Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım geçmiş olsun.Telaşta sinir de haklısın.İyi ki sabah olmuş gerçekten.Yoksa bütün çabaların boşa giderdi :)
ohhhh....
evet canım öyle oluyor ama sen yine de tartılırsın biz takım arasında değerlendiririz.
nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü

onun tel. numarasını almalıyım sanırım.Yoksa kötü birşey olsa haberimiz olmayacak.Yada binbir senaryo yazıcaz...

bugün 200 ml süt 15 bademle kahvaltı yaptım.Doğru düzgün kahvaltılık yoktu ki.Salam kaşar falan vardı.Öğlen annem akşam için makarna yapmışAkşama yersem daha kötü olur diye öğlen yedim.1 tabak yoğurtlu.
Ara da 3 parça karam bitter.Yanında koca bir bardak ıhlamur içtim.
akşam yemeğimi birazdan yicem.Ne yerim tam bilmiyorum.
bugün 500 bacak çalıştırması yaptım.(tekmeyle )Bir yandan da ayakta mekik çekmiş gibi oldum.O düzende yaptım yani.
su içemedim yineeee

sabah salam yememen isabet olmuş o tarz gıdaları allahdan pek sevmem(sadece sucuk severim )
makarnada yağsızsa ve öğlen saatlerinde çok sorun yaratmaz gibi geliyor.
çikolataya hiç dayanamam 3 parça ile durmuşsun.bitterini hiç sevmem ama sütlüsüni severim.zaten eve de almıyorum.
akşam sebze ağırlıklı bir yemek uygun gibi.

canım makarna yağsız ve tuzsuzdu :)
çikolata olsun da :)
domates-havuç-turp salata yaptım birazda peynir ve 2 kaşık yoğurt.

iyi akşamlar kızlarr.nerelerdesinizz

stresli bir günün sonunda evimdeyim.yemeğimi pişirdim yedim çayımı da aldım elime geçtim tv ve pc karşısına.haftanın kurallarında hafta içi tartılmamak varmı bilmiyorum ama işten gelince tartıldım ve 800 gr vermişin çok sevindim.belkide cumaya 1 kg olur.

bugünkü menümü hemen paylaşmak istiyorum

sabah:beyaz peynir -4 zeytin-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:stresden atlamışım bu öğünümü

öğlen:kıymalı karnıbahar yemeği-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 küçük yeşil elma

akşam:3 köfte-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 greyfurt yada portakal (henüz yemedim)

60 dk yürüyüş-1,5 lt su (yatmadan 2 ye tamamlarım)-2 bardak yeşil çay-2 bardak 5i biryerde çayı

ececıgm sen bnı ayır ızne yoksa sondan 1. olurz benım yuzumdenıs buldm sayılır zatn kızlar nete gıreblcm gnduzlerı ama smdılk ızne ayrılaym ben

kızlar allah okadr yardım edıo kı her konuda bıze bınlercekez sukur olsun bugun bulentn ıs yerı degıstı corluda calısacak artık bı suru guzel sartlar war we bende onun yannda calıscam :d o kadar mutluyuz kı suan anlatamm ıns hersey boyle dewam eder

nerelerdesiniz be hatunlar...Elektrikleriniz terk mi etti yoğsam :)
haftaiçi bir de...
ben gündüzleri falan pek giremiyorum ders çalışıyorum diye amaaaa sizden de ses çıkmamış bugün..

Hasretim nasıl sevindim anlatamam,imkanların iyi olması en güzeli işinin hazır olması çok güzel.Allah darda kalan kuluna yardım edermiş...Şimdi ne zaman gideceksin Çorlu ya....

. büyük oğlunada gçmiş olsun ablacığım..
menüne bişey demiyorum oruç tuttuğun için
Sağol Aslıcım oruç tutuyorum diye affedi,ldim yaşasınBugün kendime ceza verdim,gece bir şey yemedim merak etme...Allahın gücüne gitmesin de kar ve hastalıktan bıktım bu ara,eve tıkıldık kaldık,oysa ne planlarım vardı tatilde...Neyse herşey kısmet...

Canım gerçekten kötü birgün olmuş,ama inan erkekler trafikte kadınların zor durumda kalmasından mutlu oluyor resmen...Boşver sıkma canını onlara inat çıkacağız trafiğe çatlasınlarHele o korna sesi yok mu beni çıldırtır,çok ender kornaya basarım bu yüzden...
i

un kurabiyesi olmamış ama leblebi 1 avuç zarar vermez aklında olsun
1 avuçla kalsaydım sorun yoktu Begümcüm
Umarım istediğin ayakkabıyı bulmuşsundur,güle güle kullan canım,

nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü
Aslıcım ben de Nurcanı merak ediyorum,umarım oğlu hastalanmamıştır...Kimse de telefonu yok mu?:44:

çok yorucu bi gün geçirdim kızlar 21.50 de dersten çıktım akşam yemeği yiyecek vaktim olmadı .. sabah ve öğle menümü yazayım ama bi anlamı kalmicak çünkü şuan çok açım ve bişeler yemek istiyorum :/

sabah: 1 kase nesfit
ara: sütlü kahve, yeşil elma
öğlen: balık çorbası salata 1dl kepek ekmek
ara:meyveli soda, kahve
akşam: ???

tüm gün dışarda olmak çokk zor

cmartesı sbh aslıcm ama cok kar war babamda dıo bu kard yola ckılmaz dıo bakalm ıns yagmr yagarda erır karlar
hadi yolun açık olsun hasretciğim..
akşam ne yedin? menün düzensiz ama annenden dolayı... spor iyi olmuş

çok sevvindim hasretim kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
nerelerdesiniz be hatunlar...Elektrikleriniz terk mi etti yoğsam :)
haftaiçi bir de...
ben gündüzleri falan pek giremiyorum ders çalışıyorum diye amaaaa sizden de ses çıkmamış bugün..
benm dün öğleden sonra işlerim vardı giremedim akşamda zaten girmiyorum ondan yoktum canım..
keşke gece yeseydin ablacığım en azından bir bardak süt iyi olurdu akşama çok acıkmazsın inşallah..
bende kornaya çok nadir basarım gıcık oluyorum herşeye korna çalan insanlara
inşallah yazdığın saatte ağır bişeyler yememişsindir..

01.02.2012 çarşamba
menüm
uyanınca 1 kuru kayısı
08.00: 2dilim tam th. ekmek 1 kk peynir,domates,salatalık
10.30:1 portakal
13.00: 1 tabk kuşbaşı et kavurma, 2-3 ymk kşığı yoğurt, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
15.30:1 portakal
19.30: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası (k.vdemdeydim bana uygun sadce bu vardı başka bişey yemedim)
bide 3 kestane yedim(biliyorum kalorili çokta severim ama kendimi durdurdum bu kadarıda affedilir değilmi?)
23.00 1 bardak süt(eve gç geldik çok açtım) zaten 00.30 da uyudum
içecekler
1 yeşilçay, 1 ıhlamur, 1 beşibiyerde çayı 2lt su
spor: 15 dk eliptik bisikleti sürdüm

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr.bilin bakalım burada neler oluyorrrrr.İzmire kar yağıyor sabah 7,30 dan bu yana hemde kesilmeden.sabah 75 dk karda yürüdüm.şimdi de seyrediyorum.Allah sonunda İzmirlilerin duasını kabul etti.Meteoroloji bugun yağmurlu diyordu ama havalar o kadar soğuktu ki kar yağıyor hemde durmaksızınnn.ne güzel bir manzara (tabi trafikdekiler bu kadar mutlu değil)

evet maalesef dışarıda bize uygun yemek bulmak imkansız gibi birşey.ama aç da kalmamak lazım.

günaydın kızlar nasılsınız? kaçamak yok dimi bakın yarın cuma çok kızarım sonra

şükür dünü de kaçamaksız atlattım.bugünde atlatırsam çok mutlu olacağım

4 kestane 1 dilim ekmeğe denkmiş.ama beyaz ekmeğe mi kepek ekmeğe mi bilemedim.ekmek yememişsin bence affedilir :)))) hele ki benim gibi şeker hastası olup da tatlıyı çok seven biri için

01.02.2012 çarşamba
menüm
uyanınca 1 kuru kayısı
08.00: 2dilim tam th. ekmekle tost(yağsız),domates,salatalık
10.30:1 portakal
13.00: 1 tabk kuşbaşı et kavurma, 2-3 ymk kşığı yoğurt, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
15.30:1 portakal
19.30: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası (k.vdemdeydim bana uygun sadce bu vardı başka bişey yemedim)
bide 3 kestane yedim(biliyorum kalorili çokta severim ama kendimi durdurdum bu kadarıda affedilir değilmi?)
23.00 1 bardak süt(eve gç geldik çok açtım) zaten 00.30 da uyudum
içecekler
1 yeşilçay, 1 ıhlamur, 1 beşibiyerde çayı 2lt su
spor: 15 dk eliptik bisikleti sürdüm

gunaydn canlarım eet cok guzl haberler werdm sıze allha sukurler olsn eet ole bı dardaydık kı allah bıranda yardım ettı dusunuoduk nasıl ew kıralıcz nasıl esya alcz dıe ama herseyı calıstıgımz yer halledıyo arzu ablacm cmartesı sabah yola ckıyorum ınsallah kızlar daha bugun reglı oldum yne gecıktı yanı yarın kı kılolarınızı merak edıorum bombayı aslıdan beklıorum yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…