Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy yok bnden bısı cıkmz bu hafta bak gorrsunuz su faln pek ıcmıorum cnku

hasretçiğim profiline baktımda o resimdeki güzel hatun senmisin canım...
maaşallah sana güzelim yaa allah seni sevdiceğine bağışlasın....
çok beğendim çooookkkkk

çok saol canım sanada çok geçmiş olsun bugün pc eşimde ben ara ara 5dk okuyup çıkıyorum ...sana yarın daha ayrıntılı yazayım canım sende tedbirini önceden alda benim yaşadıklarımı yaşama

msjjjjj17

Son düzenleme:

cnm korkmana gerek yok ben naparsam yapıyım hep az kilo veririmmm en fazla 1.5 kilo gider senin gibi 2-3 kilo veremiyorummm
sen naptın burada spor falan yaptınmı

cnm korkmana gerek yok ben naparsam yapıyım hep az kilo veririmmm en fazla 1.5 kilo gider senin gibi 2-3 kilo veremiyorummm
sen naptın burada spor falan yaptınmı

yok canım ne gezer spor falan yapamadım maalesef
yaa malum hafta sonu dün bebek mevlütü vardı oraya gittim orda başladım kaçamaklara sonra eşimle cep telefonu almaya gitik benim için gelincede geç oldu yemekti vesaire derken benim diyette bozuldu spor zaten yapamadım bide üstüne kan şekerim düştü yine hastyanede falan uğraştık yine ....
bugünde saldım kendimi ama yarın tekrar başlarım artık diyet ve spora canım...

geçmiş olsun cnm dikkat ett kan şekeri düşünce kötü oluyo babamdan biliyorummmm şeker hastası oda
yarın telafi edersin artıkkk bende burda kaçamak pek yapmıyorum ama bayramda napcam onu düşünüyorum:44:

sağol canım ben şeker hastası değilim ama nasıl oluyorsa vücudum birden su toplayıp kan şekerim düşüyor sonuda da hastanelik oluyorum geçen seferimde 2 gün yatmıştım hastanede allahtan bu sefer bi serumla kurtardım paçayı...

o kaçamakları sorma zaten hafta içi bende de 0 kaçamak oluyor ama hafta sonu sağolsun eşimin sayesinde batıyor diyetim...
bayramı düşünmek bile istemiyorum evde geçireyim diyeceğim ama kayınvalidem gelecek köyden onun yanıda geçirmem gerekecek yok annemlerde geçireyim desem annem daha kötü yedirir durur beni diyet falan kalmaz ...
offff napsam bilmiyorum ki...:18:

ben yememe ihtimalini düşünemiyorumda ankaradaki evde koşu bandı var hersabah ziyaretlere gitmeden yürüyüm diyorum ama yapabilecekmiyim bilmiyorum bide benim hemen hemen bütün akrabalarım eşiminkiler hep ankarada düşün nolur artık

bence iyi fikir en azından kaloriler vücutta kalmaz bence yapmalısın...
akrabalarının hepsinin orda olması senin için bi dez avantaj ... sana tek sözüm yandı gülüm keten helva olur

bence iyi fikir en azından kaloriler vücutta kalmaz bence yapmalısın...
akrabalarının hepsinin orda olması senin için bi dez avantaj ... sana tek sözüm yandı gülüm keten helva olur

aynen öyle cnm bayramlarda sabah bi çıkarız gece eve döneriz 1 gününü evde geçirebiliyoruz küçük olduğumuzdan pek gelen olmuyo hep biz geziyoruzzz
bu bayram çok gezmeyelim diyorum eşime pek sıcak bakmıyo mecburuz diyo

ne güzel işte benim eşimde hiç biyere çıkmaz sadece annemlere gideriz bayramda abla ve abilerimi orda görürüm zaten diğer günler ben hep kayınvalidemlerde olurum...ben de eşimin tersine bayram gezmelerini çok severim...

canım benim çıkmam gerekiyor malum ufak bebek var uyumuş onu yatırayım sonra bende sporumu yapıp yatıcam canım sana iyi geceler canım....

biz annemlerde görüşsek bile yinede evlerine gidiyoruz bekliyolar bende seviyorum bayram gezmelerini güzel oluyoda bizim için çok yorucu oluyooo bide mideler iflas ediyoo

evet canım kendi işimin patronu olayım artık dedim ve güzellik salonu açtım filizciğim allahım işimi gücümü rast getirir inş kendine balina etli dediğini duymamış olayım 100 kiloluk insanlar bile kendilerine balık etli diyor sen balina etli diyorsun olmazzz evet hafta sonu hep eşlerin mağduruyuz mağdurum ben mağdurum:84::84:

o zaman ben dün ve bugünkü öğünlerimi hiç yazmayayım canım ......
yazma yazma kaçaka yapmayanlara kötü örnek olup yediklerimizden onlarında canı istemesin değil mi

gayet güzel bi diyet menüsü ayşeciğim hiçte çok yememişsin canım

aynen alevciğim bendede haftaiçi 0 kaçamak haftasonunu sorma benimde dün migrenim azttı hastanede iğne vuruldum sanada geçmiş olsun canım bayramı banada hatırlatnayın

Slm kızlar. Bu gün her anlamda kötü bir gündü benim için. Yarın belki annemlere gideblirim ve belki belli bir süre orada kalabilirim. Gidersem orada bilgisayar da net de yok. Ama gitmezsem gelirim yine. Haberiniz olsun canlarım. Kendinize iyi bakın...

üzüldüm bak şimdi inş kötü bişeyler yoktur betülcüğüm ve en kısa zamanda aramıza gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…