Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmmm. haftada 1 günse güzel ozaman hem vücüdunuda şasırtmış olursunnnn. cnm inşallah istediğin zamanda hayırlı evlat nasip eder allah sana hamilelik gibi planın varsa zaten çok kasma bende oyüzden haftada 1 kilo verecek şekilde yapıyorum vücudum güçsüz kalmasın depoları boşaltmayalımmm

haftada 1 gün canım şaşırtma gibi oluyor böyle yapınca yiyeceklerede çok hasret kalmış olmuyorum. hamilelik planım yok canım ilerde rabbim nasip eder inşallah. allahım isteyen herkese nasip etsin. evet ben drun yanındada çalıştım en sağlıklısı haftada 1-1.5 kilo fazlası zararlı.
görüşürüz ayşeciğim çıkmam lazım eşimle markete gideceğiz
iyi akşamlar

iyi akşamlarr cnm görüşürüzz

kpss ye çalışsan hem bu sene b grubu kadrolar için sınav olcak temmuzda devlete atanırsın belki

ne güzel canım senin boyun uzunmuş ben 1,60ım baya balık değilde balina etli duruyom valla ...
ne güzel kendi işinin patronu olmuşsun nasıl bir yer açtın canım hayırlı olsun...
amiinnn canım ianşallah rabbim isteyen herkesin evini şenlendirsin..
bende çalışıyorken yeme düzenim aynı seninki gibiydi bu senin için büyük bi artı bence kilo vermeni kolaylaştırıyor..

ayy canım yaa bende pazar günü ve eşimin mağduruyum.bende kaçırdım biraz galiba desene başa baş gidiyoz

filizcim 4 düşük yaşamışsın geçmiş olsun cnm benimde 1 düşüğüm var test yaptırdım bendede tam pıhtılaşma değilde pıhtılaşmaya eğilim varmış asprin kullanacakmışım hamilelikte sen iğne mi kullanıyosun yada başka bişeymi

msj 25

hepimiz dönem dönem bu sıkıntıları yaşıyoruz.herşeyden uzaklaşmak istiyoruz.kendini bırakma, kendin için birşeyler yap.hoşuna giden bir film izle,güzel bir roman oku....
yürüyüşler yap,sakın diyeti bırakma.ben sizin varlığınızı bilip ,size karşı sorumluluk hissettiğim için kendimi daha zinde hissediyorum....sana kocaman mutluluk balonu yolluyoruz...

kpss ye çalışsan hem bu sene b grubu kadrolar için sınav olcak temmuzda devlete atanırsın belki

ahh cok ıı olur hem de okadr cok dusundm kı bu dersaneye gitme konusunu ama bn sınawı 9. ayda dıe waz gecmıstm cnku 6. ay gıbı dugunm olck buradn ıstnbla gıtmem gerekck dersane yarıda kalacktı ama bunu ogrenmm ıı oldu hc bı bılgm de yok kpss hakknda

cnm sen lisans mezunumusun ön lisansmı lisanslar temmuzda olur önlisans ve ortaöğretimler 9. ayda

o zaman ben dün ve bugünkü öğünlerimi hiç yazmayayım canım .....

kız sende mi bebik istiyon kadi bakalım hayırlısı takımda da bayağı hamile adayımız var ....

canım bnm cok tsk ederım werdıgn destek ıcın ııkı warsınız

iim alwcıım sen nasılsın sewdıcegımle konusuyorum yemek ye dıo bana dıorum yemıceeeeeeeeem yemıcem dayancam

iyiyim canım ....
allah muhabbetinizi bozmasın canım bende yeni bitirdim işlerimi ama keyfim yok hiç 2 gündür diyet çöktü benim yaaa.....
neyse allahtan yarın itibariyle hafta içi yine sıkarım kemerleri toplarım diyetimi.....

kız sende mi bebik istiyon kadi bakalım hayırlısı takımda da bayağı hamile adayımız var ....
ewt cnm ama şimdi değil 3 ay sonra ocak gibi eylül ekim gibi doğmasını istiyorum ama kısmet bakalımmm
hasretçiğim ayğeciğim kızlar ... sevgili rakibelerim nasılsınız.....

iyidir cnm bu gün leslie 5 mil yaptım içim rahat kaçamakta yapmadım menümü yazayım sana
sabah
1 kk light b.peynir
4 zeytin
1 kızarmış kepek ek
domates,salatalık,1 biber
ara
limonlu yeşilçay
1 küçük mandalina
ara
6 kepekli çubuk
kiraz saplı form çay
akşam
4 yk mantar sote
1 kase ezogelin çorba
4 yk yoğurt
ara
3 diyet bis
form çay
3lt de suuuuu çok şey yemişim gibi gözüktü biann

masallah canımm

ayy maaşallah canım bence çok fazla değil canım genelde hafif şeyler yemişsin çünküü....

benim gözümü korkutmaya başladın sevgili rakibem en iyisi bende sıkı yönetim ilan edeyim...

hasretçim ayşe maaşallah bu hızla devam ederse bizi geçecek gibi bak sana söyleyeyim...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…