Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabiacım hoşgeldin ben tanıtayım kendimi :) adım ece nur.Takımın kaptanıyım.18 yaşındayım.okuyorum(lise son).

merabaa memnun oldum ecenur :)
bende takımın kaptanını arıodum geçen gruba katılmak için her hangi bişey yapmaya gerek varmı diye :):):)

Herkese iyi akşamlar kızlar. Benimde annemler gelmişti kardeşlerimle kalmaya. Akşamüzeri gittiler anca girebildim nete. Offf cnm bu akşam yemek istemiyor. K-flakes yapıp yiyeyim diyorum. Saat te geç oldu ne zaman yiycem acaba? Acill ders çalışmaya başlamam lazımm kızlar. Ayy bu yaştada hiç çekilmiyor ki. Önerisi olan varmı kızlar.

kızlar bişey dicem hepsi buradadan alışveriş yapıcam ama annem birşey der mi acaba :) aslında ben gizli paramla alıcamda anneme ne diycem off...Benim mutlaka hafıza kartı almam lazım.Birde saç maşası...

sen ne çalışıyordun ben unuttum
merabaa memnun oldum ecenur :)
bende takımın kaptanını arıodum geçen gruba katılmak için her hangi bişey yapmaya gerek varmı diye :):):)

yok canım sadece paylaşımın iyiyse takıma ısınabiliyorsan ben seni takım uygun olduğunda listeye alıcam biticek :) sadece kaynaşmalısın arkadaşlarla...

kendimi bi an çok aktif hissettim. :)

ben çıkayımda dönem ödevime falan devam edicem...Gelmeye çalışırım byyy....

bittim yine yorgunluktan ayy hiç bi yanım tutmuyor bu ev işi insanı bitiriyor ev işi bitmiyor kıyamlı yumurta yedim akşam cok güsel yapmısım yanında 2 dilim ekmek yedim ay ay

bittim yine yorgunluktan ayy hiç bi yanım tutmuyor bu ev işi insanı bitiriyor ev işi bitmiyor kıyamlı yumurta yedim akşam cok güsel yapmısım yanında 2 dilim ekmek yedim ay ay

Gerçekten çok zor iş ev işi. Hiç bitmez anacım evin işi. Ohhh mis gibi kıymalı yumurta afiyet olsun cnm. Ben de k-flakes yiyecektim vazgeçtim ton balıklı salata yaptım bi büyük kase yedim. Ohhh enfesss.

kızlar bişey dicem hepsi buradadan alışveriş yapıcam ama annem birşey der mi acaba :) aslında ben gizli paramla alıcamda anneme ne diycem off...Benim mutlaka hafıza kartı almam lazım.Birde saç maşası...

canım eşimle bizde çok alışveriş yaptık hepsiburadadan aldıklarımızdan memnunuz en son elektrik süpürgemi aldık. anneni nasıl atlatırsın bilmem yada bana yollasınlar :))) sende benden gelir alırsın olmaz mı?

gruba tekrar gelmek istedim kabul edildim sanırım. ececim kabul etti. kızım uyuduktan sonra gireceğin ve size herşeyi yazacağım arkadaşlar listemide yarından itibaren paylaşacağım.nurcan demişti bana emzirirken kilo vereceksin diye ama ben biraz aceleciyim ama yediğim halde veriyorum tabi dikkat de ediyorum. böyle işte kızlar aktardan arkadaşım süt arttırıcı bi karışım yaptırmış acayip faydalı.ondan içiyorum. böylece diyetede hafifden devam edeceğim.

konularada dahi,l olmaya çalışacağım hepinizi şimdilik öpüyorum. sonra görüşürüz. muhteşem yüzyıl var ona bakayım biraz :)))))

çok ciddiyim hepimiz değerli arkadaşlarım sınız.

Gerçekten çok zor iş ev işi. Hiç bitmez anacım evin işi. Ohhh mis gibi kıymalı yumurta afiyet olsun cnm. Ben de k-flakes yiyecektim vazgeçtim ton balıklı salata yaptım bi büyük kase yedim. Ohhh enfesss.

ay balık yedimmi üstüne tatlıda yemek isterim ben ne zamandır balık yemiorum:))afiyet olsun canım

ben en cok kiloyu emzirirken verdim canım sanırım 13 klo filan:)sonra bide burda 4 kilo verdimne kaaa kilo almışım dimi ehehe

evet malesefki yok benm kayınvalidemler köye gittiğinde getiriyorlar ımmm bir lezzetli oluyorki sorma.. bende çok severim tereyağını tereyağında irmik helavasıda güzel olur gerçi herşey tereyağı ile başka bi güzel oluyor.. neden kilolu oluduğumuz belli betülüm seviyoruz yemeyi hahahaha

canım hemen toparlanman lazım kendine 1 gün önceden liste yapmanı öneririm ben yarın bunları yicem bunların dışına çıkmayacağım diye kendine söz ver ben 3 gündür böyle yapıyorum gayet memnunum

acılı adana demek:)mangalda sucukmu yiyorsunuz sabakhları adana değildir herhalde:)
]
mangalda sucukkta süper olur.. yok bildiğin adana yiyoruz kahvaltıdada..

beğenmedim hasretciğim kahvaltın güzl ara öğünde sapıtmışsın öğlen güzel akşamı bilmediğim için yorum yapamayacağım.. seni anlıyorum 5 günlük aç kalmadan sonra canın herşeyi istiyor sende 1 gün önceden yiyeceklerini ayarla bence

dha kımseckler gelmemıs
o sok dyet tum dengemı bozdu we ben yne kabızım bugn 3.gunum we bndaha hc cıkmadm lawbaya form cayda fayda etmıo off nerden yaptm bn bu sacma seyı
kayısılı form çayını aldım bu hafta içiyorum inanılmaz işe yarıyor öneririm canım
ececiğim tebrik ederim kaçamak yapmamışsın

iyi akşamlar canım.. bi önerim yok bende sevmiyorum ders çalışmayı

ayy bende işten geldikten sonra bittim nurcancığım neyseki tüm evin işini yaptımda içim rahatladı.. eşim iş için ist gitti o yokken bi güzel temizlik yaptım ohh miss gibi oldu heryer..
nurcan hatun sabah yumurta yedim diye bana kızan sen akşammı yumurta yedin bakem aaaa
afiyet olsun canım

gel buyur canım bize kendini tanıt..

kilo vermene sevindim canım fırsat buldukça gelde sohbet edelim..

ben en cok kiloyu emzirirken verdim canım sanırım 13 klo filan:)sonra bide burda 4 kilo verdimne kaaa kilo almışım dimi ehehe[/B]
nurcan hamilelikte kaç kilo aldın ben hamile kalınca çok kilo alırım diye korkuyorum

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menüm
sabah
9.30: az yağda sosisli yumurta(sosis 1 küçük parmak)1 dilim tahıllı ekmek(haşlama yumurtayı sevmiyorum yiyemiyorum yumurtayı bu şekilde tüketeyim dedim)
12.30: 2 tane havuç
15.00:1 tabak ıspanak yemeği, 1 bardak ayran, 1 dilim tahıllı ekmek
16.30 :1 tane yuvarlak çokonat (sapıttığım an)
19.30: 3 tane yağsız et köfte(kıyma),salata,1 dilim tahıllı ekmek

menü güselmiş cokonat kötü olmus ama olcak o kadar
aa ben bi tane yedim yumurta sen gibi iki diil hem ben haftada bir kez yumurta yerim
eyy maşallah hamile kalınca sabah kahvaltıda adanada yersen neolur bilemem senin kilohamilelikte vitaminler kilo yapıyor ve ondan öncede kullanman gerekior ve bazı ılacları yani ben bi takım ilaçlar sayesinde de gereksiz kilo almıs olabilirim ve kansızlık için kullandıgım hapların da etkisi oldu canım ama hersey bünye meselesi mesela suan 76 kiloyum ama göbek yok bende

arzum gelmiş görüyorum geçmişi okuyor eminim arzum selam demeden sana gitmek istemem fakat çıkmam lazım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…