Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 14

canım inş devamı gelir.spor yapmak insanı çok motive ediyor.kilo vermesen bile vücut sıkılaşıyor.

hem o kadar sporla yorulduktan sonra insan hamur işlerini yerken huzursuz oluyor.

gidip gelip bakıyorum ama kimseker yok haftasonu gezmeleri var heralde

msj 15

ayşecim hafta sonu olduğu için bugün eve hiç uğramadım sayılır.sabah kahvaltıya ablam çağırdı.öğlen güne gittim.akşam diğer ablama çaya gittik.bugün felaket oldu
benim için .abartmamaya çalıştım ama olmuyor.

msj 16

kızlar bugün ne yaptım ben de bilmiyorum.her hafta böyle bir günüm oluyor.sonra onları telafi edene kadar hafta bitiyor

sabah ılık ballı suyumu içtim.kahvaltı ancak 11 de oldu.ablama davetliydik.ama irademe sahip oldum .börek ve türevlerini yemedim.kendi yaptığım kahvaltı gibi yaptım.
neyse bunu kolay atlattık.

öğleden sonra güne gittim.yemek yapmışlardı.çorba,yaprak sarma(etli),bezelye ,pilav ve tavuk vardı.ekmek yemedim.hepsinden azar aldım.yine börek yemedim.
ama çeşit fazla olunca midem biraz şişti.

akşam çayda şekersiz çay ve bir avuç kabak çekirdeği yedim.

daha ne olsun diyeceksiniz.şimdiden kızgın yüz ifadelerini görür gibiyim.ben de kötüyüm ama oldu işte.inş kalan 5 günde telafi ederim.
bir de regl haftası geliyor.karnım da şişiyor.değmeyin keyfime ....

spor yapınca çok rahat geçiyordu.vücudumda şişlik ve ağrı olmuyordu.sporu bırakınca heryer ağrıyor ve çok şişlik oluyor.inş cumaya kadar iner.tartıda fazlalık görmek istemiyorum.

msj 17

ayşecim kilo çizelgesini değiştirdikten sonra yine linkin adresini kopyalayıp profilimize yapıştırıyor muyuz?bu hafta değiştirecektim.cumayı mı beklesem diye düşündüm.

msj 18

kızlar bu paylaşım sayısı çok iyi oldu.kendime limit belirledim .bu akşam 20 de bitireceğim.böylece mesaj sayısı artıyor.

msj 19

bu saatte de kimsecikler yok.ben hafta sonu akşam uğruyorum.siz hafta içi bol bol sohbet ediyorsunuz.nerdesiniz ya.........

msj 20

evet ben de gidip uyuyayım.inş yarın sporumu yaparım.pazar ve o kadar iş var ki.....temizlik,ütü,derslere hazırlık.......

hepinize iyi geceler canlarım....iyi ki varsınız.....

msj 21

günaydın

henüz hiç kimse uyanmamış.....

ben de yeni uyandım.hemen size merhaba diyeyim dedim.biraz sonra ılık suyumu içip spor yapacağım.sonra kahvaltı yaparım.cumaya kadar tartılmayacağım.
ara ara uğrarım.....byyyyyyyyy

msj 22

kendimi çok zinde hissediyorum.50 dk koşu bandında yürüdüm.200 cal gitti.sonra esneme hareketleri ve bacak çalıştırdım.

hergün böyle spor yapsam haftada 1.5 kg gider.ama hafta içi okul olunca yapamıyorum.sadece yarım sa yürüyorum.

günaydın bugun ev temizliği yapıyorum gelemeyebilirim fazla bugün şekerler

msj 17

ayşecim kilo çizelgesini değiştirdikten sonra yine linkin adresini kopyalayıp profilimize yapıştırıyor muyuz?bu hafta değiştirecektim.cumayı mı beklesem diye düşündüm.

evet cnm profile yapıştırıyoruzzz bekle cumayı toplu bi şekilde olurrrr

tgdg
msj 22

kendimi çok zinde hissediyorum.50 dk koşu bandında yürüdüm.200 cal gitti.sonra esneme hareketleri ve bacak çalıştırdım.

hergün böyle spor yapsam haftada 1.5 kg gider.ama hafta içi okul olunca yapamıyorum.sadece yarım sa yürüyorum.

ne güzel işte kaçamakların acısını çıkarıyosunn tebriklerrrr bak bu kadar emek harcıyosun bir daha kaçamak yaparken dikkat et

maaşallah sana canım şeytanın bacağını kırabilmişsin sonunda.. darısı benim başıma..

ayy eşine kavuştunmu sonunda hadi gözün aydın ... rabbim ayırmasın sizi...

aramıza yeniden döndüğüne sevindim hoş geldin canım...

kız moral bozmak yok bak ben sen ve ayşe yarışıyoruz bak unutma sakın...

çifte kumrular sizi geziyorsunuz demek hadi keyfini çıkarın .....

günaydın deryacım...

günaydın bugun ev temizliği yapıyorum gelemeyebilirim fazla bugün şekerler
sanada günaydın canım kolay gelsin...

günaydın hanımlarrrr gerçi öğle oldu ama ben geç kalktım hava çok kapalı ondan dolayı heralde

günaydın canım bende yeni kalktım hafta sonu böyle oluyor bizde...

Son düzenleyen: Moderatör:
ececim sıkılaşmak için leslieyle yürü ve incel programı varya onu yap çok faydasını göreceğine eminim hem çok zevkli ben bugün 3 ml olanı yaptım..
hmm saol canım..araştırıcam bunu..
ececiğim anladığım kadarıyla 1 yıldır olduğuna göre yüzünde kırmızı leke oluşmuş canım sen bi cildiye uzmanına göster tatlım
hmm saol canım..kız sen benim güzellik danışmanım ol valla gerekli her kadına :)
msj 19

bu saatte de kimsecikler yok.ben hafta sonu akşam uğruyorum.siz hafta içi bol bol sohbet ediyorsunuz.nerdesiniz ya.........
bugün değil ama önümüzdeki haftasonu akşam sırf senin için girmeye çalışıcam hele pazar günü (belki bugünde) umutsuz ev kadınlarından vazgeçicem sırf kaynatalım diye ama cumartesi günü bizim yenge var ona söz veremem :)netten izlerim aslında ama kota doldu

ohh ohh maşallah hatunuma..

buldum mesaj sayımı :)

bugün ki kahvaltım:

1,5 kk peynir
az bişey domatesli biberli yumurta(yağsız yaptı annem)
koca bir bardak ıhlamur(yarım çk balla)
annemin dün evde yaptığı ekmekten yedim içi azdı tuzsuzdu diyebilirim..kepeklisini de deniycek :)

ay temizledim evi ama yoruldum bi duş alıcam şimdik hala öğle yemeği yemedim çok acıktım valla evde de pek bişi yok napsam neyse gidimde bir duş alim hadi öptüm

off ne yazıcak bişey buluyorum ne de yapıcak

dün çok ders çalıştım dakika 1 gol 1 kafam çatlıyo...neyse ben kaçar..öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…