- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.061
kontrol ettirelimmi ececiğim anlamadım ki..
canım bu bir kural listeyi yaptıktan sonra kardeş takımlardan onay gelmeli...veya başka bir takım farketmez.Ama öncelik kardeş takımlarda bizim kardeş takımlarımız 1. ve 13. takımlar...
menümü yazayım kaçamak yapmayayım
sabah 9 da uyandım evde tüp btmiş vs onlarla uğraştım sonra arkete gittim 12 de işyerime geldim biraz düzensiz gelebilir sizlere
10.00:1 bardak yarım yağlı süt
12.00:2 dilim tm thllı ekmek 1.5 kk peynir domates salatalık,1 tane közlenmiş kırmızı biber
15.00: 1porsiyon kazandibi (ama ama kızmayın bugün cuma ve sütlü tatlı)
17.00:1 elma
19.00:tonbalıklı salata,1 dilim tm thıllı ekmek
21.00:1 bardak yarım yağlı süt
2 yeşilçay, 2.5 lt su,
spor:30 dk eliptik bisiklet
canlarım sabah 9 arabasyla gıdıorum saglıcakla kalın allaha emant olun tekrardan gorusmek dılegıyle cok opuyorum hepınızı en kısa surede donecegım aranıza
tşk ederim afedildiğim içinBence güzel menü.
Ayrıyeten tatlı için kızmadım. Kilo verildikçe haftada bir kaçamak yapılabilir bence.
Böyle devam aslıcım. Emin adımlarla ilerliyorsun...
güle güşle git canım seni özleyeceğiz allaha emnet olcanlarım sabah 9 arabasyla gıdıorum saglıcakla kalın allaha emant olun tekrardan gorusmek dılegıyle cok opuyorum hepınızı en kısa surede donecegım aranıza
oo sende çok güzel vermişsin canım tebrik ederim ama bizi yalnız bırakma arada girMerhaba kızlar
size karşı mahcubum dünde bugünde giremedim hiç
sıfır kaçamaktayım
1 hafta oldu diyete başladığım 1,40 vermişim aslında ama çıktığım kilodan olduğu için - lerdeyim şuan
haftaya düzelir inş
görüşmek üzere herkese iyi kandiller,iyi akşamlar
Bence güzel menü.
Ayrıyeten tatlı için kızmadım. Kilo verildikçe haftada bir kaçamak yapılabilir bence.
Böyle devam aslıcım. Emin adımlarla ilerliyorsun...
kızlar bütün gün telefonumdan kk ya girmeye calıştım ama olmadı. şimdi yazma fırsatını buldum. ben sabah aç karnına 68.4 le başlamıştım sadece ve sadece 700 gr gitmiş bu haftasabah 67.7 dim. ilk haftam istediğim gibi değildi ama bu hafta daha sıkı ilerlemeyi planlıyorum. yrn doğum günümm. yemekli bi kutlama yapicas, yrnlık diyetimden ve sizden izinli olmayı talep ediyorum :)
sütü bol bulup içmişin yarasın güzel listen canımmenümü yazayım kaçamak yapmayayım
sabah 9 da uyandım evde tüp btmiş vs onlarla uğraştım sonra arkete gittim 12 de işyerime geldim biraz düzensiz gelebilir sizlere
12.00:2 dilim tm thllı ekmek 1.5 kk peynir domates salatalık,1 tane közlenmiş kırmızı biber
2 yeşilçay, 2.5 lt su,
canlarım sabah 9 arabasyla gıdıorum saglıcakla kalın allaha emant olun tekrardan gorusmek dılegıyle cok opuyorum hepınızı en kısa surede donecegım aranıza
Merhaba kızlar
size karşı mahcubum dünde bugünde giremedim hiç
sıfır kaçamaktayım
1 hafta oldu diyete başladığım 1,40 vermişim aslında ama çıktığım kilodan olduğu için - lerdeyim şuan
haftaya düzelir inş
görüşmek üzere herkese iyi kandiller,iyi akşamlar
menümü yazayım kaçamak yapmayayım
2 yeşilçay, 2.5 lt su,
sabah:biraz labne 1 dilim pınar lıght salam 1 zeytin 2 kokteyl domates yarım dilim uno tt ekmek çay şekersiz
ara:yeşilçay,nescafe şekersiz,3 tane form bisküvi
öğle:1 tabak knorr tavuk suyu çorbası,1 dilim uno tt ekmek
ara:6 siyah kuru erik
akşam:1 buçuk dilim uno tt ekmek,biraz menemen,3 kaşık barbunya,bir iki turşu
ara:bir kupa ıhlamur şekersiz
ve bol su bol hareket ancak yeni oturdum pc başına
kızlar bütün gün telefonumdan kk ya girmeye calıştım ama olmadı. şimdi yazma fırsatını buldum. ben sabah aç karnına 68.4 le başlamıştım sadece ve sadece 700 gr gitmiş bu haftasabah 67.7 dim. ilk haftam istediğim gibi değildi ama bu hafta daha sıkı ilerlemeyi planlıyorum. yrn doğum günümm. yemekli bi kutlama yapicas, yrnlık diyetimden ve sizden izinli olmayı talep ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?