay çok tatlısın yaa ne güldürdün beniallahta seni güldürsün canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?