- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.861
cnm maalesef ayrıldık şimdi ankara ya yolcu ettim onu 1-1,5 yıl böyle olcak...ayy eşine kavuştunmu sonunda hadi gözün aydın ... rabbim ayırmasın sizi..
alıntı ile cevapla 'nın yaında bi işaret var ona tıkla tik koyucak işaretin üzerine en son konuya cevap yaz a tıklarsan hepsini birarada gösterir..
hanımlarrr baktım kimselerrr yok sıkıldım bende leslie 5 mil yapmaya gidiyorum inşallah geldiğimde birileri olurrrr
msj 23
Ayşecim leslie ile yürüyüş internetten mi indirdin,yoksa dvd mi var.ben baktım çok kısa vermiş.normalde 5 mil 40 dk falan ama int te 5 dk sürüyor.
msj 23
Ayşecim leslie ile yürüyüş internetten mi indirdin,yoksa dvd mi var.ben baktım çok kısa vermiş.normalde 5 mil 40 dk falan ama int te 5 dk sürüyor.
neyse toparlarsın hafta içi deryacığım böreklerden yememen iyi olmuşmsj 16
kızlar bugün ne yaptım ben de bilmiyorum.her hafta böyle bir günüm oluyor.sonra onları telafi edene kadar hafta bitiyor
sabah ılık ballı suyumu içtim.kahvaltı ancak 11 de oldu.ablama davetliydik.ama irademe sahip oldum .börek ve türevlerini yemedim.kendi yaptığım kahvaltı gibi yaptım.
neyse bunu kolay atlattık.
öğleden sonra güne gittim.yemek yapmışlardı.çorba,yaprak sarma(etli),bezelye ,pilav ve tavuk vardı.ekmek yemedim.hepsinden azar aldım.yine börek yemedim.
ama çeşit fazla olunca midem biraz şişti.
akşam çayda şekersiz çay ve bir avuç kabak çekirdeği yedim.
daha ne olsun diyeceksiniz.şimdiden kızgın yüz ifadelerini görür gibiyim.ben de kötüyüm ama oldu işte.inş kalan 5 günde telafi ederim.
bir de regl haftası geliyor.karnım da şişiyor.değmeyin keyfime ....
spor yapınca çok rahat geçiyordu.vücudumda şişlik ve ağrı olmuyordu.sporu bırakınca heryer ağrıyor ve çok şişlik oluyor.inş cumaya kadar iner.tartıda fazlalık görmek istemiyorum.
ellerine sağlık güle güle kirletinay temizledim evi ama yoruldum bi duş alıcam şimdik hala öğle yemeği yemedim çok acıktım valla evde de pek bişi yok napsam neyse gidimde bir duş alim hadi öptüm
offf kızlar kotuyum kotuyum kotuyumama neden oldugunu bılmıorum canm hc bısı yapmak ıstemıo sdce bırazck buralardan uzaklasmm gerektıgını bılıorum herseye herkese kızıorum annem we nısanlım harıc durup dururkn aglıorum ustume glıo snkı hersey noluo bna anlamıorum
nese bugnkı menum :
sabh 1 dılım kepek ekmegı 2 fıncan sekersız cay az peynır salatalık 2 zeytn
oglen : corba az 1 kasık pırasa yemegı
aksam: 6 kasık pırasa yemegı 1 dılım ekmek
ogleden snra acık cewz yedım ne yesl cay ıcıorum ne spor yapıorum bu yemeklerıde zorla yıorum ınanın
tamam canım en az 1 kilo vermiş olalaım mutlaka.ne güzel sen çalışıyosun keşke bende çalışsam evde zaman pek geçmiyo sıkılıyorum bide ben çalışırken diyet yaptığımda daha hızlı vermiştim 15 günde 5 kilo gitmişti evde biraz daha az gidiyo kilolar ama sporumu ihmal etmezsem daha iyi veririm inşallah ..
ayy canım inşallah yaa geçen sene temmuzda 4. düşüğümü yaptım o zamandan beri hamile kalmaya çalışıyorum işte 1-2 ay daha olmazsa bayramdan sonra aşılama deniycez ...canım ya nası duruyon 2 elmayla ben elma yediğimde dahada çok midem kazınıyo sankii .... akşam az ye ama herşeyden ye sonra bağışıklık sistemin zayıflar ..
.sana nacizane tavsiyem bebek işini fazla erteleme canım malesef biz isteyince olmuyor işte rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ..6 senedir uğraşıyorum çektiklerimi bir ben birde rabbim bilir neyse canım çok uzattım..
hadi kendine ii bak görüşürüz ... bu arada benim adım filiz
hasretciğim anladığım kadarıyla sizin oralarda havalar bulutlu kötü o senin ruh halini etkilemiş olabilir evdede sıkıldığını söylemiştin hem evde durup aynı şeyleri yapmaktan hemde havalardan olduğunu düşünüyorum biraz dışarı çıksan alışveriş merkezlerine falan gitsen ne bilim kuaföre falan git kendine bak o zaman kendini daha iyi hissedersin tatlımofff kızlar kotuyum kotuyum kotuyumama neden oldugunu bılmıorum canm hc bısı yapmak ıstemıo sdce bırazck buralardan uzaklasmm gerektıgını bılıorum herseye herkese kızıorum annem we nısanlım harıc durup dururkn aglıorum ustume glıo snkı hersey noluo bna anlamıorum
nese bugnkı menum :
sabh 1 dılım kepek ekmegı 2 fıncan sekersız cay az peynır salatalık 2 zeytn
oglen : corba az 1 kasık pırasa yemegı
aksam: 6 kasık pırasa yemegı 1 dılım ekmek
ogleden snra acık cewz yedım ne yesl cay ıcıorum ne spor yapıorum bu yemeklerıde zorla yıorum ınanın
neyseki adanda hala yaz günlük güneşlik buraya gelin kızlar biz hala kısa kolluyla geziyoruzcnm arada olur böyle sürekli aynı şeyleri yapıyosan ondan olabilir yada mevsimlerde çok etkili olabiliyo bu durumlarda hep karanlık ve kasvetli hava var şu sıralar silkinip kendine gelll unutma bu hafta çok güçlü iki rakibin varrrryediklerine gelince bence biraz az gibi spor yapsan biraz moralin yerine gelebilir çünkü spor mutluluk hormonu salgılamanı sağlarrr
cnm arada olur böyle sürekli aynı şeyleri yapıyosan ondan olabilir yada mevsimlerde çok etkili olabiliyo bu durumlarda hep karanlık ve kasvetli hava var şu sıralar silkinip kendine gelll unutma bu hafta çok güçlü iki rakibin varrrryediklerine gelince bence biraz az gibi spor yapsan biraz moralin yerine gelebilir çünkü spor mutluluk hormonu salgılamanı sağlarrr
hasretciğim anladığım kadarıyla sizin oralarda havalar bulutlu kötü o senin ruh halini etkilemiş olabilir evdede sıkıldığını söylemiştin hem evde durup aynı şeyleri yapmaktan hemde havalardan olduğunu düşünüyorum biraz dışarı çıksan alışveriş merkezlerine falan gitsen ne bilim kuaföre falan git kendine bak o zaman kendini daha iyi hissedersin tatlım
iştahının kapalı olmasına sevin daha bi kaç gün önce bundan şikayet ediyordun en iyi tarafı bu olmuş bence ama açta kalma canın istemesede ye
onlarıda ıstemıorum kı ıs mı baksam dıorum ama buralardada pek bı ıs ımkanı yok kı
eet sureklı aynı selrı yapıorum hep ewdeım hep ewdeım aglıorm bazen skıntıdan 3 yıldr unı hayatndydım yenı dondm aılemn yanına bıde genıs aıle babannm we dedemde bızımle yasıo olmuo ıste sıkılıorum patlıorum tek yasamaya alısmısım ben
inş istediğin gibi bi iş bulursun ne deyim ki:26::26:onlarıda ıstemıorum kı ıs mı baksam dıorum ama buralardada pek bı ıs ımkanı yok kı
slm kızlar nasılsınız?
ben bugün yediklerimi hiç yazmayım bana çok kızarsınız :26::26: regl olacağım iştahım açık ama ben hep pazar günleri kaçırıyorum tatil modunda olmam ve eşimle beraber olmam bunları etkiliyor sanırım
filizciğim rakibem yarışı ben kazanacağım diye hemen sevinme yediysem daha 4 gün var cumaya en az 1 kilo vermiş olacağım
slm kızlar nasılsınız?
ben bugün yediklerimi hiç yazmayım bana çok kızarsınız :26::26: regl olacağım iştahım açık ama ben hep pazar günleri kaçırıyorum tatil modunda olmam ve eşimle beraber olmam bunları etkiliyor sanırım
filizciğim rakibem yarışı ben kazanacağım diye hemen sevinme yediysem daha 4 gün var cumaya en az 1 kilo vermiş olacağım
eet sureklı aynı selrı yapıorum hep ewdeım hep ewdeım aglıorm bazen skıntıdan 3 yıldr unı hayatndydım yenı dondm aılemn yanına bıde genıs aıle babannm we dedemde bızımle yasıo olmuo ıste sıkılıorum patlıorum tek yasamaya alısmısım ben
ayşeciğim eşim ye bişey olmaz demiyor rejimde bana destek ama bugün pazar ya sadece pazarları beraber kahvaltı yapıyoruz bide dün akşam benm migrenim tuttu ilaç içtim geçmedi acile gidip iğne yaptırdım dün migrenim tutunca bide adet öncesi iştah pazar olması hepsi bir arada. bunları yazıyorum ama ben her pazar kaçamak yapıyorum neyse hafta içi dengeliyorumda allahtan kilo veriyorum. bu forumda kendimi pazarların kaçamakçı kızı ilan ediyorumzaten o eşler yokmu onların yüzünden alınıyo bu kiloların yarısı diyet yapınca ye bişey olmaz demezlermi benim ki allahtan hem yanımda yok hemde bebek düşündüğümüz için sesini çıkarmıyo bu kez hatta yardımcı oluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?