- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.881
ayşeciğim eşim ye bişey olmaz demiyor rejimde bana destek ama bugün pazar ya sadece pazarları beraber kahvaltı yapıyoruz bide dün akşam benm migrenim tuttu ilaç içtim geçmedi acile gidip iğne yaptırdım dün migrenim tutunca bide adet öncesi iştah pazar olması hepsi bir arada. bunları yazıyorum ama ben her pazar kaçamak yapıyorum neyse hafta içi dengeliyorumda allahtan kilo veriyorum. bu forumda kendimi pazarların kaçamakçı kızı ilan ediyorum
bende ilerde hamile kalırsam olabildiğince zayıf kalmak hamile kalmak istiyorum
haftada 1 gün canım şaşırtma gibi oluyor böyle yapınca yiyeceklerede çok hasret kalmış olmuyorum. hamilelik planım yok canım ilerde rabbim nasip eder inşallah. allahım isteyen herkese nasip etsin. evet ben drun yanındada çalıştım en sağlıklısı haftada 1-1.5 kilo fazlası zararlı.hımmmm. haftada 1 günse güzel ozaman hem vücüdunuda şasırtmış olursunnnn. cnm inşallah istediğin zamanda hayırlı evlat nasip eder allah sana hamilelik gibi planın varsa zaten çok kasma bende oyüzden haftada 1 kilo verecek şekilde yapıyorum vücudum güçsüz kalmasın depoları boşaltmayalımmm
haftada 1 gün canım şaşırtma gibi oluyor böyle yapınca yiyeceklerede çok hasret kalmış olmuyorum. hamilelik planım yok canım ilerde rabbim nasip eder inşallah. allahım isteyen herkese nasip etsin. evet ben drun yanındada çalıştım en sağlıklısı haftada 1-1.5 kilo fazlası zararlı.
görüşürüz ayşeciğim çıkmam lazım eşimle markete gideceğiz
iyi akşamlar
inş istediğin gibi bi iş bulursun ne deyim ki:26::26:
cnm ne mezunusun iş alanı nasıl
buro yon . mezunuyum canım ıs ımkanı yok buralarda bıde bn ılcede oturuorum burada hıc yok zaten artık meslegım dısı ısde calısmak zorundayım sasırmıs durumdayım bılmıorum napcm
filizciğim bende 1 sene evdeydim bu kiloları o zaman aldım kilo aldığımın farkındaydım ve tartıdan kaçıyordum bi tartıya çıktım ne göreyim evlendiğimde 64 tüm bi baktım 76 olmuşum ve hemen rejime başladım evdeyken ara ara rejim yapmış 2 kilo vermiş fazlasını almıştım 76yı görünce bu böyle gitmez dedim ama bu sefer kararlıyım 64 olacağım neyseki boyum 170 göstermiyorum pek kilomu
canım 4 ay oldu kendi iş yerimi açtım şuan bebek düşünemem işlerimi oturtmam gerekiyor hamile kalırsam çalışamam dediğin gibi istediğimiz andada olacakmı rabbim bilir ama şuan kendimide hiç hazır hissetmiyorum rabbim ilk başta sen olmaz üzere isteyen herkese nasip etsin
elma meselesine gelince benim yemek saatimde belli değil müşterim olunca saatlerce yemek yemediğim oluyor elmayı hemen atıştırabiliyorum dışardan isyemem diyetim bozulur iş yerinde etiform ayran falan onlarla geçiştiriyorum dün akşamda et ızgara salata yedim
görüşürz canım
slm kızlar nasılsınız?
ben bugün yediklerimi hiç yazmayım bana çok kızarsınız :26::26: regl olacağım iştahım açık ama ben hep pazar günleri kaçırıyorum tatil modunda olmam ve eşimle beraber olmam bunları etkiliyor sanırım
filizciğim rakibem yarışı ben kazanacağım diye hemen sevinme yediysem daha 4 gün var cumaya en az 1 kilo vermiş olacağım
offf kızlar kotuyum kotuyum kotuyumama neden oldugunu bılmıorum canm hc bısı yapmak ıstemıo sdce bırazck buralardan uzaklasmm gerektıgını bılıorum herseye herkese kızıorum annem we nısanlım harıc durup dururkn aglıorum ustume glıo snkı hersey noluo bna anlamıorum
nese bugnkı menum :
sabh 1 dılım kepek ekmegı 2 fıncan sekersız cay az peynır salatalık 2 zeytn
oglen : corba az 1 kasık pırasa yemegı
aksam: 6 kasık pırasa yemegı 1 dılım ekmek
ogleden snra acık cewz yedım ne yesl cay ıcıorum ne spor yapıorum bu yemeklerıde zorla yıorum ınanın
kpss ye çalışsan hem bu sene b grubu kadrolar için sınav olcak temmuzda devlete atanırsın belki
ahh cok ıı olur hem de okadr cok dusundm kı bu dersaneye gitme konusunu ama bn sınawı 9. ayda dıe waz gecmıstm cnku 6. ay gıbı dugunm olck buradn ıstnbla gıtmem gerekck dersane yarıda kalacktı ama bunu ogrenmm ıı oldu hc bı bılgm de yok kpss hakknda
cnm sen lisans mezunumusun ön lisansmı lisanslar temmuzda olur önlisans ve ortaöğretimler 9. ayda
slm kızlar nasılsınız?
ben bugün yediklerimi hiç yazmayım bana çok kızarsınız :26::26: regl olacağım iştahım açık ama ben hep pazar günleri kaçırıyorum tatil modunda olmam ve eşimle beraber olmam bunları etkiliyor sanırım
filizciğim rakibem yarışı ben kazanacağım diye hemen sevinme yediysem daha 4 gün var cumaya en az 1 kilo vermiş olacağım
zaten o eşler yokmu onların yüzünden alınıyo bu kiloların yarısı diyet yapınca ye bişey olmaz demezlermi benim ki allahtan hem yanımda yok hemde bebek düşündüğümüz için sesini çıkarmıyo bu kez hatta yardımcı oluyo bana
hasretçiğim ayğeciğim kızlar ... sevgili rakibelerim nasılsınız.....
msj 25
hepimiz dönem dönem bu sıkıntıları yaşıyoruz.herşeyden uzaklaşmak istiyoruz.kendini bırakma, kendin için birşeyler yap.hoşuna giden bir film izle,güzel bir roman oku....
yürüyüşler yap,sakın diyeti bırakma.ben sizin varlığınızı bilip ,size karşı sorumluluk hissettiğim için kendimi daha zinde hissediyorum....sana kocaman mutluluk balonu yolluyoruz...
iim alwcıım sen nasılsın sewdıcegımle konusuyorum yemek ye dıo bana dıorum yemıceeeeeeeeem yemıcem dayancam
ewt cnm ama şimdi değil 3 ay sonra ocak gibi eylül ekim gibi doğmasını istiyorum ama kısmet bakalımmmkız sende mi bebik istiyon kadi bakalım hayırlısı takımda da bayağı hamile adayımız var ....
hasretçiğim ayğeciğim kızlar ... sevgili rakibelerim nasılsınız.....
ewt cnm ama şimdi değil 3 ay sonra ocak gibi eylül ekim gibi doğmasını istiyorum ama kısmet bakalımmm
iyidir cnm bu gün leslie 5 mil yaptım içim rahat kaçamakta yapmadım menümü yazayım sana
sabah
1 kk light b.peynir
4 zeytin
1 kızarmış kepek ek
domates,salatalık,1 biber
ara
limonlu yeşilçay
1 küçük mandalina
ara
6 kepekli çubuk
kiraz saplı form çay
akşam
4 yk mantar sote
1 kase ezogelin çorba
4 yk yoğurt
ara
3 diyet bis
form çay
3lt de suuuuu çok şey yemişim gibi gözüktü biann
ewt cnm ama şimdi değil 3 ay sonra ocak gibi eylül ekim gibi doğmasını istiyorum ama kısmet bakalımmm
iyidir cnm bu gün leslie 5 mil yaptım içim rahat kaçamakta yapmadım menümü yazayım sana
sabah
1 kk light b.peynir
4 zeytin
1 kızarmış kepek ek
domates,salatalık,1 biber
ara
limonlu yeşilçay
1 küçük mandalina
ara
6 kepekli çubuk
kiraz saplı form çay
akşam
4 yk mantar sote
1 kase ezogelin çorba
4 yk yoğurt
ara
3 diyet bis
form çay
3lt de suuuuu çok şey yemişim gibi gözüktü biann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?