- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.741
bende bian hırslandım ama senin kadar değil ben yarın sabah spor yapamam toplantım var ama yorgunda olsam akşam yapmaya çalışcammm
Alevvvvvvvvv sen beni bıraktın demek vay be!!!
msj 1
başlangıç kilo 69.6
geçen hafta 68.9
bu hafta 68.4
giden 500 g
hedef 58
msj sayısı 53
günaydınnnn kilo bildirimi yapıyorum hemen
başlangıç kilo:63
geçen hafta kilo:62
bu hafta ki kilo:61
msj sayısı:30 ( 2 gün yoktum maalesef)
birer birer gidiyo bakalım bende çok şasırdımmmm
msj 1
başlangıç kilo 76.6
geçen hafta 76.4
bu hafta 74.8
giden 1.6 kg
hedef 60
msj sayısı 89
buna da sukuremınım regli olsam dha cok werırım patlayacak gıbıyım 5 gun gectı gunumden
günaydın kızlar
başlangıç kilom:74
geçen hafta:71.8
bu hafta: 69.9
giden :1.9
hedef: 64
msj sayım:42
çok şükür kızlar 6 lı rakamları görmeye başladım çok mutluyumalev ve ayşe yarışınızda bende varım benide alın aranıza
tşk ederim hasretciğimgüya elma diyeti uygulayacağım dedim ama pek uygulayamadım hasretciğim genel olarak çok güzel kahvaltı yaptım tost olabilir 2 dilim kepek ekmeğiyle nolmal bi kahvaltı olabilir kahvaltım güzeldi
ondan sonra elma yedim akşama kdar 3-4 tane acıktığım zaman 1 eti form yedim düzenli elmayı uygulamadım
mesela dün sadece şunları yedim bugün tartı günü diye dün çok az yedim
sabah: 1 dilim tost 1 domates
öğlen 1 bardak ayran eti form yuvarlak pirinç ve mısır patlaklı olanından 1 paketten az içinde 6 tane var ben 4 tanesini yedim
akşam 2 bardak ayran
yatmadan öncede 1 tane elma yedim
bide bu hafta 4 gün 40 dk tempolu yürüdüm
bende senin gibi diyete 76.4 ile 7 eylülde başladım burada bu foruma katıldığımda 74 düm sende göreceksin inş 6 ları ben inanıyorum canım
seni anlıyorum canım ben geçen sene evdeydim bir türlü diyet yapamadım evdeyken insanın canı herşey istiyor sen kesinlikle elma diyeti yapma bende zaten tam yapamadım sağlıklı beslen ben kilo vermem durunca vücudumu şaşırtmak istedim ben çalıştığım için aklıma pek yemek gelmiyor ve iş yerinde yemekte olmuyor dışardan istesem diyet bozulur bende eti form yoğurt ayran elma gibi şeylerle geçiştiriyorum
ah nerde canım 5 li rakamları en son 17 yaşımda görmüştüm evlendiğimde 64 düm şuanda hedefim 64 ama 58-60 da olsam hiç fena olmaz ama hayal gibi
sende inş önce 6 lı sonra 5 li rakamları görürsün
kızlar bende rakıp ıstıorum kendıme cok cok hırslı olabılecek bırıne ıhtıyacm wr haftaya 72 gormek ıstıorum ben bayrama kadr da 6 lı rakamları gorsem lalalalalalalalalalalalalla
tebrik ederim alevciğimbaşlangıç kilom:71.800
geçen haftaki kilom :67.300
bu haftaki kilo:66.300
bu hafta giden:1 kilo
hedeflenen kilom:63 kilo
bu haftaki msj sayısı:76msj
takım içinde hem arkadaş hemde ayrı ayrı rakibiz o ayrı...
ama istersen ve ben çok hırslı ve rekabetçiyimdir diyosan seninlede ayrıca rekabet ederim hasretçiğim olur mu...
tebrik ederim alevciğimkoruma diyordun ama 1 kilo vermişsin koruma haftanda 1 kilo veriyorsan bu haftanı çok merak ediyorum bu hafta yarışalım canım
bence sorun yok canım hadi bakalım başladık tatlım...tabı canm arkdslık apayrı bısı ama bn ıkılı yarıs yapmayı ıstıorum emınım dha guzl wercm ozamn tamm rakıbemsın artık
gel canım seninlede yarışırım baştan anlaşalım kaçamak yok tamam mı...bana niye kimse cvp yazmıyo yaa bende rakip istiyomm
BİLDİRİM,
Başlangıç kilom:72
Geçen hafta:70.4
Bu hafta: 70.8
Gelen kilo:0.4
Msj sayım: 46
günaydın kızlar
başlangıç kilom:74
geçen hafta:71.8
bu hafta: 69.9
giden :1.9
hedef: 64
msj sayım:42
günaydınnnn kilo bildirimi yapıyorum hemen
başlangıç kilo:63
geçen hafta kilo:62
bu hafta ki kilo:61
msj sayısı:30 ( 2 gün yoktum maalesef)
birer birer gidiyo bakalım bende çok şasırdımmmm
canım bende şaşırdım ama zaten çarşamba günü 700 gfr düşüşteydim ama bu sabah itibariyle 1 kilo gitmiş ...
yarışalım ama madem ki yarışıyoruz kaçamak yok tamam mı canım ve iradenin tavan yapmasını istiyorum...
ben ekmek ve hamur işini ve tatlıyı tamamen kestim ona göre hadi bakalım sen mi yamansın yoksa benmi..
bence sorun yok canım hadi bakalım başladık tatlım...
gel canım seninlede yarışırım baştan anlaşalım kaçamak yok tamam mı...
msj 1
başlangıç kilo 76.6
geçen hafta 76.4
bu hafta 74.8
giden 1.6 kg
hedef 60
msj sayısı 89
bak kilo vermemi hafta hafta not ettim
07.09.2011 ÇARŞAMBA
KİLO:76.4 ile diyete başlandı
1. HAFTA SONUNDA
14.09.2011 ÇARŞAMBA
KİLO:75
2.HAFTA SONUNDA
23.09.2011 CUMA
KİLO:72.6
3. HAFTA SONUNDA
30.09.2011 CUMA
KİLO:71.9
4.HAFTA SONUNDA
07.10.2011 CUMA
KİLO:71.8
5.HAFTA SONUNDA
14.10.2011 CUMA
KİLO:69.9
msj 4
canım tebrik ederim çok iyi vermişsin ...bu kızlara kilo dayanmıyor ya......herkes bi hırslanmış ne güzel....
arada sırada bana da mesaj yazın kendimi yalnız şovalye ilan edicem
inşallah canım ...tamam canım çok sevinirim evet kaçamak yok sporumuda düzenli yaparsam bende veririm çabucak inşallah...
e iyi ya işte ne güzel madem herkes hırslandı ve kilolar erimeye başladı sende hırslan canım ...msj 4
canım tebrik ederim çok iyi vermişsin ...bu kızlara kilo dayanmıyor ya......herkes bi hırslanmış ne güzel....
arada sırada bana da mesaj yazın kendimi yalnız şovalye ilan edicem
kızlar ben biraz spor yapayım sonrada kayınvalideme gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?