- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.021
ablacığım sen oruç tuttun ondan böyle oldu.. ece anlatmıştı nasıl hesapladığımızı ama ben unuttum nasıl hesaplıyoruzz yüzdeyi anlatabilirmisin hem yeni gelen arkadaşlarda öğrenmiş olur yarın hesaplamayı herkes kendi yapar..BU hafta benim kilom bu şekilde kızlar,üzgünüm...Yarın sabahtan doktora gidicem,öğleden sonra girebilirim ancak...
hımm balıkla pek aram yoktur ama bu gayet güzel bişiye benziyormuş zaten açımmmmchosen1234
mezgit sarma ne bilmiyorum.. peki menülerinle doyuyormusun çok aç kalıyormusun?
tşk ederim canım
alıntı yapmayı beceremedim yine.. haklısın hiç anlaşılır yazmamışım; mezgit balığı ızgara yapılıyo içine mantarlı sebze sote koyup sarılıyor fırınlanıyor yediğim en lezzetli deniz mahsülü yemeği :) gittiğim balıkçı yeni yapmaya başladı bunu bende bayıldım.. tabi bu hafta dört gün öğle yemeklerim balıkla geçti pazartesiye kadar ara vericem balığa, fenalık gelmeye başladı :)
sabahları nesfit gayet doyurucu oluyo, öğlen yemekleride bu hafta gayet doyurucuydu bi akşam yemeğimi düzene koyamadım. annemde çalışıyor o yüzden her akşam evde hazır yemek bulamıyorum. bide akşam yemeklerini düzenlesem çok iyi olacak
aynı boydaymışız.. tebrikler çok güzel vermişsingünaydın kızlar .hayırlı cumalar.hayırlı kandiller.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
şu yüzde işini ben nasıl yapacağımızı anlamadım.ben size bilgilerimi vereyim siz hesaplarmısınız.birde biri anlatabilir mi nasıl hesaplanıyor.
boyum 170
geçen haftaki kilom 102,5
bu sabahki kilom 100,9
kilo kaybı:1,6 kg
aynı boydaymışız.. tebrikler çok güzel vermişsintakımın birincisi bence bu hafta sensin
galiba o şekilde yapılıyor canım bu hesap kitaptan ben anlamıyorum yaateşekkür ederim Aslıcım.ama aynı zamanda takımın en kilolusuyumda.Gerçi bu yüzde hesaplaması sanırım verdiğin kilo ile değil de vücüdünün kilosuna göre verdiğin kilonun orantısına göre hesaplanıyor yanılmıyorsam.eğer öyleyse (1,6*100) / 102,5 = 1,56 % oluyor doğrumudur
çabuk dön hasretciğim market alışverişinide diyetine göre yap hem nişanlında kilo veerir sayendekılo werenlerı tebrk ederm kızceler
bn kılo bldırımı yapmıcm ama ynede merk ettm tartıldımyarım kg almısm ama cok sewndm bn bır kılo en az almısmdır dıodum okaddr cok saldm cnku kendımı nese duzenımı kurup hemn gelcm aranıza orada daha guzl yapacafımı umuyorum yemklerımı alıswerısımı hersyımı kndım yapcm sonucta nese kızlar grusmk uzere
süper vermişsin canım benm tebriklerHerkese güzel bir gün diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Ayrıcaaa hayılır bildirimler.
Ben bildirimimi yapayımda hesaplamayı bende bilmiyorum. Ne olacak?
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 70.3
Bu hafta:69.1
Giden:1.200 gr
Toplamda giden: 6.600
Hedef: 65
Tam 11 seneden sonraaaaa 6lı rakam gördüm kızlar. Çokk mutluyumm.Hep sizlerin desteğiyle. Öpüyorum hepinizi.
samanyolu 65,2/66/-0,8/%1,23
günaydın kızlar .hayırlı cumalar.hayırlı kandiller.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
şu yüzde işini ben nasıl yapacağımızı anlamadım.ben size bilgilerimi vereyim siz hesaplarmısınız.birde biri anlatabilir mi nasıl hesaplanıyor.
boyum 170
bu sabahki kilom 100,9
günaydın kızlar
kilo bildirimi yapayım çıkacağım işlerim var
başlangıç: 76
geçen hafta:72
bu hafta:71.4
giden:0.60
hedef: 60
daha fazla gitmesini bekliyordum az gitmiş demekki haftaya daha fazla gidecek yani öyle ümit ediyorum
bende çok mutlu oldum rezzancım inş banada kısmetolur o rakamlar:)Herkese güzel bir gün diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Ayrıcaaa hayılır bildirimler.
Ben bildirimimi yapayımda hesaplamayı bende bilmiyorum. Ne olacak?
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 70.3
Bu hafta:69.1
Giden:1.200 gr
Toplamda giden: 6.600
Hedef: 65
Tam 11 seneden sonraaaaa 6lı rakam gördüm kızlar. Çokk mutluyumm.Hep sizlerin desteğiyle. Öpüyorum hepinizi.
geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 71
gelen:0.5
hesaplama:
sirine35 (70.5/71/-0.5/%-0,71)
günaydın kızlar .hayırlı cumalar.hayırlı kandiller.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
boyum 170
bu sabahki kilom 100,9
günaydın kızlar
kilo bildirimi yapayım çıkacağım işlerim var
başlangıç: 76
geçen hafta:72
bu hafta:71.4
giden:0.60
hedef: 60
daha fazla gitmesini bekliyordum az gitmiş demekki haftaya daha fazla gidecek yani öyle ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?