- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.781
bende senin rakiben olurum canım seve seve
tşk ederim hayatım
yazmışsın iyide etmişsin
maşallah canımbenmde kilo vermediğim hafta olmuş sonucumda yazıyor 1. haftamda ne vermişim 2. haftamda ne vermişim hepsi yazıyor bazen duruyo malesef ama durduğu zamanda öbür hafta güzel gidiyor hadi gitsin kilocuklar dur bende kendime bi yeşilçay yapayım
hasretçim beni geçmiş onu tebrik ederim...1.hasretttt 89
2.alew2187 76
3.seng 68
4.tgdg 53
5.sirine35 46
6.chosen1234 42
7.ay_27_ser 30
8.maway 28
9.tarfil 11
10.kayukayu 6
fatma(kayukayu) izinliydi onu saysam mı saymasam mı karar veremedim ...
tamam tatlım o zaman sen benim rakibim ol alev ben olurum demişti sağolsun ama hasrette onun rakibi böyle ikili daha iyi olur sanırsam alevde müsade ederse
seng hiç göremiorum seni doğru düzgün yaw geldinmi senin yorumların eskiden daha çok olurdu işlerinmi var şekerim
sen liseye gidiorsun dimi bende liseye giderken hiç zaman bulamıyordum ya seni çok iyi anlıyorum canım çok zor gerceken banyo yapmayı bile bi aktivite gibi görüyordum varsa yoksa ders staj bilmemne of çok zor gercekten evde çocuk bakmakta zor hehe buda benim hayatım şuanda
ben hariç..off ya nasıl koydu bu haftaki +kilolar anlatamam..
tarfilcim lütfen 14,10,2011 00,00dan itibaren yazdığın mesajları doğru sayıyla yaz cuma geceleri 00,00dan itibaren sıfırlanıyor..onları düzeltme ama say yeni mesajını ona göre rakamlandır ..
canım yani yarından itibaren yeni numaralandırma yapacağım msjlarda değilmi yanlış anlamadım umarım...bu hafta zaten pazartesi katıldım tekrar aranıza msjım az umarım haftaya daha fazla paylaşımda bulunabilirim....
slmlar bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
kahvaltı yapamadım 3 diyet bis. yedim
öğle (dışarda yedim)
tavuk ızgara
az salata
3 adet parmak pat.(1 tabak getirmişlerdi ama ben 3 tanesini yedim çünkü alevvvv hep aklımdaydın)
yarım kutu diet kola
ara
200 ml light süt
akşam
4 yk yoğurt
4 yk mantar sote
1 kase ezofelin çorba
birazdan kiraz saplı form çay içicemmm bu gün pek su içemedim dışarıda olduğumdan 1 lt içebildim spor konusundada çok kararlıydım yapıcaktım ama resmen dökülüyorum çok yoruldum bide çok üşümüştüm onun acısı şimdi çıkıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?