Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yap canım ya karşılıklı içelim:)evet çok haklısın zaten annem dün çok süzülmüşün dedi bacakların incelmiş filan hakketten doğru göbeğim bugün daha iyi valla ben öle ekmek yemeden diet yapamam o şekilde çok sağlıksız oluyor bütün uzmanlar sölüyor zaten hızlı verilen kilolar çabuk geri alınıyor emin ve iradeli gidiceksin.

hasretçim beni geçmiş onu tebrik ederim...
bende 2. olmuşum kendimide tebrik edeyim..
kızlar darısı az paylaşım yapan arkadaşların başına inşallah haftaya da onları üst sıralarda görürüz...

tamam tatlım o zaman sen benim rakibim ol alev ben olurum demişti sağolsun ama hasrette onun rakibi böyle ikili daha iyi olur sanırsam alevde müsade ederse

benim için sorun değil canım ne kadar çok ve dişli rakip benim için o kadar rekabet ve azim demektir isterseniz kendi aranızda da yarışabilirsiniz tabiki ama yinede ayrıca benimle yarışmak isteyen arkadaşlar olursa onlarla da seve seve yarışabilirim....

ay uykum geldii burda da hiç hareket yok napsam nette dolanıyım en iyisi akşama eşimle arkadaşlara davetliyiz hazırlansammı napsam

tarfilcim lütfen 14,10,2011 00,00dan itibaren yazdığın mesajları doğru sayıyla yaz cuma geceleri 00,00dan itibaren sıfırlanıyor..onları düzeltme ama say yeni mesajını ona göre rakamlandır ..

seng hiç göremiorum seni doğru düzgün yaw geldinmi senin yorumların eskiden daha çok olurdu işlerinmi var şekerim

seng hiç göremiorum seni doğru düzgün yaw geldinmi senin yorumların eskiden daha çok olurdu işlerinmi var şekerim

evet canım yaa sabah 6,40ta kalkıyorum okula gidiyorum 1de eve geliyorum 2ye anca üstümü değiştiriyorum yemek falan..sonra ya dersim oluyo ya uykum..o da olmadı ya biri geliyo ya da annem zorla bi yere götürüyo..akşam dizilerim var ki hiç izleyemiyorum artık genelde duş aldığım günler hariç uyuya kalıyorum..en iyi cuma cumartesi pazar girebiliyorum..girince sohbetlerden uzak olduğum için pek bişey bulamıyorum yazıcak..kaptanlığı bırakmak istemiyorum o yüzden izine de ayrılamıyorum

sen liseye gidiorsun dimi bende liseye giderken hiç zaman bulamıyordum ya seni çok iyi anlıyorum canım çok zor gerceken banyo yapmayı bile bi aktivite gibi görüyordum varsa yoksa ders staj bilmemne of çok zor gercekten evde çocuk bakmakta zor hehe buda benim hayatım şuanda

bi de son sınıf üni. hazırlığı ben bu yıl tercih yapmıycam o ayrı :)ondan daha rahatım hazırlığa hazırlık aşamasındayım temel yapıyorum bu yıl..

neyse kocişkom gelmek üzerededir gidimde oğlumu giydirimde dışarı çıkalım hadi hoşcakalın kızlar

slm hanımlar daha yeni eve girdim çok yoruldum toplantım vardı ordanda pazara gittim çok merak ediyodum bildirimleri ne güzel herkes kilo vermiş

kızlar sonuçlar açıklandı

4. takımla 3.lüğü paylaşıyoruz..bireysel de adımız yok...

ama inanıyorum haftaya herşey daha iyi olacak..benim çıkmam gerek..

tarfilcim lütfen 14,10,2011 00,00dan itibaren yazdığın mesajları doğru sayıyla yaz cuma geceleri 00,00dan itibaren sıfırlanıyor..onları düzeltme ama say yeni mesajını ona göre rakamlandır ..

canım yani yarından itibaren yeni numaralandırma yapacağım msjlarda değilmi yanlış anlamadım umarım...bu hafta zaten pazartesi katıldım tekrar aranıza msjım az umarım haftaya daha fazla paylaşımda bulunabilirim....

canım benim son mesajın 18 yazmışsın ya dün gece 00,00a kadar 11 mesaj olduğuna göre bugün 7. mesajındı bu hafta için yani hani günler 00,00da başlıyo ya bizim sınırımız cuma 00,00

umarım anlatabilmişimdir..yani sıradaki mesajın 8. mesaj olacak..

yaaa ben yalnız kaldım ama burada

akşam menüm

3 tane dolma(sadece küçük olanın içini yedim ama)(1i küçüktü..hiç kolay olmadı onu öyle yemek 2si biber 1i kabaktı)
1,5bardak ayran

1i küçüktü dediysem aldanmayın kabak dahi küçüktü babam daha dolmalık biber bulamamış alacak :)hem büyük olsa 3 tane yemezdim zaten..

slmlar bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
kahvaltı yapamadım 3 diyet bis. yedim

öğle (dışarda yedim)
tavuk ızgara
az salata
3 adet parmak pat.(1 tabak getirmişlerdi ama ben 3 tanesini yedim çünkü alevvvv hep aklımdaydın)
yarım kutu diet kola

ara
200 ml light süt

akşam
4 yk yoğurt
4 yk mantar sote
1 kase ezofelin çorba

birazdan kiraz saplı form çay içicemmm bu gün pek su içemedim dışarıda olduğumdan 1 lt içebildim spor konusundada çok kararlıydım yapıcaktım ama resmen dökülüyorum çok yoruldum bide çok üşümüştüm onun acısı şimdi çıkıyooo

msj 8

canlarım nasılsınız .....

bugün okuldan yürüyerek geldim.biraz rüzgar vardı ,çarptı galiba.:26:

başım çok ağrıyor.akşam 7.00 da yemek yedim.4 kaşık yağsız makarna yedim.çorba içtim.

biraz dizim ağrıdı onun için bugün çok hızlı yürüyemedim.zorla eve geldim.

msj 9

Ayşecim ben de sabah istekle kalkıyorum.akşam yorgunluktan spor yapacak halim kalmıyor.cuma günü akşam, haftanın acısı çıkıyor.

msj 10

şimdi gidip diğer grupların bildirimlerine bakayım.kaç kilo vermişler.alev ,ayşe ve hasret herkesi hırslandırdınız.bizi geçmek için yarışıyorlar.

eminim bu hafta daha iyi oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…