Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah darda olanların yanındadır Hasretcim.Ve derler ya yuva kurana Allah yardım eder diye.bazı şeyleri gidişine bırakmak gerek.Çözülmez dediklerimiz onun bir ol demesiyle nasıl da çözülüyor.Senin adına çok sevindim.

bende merk ediyorum yarınki kilolarımızı ama bomba bendenmi gelir bilmem 1 kg anca vermişimdr zaten idealide haftada 1 kg geçen hafta reglimdn dolayı 2 kg gitti

Allahım! Biz kıyı ege de yaşayanlar için öyle büyük bir saadet yaşıyoruz ki şu an anlatılmaz yaşanır. Kırk yıldan beri özlemini çektiğimiz en sevdiğimiz gelmişçesine mesruruz şu an... ( Yani en azından benim için öyle) Pınarcım sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Sabahtan beri foto çekiyorum. Kimbilir bir daha ne zaman göreceğiz.
Allahım sana şükürler olsun. Hamdolsun. Elhamdülillah... Ve her türlü hamd ve senalar olsun Rabbim...

ayy ne güzel çok özendim size yaa keşke adanayada yağsa daha kar ı yağarken bile görmedim

İyiyim biraz daha canım. Da maşallah keçi gribi geçiriyorum galiba. Bir inatçı bir inatçı sorma Aslıcım Bir türlü tam manasıyla atlatamadım. Ama bu halime hamdolsun iyiyim daha iyiyim en azından...

İyiyim biraz daha canım. Da maşallah keçi gribi geçiriyorum galiba. Bir inatçı bir inatçı sorma Aslıcım Bir türlü tam manasıyla atlatamadım. Ama bu halime hamdolsun iyiyim daha iyiyim en azından...

iyi çok şükür canım sevindim herkes hasta çevremde havalar soğuk dikkat etmek lazım

Çook sevindim hasretciim. Allah hayırlısını versin cnm. Çok şükür attın sıkıntılarını. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ne güzeel dimi. Bizde İst. da doyduk kara. Sonrası kötü oluyor ama çamur görüntüsü. Buna da şükür tabi. Biraz mikroplar kırılmıştır belki. Tutarsa orada kar topu oyna mutlaka cnm.

Bu evrede dikkat et kendine cnm. Bol meyve ye. Vitamin al bol bol.

cok saolun kızlar evet gercekten cok sıkıntılı gunler gecrdım bıyorsunuz sızde ama gerıde kaldı saolun hep destek werdınız bna
ayy aslıcm dedım sn gel buraya dıe gorecektn sen ozamn karı yarım metreden fazla war suan burada betul koy fotograflarınıda gorelım bzde

nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü

beni meraketmişsiniz sağolun arkadaşlar:)biz istanbuldayız biliyorsunuz gaziosmanpaşada elektirikler gidince kombide gitti sularda bizde annemlere gittik size haber verme şansı hiç olmadı ama hep aklımdaydınız..şimdi döndük eve hala sular yok ve kızlar annemlerde olunca diet yapmak pek mümkün olmadıinşallah almamışımdır kilo çok üzgünüm

Betülcüm senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum bende.sabahdan beri sevinçten şımarık çocukları geçtim.bir daha görürmüyüz bilmem :)) kıymetini bilelim.
bu arada çok geçmiş olsun.aman kar havasına kaptırıp şifayı kapma tekrardan.rabbim şifa versin.

Bu ancak İzmir'den çıkardı!!! İyi ki İzmirliyiz 10 yılda bir kere yağan karla çocuklar gibi mutlu olabiliyoruz, dışarı çığlık çığlığa çocuklar 2 cm karla eğleniyor... bugün kavga flaan olmaz izmirde 7 den 70 e herkes mutlu ... twitterdan bir fotoğraf, ege besyo öğrencileri yapmışlar

Son düzenleme:
ayy iyi olda sen diyet önemli değil günlük düzenli girdiğin için çok merak ettim seni çok şükür iyiymişsin

ayy çok hoş yapmış gençler adanayada yağsa bizde böyle yaparız herhalde

merhaba kızlar,bugün çok yoğundum hiç giremedim kusura bakmayın.yarın sbah tartılcaz şimdi dimi

kızlar menümekimse bişey yazmamış ben yinede bugünkü menümüde yazayımda kaçamak yapmayayım

8.00: 2dilim tam thllı ekmek 1 kk peynir,domates ,salatalık

10.40:1 elma,1havuç(ikiside küçüktü)

14.30:ıspanak yemeği, salata, 3kaşık yoğurt,1 dilim tm thllı ekmek

17.00:6 adet siyah kuru üzüm

19.30 nesfit yarımyağlı sütle yiyeceğim (canım bişey istemiyor yemek yemiyeceğim)
2lt su, 1 yeşilçay, 1 ıhlamur, 1 kayısılı form çayı

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarın inş herkes tartıda eksileri görüp musmutlu olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…