Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy eşine kavuştunmu sonunda hadi gözün aydın ... rabbim ayırmasın sizi..
cnm maalesef ayrıldık şimdi ankara ya yolcu ettim onu 1-1,5 yıl böyle olcak...

alıntı ile cevapla 'nın yaında bi işaret var ona tıkla tik koyucak işaretin üzerine en son konuya cevap yaz a tıklarsan hepsini birarada gösterir..

teşekkür ederim cnm

hanımlarrr baktım kimselerrr yok sıkıldım bende leslie 5 mil yapmaya gidiyorum inşallah geldiğimde birileri olurrrr

msj 23

Ayşecim leslie ile yürüyüş internetten mi indirdin,yoksa dvd mi var.ben baktım çok kısa vermiş.normalde 5 mil 40 dk falan ama int te 5 dk sürüyor.

msj 24

ececim ben de umutsuz ev kadınlarını izlemek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.hep unutuyorum.dizilerin bitince de sohbet ederiz.iyi çalışmalar ,öğrencilik zor iş.

bizim yenge de komik bir dizi dün öyle bir bktım.

msj 23

Ayşecim leslie ile yürüyüş internetten mi indirdin,yoksa dvd mi var.ben baktım çok kısa vermiş.normalde 5 mil 40 dk falan ama int te 5 dk sürüyor.

canım google diyet sayfam yaz çıkan sonuçlarda leslienin adının geçtiği içeriği tıla 5 ml olan çıkar karşına ..5mil olan 70 dakika canım 3mil olan 40 dakika

msj15

Son düzenleme:
msj 23

evet cnm internetten indirdim google leslie sansone yaz diyetcenter da linkleri çıkıyo hepsi var 5mil 70 dk sürüyor ama fena yoruyooo ben şimdi yaptım kan ter içinde kaldımm tavsiye ederim

neyse toparlarsın hafta içi deryacığım böreklerden yememen iyi olmuş

ay temizledim evi ama yoruldum bi duş alıcam şimdik hala öğle yemeği yemedim çok acıktım valla evde de pek bişi yok napsam neyse gidimde bir duş alim hadi öptüm
ellerine sağlık güle güle kirletin

offf kızlar kotuyum kotuyum kotuyum ama neden oldugunu bılmıorum canm hc bısı yapmak ıstemıo sdce bırazck buralardan uzaklasmm gerektıgını bılıorum herseye herkese kızıorum annem we nısanlım harıc durup dururkn aglıorum ustume glıo snkı hersey noluo bna anlamıorum
nese bugnkı menum :
sabh 1 dılım kepek ekmegı 2 fıncan sekersız cay az peynır salatalık 2 zeytn
oglen : corba az 1 kasık pırasa yemegı
aksam: 6 kasık pırasa yemegı 1 dılım ekmek
ogleden snra acık cewz yedım ne yesl cay ıcıorum ne spor yapıorum bu yemeklerıde zorla yıorum ınanın

cnm arada olur böyle sürekli aynı şeyleri yapıyosan ondan olabilir yada mevsimlerde çok etkili olabiliyo bu durumlarda hep karanlık ve kasvetli hava var şu sıralar silkinip kendine gelll unutma bu hafta çok güçlü iki rakibin varrrr yediklerine gelince bence biraz az gibi spor yapsan biraz moralin yerine gelebilir çünkü spor mutluluk hormonu salgılamanı sağlarrr

filizciğim bende 1 sene evdeydim bu kiloları o zaman aldım kilo aldığımın farkındaydım ve tartıdan kaçıyordum bi tartıya çıktım ne göreyim evlendiğimde 64 tüm bi baktım 76 olmuşum ve hemen rejime başladım evdeyken ara ara rejim yapmış 2 kilo vermiş fazlasını almıştım 76yı görünce bu böyle gitmez dedim ama bu sefer kararlıyım 64 olacağım neyseki boyum 170 göstermiyorum pek kilomu
canım 4 ay oldu kendi iş yerimi açtım şuan bebek düşünemem işlerimi oturtmam gerekiyor hamile kalırsam çalışamam dediğin gibi istediğimiz andada olacakmı rabbim bilir ama şuan kendimide hiç hazır hissetmiyorum rabbim ilk başta sen olmaz üzere isteyen herkese nasip etsin
elma meselesine gelince benim yemek saatimde belli değil müşterim olunca saatlerce yemek yemediğim oluyor elmayı hemen atıştırabiliyorum dışardan isyemem diyetim bozulur iş yerinde etiform ayran falan onlarla geçiştiriyorum dün akşamda et ızgara salata yedim
görüşürz canım

hasretciğim anladığım kadarıyla sizin oralarda havalar bulutlu kötü o senin ruh halini etkilemiş olabilir evdede sıkıldığını söylemiştin hem evde durup aynı şeyleri yapmaktan hemde havalardan olduğunu düşünüyorum biraz dışarı çıksan alışveriş merkezlerine falan gitsen ne bilim kuaföre falan git kendine bak o zaman kendini daha iyi hissedersin tatlım
iştahının kapalı olmasına sevin daha bi kaç gün önce bundan şikayet ediyordun en iyi tarafı bu olmuş bence ama açta kalma canın istemesede ye

neyseki adanda hala yaz günlük güneşlik buraya gelin kızlar biz hala kısa kolluyla geziyoruz

eet sureklı aynı selrı yapıorum hep ewdeım hep ewdeım aglıorm bazen skıntıdan 3 yıldr unı hayatndydım yenı dondm aılemn yanına bıde genıs aıle babannm we dedemde bızımle yasıo olmuo ıste sıkılıorum patlıorum tek yasamaya alısmısım ben

slm kızlar nasılsınız?
ben bugün yediklerimi hiç yazmayım bana çok kızarsınız :26::26: regl olacağım iştahım açık ama ben hep pazar günleri kaçırıyorum tatil modunda olmam ve eşimle beraber olmam bunları etkiliyor sanırım
filizciğim rakibem yarışı ben kazanacağım diye hemen sevinme yediysem daha 4 gün var cumaya en az 1 kilo vermiş olacağım

onlarıda ıstemıorum kı ıs mı baksam dıorum ama buralardada pek bı ıs ımkanı yok kı
inş istediğin gibi bi iş bulursun ne deyim ki:26::26:

zaten o eşler yokmu onların yüzünden alınıyo bu kiloların yarısı diyet yapınca ye bişey olmaz demezlermi benim ki allahtan hem yanımda yok hemde bebek düşündüğümüz için sesini çıkarmıyo bu kez hatta yardımcı oluyo bana

cnm o eşler yokmu onlarrr yüzünden zaten kiloların yarısı diyet yapsan ye bişey olmaz deyip sana mani olurlar bu kez benimki hem yanımda yok hemde bebek düşündüğümüz için sesini çıkarmıyo hatta destek oluyooo bikerede diyetisyene giderken yardımcı oluyodu ondada para boşa gitmesin diyee

msj gönderiyorum gözükmüyo bidaha yollayınca 2 birden çıkıyo internetle alakalı bi durum heralde bazen çok yavaşlıyo

cnm ne mezunusun iş alanı nasıl

ayşeciğim eşim ye bişey olmaz demiyor rejimde bana destek ama bugün pazar ya sadece pazarları beraber kahvaltı yapıyoruz bide dün akşam benm migrenim tuttu ilaç içtim geçmedi acile gidip iğne yaptırdım dün migrenim tutunca bide adet öncesi iştah pazar olması hepsi bir arada. bunları yazıyorum ama ben her pazar kaçamak yapıyorum neyse hafta içi dengeliyorumda allahtan kilo veriyorum. bu forumda kendimi pazarların kaçamakçı kızı ilan ediyorum
bende ilerde hamile kalırsam olabildiğince zayıf kalmak hamile kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…