Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende bian hırslandım ama senin kadar değil ben yarın sabah spor yapamam toplantım var ama yorgunda olsam akşam yapmaya çalışcammm

akşam da olsa sakın ihmal etme sporu çok yorgun olduğunda sadece yerinde 5 dk yürüyüş yapargibi yapıp 50 tane de oklava hareketi yapsan yine olur yeterki vücudunu çalıştırmış ol ve yağların ısınsın...

Alevvvvvvvvv sen beni bıraktın demek vay be!!!

ben seni bırakırmıyım canım yaaa...senin yerin ayrı bende sadece senin diyetine başlamanı bekliyorum kaldığımız yerden devam edicez...

msj 1

başlangıç kilo 69.6
geçen hafta 68.9

bu hafta 68.4

giden 500 g

hedef 58

msj sayısı 53

500 de olsa düşüş var darısı haftaya canım...
koşmasak da emekliyoruz yaa sonuçta yerimizde saymıyoruz olaya buradan da bakabilirsin...

günaydınnnn kilo bildirimi yapıyorum hemen
başlangıç kilo:63
geçen hafta kilo:62
bu hafta ki kilo:61
msj sayısı:30 ( 2 gün yoktum maalesef)
birer birer gidiyo bakalım bende çok şasırdımmmm

olsun sonuçta düşüş var tatlım..

msj 1

başlangıç kilo 76.6

geçen hafta 76.4

bu hafta 74.8

giden 1.6 kg

hedef 60

msj sayısı 89

hasretçim maaşallah canım sana ..düşüşe başlamışsın bence haftaya yüksek bi düşüş yapacaksın sen...

buna da sukur emınım regli olsam dha cok werırım patlayacak gıbıyım 5 gun gectı gunumden

ewet bende geçen hafta o yüzden çok verdim kiloyu..

günaydın kızlar
başlangıç kilom:74
geçen hafta:71.8
bu hafta: 69.9
giden :1.9
hedef: 64
msj sayım:42

aslıcım tebrik ederim canım seni...

çok şükür kızlar 6 lı rakamları görmeye başladım çok mutluyum alev ve ayşe yarışınızda bende varım benide alın aranıza

gel canım gel yeterki kararlı ve hırslı ol...
sen 6 lı rakamı gördün bende bi 65 kilo altını görseydim...

maaşallah canım sana...

ayyy ıns ıns konusması bıle heycn werıo werıcz cnm werıcz yetrkı bu azmı kaybetmeyelım bıde bızımkıler yemeyı cok sewıo yaa walla zor dayanıorum ama artık alıstım yememeye

kızlar bende rakıp ıstıorum kendıme cok cok hırslı olabılecek bırıne ıhtıyacm wr haftaya 72 gormek ıstıorum ben bayrama kadr da 6 lı rakamları gorsem lalalalalalalalalalalalalla

takım içinde hem arkadaş hemde ayrı ayrı rakibiz o ayrı...
ama istersen ve ben çok hırslı ve rekabetçiyimdir diyosan seninlede ayrıca rekabet ederim hasretçiğim olur mu...

başlangıç kilom:71.800
geçen haftaki kilom :67.300
bu haftaki kilo:66.300
bu hafta giden:1 kilo
hedeflenen kilom:63 kilo

bu haftaki msj sayısı:76msj
tebrik ederim alevciğim koruma diyordun ama 1 kilo vermişsin koruma haftanda 1 kilo veriyorsan bu haftanı çok merak ediyorum bu hafta yarışalım canım

takım içinde hem arkadaş hemde ayrı ayrı rakibiz o ayrı...
ama istersen ve ben çok hırslı ve rekabetçiyimdir diyosan seninlede ayrıca rekabet ederim hasretçiğim olur mu...

tabı canm arkdslık apayrı bısı ama bn ıkılı yarıs yapmayı ıstıorum emınım dha guzl wercm ozamn tamm rakıbemsın artık

tebrik ederim alevciğim koruma diyordun ama 1 kilo vermişsin koruma haftanda 1 kilo veriyorsan bu haftanı çok merak ediyorum bu hafta yarışalım canım

canım bende şaşırdım ama zaten çarşamba günü 700 gfr düşüşteydim ama bu sabah itibariyle 1 kilo gitmiş ...

yarışalım ama madem ki yarışıyoruz kaçamak yok tamam mı canım ve iradenin tavan yapmasını istiyorum...
ben ekmek ve hamur işini ve tatlıyı tamamen kestim ona göre hadi bakalım sen mi yamansın yoksa benmi..

tabı canm arkdslık apayrı bısı ama bn ıkılı yarıs yapmayı ıstıorum emınım dha guzl wercm ozamn tamm rakıbemsın artık
bence sorun yok canım hadi bakalım başladık tatlım...

bana niye kimse cvp yazmıyo yaa bende rakip istiyomm
gel canım seninlede yarışırım baştan anlaşalım kaçamak yok tamam mı...

bu günkü kahvaltım:
saat 12:
5 dilim domates
2 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kesme şeker büyüklüğünde kaşar peyniri...
1 çay bardağı çay

günaydınnnn kilo bildirimi yapıyorum hemen
başlangıç kilo:63
geçen hafta kilo:62
bu hafta ki kilo:61
msj sayısı:30 ( 2 gün yoktum maalesef)
birer birer gidiyo bakalım bende çok şasırdımmmm

msj 3
ayşecim her hafta 1 kilo versen ayda 4 kilo yapar ki sen bu azimle daha fazlasını da verirsin.
tebrikler canım...

tamam canım çok sevinirim evet kaçamak yok sporumuda düzenli yaparsam bende veririm çabucak inşallah...

msj 1

başlangıç kilo 76.6

geçen hafta 76.4

bu hafta 74.8

giden 1.6 kg

hedef 60

msj sayısı 89

msj 4

canım tebrik ederim çok iyi vermişsin ...bu kızlara kilo dayanmıyor ya......herkes bi hırslanmış ne güzel....
arada sırada bana da mesaj yazın kendimi yalnız şovalye ilan edicem

msj 5

bak çok beğendim ...ben de yazayım

msj 6

13.09.2011 cuma başlangıç
kİLO : 69.6

1. HAFTA

30.09.2011 CUMA
KİLO : 69.0

2.HAFTA
07.10.2011 CUMA
KİLO : 68.9

3.HAFTA
14.10.2011 CUMA
KİLO : 68.4

HEDEF 58

msj 4

canım tebrik ederim çok iyi vermişsin ...bu kızlara kilo dayanmıyor ya......herkes bi hırslanmış ne güzel....

takıl bna hayatını yasa sekerımm :))))))))))))

tamam canım çok sevinirim evet kaçamak yok sporumuda düzenli yaparsam bende veririm çabucak inşallah...
inşallah canım ...
msj 4

e iyi ya işte ne güzel madem herkes hırslandı ve kilolar erimeye başladı sende hırslan canım ...
motivasyona tam gaz yüklen ve kaçamaksız bi haftaya nerhaba de...

kızlar ben biraz spor yapayım sonrada kayınvalideme gidicem

maaşallah tarfilcim çok hızlı görüyorum seni umarım bu haftayı hızını kaybetmeden sonlandırmayı başarırsın ve tabi hepimiz için geçerli bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…