Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar zero cola ıcsem mı kofteyle bırlıkte oglen babam almıs dun aksm ıceyım dıe cok uzuluoar bn yemezken ne dersınız zararlı olur mu

hasretçim sen bizim yarışı unutuyosun galibaa....
en iyisi sen o kolayı iç ben de seni geçip bi güzel 1 olayım tamam mı canım...

:44::44:kızlar bu haftaki sonuçlar açıklanacak nerdeyse ama bizim takım bildirimimiz yapılmadı sanırım ..
kaptancım ve onun yardımcı kaptanım neredesiniz :18::18:
e bizim bu hafta bildirimimiz olmayacakmı öyleyse....:44::26:

ececim nerelerdesin yaa...bi bilsen ne korku senaryoları yazdım kafamda ...
az daha bu hafta takım bildirimi yapılmayacak sandım canım..

o kadar alıntı yaptım ama alevciğim beni telaşa getirdiği için sildim hepsini fatma geçen haftadan bu hafta bildirim yapamama durumu olabileceğini belirtmişti bekleyim mi?

o kadar alıntı yaptım ama alevciğim beni telaşa getirdiği için sildim hepsini fatma geçen haftadan bu hafta bildirim yapamama durumu olabileceğini belirtmişti bekleyim mi?

sen bilirsin tatlım ama bence bu saate kadar yapardı demek ki hala evine dönmedi fatma...

tamamdır buldum kızlar ben fatmayı izine ayırayım bari izin istemişti zaten geçen hafta 3 kez bildirim yapmayanların disk. edilmesi gerekiyor çünkü ..

listeyi kontrol ettiriyorum kızlar..

şimdi paylaşım sayılarına geçicem bu arada diyorum ki her hafta farklı bir kişi bildirim mesajlarındaki mesaj sayılarını ele alıp sıralamayı yapsın..

seng cnm listeyi kontrol ettim

ama kaca bölecegime karar vermedim
diskalife edilen yarismaci sayiliyor mu bilmiyorum

ve geri dönmek üzere ayrilan kisi bu hafta bildirim yapti mi yapmadi mi?
eger ikiside sayilirsa sonuc yanlis ( 0,69% oluyor)

ama ikisi sayilmazsa dogru

canım benim herhangi bir şekilde ayrılanlar bildirim yapmadıysa eklenmiyor..teşekkürler tekrar..

1.hasretttt 89
2.alew2187 76
3.seng 68
4.tgdg 53
5.sirine35 46
6.chosen1234 42
7.ay_27_ser 30
8.maway 28
9.tarfil 11
10.kayukayu 6

fatma(kayukayu) izinliydi onu saysam mı saymasam mı karar veremedim ...

Son düzenleme:
şimdi çıkmalıyım ki akşam gelebileyim kızlar görüşürüz..

paylaşıma vereyim listeyi onu unuttum ben :)

selam kızlar yeşil çayımı aldım geldim pc başına ama net çok iyi değil tartı da oynama olmasada bu hafta kendimi çok formda hissediyorum bu hafta maşallahım var olmayan pantalonumda gayet güzel oldu o yüzden sevindirik oldum sizler napıyorsunuz?

bana niye kimse cvp yazmıyo yaa bende rakip istiyomm
bende senin rakiben olurum canım seve seve

msj 2

aslıcım tebrik ederim gerçekten çok iyi bir sonuç.
tşk ederim hayatım

msj 5

bak çok beğendim ...ben de yazayım
yazmışsın iyide etmişsin

maşallah canım benmde kilo vermediğim hafta olmuş sonucumda yazıyor 1. haftamda ne vermişim 2. haftamda ne vermişim hepsi yazıyor bazen duruyo malesef ama durduğu zamanda öbür hafta güzel gidiyor hadi gitsin kilocuklar dur bende kendime bi yeşilçay yapayım

tamam tatlım o zaman sen benim rakibim ol alev ben olurum demişti sağolsun ama hasrette onun rakibi böyle ikili daha iyi olur sanırsam alevde müsade ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…