- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.001
8.00: 2dilim tam thllı ekmek 1 kk peynir,domates ,salatalık
10.40:1 elma,1havuç(ikiside küçüktü)
14.30:ıspanak yemeği, salata, 3kaşık yoğurt,1 dilim tm thllı ekmek
17.00:6 adet siyah kuru üzüm
19.30 nesfit yarımyağlı sütle yiyeceğim (canım bişey istemiyor yemek yemiyeceğim)
2lt su, 1 yeşilçay, 1 ıhlamur, 1 kayısılı form çayı
Ben geldim gidiyorsun yaaa. Görüşürüz cnm.ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarın inş herkes tartıda eksileri görüp musmutlu olurr
sağol canım ama çıkmam lazım eve gideceğim görüşürüz..Menün çok güzel cnm.Bu haftada 1. olucan sanırım.
Ben geldim gidiyorsun yaaa. Görüşürüz cnm.
bende işim olunca pek giremiyorum ama yinede gündüzleri en sık giren topiğe benm herhalde.. sen çoluklu çocuklusun biz anlayışla karşılarız tatlımHerkese hayırlı akşamlar kızlar. Gün içinde takip ettim sizi ama malum 2 çocukla yetişemiyorum derste çalışıyorum. Bu ara fazla paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın. Okullar açılınca belki daha rahat girerim. İkisi bir arada olunca hır gürde çok oluyor.
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah: 2 dilim kara ekmek, sıfatını bilemiyorum köymüdür, çavdarmıdır eşim almış.
4 zeytin, biraz beyaz peynir, dom.salatalık, 1 yumurta
Ara: 1 yeşil çay, 1 mandalina
Öğlen: ( Sabah geç yedik, öğlende geç oldu. 15:00te yedim) Tavuk haşlanmış bir parça, pırasa kavurması, yoğurt
Ara: 1 kurabiyeee
Akşam: Çok tok hissediyorum yemem belkide. Yada pırasamdan yerim yoğurtla.
1,5 lt su, ve şekersiz 4-5 bardak çay.
Canım senin menüler süper takip ediyorum ama hata bulamıyorum kigünaydın kızlar nasılsınız? kaçamak yok dimi bakın yarın cuma çok kızarım sonra
AYY Pınarım karlar sizin olsun ,bol bol yağsın inşaallah.Biz İstanbul da doyduk kara,gitsin diye dört gözle bekliyoruz,şimdi erir birde her yer çamur of ki of...günaydın kızlarrrrr.bilin bakalım burada neler oluyorrrrr.İzmire kar yağıyor sabah 7,30 dan bu yana hemde kesilmeden.sabah 75 dk karda yürüdüm.şimdi de seyrediyorum.Allah sonunda İzmirlilerin duasını kabul etti.Meteoroloji bugun yağmurlu diyordu ama havalar o kadar soğuktu ki kar yağıyor hemde durmaksızınnn.ne güzel bir manzara (tabi trafikdekiler bu kadar mutlu değil)
Canım çok mutlu oldum verdiğin haberlere,bak ev,eşya herşey halloldu çok şükür,Allah sizi birbirinizden ayırmasın,inşaallah hep mutlu ol,bak bizleri unutma,ara sıra gir haberlerini alalım olur mu canım,özleriz biz seni...gunaydn canlarım eet cok guzl haberler werdm sıze allha sukurler olsn eet ole bı dardaydık kı allah bıranda yardım ettı dusunuoduk nasıl ew kıralıcz nasıl esya alcz dıe ama herseyı calıstıgımz yer halledıyo arzu ablacm cmartesı sabah yola ckıyorum ınsallah kızlar daha bugun reglı oldum yne gecıktı yanı yarın kı kılolarınızı merak edıorum bombayı aslıdan beklıorum yıne
Çok da mütevaziyiz yani,senden iyi kimse diyet yapmadı bu hafta,sen kaçamaksız yaptın,tabii ki bomba senden gelecek Aslıcım....bende merk ediyorum yarınki kilolarımızı ama bomba bendenmi gelir bilmem 1 kg anca vermişimdr zaten idealide haftada 1 kggeçen hafta reglimdn dolayı 2 kg gitti
Betülcüm biz günlerdir dışarı acil şeyler dışında çıkamadık,sokalar hala buz,sabah düşe kalka spora gittim..Allahım! Biz kıyı ege de yaşayanlar için öyle büyük bir saadet yaşıyoruz ki şu an anlatılmaz yaşanır. Kırk yıldan beri özlemini çektiğimiz en sevdiğimiz gelmişçesine mesruruz şu an... ( Yani en azından benim için öyle) Pınarcım sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Sabahtan beri foto çekiyorum. Kimbilir bir daha ne zaman göreceğiz.
Allahım sana şükürler olsun. Hamdolsun. Elhamdülillah... Ve her türlü hamd ve senalar olsun Rabbim...
Canım doğru tv söylemişti,hatta kış günü insanlar napar demiştim..Aman oğlun hasta olmasın da ondan korktum ben...Bende bu hafta kilo aldım,oruçlarım bitse normale dönücem de,az kaldı...
beni meraketmişsiniz sağolun arkadaşlar:)biz istanbuldayız biliyorsunuz gaziosmanpaşada elektirikler gidince kombide gitti sularda bizde annemlere gittik size haber verme şansı hiç olmadı ama hep aklımdaydınız..şimdi döndük eve hala sular yok ve kızlar annemlerde olunca diet yapmak pek mümkün olmadıinşallah almamışımdır kilo çok üzgünüm
İyiyim cnm sen nasılsın? Giremedim fazla, görmemişim msj, kusura bakma cnmcğm.rezzan nasılsın canım?
Kızlar çocuklara yemek hazırlamam gerek,sonra görüşürüz...
canım akşam ne yediğimi yazmıştım ama arada kaynatmışım :) turp havuç vs. salata yaptım sossuz.akşam ne yedin? menün düzensiz ama annenden dolayı... spor iyi olmuş
benm dün öğleden sonra işlerim vardı giremedim akşamda zaten girmiyorum ondan yoktum canım..
canım valla sizinle çook dalga geçiyorlarr :) :)Allahım! Biz kıyı ege de yaşayanlar için öyle büyük bir saadet yaşıyoruz ki şu an anlatılmaz yaşanır. Kırk yıldan beri özlemini çektiğimiz en sevdiğimiz gelmişçesine mesruruz şu an... ( Yani en azından benim için öyle) Pınarcım sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Sabahtan beri foto çekiyorum. Kimbilir bir daha ne zaman göreceğiz.
Allahım sana şükürler olsun. Hamdolsun. Elhamdülillah... Ve her türlü hamd ve senalar olsun Rabbim...
Betülcüm senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum bende.sabahdan beri sevinçten şımarık çocukları geçtim.bir daha görürmüyüz bilmem :)) kıymetini bilelim.
bu arada çok geçmiş olsun.aman kar havasına kaptırıp şifayı kapma tekrardan.rabbim şifa versin.
Eki Görüntüle 338515
Bu ancak İzmir'den çıkardı!!! İyi ki İzmirliyiz 10 yılda bir kere yağan karla çocuklar gibi mutlu olabiliyoruz, dışarı çığlık çığlığa çocuklar 2 cm karla eğleniyor... bugün kavga flaan olmaz izmirde 7 den 70 e herkes mutlu ... twitterdan bir fotoğraf, ege besyo öğrencileri yapmışlar
8.00: 2dilim tam thllı ekmek 1 kk peynir,domates ,salatalık
10.40:1 elma,1havuç(ikiside küçüktü)
14.30:ıspanak yemeği, salata, 3kaşık yoğurt,1 dilim tm thllı ekmek
17.00:6 adet siyah kuru üzüm
19.30 nesfit yarımyağlı sütle yiyeceğim (canım bişey istemiyor yemek yemiyeceğim)
2lt su, 1 yeşilçay, 1 ıhlamur, 1 kayısılı form çayı
Canım senin menüler süper takip ediyorum ama hata bulamıyorum kiKıskandım yan,i...Şaka şaka yarın senden çooook iyi haberler gelecek eminim,bu arada profilin harika,çok tatlısın...
AYY Pınarım karlar sizin olsun ,bol bol yağsın inşaallah.Biz İstanbul da doyduk kara,gitsin diye dört gözle bekliyoruz,şimdi erir birde her yer çamur of ki of...
Canım çok mutlu oldum verdiğin haberlere,bak ev,eşya herşey halloldu çok şükür,Allah sizi birbirinizden ayırmasın,inşaallah hep mutlu ol,bak bizleri unutma,ara sıra gir haberlerini alalım olur mu canım,özleriz biz seni...
Çok da mütevaziyiz yani,senden iyi kimse diyet yapmadı bu hafta,sen kaçamaksız yaptın,tabii ki bomba senden gelecek Aslıcım....
Betülcüm biz günlerdir dışarı acil şeyler dışında çıkamadık,sokalar hala buz,sabah düşe kalka spora gittim..Saadetiniz de karlarınız da bol olsun,ben göndereyim sana bol bol kar...
Canım doğru tv söylemişti,hatta kış günü insanlar napar demiştim..Aman oğlun hasta olmasın da ondan korktum ben...Bende bu hafta kilo aldım,oruçlarım bitse normale dönücem de,az kaldı...
BU hafta benim kilom bu şekilde kızlar,üzgünüm...yarın giremiycem.Liste taslağı...
5. Takım 242. Etap
seng 63/61,8/1,2/%1,90 geri dönmek üzere ayrıldı.
hasretttt 70,5/70,5/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
tdgd 69///%
sirine35 70,5/70,5/0,0/%0,0
chosen1234 72///%
maway 75,5/75,5/0,0/%0,00
begümD 80,6/84/-0,18/-%0,22 224.etapta izne ayrılmıştı geri döndü.kilosu bölündü.(aynıysa kalsın değilse 19a bölünecek)
samanyolu 65,2/66/-0,8/%1,23
bahayk 64,4//%
rezzan784 70,3//%
izmirlipinar 102,5//%
gypsymia 70///% yeni üye hedef kilo 58
iklimam 71.2/71,2/0,0/%0,00 241. etapta ayrılmıştı geri döndü kilosu bölündü. (2ye böleceeksiniz.)
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%)
menülemi ve profilimi beğendiğin için tşk ederim ablacığımCanım senin menüler süper takip ediyorum ama hata bulamıyorum kiKıskandım yan,i...Şaka şaka yarın senden çooook iyi haberler gelecek eminim,bu arada profilin harika,çok tatlısın...
Çok da mütevaziyiz yani,senden iyi kimse diyet yapmadı bu hafta,sen kaçamaksız yaptın,tabii ki bomba senden gelecek Aslıcım....
ben sen bi ara girdiğinde bunu yazmıştım görmedin canım.. bende iyim sağol kociş uyudu bi bakim dedim neteİyiyim cnm sen nasılsın? Giremedim fazla, görmemişim msj, kusura bakma cnmcğm.
mezgit sarma ne bilmiyorum.. peki menülerinle doyuyormusun çok aç kalıyormusun?sabah: 1 kase nesfit
ara: kahve, kuru erik
öğlen: ızgara mezgit sarma, salata, kepek ekmeği
ara: yeşilçay
yeşilçydan sonra dayanamadım çikolata yedi fazladan 250 kcal aldım sanrım. akşam yemeğini nesfitle geçircem. bide elma yerim. menülerim hep birbirine benziyo fazla seçeneğim olmuyor çünkü
tşk ederim canımçok güzel bi menü tebrik ederimböyle beslenirsen kilolar uçar gider
1 su bardağı süt içsende olur ececğim bence.. menün güzel ama yoğurt eklemelisin bencebugün sabah klasik kahvaltı yaptım.saat 10da.
öğle olarak 3 tane lahana dolması(1,5 unun içini çıkardım)4 kaşık yoğurt.
ara da 1 çay bardağı süt
akşam da sebze yemeği.2 etimek.
bugün daha spor yapamadım ama bacaklarım çok fena bugün yaa...
planın güzel canım inşallah düzenli uygulayabilirsin..kızlar kendimce bir plan yaptım.Sizinle de paylaşmak istedim.
okullar açılınca uygulayacağım bunları...
Uyanma:6,45
spor vs:6,50-7,25
evden çıkış 7,35
kahvaltı 8
ara 10:30
öğle:13
ara:15,30
akşam:18
acıkırsam 8den önce 1 çb süt
hafta içi pc açıcaksam 6,7-9 arası
uyuma saati:9,30-11
ara için badem ya da meyve götürürüm okula.Kahvaltı da zeytin ekmek ya da etimek vs. götürürüm.
bencede seçelimde kimse yanaşmıyor bu işe:18: ben zaten yapamam kim olur acabaki?kızlar takıma ait bilgileri toparlıyorum.Malum izine de çıkıcam.2 kişi seçelim bildirimler için.Onlara anlatalım nasıl ne yapmaları gerektiğini...
afiyet olsun canım güzel menüiyi akşamlar kızlar
yarın ilk haftamı tamamlıyorum.umarım iyi bir kayıp yaşarım.gerçi hedefim uzun vadeli kalıcı kilo kaybı( şekerim de var o yüzden)
bugünkü menümü yazayım hemen.bugün kociş evde de
sabah:2 dilim kepek ekmeği-5 zeytin-1 kk beyaz peynir
ara:yok
öğlenırasa yemeği tam br tabak değildi-3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:bir bardak yarım yağlı süt
akşam:2 kepçe mercimek çorbası-2 kaşık patlıcan yemeği-3 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği
ara:bu akşam meyve yemeden yatacağım uykum geldi nasılsa
doktorum öğün atlama demişti ama yarın cuma o yüzden :)))
2 lt su -5 fincan bitki çayı-75 dk yürüyüş
umarım yarın hepimiz ve grubumuz için güzzel olur .iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?