- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.961
canım geçmiş olsun.Telaşta sinir de haklısın.İyi ki sabah olmuş gerçekten.Yoksa bütün çabaların boşa giderdi :)günaydın kızlar.dünkü yediklerimi az sonra yazarım ama önce şunu yazmak istedim.sabah sabah bütün tersliklerde beni mi bulur.hava soğuk diye 2 gündğr yürüyüşe gidemiyorum zaten onun sıkıntısı da üzerimde hep huzursuz uyuyorum.neyse benim uno marka arabam var yani öyle lüks değil ama bana da pek sorun cıkarmamıştı bugüne kadar.sabah bindim işe geliyorum yolda teklemeye başladı.tabi ben ne yapacağımı bilenedim.tam kavşakda ışıklardada durdu ve çalıştıramadım.dörtlüleri yaktım ama gene de arkadakiler korno çalıp durdu bende daha çok stres oldum.o dörtlüler bir aksilik olunca yakılır demi bu millet neden böyle çok sinirlerim bozuldu.eşimi arayayımda çağırayım dedim pat kontür bitmiş(neyse arabayı öyle kavşakda bıraktım yakındaki taksi durağından eşimi aradım.tekrar arabanın yanına gitim tekrar çalıştırmayı denedim.şükür bu sefer çalıştı ama kavşakdan kurtardım da gene tekledi sağa düzgün bir yere çektim.4 yıldır sürekli araba kullanırım ama bugün çok strese girdim.arabanın bozulmasından çok o kornolara üzüldüm inanın.işyerime yakın biryerdeydi.ben işe geçtim ardından eşim geldi ben başladım ağlamaya.sabah sabah neler oluyor bana yaa
ohhhh....Herkese merhabalar arkadaşlar.
Dün gece yemekten sonra uyuya kalmışım saat 9 yoktu diyebilirim
bende seksenleri izliyordum kocişimle birlikte koltukta sızmışım.
Gece meyvemide yemedim
bi kalktım saat 12 1 bardak su içip yattım yine
sabahta klasik kahvaltı .ama bu sabah kahvaltımı yeşil çayla yaptım
arada 3 tane etiform yedim
1 litre suyumda bitti şimdiden hadi bakalım
az sonra öğle arasına çıkıcam
ben avm yakınında çalışıyorum o yüzden 1 saat avm geziyorum hem yürüyüş oluyo hemde işlerimi hallediyorum
şimdide kendime ayakkabı bakmaya gidicem.
öğleden sonragörüşmek üzere
evet canım öyle oluyor ama sen yine de tartılırsın biz takım arasında değerlendiririz.gunaydın nasılsınız kızlar
ececıgm benı ızıne ayırır mısın canm
sen smdı benı ızne ayırınca ben yne buraya gelıp bsıler yazablıorum ama sadce bldırımde bulunamıyorum dımı
deryacıgm gec oldu ama kusura bakma basın sag olsn allh sabr wersn
nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü
bugün 200 ml süt 15 bademle kahvaltı yaptım.Doğru düzgün kahvaltılık yoktu ki.Salam kaşar falan vardı.Öğlen annem akşam için makarna yapmışAkşama yersem daha kötü olur diye öğlen yedim.1 tabak yoğurtlu.
Ara da 3 parça karam bitter.Yanında koca bir bardak ıhlamur içtim.
akşam yemeğimi birazdan yicem.Ne yerim tam bilmiyorum.
bugün 500 bacak çalıştırması yaptım.(tekmeyle)Bir yandan da ayakta mekik çekmiş gibi oldum.O düzende yaptım yani.
su içemedim yineeee
sabah salam yememen isabet olmuş o tarz gıdaları allahdan pek sevmem(sadece sucuk severim )
makarnada yağsızsa ve öğlen saatlerinde çok sorun yaratmaz gibi geliyor.
çikolataya hiç dayanamam 3 parça ile durmuşsun.bitterini hiç sevmem ama sütlüsüni severim.zaten eve de almıyorum.
akşam sebze ağırlıklı bir yemek uygun gibi.
ececıgm sen bnı ayır ızne yoksa sondan 1. olurz benım yuzumdenıs buldm sayılır zatn kızlar nete gıreblcm gnduzlerı ama smdılk ızne ayrılaym ben
kızlar allah okadr yardım edıo kı her konuda bıze bınlercekez sukur olsun bugun bulentn ıs yerı degıstı corluda calısacak artık bı suru guzel sartlar war we bende onun yannda calıscam :d o kadar mutluyuz kı suan anlatamm ıns hersey boyle dewam eder
Sağol Aslıcım oruç tutuyorum diye affedi,ldim yaşasın. büyük oğlunada gçmiş olsun ablacığım..
menüne bişey demiyorum oruç tuttuğun için
Canım gerçekten kötü birgün olmuş,ama inan erkekler trafikte kadınların zor durumda kalmasından mutlu oluyor resmen...Boşver sıkma canını onlara inat çıkacağız trafiğe çatlasınlar.tam kavşakda ışıklardada durdu ve çalıştıramadım.dörtlüleri yaktım ama gene de arkadakiler korno çalıp durdu bende daha çok stres oldum.o dörtlüler bir aksilik olunca yakılır demi bu millet neden böyle çok sinirlerim bozuldu.eşimi arayayımda çağırayım dedim pat kontür bitmiş(neyse arabayı öyle kavşakda bıraktım yakındaki taksi durağından eşimi aradım.tekrar arabanın yanına gitim tekrar çalıştırmayı denedim.şükür bu sefer çalıştı ama kavşakdan kurtardım da gene tekledi sağa düzgün bir yere çektim.4 yıldır sürekli araba kullanırım ama bugün çok strese girdim.arabanın bozulmasından çok o kornolara üzüldüm inanın.işyerime yakın biryerdeydi.ben işe geçtim ardından eşim geldi ben başladım ağlamaya.sabah sabah neler oluyor bana yaa
1 avuçla kalsaydım sorun yoktu Begümcümi
un kurabiyesi olmamış ama leblebi 1 avuç zarar vermez aklında olsun
Aslıcım ben de Nurcanı merak ediyorum,umarım oğlu hastalanmamıştır...nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü
hadi yolun açık olsun hasretciğim..cmartesı sbh aslıcm ama cok kar war babamda dıo bu kard yola ckılmaz dıo bakalm ıns yagmr yagarda erır karlar
akşam ne yedin? menün düzensiz ama annenden dolayı... spor iyi olmuşbugün 200 ml süt 15 bademle kahvaltı yaptım.Doğru düzgün kahvaltılık yoktu ki.Salam kaşar falan vardı.Öğlen annem akşam için makarna yapmışAkşama yersem daha kötü olur diye öğlen yedim.1 tabak yoğurtlu.
Ara da 3 parça karam bitter.Yanında koca bir bardak ıhlamur içtim.
akşam yemeğimi birazdan yicem.Ne yerim tam bilmiyorum.
bugün 500 bacak çalıştırması yaptım.(tekmeyle)Bir yandan da ayakta mekik çekmiş gibi oldum.O düzende yaptım yani.
su içemedim yineeee
çok sevvindim hasretim kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş inşallah hakkınızda hayırlısı olur...kızlar allah okadr yardım edıo kı her konuda bıze bınlercekez sukur olsun bugun bulentn ıs yerı degıstı corluda calısacak artık bı suru guzel sartlar war we bende onun yannda calıscam :d o kadar mutluyuz kı suan anlatamm ıns hersey boyle dewam eder
benm dün öğleden sonra işlerim vardı giremedim akşamda zaten girmiyorum ondan yoktum canım..nerelerdesiniz be hatunlar...Elektrikleriniz terk mi etti yoğsam :)
haftaiçi bir de...
ben gündüzleri falan pek giremiyorum ders çalışıyorum diye amaaaa sizden de ses çıkmamış bugün..
keşke gece yeseydin ablacığım en azından bir bardak süt iyi olurdu akşama çok acıkmazsın inşallah..Sağol Aslıcım oruç tutuyorum diye affedi,ldim yaşasınBugün kendime ceza verdim,gece bir şey yemedim merak etme...Allahın gücüne gitmesin de kar ve hastalıktan bıktım bu ara,eve tıkıldık kaldık,oysa ne planlarım vardı tatilde...Neyse herşey kısmet...
Canım gerçekten kötü birgün olmuş,ama inan erkekler trafikte kadınların zor durumda kalmasından mutlu oluyor resmen...Boşver sıkma canını onlara inat çıkacağız trafiğe çatlasınlarHele o korna sesi yok mu beni çıldırtır,çok ender kornaya basarım bu yüzden...
inşallah yazdığın saatte ağır bişeyler yememişsindir..çok yorucu bi gün geçirdim kızlar21.50 de dersten çıktım akşam yemeği yiyecek vaktim olmadı .. sabah ve öğle menümü yazayım ama bi anlamı kalmicak çünkü şuan çok açım ve bişeler yemek istiyorum :/
sabah: 1 kase nesfit
ara: sütlü kahve, yeşil elma
öğlen: balık çorbası salata 1dl kepek ekmek
ara:meyveli soda, kahve
akşam: ???
tüm gün dışarda olmak çokk zor
çok yorucu bi gün geçirdim kızlar21.50 de dersten çıktım akşam yemeği yiyecek vaktim olmadı .. sabah ve öğle menümü yazayım ama bi anlamı kalmicak çünkü şuan çok açım ve bişeler yemek istiyorum :/
sabah: 1 kase nesfit
ara: sütlü kahve, yeşil elma
öğlen: balık çorbası salata 1dl kepek ekmek
ara:meyveli soda, kahve
akşam: ???
tüm gün dışarda olmak çokk zor
günaydın kızlar nasılsınız? kaçamak yok dimi bakın yarın cuma çok kızarım sonra
01.02.2012 çarşamba
menüm
uyanınca 1 kuru kayısı
08.00: 2dilim tam th. ekmek 1 kk peynir,domates,salatalık
10.30:1 portakal
13.00: 1 tabk kuşbaşı et kavurma, 2-3 ymk kşığı yoğurt, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
15.30:1 portakal
19.30: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası (k.vdemdeydim bana uygun sadce bu vardı başka bişey yemedim)
bide 3 kestane yedim(biliyorum kalorili çokta severim ama kendimi durdurdum bu kadarıda affedilir değilmi?)
23.00 1 bardak süt(eve gç geldik çok açtım) zaten 00.30 da uyudum
içecekler
1 yeşilçay, 1 ıhlamur, 1 beşibiyerde çayı 2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?