- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.061
msj 49
Akşamları yatmadan kitap okumayı seviyorum.tavsiye edebileceğiniz,beğendiğiniz bir kitap var mı?
msj 43
Betülcüm hangi hızda koşuyorsun. kilometre üzerinde yazıyor mu?
ben 4 ile başlayıp 6 ayarında bitiriyorum.yavaş yavaş hızlandırıyorum.
msj 50
mesajların gitmesi 5 dk sürüyor..onun için hızlı yazamıyorum.kızlar bu hafta nasıl geçti bakalım....
benim ki iyi gibiydi sadece 1 kez kaçamak yaptım oda çok büyük değildi 2 kurupasta,1 tatlı spor olarakta 3 gün yaptım yarında yaparsam 4 olcak tek sorun son 2 gündür tuvalet mevzusuuu
msj 50
mesajların gitmesi 5 dk sürüyor..onun için hızlı yazamıyorum.kızlar bu hafta nasıl geçti bakalım....
msj 51
o problem benim hep başımda.ne yaparsam çözüm üretemiyorum.2 gün soğuk su yerine su bardağı ile ılık su içtim.sabahleyinde aç karnına bir su bard ılık suya 1 tatlı kaşığı bal ve 10damla limon suyu ....onun biraz faydası oluyor. bırakınca eski haline dönüş.tabi kilo vermeme de engel oluyor.
kizlar pc bozuk cepten giriyorum cuma bildirim yapicam ins. hepinizi optum
günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ...şehitlerimiz için çok üzgünüm hepimizin başı sağolsun rabbim ailelerine sabır versin ..bakalım arkadan ne dramlar çıkacak yine çok üzgünüm çook
Günaydın sana da Filizciğm. Ben kendi adıma cevap vereyim iyi olmaya çalışıyorum. Ama öyle aman aman da iyi değilim. Dünden beri yüreğim yanıyor. 26 şehit ya ne demek, biz bir çırpıda söyleyip geçiveriyoruz 26 diye ... 26 ocağa ateş düştü. Kaç tane çocuk babasız, kaç tane kadın kocasız kaldı. En başta da 26 ananın ciğeri yandı. Rabbim tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin ve onları pusuya düşüren şer odaklarına da Kahhar ismiyle cezalandırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?