- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.421
23 yaşındayım :) yok cnm daha ne çocuğu nişanlıyım henüz :) eylülde inşallah bir problemçıkmazsa düğünüm var :)
sen ne çalışıyordun ben unuttumHerkese iyi akşamlar kızlar. Benimde annemler gelmişti kardeşlerimle kalmaya. Akşamüzeri gittiler anca girebildim nete. Offf cnm bu akşam yemek istemiyor. K-flakes yapıp yiyeyim diyorum. Saat te geç oldu ne zaman yiycem acaba? Acill ders çalışmaya başlamam lazımm kızlar. Ayy bu yaştada hiç çekilmiyor ki. Önerisi olan varmı kızlar.
merabaa memnun oldum ecenur :)
bende takımın kaptanını arıodum geçen gruba katılmak için her hangi bişey yapmaya gerek varmı diye :):):)
bittim yine yorgunluktan ayy hiç bi yanım tutmuyor bu ev işi insanı bitiriyor ev işi bitmiyor kıyamlı yumurta yedim akşam cok güsel yapmısım yanında 2 dilim ekmek yedim ay ay
kızlar bişey dicem hepsi buradadan alışveriş yapıcam ama annem birşey der mi acaba :) aslında ben gizli paramla alıcamda anneme ne diycem off...Benim mutlaka hafıza kartı almam lazım.Birde saç maşası...
Gerçekten çok zor iş ev işi. Hiç bitmez anacım evin işi. Ohhh mis gibi kıymalı yumurta afiyet olsun cnm. Ben de k-flakes yiyecektim vazgeçtim ton balıklı salata yaptım bi büyük kase yedim. Ohhh enfesss.
gelebilir miyim
canım eşimle bizde çok alışveriş yaptık hepsiburadadan aldıklarımızdan memnunuz en son elektrik süpürgemi aldık. anneni nasıl atlatırsın bilmem yada bana yollasınlar :))) sende benden gelir alırsın olmaz mı?
gruba tekrar gelmek istedim kabul edildim sanırım. ececim kabul etti. kızım uyuduktan sonra gireceğin ve size herşeyi yazacağım arkadaşlar listemide yarından itibaren paylaşacağım.nurcan demişti bana emzirirken kilo vereceksin diye ama ben biraz aceleciyim ama yediğim halde veriyorum tabi dikkat de ediyorum. böyle işte kızlar aktardan arkadaşım süt arttırıcı bi karışım yaptırmış acayip faydalı.ondan içiyorum. böylece diyetede hafifden devam edeceğim.
konularada dahi,l olmaya çalışacağım hepinizi şimdilik öpüyorum. sonra görüşürüz. muhteşem yüzyıl var ona bakayım biraz :)))))
çok ciddiyim hepimiz değerli arkadaşlarım sınız.
gelebilir miyim
evet malesefki yok benm kayınvalidemler köye gittiğinde getiriyorlar ımmm bir lezzetli oluyorki sorma.. bende çok severim tereyağını tereyağında irmik helavasıda güzel olur gerçi herşey tereyağı ile başka bi güzel oluyor.. neden kilolu oluduğumuz belli betülüm seviyoruz yemeyi hahahahaŞöyle bir bakmışlığımdan ötesi yok Karatay diyetiyle ilgili bilgim ama biliyorum onda yumurtanın bol bol olduğunu
Ben de pek seviyorum o ikinci seçeneği ama her zaman yemek mümkün olmuyor maalesef... Benim eşim sahanda yumurtayı tereyağsız yemez ve olursa kaşarlı daha çok sever...
Bazen annem gönderiyor köyden ama Aslı dediğin gibi şehirde de bulamıyoruz.
Yap yap akşam yemeğin de o olsun oh mis....
Tereyağını çok seviyorum ben her şeyde kullansam kullanırım da, işte....
canım hemen toparlanman lazım kendine 1 gün önceden liste yapmanı öneririm ben yarın bunları yicem bunların dışına çıkmayacağım diye kendine söz ver ben 3 gündür böyle yapıyorum gayet memnunummerhaba kızlar , nasılsınız , dün akşam uğrayamadım , istanbuldan akrabalar gelmişti , onları görmeye gittik.
bugün sabah tartıldım , çok kötü , geçen haftadan 1 kg fazla çıktım . moralim çok bozuk ya . 2 günde nasıl gidecek bu kilo bilmem. yürüyüş yapınca da ayağım çok ağrıdı. biliyorsunuz mr da dizimde kist görünmüştü. ne yapacağımı şaşırdım . karnım da çok şiş. anlayacağınız moral motivasyon sıfır.
mangalda sucukkta süper olur.. yok bildiğin adana yiyoruz kahvaltıdada..acılı adana demek:)mangalda sucukmu yiyorsunuz sabakhları adana değildir herhalde:)
]
beğenmedim hasretciğim kahvaltın güzl ara öğünde sapıtmışsın öğlen güzel akşamı bilmediğim için yorum yapamayacağım.. seni anlıyorum 5 günlük aç kalmadan sonra canın herşeyi istiyor sende 1 gün önceden yiyeceklerini ayarla bencemısafrler gıttı sonnda ckda yoruldum belımde felakt agrıo regl olcm cnku
menum :uyannca hemn form cay ıctım arkasndan temzlık yaptık 1 saat snra
1 dılım d.ekmegı 2 dılm peynır az recl 4 5 tane zaytn cay
ara1kuck sımıt 1 mercmk koftesı yarm pohca cay
oglen : 2 kask mısır yemegı 2 acı bıber yarım dılm d.ekmegı
aksamda ck haff gecrcem ekmek yemıcm blkı dengelemıs olurum uzgunum
kayısılı form çayını aldım bu hafta içiyorum inanılmaz işe yarıyor öneririm canımdha kımseckler gelmemıs
o sok dyet tum dengemı bozdu we ben yne kabızım bugn 3.gunum we bndaha hc cıkmadm lawbaya form cayda fayda etmıo off nerden yaptm bn bu sacma seyı
alıntıladım tam yazıyordum misafirler geldi mecburen olduğu gibi kaydettim.Neyse şimdi gittiler ayy kafamı ağrıttı çocuklar be :) :) zaten regl oldum ara ara sırt ağrılarım tutuyor.Off...
daha da iyisi misafir olmasına rağmen ve bir sürü güzel şey bana bakmasına rağmen kaçamak yapmadım ehehhe :)
iyi akşamlar canım.. bi önerim yok bende sevmiyorum ders çalışmayıHerkese iyi akşamlar kızlar. Benimde annemler gelmişti kardeşlerimle kalmaya. Akşamüzeri gittiler anca girebildim nete. Offf cnm bu akşam yemek istemiyor. K-flakes yapıp yiyeyim diyorum. Saat te geç oldu ne zaman yiycem acaba? Acill ders çalışmaya başlamam lazımm kızlar. Ayy bu yaştada hiç çekilmiyor ki. Önerisi olan varmı kızlar.
ayy bende işten geldikten sonra bittim nurcancığım neyseki tüm evin işini yaptımda içim rahatladı.. eşim iş için ist gitti o yokken bi güzel temizlik yaptım ohh miss gibi oldu heryer..bittim yine yorgunluktan ayy hiç bi yanım tutmuyor bu ev işi insanı bitiriyor ev işi bitmiyor kıyamlı yumurta yedim akşam cok güsel yapmısım yanında 2 dilim ekmek yedim ay ay
afiyet olsun canımGerçekten çok zor iş ev işi. Hiç bitmez anacım evin işi. Ohhh mis gibi kıymalı yumurta afiyet olsun cnm. Ben de k-flakes yiyecektim vazgeçtim ton balıklı salata yaptım bi büyük kase yedim. Ohhh enfesss.
gel buyur canım bize kendini tanıt..gelebilir miyim
kilo vermene sevindim canım fırsat buldukça gelde sohbet edelim..gruba tekrar gelmek istedim kabul edildim sanırım. ececim kabul etti. kızım uyuduktan sonra gireceğin ve size herşeyi yazacağım arkadaşlar listemide yarından itibaren paylaşacağım.nurcan demişti bana emzirirken kilo vereceksin diye ama ben biraz aceleciyim ama yediğim halde veriyorum tabi dikkat de ediyorum. böyle işte kızlar aktardan arkadaşım süt arttırıcı bi karışım yaptırmış acayip faydalı.ondan içiyorum. böylece diyetede hafifden devam edeceğim.
konularada dahi,l olmaya çalışacağım hepinizi şimdilik öpüyorum. sonra görüşürüz. muhteşem yüzyıl var ona bakayım biraz :)))))
çok ciddiyim hepimiz değerli arkadaşlarım sınız.
nurcan hamilelikte kaç kilo aldın ben hamile kalınca çok kilo alırım diye korkuyorumben en cok kiloyu emzirirken verdim canım sanırım 13 klo filan:)sonra bide burda 4 kilo verdimne kaaa kilo almışım dimi ehehe[/B]
kızlar bugünkü menüm
sabah
9.30: az yağda sosisli yumurta(sosis 1 küçük parmak)1 dilim tahıllı ekmek(haşlama yumurtayı sevmiyorum yiyemiyorum yumurtayı bu şekilde tüketeyim dedim)
12.30: 2 tane havuç
15.00:1 tabak ıspanak yemeği, 1 bardak ayran, 1 dilim tahıllı ekmek
16.30 :1 tane yuvarlak çokonat (sapıttığım an)
19.30: 3 tane yağsız et köfte(kıyma),salata,1 dilim tahıllı ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?