- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.801
msj 9
Ayşecim ben de sabah istekle kalkıyorum.akşam yorgunluktan spor yapacak halim kalmıyor.cuma günü akşam, haftanın acısı çıkıyor.
slm hanımlar daha yeni eve girdim çok yoruldum toplantım vardı ordanda pazara gittim çok merak ediyodum bildirimleri ne güzel herkes kilo vermiş
ben hariç..off ya nasıl koydu bu haftaki +kilolar anlatamam..
selam canım neler aldın pazardan bakalım ben gittimmi topluyorum sebzeleri:)
aynen hem soğuk hemde haftanın yorgunluğu bu hafta beni mahvettii bu arada naptın kilo verebildinmi bayaği
bugun kı menum
sabah 1 form cay 1 dılım kepek ekmegı ustune labne petnr 2 zeytın
ogle :3 kofte
ara : 1 armut uzum
aksam : bezelye +karnbahar
azoncede 4 tane cubuk kraker yedım
bugun kı menum
yediklerin çok az değilmi cnm hiç yoğurt salata vs. yok ben az yiyince tansiyonum düşüyo hemenn
normal olan her insanın düşerki tansiyonu ani kilo verilir bu şekilde ve yine alınır böle olmaz çok yanlış buluyorum bu kadar az yemeyiyediklerin çok az değilmi cnm hiç yoğurt salata vs. yok ben az yiyince tansiyonum düşüyo hemenn
msj 12
kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum .gidip biraz dinleneceğim.....
hepinize iyi geceler....
msj 11
hafta içi kendimi daha kilolu hissediyordum.ama sanki belim inceldi.zaten önce belim zayıflıyor.asıl sorun kalçada.
bu hafta 500 g vermişim ama olsun ..gitsin de yetr ki azar azar olsun.
sizinle daha da ümitleniyorum.en azından zayıflayacağım diye inancım arttı.
önümüzdeki haftalarda ark spor yaptıracak bize .o zaman daha çok veririm.
tek başıma yaşadığım halde şunları aldım
pırasa,havuç,mantar,biber,domates,salatalık,kabak,maydonoz,mandalina
dolabım büro tipi olduğu için bide taze taze tüketeyim diye azar azar aldımm sebzeyi çok seviyorum ben okulda bakliyat yada et olduğu için evde hep sebze yada çorba yapıyorummm
normal olan her insanın düşerki tansiyonu ani kilo verilir bu şekilde ve yine alınır böle olmaz çok yanlış buluyorum bu kadar az yem
az oncede solemıstm normalde bu kadar az yemıorum bugun canm ıstemedı eer bukadr az yesem haftada 3 kılo bıle werebılrdm
canım benim son mesajın 18 yazmışsın ya dün gece 00,00a kadar 11 mesaj olduğuna göre bugün 7. mesajındı bu hafta için yani hani günler 00,00da başlıyo ya bizim sınırımız cuma 00,00
umarım anlatabilmişimdir..yani sıradaki mesajın 8. mesaj olacak..
evet canım yaa sabah 6,40ta kalkıyorum okula gidiyorum 1de eve geliyorum 2ye anca üstümü değiştiriyorum yemek falan..sonra ya dersim oluyo ya uykum..o da olmadı ya biri geliyo ya da annem zorla bi yere götürüyo..akşam dizilerim var ki hiç izleyemiyorum artık genelde duş aldığım günler hariç uyuya kalıyorum..en iyi cuma cumartesi pazar girebiliyorum..girince sohbetlerden uzak olduğum için pek bişey bulamıyorum yazıcak..kaptanlığı bırakmak istemiyorum o yüzden izine de ayrılamıyorum
bu hafta + olur haftaya da - o zaman ne olur + - senin kiloları alır götürür...ben hariç..off ya nasıl koydu bu haftaki +kilolar anlatamam..
ne 3. lük mü hiç yakışmış mı bize ...ben sonuçtan memnun değilim haberimiz olsun başta kendim olmak üzere bütün arkadaşlarımdan ayrıca bi dikkat ve özen bekliyorum...kızlar sonuçlar açıklandı
4. takımla 3.lüğü paylaşıyoruz..bireysel de adımız yok...
ama inanıyorum haftaya herşey daha iyi olacak..benim çıkmam gerek..
slmlar bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
kahvaltı yapamadım 3 diyet bis. yedim
öğle (dışarda yedim)
tavuk ızgara
az salata
3 adet parmak pat.(1 tabak getirmişlerdi ama ben 3 tanesini yedim çünkü alevvvv hep aklımdaydın)
yarım kutu diet kola
ara
200 ml light süt
akşam
4 yk yoğurt
4 yk mantar sote
1 kase ezofelin çorba
birazdan kiraz saplı form çay içicemmm bu gün pek su içemedim dışarıda olduğumdan 1 lt içebildim spor konusundada çok kararlıydım yapıcaktım ama resmen dökülüyorum çok yoruldum bide çok üşümüştüm onun acısı şimdi çıkıyooo
tek başıma yaşadığım halde şunları aldım
pırasa,havuç,mantar,biber,domates,salatalık,kabak,maydonoz,mandalina
dolabım büro tipi olduğu için bide taze taze tüketeyim diye azar azar aldımm sebzeyi çok seviyorum ben okulda bakliyat yada et olduğu için evde hep sebze yada çorba yapıyorummm
bugun kı menum
bugun sormustum ama kımse cewaplamamıstı
benım kılo cızelgemı kım hazırlamıstı:26::26:
iyi geceler alevcim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?