Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım bakım bana farklı bişe gibi gelmiyor çünkü içindeyim bayanlar bunalıma girince kuaföre gider bakım yaptırır ee ben zaten kuaaför ve güzellik salonuyum hehehe bana farklı bişe bulmak lazım.. zayıflasamda alışveriş yapsam aylardır alışveriş yapmıyorum zayıflayınca alırım diyorum..
şey için sordum o soruyu ben şok diyet yaptım 5 günde 5 kilo 2.3 kilo verdim ve verdikten hemen sonra diyeti bırakmam gerekti çünkü ameliyat olmam lazımdı neyse uzatmayayım
31 aralıkta 69.5 olan kilom 20 ocakta 74 oldu yani 5 günde giden 2.5 kilo katıyla 20 günde döndü bana o yüzden artık sağlıklı besleniyorum şok diyetlere karşıyım.. neyse çabuk gelen kilo çabuk gidecek gibi gözüküyor ümitliyim..
senn verdiğin detoksu duraklama dönemimde deneyeceğim şuan kilolar gidiyor ama elbet duracak..

bazen insan gönlünce yemek istior diet yaparken öle bi iki gün yemeli insan bence sonra dönüşü süper oluyor

ben pazarları gönlümce yiyorum şahsen bu pazar 2 öğün adana kebap yedik biz kahvltıdada mangal yeriz..ee bu kiloları boşuna almadık

Hoşbuldummm ..
Ye ye yumurtadan hiç bir şeycik olmaz hem de tok tutar.
Karatay diyetiyle ilgili bilgin var mı bilmiyorum ama her sabah 2 yumurta yiyebilirsiniz diyor.
Ve çok güzel kilo verdiriyor.
Şöyle bir bakmışlığımdan ötesi yok Karatay diyetiyle ilgili bilgim ama biliyorum onda yumurtanın bol bol olduğunu

Ben de pek seviyorum o ikinci seçeneği ama her zaman yemek mümkün olmuyor maalesef... Benim eşim sahanda yumurtayı tereyağsız yemez ve olursa kaşarlı daha çok sever...
Bazen annem gönderiyor köyden ama Aslı dediğin gibi şehirde de bulamıyoruz.

ay kız feciii kalorili bol tereyağ kaşar rendesi filan ben sıvı yag kullanıorum herseye tereyag sadece patates püresi yaparken az bişi kullanırım:)

akşama kıyamalı yumurta yapayım bende
Yap yap akşam yemeğin de o olsun oh mis....
Tereyağını çok seviyorum ben her şeyde kullansam kullanırım da, işte....

Kızlar size iyi sohbetler. Ben bi aile hekimine gideceğim benim öksürük geçmedi bir türlü gidiyim bir görünüp geleyim. Haydi size neşeli sohbetler...

hasret rami sosyetik muhit:)sosyete pazarları bile var:)bak orayı düşün derim sana
ehehheheheh :) öyle valla bende bakınıyorum bizim yan taraf boş ama küçük.2 oda bizim evin devamı yani :)
arkadaşımın oturduğu apartmanda var iyi de komşu olurlar annesiyle falan ama kiralık mı bilmiyorum bizim yandaki satılıkta annem kiraya verdirtir ehehehe :)ama dedim işte küççük.Yengemlerin oraya doğru yeni yapılıyor apartmanlar hatta arkadaşım oraları bilir araştırıcam :) artıkher fırsatta hasretle yürüye yürüye gideriz nurcana çat kapı :)
ayy nasl heycn yaptm tamm kızalr eceeee arzu ablam nurcn we dıer ıstnbla gelebleck kızlar kesn bulusalm yaz gunu zayfcık olmak sartyla zayflamayn gelmesn hehe cezaaa
buluşucaz tabiiiiiii....
rami nekızlar bn dha ıstnbllu dıılım semt ısmı feln mı lutfen yanı arastırın canlarm ck ıı olur ınanın sıze supr bı yemkler yaparm ewımde soz
rami semt canım eyübe bağlı.
yaza kadar benim kızımda büyür bende gelebilir miyim hasret beni unuttunuz valla :))))
sen unutulur musun yaaa :) dilde değil akıldasın kuzum...
"kızlar selam nasılsınız. sizleri ve muhabbetinizi özledim ve çok sıkı olmadanda devam edebiliyorum diyete bir problem olmuyor denedim. ece gruba dahil olabilir miyim?
bu sorulur mu baharım yaa...tabi kide evet.
kızlar hala yeriniz varsa bende katılmak istiyorum acilen kilo vermem lazıııım kilo alma geçmişimide alındığım gruba yazayım diyorum
buyur
Selam kızlar nasılsınız ?
Mawaycım dün tam yazmaya çalışırken internet bağlantım koptu sonra sevdiceğimle konuşurken uyuyup kalmışım.
NAsılsınız iyi misin ?

Ayy cidden ya, seni ancak alışveriş paklar.
Yok merak etme canım, kesinlikle o diyetler gibi pat diye gelmiyor.

Kızlar size iyi sohbetler. Ben bi aile hekimine gideceğim benim öksürük geçmedi bir türlü gidiyim bir görünüp geleyim. Haydi size neşeli sohbetler...

Geçmiş olsun şirinemm ..
Git görün de bir iyileşip gel ..

merhaba kızlar , nasılsınız , dün akşam uğrayamadım , istanbuldan akrabalar gelmişti , onları görmeye gittik.

bugün sabah tartıldım , çok kötü , geçen haftadan 1 kg fazla çıktım . moralim çok bozuk ya . 2 günde nasıl gidecek bu kilo bilmem. yürüyüş yapınca da ayağım çok ağrıdı. biliyorsunuz mr da dizimde kist görünmüştü. ne yapacağımı şaşırdım . karnım da çok şiş. anlayacağınız moral motivasyon sıfır.

takım gayet iyi gidiyor. 3-4 kişi alalım . ececim sen vakit bulduğunda uğra . sen yokken betül ve hasret idare etsinler . takıma alınacakları ve karaları alsınlar derim . ben tatilde bildirim yaparım , ama okul açılınca bazen cuma günü hiç uğrayamıyorum . hesaplamalarda yardımcı olurum . 2. dönem daha yoğun olacaksın. sınav yaklaşıyor. derslere ve test çözmeye ağırlık vermelisin .

onun için sen yokken kararları alacak birilerini seç . mesela takıma katılmak isteyenler oluyor , sen olmayınca birşey söyleyemiyoruz.

Arzucum inş oğlunun sonuçları iyi çıkar , üzülme , dualarımız seninle canım . Onlar yeter ki sağlıklı olsunlar , çocuklarımız herşeyimiz..

Betülcüm geçmiş olsun , öksürüğün geçer inşallah .

Gidip ütü yapacağım , sonra görüşürüz kızlar ...

ben pazarları gönlümce yiyorum şahsen bu pazar 2 öğün adana kebap yedik biz kahvltıdada mangal yeriz..ee bu kiloları boşuna almadık

acılı adana demek:)mangalda sucukmu yiyorsunuz sabakhları adana değildir herhalde:)

gecmıs olsun canım gelince görüşürüz

buyrun gelin valla herzaman beklerim:)

bozma moralini canım haftaya 1 kgr eksik cıkarsın bi öle bi böle oluoz zaten hepimiz

Geçmiş olsun şirinemm ..
Git görün de bir iyileşip gel ..
Allah razı olsun Hilalim...Gittim geldim efervesan tablet verdi öksürük için...

Betülcüm geçmiş olsun , öksürüğün geçer inşallah .

Gidip ütü yapacağım , sonra görüşürüz kızlar ...

Teşekkür ederim canım kolay gelsin sana da...

gecmıs olsun canım gelince görüşürüz

Sağolasın nurcancığım. Geldim görüşelimmm

mısafrler gıttı sonnda ckda yoruldum belımde felakt agrıo regl olcm cnku
menum :uyannca hemn form cay ıctım arkasndan temzlık yaptık 1 saat snra
1 dılım d.ekmegı 2 dılm peynır az recl 4 5 tane zaytn cay
ara 1kuck sımıt 1 mercmk koftesı yarm pohca cay
oglen : 2 kask mısır yemegı 2 acı bıber yarım dılm d.ekmegı
aksamda ck haff gecrcem ekmek yemıcm blkı dengelemıs olurum uzgunum

dha kımseckler gelmemıs
o sok dyet tum dengemı bozdu we ben yne kabızım bugn 3.gunum we bndaha hc cıkmadm lawbaya form cayda fayda etmıo off nerden yaptm bn bu sacma seyı

alıntıladım tam yazıyordum misafirler geldi mecburen olduğu gibi kaydettim.Neyse şimdi gittiler ayy kafamı ağrıttı çocuklar be :) :) zaten regl oldum ara ara sırt ağrılarım tutuyor.Off...
daha da iyisi misafir olmasına rağmen ve bir sürü güzel şey bana bakmasına rağmen kaçamak yapmadım ehehhe :)

dha kımseckler gelmemıs
o sok dyet tum dengemı bozdu we ben yne kabızım bugn 3.gunum we bndaha hc cıkmadm lawbaya form cayda fayda etmıo off nerden yaptm bn bu sacma seyı

Hasretcim ben o diyeti yapmadım ama normalde benim zaten 7-8 günde bir çalışıyor , zaten kilolar da onun için kalıyor.

Ececim iradenden dolayı tebrik ederim canım.

ben sen gbı olamadm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…