- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.841
Kızlar bu gün şeytanın bacağını kırdım ve spora başladım sonunda. Koşu bandında 30 dk. yürüdüm. 2.65 km ve 140 kcal harcadım. Benim için mühimdi bu. Başladıysam devamını da getiririm artık inşallah.
gidip gelip bakıyorum ama kimseker yok haftasonu gezmeleri var heralde
slm canlarrr ben geldim neler yaptınız bakalım ben bugün eşimle kastamonu merkeze gittim sinemaya gittik gelirkende balık aldık şimdi onları pişiriyorummmbirazdan yemeğimizi yerizz sonra bütün günkü menümü yazarım
msj 17
ayşecim kilo çizelgesini değiştirdikten sonra yine linkin adresini kopyalayıp profilimize yapıştırıyor muyuz?bu hafta değiştirecektim.cumayı mı beklesem diye düşündüm.
Kızlar bu gün şeytanın bacağını kırdım ve spora başladım sonunda. Koşu bandında 30 dk. yürüdüm. 2.65 km ve 140 kcal harcadım. Benim için mühimdi bu. Başladıysam devamını da getiririm artık inşallah.
günaydın hanımlarrrr bugün hafta sonu malum kahvaltı geçikti kahvaltım şöyle
1 dilim kepek ek
4 yk menemen
salatalık
3 zeytin
sekersiz çay
eşimin geldiğini söylemiştim onu sıkıştırıp duruyorum diyetimi bozdurma yarışıyoruz diye tamam dedi ama inşallah sözünde durur 1-2 saat sonra yürüyüşe gitcez ikna ettim
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum
diyete geri döndüöm 1 haftadır
işlerimi toparlayınca takımada geri dönücem inş
kilom ayrıldığım gibi çok şükür bi alış yok
sizlerde ne var ne yok
yeni üylere gelmiş görüyorum,nasıl gidiyor?maşallah diyelim
kızlar benım canım yıne hıc bısı ıstemıo su bıle ıstemıo sabah kahwaltımı yaptım dahada yıyemıorum ama bolede zayıflayamam bu hafta umutlu dıılım kndımden ben ne yesıl cay ne bısı noldu bna bole anlamadım
slm canlarrr ben geldim neler yaptınız bakalım ben bugün eşimle kastamonu merkeze gittim sinemaya gittik gelirkende balık aldık şimdi onları pişiriyorummmbirazdan yemeğimizi yerizz sonra bütün günkü menümü yazarım
msj 21
günaydın
henüz hiç kimse uyanmamış.....
ben de yeni uyandım.hemen size merhaba diyeyim dedim.biraz sonra ılık suyumu içip spor yapacağım.sonra kahvaltı yaparım.cumaya kadar tartılmayacağım.
ara ara uğrarım.....byyyyyyyyy
sanada günaydın canım kolay gelsin...günaydın bugun ev temizliği yapıyorum gelemeyebilirim fazla bugün şekerler
günaydın hanımlarrrr gerçi öğle oldu ama ben geç kalktım hava çok kapalı ondan dolayı heralde
yavvv yapamamışım bu bikaç tane alıntı msja nasıl cvp veriyoruzzz ben pek bilmiyorum
hmm saol canım..araştırıcam bunu..ececim sıkılaşmak için leslieyle yürü ve incel programı varya onu yap çok faydasını göreceğine eminim hem çok zevkli ben bugün 3 ml olanı yaptım..
hmm saol canım..kız sen benim güzellik danışmanım ol valla gerekli her kadına :)ececiğim anladığım kadarıyla 1 yıldır olduğuna göre yüzünde kırmızı leke oluşmuş canım sen bi cildiye uzmanına göster tatlım
bugün değil ama önümüzdeki haftasonu akşam sırf senin için girmeye çalışıcam hele pazar günü (belki bugünde) umutsuz ev kadınlarından vazgeçicem sırf kaynatalım diye ama cumartesi günü bizim yenge var ona söz veremem :)netten izlerim aslında ama kota doldumsj 19
bu saatte de kimsecikler yok.ben hafta sonu akşam uğruyorum.siz hafta içi bol bol sohbet ediyorsunuz.nerdesiniz ya.........
msj 22
kendimi çok zinde hissediyorum.50 dk koşu bandında yürüdüm.200 cal gitti.sonra esneme hareketleri ve bacak çalıştırdım.
hergün böyle spor yapsam haftada 1.5 kg gider.ama hafta içi okul olunca yapamıyorum.sadece yarım sa yürüyorum.
ay temizledim evi ama yoruldum bi duş alıcam şimdik hala öğle yemeği yemedim çok acıktım valla evde de pek bişi yok napsam neyse gidimde bir duş alim hadi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?