Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar canım lütfen listeyi 13 ten önce verme tamammı ...ben gönüllü olurdum ama eşim pc yi işe götürüyo bazen mesela 2 gündür giremedim o yüzden sorumluluk alamıyorum ve anlayışla karşılamanı bekliyorum tatlım..

bnde cıktım canlarım babam pc yı ıstıo ıı geceleeeeeeeeeeer

sanada canım hayırlı sonuçlarla buluşuruz inşallah...

bnde cıktım canlarım babam pc yı ıstıo ıı geceleeeeeeeeeeer

İyi geceler kızlar sizlere de. İnşallah yarın tartıda gördüğünüz rakam. Yüzünüzde kocaman bir gülümseme oluştursun inşallah.

valla itiraf ediyorum:18: ben hergün tartılıyorum kontrol için iyi oluyo bu hafta gitti ama çok gitmedi
o zaman belkide bomba sende patlayacak..

ancak 1 kilomu 1 haftada 1 kilo veriyosunda daha ne çok sağlıklı bence
ewet canım açlık tokluk farkı değil ve herzaman aynı saatte ve aç veya tokken tartıldığın kilodan bi kilo aşağıdaysan bencede çok iyi ve sağlam gidiyosun demektir..

İyi geceler kızlar sizlere de. İnşallah yarın tartıda gördüğünüz rakam. Yüzünüzde kocaman bir gülümseme oluştursun inşallah.

amin canım...

bomba etkisi yaratacak kadar olmaz 1 kilodan az olcak gibi cnm ben zaten her sabah wc den sonra tartılıyorum daha 1 kiloya ulaşmamıştı çünküüüüüü bu hafta 1 kez spor yaptım

msj 53

sizin yazdığınız mesajlar sayfada gözükmüyor.herkes neler yazmış ben halen aynı sayfaya bakıyorum.

zaten kendi kendime konuşuyorum heralde.

siz birbirinizle konuşurken ,ben kendim yazıp kendim okuyorum gibi oldu.

bomba etkisi yaratacak kadar olmaz 1 kilodan az olcak gibi cnm ben zaten her sabah wc den sonra tartılıyorum daha 1 kiloya ulaşmamıştı çünküüüüüü bu hafta 1 kez spor yaptım

ewet canım yaa bende kahvaltı yapmadan aç karnına tartılıyorum çünkü kalkınca direk suya başlıyorum kilom da çok çıkıyo o zaman ...
itiraf ediyorum bu hafta bende spor yapamadım pek ama haftaya inşalllah bombayı ben patlatacağım ama kendime şöyle dişli ve rekabet edecek bi rakip bulmalıyım önce o zaman daha çok motive oluyorum ben geçen hafta betülcüğümle öyleydik ve sağolsun çok güzel şartlandırmıştım kendimi ben ....

bu arada betülcüğüm sana tekrar teşekkür ediyorum tatlım benim...

ben sana rakip olurum aslında ama senden korkuyorum sen geçersin beniii neyse yaaa tamam haftaya yarışalım biraz diyetime hareket gelsinnn

kız gelde seninlede sohbet edelim am daha şimdi msjını gördüm ben canım...

ben sana rakip olurum aslında ama senden korkuyorum sen geçersin beniii neyse yaaa tamam haftaya yarışalım biraz diyetime hareket gelsinnn

o zaman yarından itibaren yeni rakibem sensin tamam mı canım bak yapacağın her kaçamakta aklına beni getirteceksin tamammı bak sende faydasını görürsün...
anlaştık mı canım

aynı ben gibisin sende gerçektenekmek hiç beyaz ekmek yemedim bol su içemormuyum acaba içiyorum 1 sürahi ama nie böle oldu bu hafta tatlıda yemedim

aynı ben gibisin sende gerçektenekmek hiç beyaz ekmek yemedim bol su içemormuyum acaba içiyorum 1 sürahi ama nie böle oldu bu hafta tatlıda yemedim
olur canım 2. haftamda bende öyle olmuştum elbet gidecek kilolar bence vücudun bi duraksama döneminden geçiyor olabilir o yüzden sabırla diyete devam et canım...

tamam anlaştık hep aklımda olacaksın

senden büyük hassasiyet bekliyorum canım bakalım hangimiz galip gelecek ... artık yarışıyoruzz.sevgili rakibem benim..

iyide gecen haftada kilo çok veremedim nebilim gidip yatım ben iyi geceler canlarım

iyide gecen haftada kilo çok veremedim nebilim gidip yatım ben iyi geceler canlarım

ya bence moralini bozma illaki verirsin veremezsende bilmiyorum daha önce kan testi yaptırdınmı belki bi problem vardır hipoglisemi, trioid,vs. ha bide pko lular veremiyodu heralde
bi kaç yıl önce bende çok denemiştim verememiştim hatta diyetisyene falanda gitmiştim çok fazla sporda yapıyordum diyetisyeni değiştirdim yavaş ta olsa verdim gerçi geri aldım ama olsun

ewet bak bende pkoluyum mesela o yüzden kilo alıyorum ama zor veriyorum bence mawaycımda bi doktora görünmeli...
mesela tiroidleri yavaş çalışıyorsa ilaç kullanmadığı sürece kilo vermekte zorlanır...

bakıyım bi iki hafta çok sıkı takipedicem olmazsa dr gidicem bende bişilerden şüphe ettim acaba kanda bişilermi yüksek ama aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum..alewcim pek o modda değilim canım suanda

ben çok kaçamak yapmıyorumda spor aksıyo sadece amaaaaaa artık aksamayacakkkkkk
ahhh tamda dişime göre bi rakibe olmaya başladın şimdi hadi bakalım şimdiden cumayı iple çekmeye başladım bile ...
bende sporu boşlamıştım ama göreceksin yarın sabah sporuyla açılışı yapıyorum ...

bakıyım bi iki hafta çok sıkı takipedicem olmazsa dr gidicem bende bişilerden şüphe ettim acaba kanda bişilermi yüksek ama aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum..alewcim pek o modda değilim canım suanda
sen bilirsin canım ama bazen bişeylerin olması için gereken koşulların olmasını beklemek yerine o koşulları oluşturmak daha iyi olur bence ...
motivasyon için çok çok iyi bi fırsat olurdu istediğin modu bekliyosan o mod gelmiyo bende öyleydim ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…