Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm hanımlar daha yeni eve girdim çok yoruldum toplantım vardı ordanda pazara gittim çok merak ediyodum bildirimleri ne güzel herkes kilo vermiş

selam canım neler aldın pazardan bakalım ben gittimmi topluyorum sebzeleri:)
ben hariç..off ya nasıl koydu bu haftaki +kilolar anlatamam..

üzülme tatlım ya yarın ola hayrola

selam canım neler aldın pazardan bakalım ben gittimmi topluyorum sebzeleri:)

tek başıma yaşadığım halde şunları aldım
pırasa,havuç,mantar,biber,domates,salatalık,kabak,maydonoz,mandalina
dolabım büro tipi olduğu için bide taze taze tüketeyim diye azar azar aldımm sebzeyi çok seviyorum ben okulda bakliyat yada et olduğu için evde hep sebze yada çorba yapıyorummm

aynen hem soğuk hemde haftanın yorgunluğu bu hafta beni mahvettii bu arada naptın kilo verebildinmi bayaği

msj 11

hafta içi kendimi daha kilolu hissediyordum.ama sanki belim inceldi.zaten önce belim zayıflıyor.asıl sorun kalçada.

bu hafta 500 g vermişim ama olsun ..gitsin de yetr ki azar azar olsun.

sizinle daha da ümitleniyorum.en azından zayıflayacağım diye inancım arttı.

önümüzdeki haftalarda ark spor yaptıracak bize .o zaman daha çok veririm.

bugun kı menum
sabah 1 form cay 1 dılım kepek ekmegı ustune labne petnr 2 zeytın
ogle :3 kofte
ara : 1 armut uzum
aksam : bezelye +karnbahar
azoncede 4 tane cubuk kraker yedım

bugun kı menum

cnm yediklerin çok az değilmi yoğurt salata vs. yok nasıl dayanıyosun ben az yiyince tansiyonum hemen düşüyo

bugun sormustum ama kımse cewaplamamıstı
benım kılo cızelgemı kım hazırlamıstı:26::26:

yediklerin çok az değilmi cnm hiç yoğurt salata vs. yok ben az yiyince tansiyonum düşüyo hemenn
normal olan her insanın düşerki tansiyonu ani kilo verilir bu şekilde ve yine alınır böle olmaz çok yanlış buluyorum bu kadar az yemeyi
msj 12

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum .gidip biraz dinleneceğim.....

hepinize iyi geceler....

iyi geceler canım git dinlen

verirsinn tatlım önemli olan sağlıklı bişekilde kilo verebilmek bunun sırrı burda benimde hamilelikten önceki pantlonun oldu bana

oo tek başına yaşayan biri için sanırım baya marifetlisin:)mantar pırasa güzel:)azar azar almak en güzeli bende sayıyla alıorum hep meyveleri çok cabuk bozuluor bazen

şimdi anladım canım aslında algılamam iyidir ama bilmemki niye böyle oldu

izne ayrılmak mı aklından bile geçirme çadı kaptanım ...zaten elifim gitti bide senin gitmene dayanamam datlum ...bu arada resmini gördüm maaşallah nede güzelmişsin sen...

ben hariç..off ya nasıl koydu bu haftaki +kilolar anlatamam..
bu hafta + olur haftaya da - o zaman ne olur + - senin kiloları alır götürür...

kızlar sonuçlar açıklandı

4. takımla 3.lüğü paylaşıyoruz..bireysel de adımız yok...

ama inanıyorum haftaya herşey daha iyi olacak..benim çıkmam gerek..
ne 3. lük mü hiç yakışmış mı bize ...ben sonuçtan memnun değilim haberimiz olsun başta kendim olmak üzere bütün arkadaşlarımdan ayrıca bi dikkat ve özen bekliyorum...

sen beni geçeceksin sanırım arkadaşım maaşallah çok hızlı ve sağlam adımlarla başlamışsın ... bu günkü menün hoşuma gitti...

hem dengeli hemde sağlıklıo menülerle besleneceksin bu hafta anlaşılan öyleyse bende gardımı alayım bari....

bugun kı menum

hasretçim bu ne hız ve azim yaa neredeyse hiç bişey yememişsin...

bugun sormustum ama kımse cewaplamamıstı
benım kılo cızelgemı kım hazırlamıstı:26::26:

senin kilo çizelgeni yanlış hatırlamıyorsam ya elif yada eski bir masal-hilal- hazırlamıştı canım...

iyi geceler alevcim nasılsın

sanada iyi geceler alışverişten geldik şimdi birazdan işe başlicam...

Kızlar bu gün şeytanın bacağını kırdım ve spora başladım sonunda. Koşu bandında 30 dk. yürüdüm. 2.65 km ve 140 kcal harcadım. Benim için mühimdi bu. Başladıysam devamını da getiririm artık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…