- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.721
ahhh tamda dişime göre bi rakibe olmaya başladın şimdi hadi bakalım şimdiden cumayı iple çekmeye başladım bile ...
bende sporu boşlamıştım ama göreceksin yarın sabah sporuyla açılışı yapıyorum ...........
çok şükür kızlar 6 lı rakamları görmeye başladım çok mutluyumalev ve ayşe yarışınızda bende varım benide alın aranıza
ayy canım tb ederım :)))) ne dıyetı uyguluodun sen elmamı
tşk ederim hasretciğimgüya elma diyeti uygulayacağım dedim ama pek uygulayamadım hasretciğim genel olarak çok güzel kahvaltı yaptım tost olabilir 2 dilim kepek ekmeğiyle nolmal bi kahvaltı olabilir kahvaltım güzeldi
ondan sonra elma yedim akşama kdar 3-4 tane acıktığım zaman 1 eti form yedim düzenli elmayı uygulamadım
mesela dün sadece şunları yedim bugün tartı günü diye dün çok az yedim
sabah: 1 dilim tost 1 domates
öğlen 1 bardak ayran eti form yuvarlak pirinç ve mısır patlaklı olanından 1 paketten az içinde 6 tane var ben 4 tanesini yedim
akşam 2 bardak ayran
yatmadan öncede 1 tane elma yedim
bide bu hafta 4 gün 40 dk tempolu yürüdüm
bende senin gibi diyete 76.4 ile 7 eylülde başladım burada bu foruma katıldığımda 74 düm sende göreceksin inş 6 ları ben inanıyorum canım
msj 1
başlangıç kilo 76.6
geçen hafta 76.4
bu hafta 74.8
giden 1.6 kg
hedef 60
msj sayısı 89
günaydın kızlar
başlangıç kilom:74
geçen hafta:71.8
bu hafta: 69.9
giden :1.9
hedef: 64
msj sayım:42
seni anlıyorum canım ben geçen sene evdeydim bir türlü diyet yapamadım evdeyken insanın canı herşey istiyor sen kesinlikle elma diyeti yapma bende zaten tam yapamadım sağlıklı beslen ben kilo vermem durunca vücudumu şaşırtmak istedim ben çalıştığım için aklıma pek yemek gelmiyor ve iş yerinde yemekte olmuyor dışardan istesem diyet bozulur bende eti form yoğurt ayran elma gibi şeylerle geçiştiriyorumıns canm ıns ama ben elma dıyetını kesınlıkle yapamam herldecanm hersey ıstıo zor dayanıorum zaten elma dıyetını uygularsam hemn pes ederm dahada kotu olur ama senı tekrrdan cok cok tb edıorum ıns 5 li rakamları da gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?