Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BU hafta benim kilom bu şekilde kızlar,üzgünüm...Yarın sabahtan doktora gidicem,öğleden sonra girebilirim ancak...
ablacığım sen oruç tuttun ondan böyle oldu.. ece anlatmıştı nasıl hesapladığımızı ama ben unuttum nasıl hesaplıyoruzz yüzdeyi anlatabilirmisin hem yeni gelen arkadaşlarda öğrenmiş olur yarın hesaplamayı herkes kendi yapar..

chosen1234

mezgit sarma ne bilmiyorum.. peki menülerinle doyuyormusun çok aç kalıyormusun?

tşk ederim canım

alıntı yapmayı beceremedim yine.. haklısın hiç anlaşılır yazmamışım; mezgit balığı ızgara yapılıyo içine mantarlı sebze sote koyup sarılıyor fırınlanıyor yediğim en lezzetli deniz mahsülü yemeği :) gittiğim balıkçı yeni yapmaya başladı bunu bende bayıldım.. tabi bu hafta dört gün öğle yemeklerim balıkla geçti pazartesiye kadar ara vericem balığa, fenalık gelmeye başladı :)

sabahları nesfit gayet doyurucu oluyo, öğlen yemekleride bu hafta gayet doyurucuydu bi akşam yemeğimi düzene koyamadım. annemde çalışıyor o yüzden her akşam evde hazır yemek bulamıyorum. bide akşam yemeklerini düzenlesem çok iyi olacak

hımm balıkla pek aram yoktur ama bu gayet güzel bişiye benziyormuş zaten açımmmm daha bi güzel gözüktü gözüme.. zamanla düzene girer canım aç kalmada sonra yılalrsın valla...

günaydın kızlar .hayırlı cumalar.hayırlı kandiller.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

şu yüzde işini ben nasıl yapacağımızı anlamadım.ben size bilgilerimi vereyim siz hesaplarmısınız.birde biri anlatabilir mi nasıl hesaplanıyor.

boyum 170

geçen haftaki kilom 102,5

bu sabahki kilom 100,9

kilo kaybı:1,6 kg

aynı boydaymışız.. tebrikler çok güzel vermişsin takımın birincisi bence bu hafta sensin

Son düzenleme:
aynı boydaymışız.. tebrikler çok güzel vermişsin takımın birincisi bence bu hafta sensin

teşekkür ederim Aslıcım.ama aynı zamanda takımın en kilolusuyumda.Gerçi bu yüzde hesaplaması sanırım verdiğin kilo ile değil de vücüdünün kilosuna göre verdiğin kilonun orantısına göre hesaplanıyor yanılmıyorsam.eğer öyleyse (1,6*100) / 102,5 = 1,56 % oluyor doğrumudur

günaydın kızlar
kilo bildirimi yapayım çıkacağım işlerim var

başlangıç: 76
geçen hafta:72
bu hafta:71.4
giden:0.60
hedef: 60

daha fazla gitmesini bekliyordum az gitmiş demekki haftaya daha fazla gidecek yani öyle ümit ediyorum

galiba o şekilde yapılıyor canım bu hesap kitaptan ben anlamıyorum yaa

kılo werenlerı tebrk ederm kızceler
bn kılo bldırımı yapmıcm ama ynede merk ettm tartıldım yarım kg almısm ama cok sewndm bn bır kılo en az almısmdır dıodum okaddr cok saldm cnku kendımı nese duzenımı kurup hemn gelcm aranıza orada daha guzl yapacafımı umuyorum yemklerımı alıswerısımı hersyımı kndım yapcm sonucta nese kızlar grusmk uzere

bende 82,6 çıktım kızlar
ama benim hesaplamam farklı olucakmış o yüzden sadece kilo bildirimi yapıyorum

Herkese güzel bir gün diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Ayrıcaaa hayılır bildirimler.
Ben bildirimimi yapayımda hesaplamayı bende bilmiyorum. Ne olacak?

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 70.3
Bu hafta:69.1
Giden:1.200 gr
Toplamda giden: 6.600
Hedef: 65

Tam 11 seneden sonraaaaa 6lı rakam gördüm kızlar. Çokk mutluyumm. Hep sizlerin desteğiyle. Öpüyorum hepinizi.

çabuk dön hasretciğim market alışverişinide diyetine göre yap hem nişanlında kilo veerir sayende
süper vermişsin canım benm tebrikler inşallah banada nasip olur 6 ları görmek

samanyolu 65,2/66/-0,8/%1,23

olsun üzülme canım sakın 1 kilo değilya yada 2 haftaya verirsin

bu hafta takımda 1.ci sensin sanırım canım tebrikederim

motiveni bozmak değil amacım ama bende bu hafta 1 kgr eksik beklemiştim hep seni acaba her öğünde 1 dilim ekmek fazlamı gelior çünkü bende 1 dilim ekmek yiyince öğünlerde o hafta yarım kilo filan gidiyor tabi birde az haraket edince..tebrikler canım yinede kilo gitmişya

bende çok mutlu oldum rezzancım inş banada kısmetolur o rakamlar:)
geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 71
gelen:0.5
hesaplama:
sirine35 (70.5/71/-0.5/%-0,71)

yarım kilo yarım kilodur tebrikler canım:)

Çok iyi vermişin. Tebrikler cnm.

Tebrik ederim cnm. Az deme gitsinde nasıl giderse gitsin. Sabırlı olmamız gerekiyor. Bende geçen hafta 700 verdim diye üzülmüştüm sebebi de 6yı görme hevesimdi. Anlıyorum seni. Az kaldı yakında görücen sende cnm.

Teşekkürler Nurcancım. İnşallah sende en kısa zamanda görürsün. Benim için çok önemliydi. Düşünsene 11 yıl. Ne demek yaa. Az buz değil. Şimdi hedefe az kaldı. Ama göbek gitmiyy. Karın çalışmam lazım. Başladım ufak ufak bakalım.

Geçen Hafta:75.5
Bu Hafta:76
Gelen:500gr
Hedef Kilo:68

Bu hafta annemlerde geçirmiş olduğum günlerde yedim de yedim kar bana yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…