- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.981
gunaydn canlarım eet cok guzl haberler werdm sıze allha sukurler olsn eet ole bı dardaydık kı allah bıranda yardım ettı dusunuoduk nasıl ew kıralıcz nasıl esya alcz dıe ama herseyı calıstıgımz yer halledıyo arzu ablacm cmartesı sabah yola ckıyorum ınsallah kızlar daha bugun reglı oldum yne gecıktı yanı yarın kı kılolarınızı merak edıorum bombayı aslıdan beklıorum yıne
gunaydn canlarım eet cok guzl haberler werdm sıze allha sukurler olsn eet ole bı dardaydık kı allah bıranda yardım ettı dusunuoduk nasıl ew kıralıcz nasıl esya alcz dıe ama herseyı calıstıgımz yer halledıyo arzu ablacm cmartesı sabah yola ckıyorum ınsallah kızlar daha bugun reglı oldum yne gecıktı yanı yarın kı kılolarınızı merak edıorum bombayı aslıdan beklıorum yıne
Allahım! Biz kıyı ege de yaşayanlar için öyle büyük bir saadet yaşıyoruz ki şu an anlatılmaz yaşanır. Kırk yıldan beri özlemini çektiğimiz en sevdiğimiz gelmişçesine mesruruz şu an... ( Yani en azından benim için öyle) Pınarcım sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Sabahtan beri foto çekiyorum. Kimbilir bir daha ne zaman göreceğiz.
Allahım sana şükürler olsun. Hamdolsun. Elhamdülillah... Ve her türlü hamd ve senalar olsun Rabbim...
İyiyim biraz daha canım. Da maşallah keçi gribi geçiriyorum galiba. Bir inatçı bir inatçı sorma Aslıcım Bir türlü tam manasıyla atlatamadım. Ama bu halime hamdolsun iyiyim daha iyiyim en azından...
Çook sevindim hasretciim. Allah hayırlısını versin cnm. Çok şükür attın sıkıntılarını. Allah yar ve yardımcınız olsun.gunaydn canlarım eet cok guzl haberler werdm sıze allha sukurler olsn eet ole bı dardaydık kı allah bıranda yardım ettı dusunuoduk nasıl ew kıralıcz nasıl esya alcz dıe ama herseyı calıstıgımz yer halledıyo arzu ablacm cmartesı sabah yola ckıyorum ınsallah kızlar daha bugun reglı oldum yne gecıktı yanı yarın kı kılolarınızı merak edıorum bombayı aslıdan beklıorum yıne
Allahım! Biz kıyı ege de yaşayanlar için öyle büyük bir saadet yaşıyoruz ki şu an anlatılmaz yaşanır. Kırk yıldan beri özlemini çektiğimiz en sevdiğimiz gelmişçesine mesruruz şu an... ( Yani en azından benim için öyle) Pınarcım sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Allahım sana şükürler olsun. Hamdolsun. Elhamdülillah... Ve her türlü hamd ve senalar olsun Rabbim...
İyiyim biraz daha canım. Da maşallah keçi gribi geçiriyorum galiba. Bir inatçı bir inatçı sorma Aslıcım Bir türlü tam manasıyla atlatamadım. Ama bu halime hamdolsun iyiyim daha iyiyim en azından...
nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü
Sağol Aslıcım oruç tutuyorum diye affedi,ldim yaşasınBugün kendime ceza verdim,gece bir şey yemedim merak etme...Allahın gücüne gitmesin de kar ve hastalıktan bıktım bu ara,eve tıkıldık kaldık,oysa ne planlarım vardı tatilde...Neyse herşey kısmet...
Canım gerçekten kötü birgün olmuş,ama inan erkekler trafikte kadınların zor durumda kalmasından mutlu oluyor resmen...Boşver sıkma canını onlara inat çıkacağız trafiğe çatlasınlarHele o korna sesi yok mu beni çıldırtır,çok ender kornaya basarım bu yüzden...
1 avuçla kalsaydım sorun yoktu Begümcüm
Umarım istediğin ayakkabıyı bulmuşsundur,güle güle kullan canım,
Aslıcım ben de Nurcanı merak ediyorum,umarım oğlu hastalanmamıştır...Kimse de telefonu yok mu?:44:
kızlar kimse yok yine hayırdır nerelerdesiniz:)
ayy iyi olda sen diyet önemli değil günlük düzenli girdiğin için çok merak ettim seni çok şükür iyiymişsin
beni meraketmişsiniz sağolun arkadaşlar:)biz istanbuldayız biliyorsunuz gaziosmanpaşada elektirikler gidince kombide gitti sularda bizde annemlere gittik size haber verme şansı hiç olmadı ama hep aklımdaydınız..şimdi döndük eve hala sular yok ve kızlar annemlerde olunca diet yapmak pek mümkün olmadıinşallah almamışımdır kilo çok üzgünüm
ayy çok hoş yapmış gençler adanayada yağsa bizde böyle yaparız herhaldeBetülcüm senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum bende.sabahdan beri sevinçten şımarık çocukları geçtim.bir daha görürmüyüz bilmem :)) kıymetini bilelim.
bu arada çok geçmiş olsun.aman kar havasına kaptırıp şifayı kapma tekrardan.rabbim şifa versin.
Eki Görüntüle 338515
Bu ancak İzmir'den çıkardı!!! İyi ki İzmirliyiz 10 yılda bir kere yağan karla çocuklar gibi mutlu olabiliyoruz, dışarı çığlık çığlığa çocuklar 2 cm karla eğleniyor... bugün kavga flaan olmaz izmirde 7 den 70 e herkes mutlu ... twitterdan bir fotoğraf, ege besyo öğrencileri yapmışlar
merhaba kızlar,bugün çok yoğundum hiç giremedim kusura bakmayın.yarın sbah tartılcaz şimdi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?