Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 43

Betülcüm hangi hızda koşuyorsun. kilometre üzerinde yazıyor mu?

ben 4 ile başlayıp 6 ayarında bitiriyorum.yavaş yavaş hızlandırıyorum.

Deryacığım ben 5 le başlıyorum her 0.25 km de birer birer artırıyorum taki 6 ya kadar süreyi de 6 yla tamamlıyorum.

msj 50

mesajların gitmesi 5 dk sürüyor..onun için hızlı yazamıyorum.kızlar bu hafta nasıl geçti bakalım....

msj 50

mesajların gitmesi 5 dk sürüyor..onun için hızlı yazamıyorum.kızlar bu hafta nasıl geçti bakalım....

benim ki iyi gibiydi sadece 1 kez kaçamak yaptım oda çok büyük değildi 2 kurupasta,1 tatlı spor olarakta 3 gün yaptım yarında yaparsam 4 olcak tek sorun son 2 gündür tuvalet mevzusuuu

benim ki iyi gibiydi sadece 1 kez kaçamak yaptım oda çok büyük değildi 2 kurupasta,1 tatlı spor olarakta 3 gün yaptım yarında yaparsam 4 olcak tek sorun son 2 gündür tuvalet mevzusuuu

msj 51

o problem benim hep başımda.ne yaparsam çözüm üretemiyorum.2 gün soğuk su yerine su bardağı ile ılık su içtim.sabahleyinde aç karnına bir su bard ılık suya 1 tatlı kaşığı bal ve 10damla limon suyu ....onun biraz faydası oluyor. bırakınca eski haline dönüş.tabi kilo vermeme de engel oluyor.

bende yarın senin yöntemi deniycektim bide onu deneyim bakalım nolcakkk
hanımlar ben çıktım herkese iyi geceler bol zayıflamalarrr hoşçakalın

Hayırlı geceler kızlar hapinize bu gün çok boş kaldı topiğimiz. Alevin eşi de pc yi yanında götürdü herhalde yine. Yoksa Alev gelirdi hep.

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ...şehitlerimiz için çok üzgünüm hepimizin başı sağolsun rabbim ailelerine sabır versin ..bakalım arkadan ne dramlar çıkacak yine çok üzgünüm çook

Günaydın hanımlar... Biraz geç bir günaydın oldu ama ... Yeni kalktım çünkü daha... Eee gece o kadar geç yatarsam sabah da kalkamam tabii... Neyse kalkar kalkmaz ılık ballı sirkeli suyumu içtim... Birazdan da kahvaltımı yaparım. Bu gün koşu bandında yürüyemeyeceğim. Çünkü kızım uyandı. Belki ilerleyen saatlerde uyursa o zaman yürüyebilirim...

Günaydın sana da Filizciğm. Ben kendi adıma cevap vereyim iyi olmaya çalışıyorum. Ama öyle aman aman da iyi değilim. Dünden beri yüreğim yanıyor. 26 şehit ya ne demek, biz bir çırpıda söyleyip geçiveriyoruz 26 diye ... 26 ocağa ateş düştü. Kaç tane çocuk babasız, kaç tane kadın kocasız kaldı. En başta da 26 ananın ciğeri yandı. Rabbim tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin ve onları pusuya düşüren şer odaklarına da Kahhar ismiyle cezalandırsın inşallah.

Son düzenleme:

evet canım aynen öyle kimbilir ne kadar zorluklarla büyüttüler evlatlarını geleceğe dair ne hayallerle çok zor çok rabbim sabır güç versin ailelerine inşallah ben 6 senedir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum ve 4 düşük ve 5 bebeğimi kaybettim 1 ikizdi günlerce ağladım üzüldüm halada üzülüyorum.... ki sadece anne karnında kaybettim onları kucağıma almak nasip olmadı hep gözlerim doludur...akmaya hazırdır gözyaşlarım....26 şehitimizin annelerinin halini düşününce ne denli bi acı olduğunu anlayabiliyorum.. rabbim yardımcıları olsun inşallah...

yürekten aminn diyorum canım duana

msj 52

bu hafta çok sessizsiniz kızlar...gece sohbetlerine ara vermişsiniz.nazar mı değdi yaaaaaa?

sanki diyet iyi gitmiyor.

hadi canlanın artık

yarın rekor kimde ...benden umut yok ...aynı gibi.

bir hafta verip bir hafta duruyorum..

msj 53

sabah hep aynı kahvaltı. öğlen de iyi gidiyor.ama akşamları yok mu.

dün yemek yemedim ama yediklerimi saysam çok olur.

şu akşam işini düzene sokunca rahatlarım.biraz tembelim .kendim için ayrı salata yapmak zor geliyor.

önümüzdeki haftalar neyi gösterir birlikte göreceğiz.

nasıl olsa kaptanım benim rakibim oldu....onu geçmek için uğraşırım...

msj 54

öğlen

ıspanak
tarhana çorbası
2 kaşık makarna yedim.

kepek ekm bitti.sabah normal ekmek yedim.bugün alayım.

kepek ekm fazla yemiyor insan .1 dilim yetiyor.

msj 55

şimdilik çıkıyorum.akşam görüşürüz.bildirim öncesi fikirlerinizi alırım.
bakalım hafta nasıl geçti. sanki daha dün cuma gibiydi.ne çabuk geçiyor .....

B u arada Şehitlerimize Rahmet,ailelerine sabır diliyorum.Dün moralimiz kötüydü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…