Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bu bir kural listeyi yaptıktan sonra kardeş takımlardan onay gelmeli...veya başka bir takım farketmez.Ama öncelik kardeş takımlarda bizim kardeş takımlarımız 1. ve 13. takımlar...

yok ben bunu biliyorum zaten sormak istediğim sen kontrol ettrdinmi bizmi ettirelim demek istemiştim ki sen ettirmişsin sağol canım.. ama kardeş takımımızın 1. ve 13 takım olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu

menümü yazayım kaçamak yapmayayım
sabah 9 da uyandım evde tüp btmiş vs onlarla uğraştım sonra arkete gittim 12 de işyerime geldim biraz düzensiz gelebilir sizlere

10.00:1 bardak yarım yağlı süt

12.00:2 dilim tm thllı ekmek 1.5 kk peynir domates salatalık,1 tane közlenmiş kırmızı biber

15.00: 1porsiyon kazandibi (ama ama kızmayın bugün cuma ve sütlü tatlı)

17.00:1 elma

19.00:tonbalıklı salata,1 dilim tm thıllı ekmek

21.00:1 bardak yarım yağlı süt
2 yeşilçay, 2.5 lt su,
spor:30 dk eliptik bisiklet

Bence güzel menü.
Ayrıyeten tatlı için kızmadım. Kilo verildikçe haftada bir kaçamak yapılabilir bence.
Böyle devam aslıcım. Emin adımlarla ilerliyorsun...

canlarım sabah 9 arabasyla gıdıorum saglıcakla kalın allaha emant olun tekrardan gorusmek dılegıyle cok opuyorum hepınızı en kısa surede donecegım aranıza

Merhaba kızlar
size karşı mahcubum dünde bugünde giremedim hiç
sıfır kaçamaktayım
1 hafta oldu diyete başladığım 1,40 vermişim aslında ama çıktığım kilodan olduğu için - lerdeyim şuan
haftaya düzelir inş

görüşmek üzere herkese iyi kandiller,iyi akşamlar

Bence güzel menü.
Ayrıyeten tatlı için kızmadım. Kilo verildikçe haftada bir kaçamak yapılabilir bence.
Böyle devam aslıcım. Emin adımlarla ilerliyorsun...
tşk ederim afedildiğim için evet canım artık acelem yok yavaş gitsin kalıcı gitsin haftalık yeme kaçamağımda pazar oluyor gnlde
canlarım sabah 9 arabasyla gıdıorum saglıcakla kalın allaha emant olun tekrardan gorusmek dılegıyle cok opuyorum hepınızı en kısa surede donecegım aranıza
güle güşle git canım seni özleyeceğiz allaha emnet ol
oo sende çok güzel vermişsin canım tebrik ederim ama bizi yalnız bırakma arada gir

sabah:biraz labne 1 dilim pınar lıght salam 1 zeytin 2 kokteyl domates yarım dilim uno tt ekmek çay şekersiz
ara:yeşilçay,nescafe şekersiz,3 tane form bisküvi
öğle:1 tabak knorr tavuk suyu çorbası,1 dilim uno tt ekmek
ara:6 siyah kuru erik
akşam:1 buçuk dilim uno tt ekmek,biraz menemen,3 kaşık barbunya,bir iki turşu
ara:bir kupa ıhlamur şekersiz
ve bol su bol hareket ancak yeni oturdum pc başına

kızlar bütün gün telefonumdan kk ya girmeye calıştım ama olmadı. şimdi yazma fırsatını buldum. ben sabah aç karnına 68.4 le başlamıştım sadece ve sadece 700 gr gitmiş bu hafta sabah 67.7 dim. ilk haftam istediğim gibi değildi ama bu hafta daha sıkı ilerlemeyi planlıyorum. yrn doğum günümm. yemekli bi kutlama yapicas, yrnlık diyetimden ve sizden izinli olmayı talep ediyorum :)

iyiki doğdun canım pastadan bir ısırık bizim içinde al:)

sütü bol bulup içmişin yarasın güzel listen canım

iyi yolculuklar canım şimdiden istanbula hoşgeldin

çok iyi vermişin canım tebrikler

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum bugunluk yeter bu kadar zaten kimseler de yok görüşmek üzere bye

günaydın kızlarrr

en azından tatlıyı gündüz yemişsin.yemek düzenin dün karışık olmuş ama kötü bir durum yok saatler kaymış :)))

en önemli öğün sabah ve sabah ekmek az gibi olmuş biliyorsunuz kızlar kan şekerimizin de dengede olması gerekir.bunun dışında bence menün çok güzel.

Doğum gününüz kutlu olsun.demek siz de Kova burcusunuz.benimde 8 şubat.yeni yaşınız size istediğiniz tüm güzellikleri getirsin

kilo da vermenin etkisiyle gaflete mi düştüm nedir kızlar akşam kaçırdım kaçırdım kaçırdım.

dün 1,5 saat yürüdüm +2 lt su ,4 fincan bitki çayı,bir fincan şekersiz türk kahvesi içtim.

gelelim menüme:

sabah:yarım simit,1 kk beyaz peynir
ara öğün:yok
öğlen:2 kaşık pırasa yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 küçük yeşil elma
akşam:ıspanaklı börek ve üstüne de pişmaniye ( çok pişmanımmm çokk) :26::26::26::26::26:

benm bugün çok işim var kızlar yoğunum yarında haftasonu giremem pazartesi görüşürüz hepinizi öptüm

Günaydın şekerler
işlerin çok yoğun ihmal ettim bu aralar burayı
keyifler nasıl?

Diyet maşallah pek güzel gidiyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…