Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar evi temizledim bugun camlar kapılar off bittim yorgunluktan kimseler varmı?

sen dietisyene gidiyormusun?
gecen hafta benimde canım cok pişmaniye istemişti yemiştim:)

sen dietisyene gidiyormusun?
gecen hafta benimde canım cok pişmaniye istemişti yemiştim:)

evet gidiyorum.ben troid ve şeker hastasıyım o yüzden de diyetisyen kontrolündeyim.aranızda yeniyim ama diyet sürecim yaklaşık 6 aydır devam ediyor ve 27 kilo verdim.ama üniversitedeki kiloma gelmem için daha 30 kilom var (

selam kızlar evi temizledim bugun camlar kapılar off bittim yorgunluktan kimseler varmı?
Canım aynen ben de senin gibi temizlikle uğraştım bütün gün,camlar balkonlar batmış resmen,saat 5 ti işim bittiğinde,bende çok yorgunum.
27 kilo vermek harika birşey,kalan kiloyu da rahatlıkla vereceğine eminim Pınarcım çok azimlisin...
ben yokken kaytarmayın heeee....
Merak etme kaptanım.....

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 70.3
Bu hafta:69.1
Giden:1.200 gr
Toplamda giden: 6.600
Hedef: 65

Tam 11 seneden sonraaaaa 6lı rakam gördüm kızlar. Çokk mutluyumm. Hep sizlerin desteğiyle. Öpüyorum hepinizi.
Canım senin adına çok sevindim
boyum 170

geçen haftaki kilom 102,5

bu sabahki kilom 100,9

kilo kaybı:1,6 kg
Pınar süpersin canım,azmine hayranım,tebrik ederim....

Aslıcım haftaya daha çok gidecek eminim,sıkma canını,vücudun direniyordur,geçen hafta çok iyi kilo vermiştin...

Geçen Hafta:75.5
Bu Hafta:76
Gelen:500gr
Hedef Kilo:68

Bu hafta annemlerde geçirmiş olduğum günlerde yedim de yedim kar bana yaramadı
Haftaya senle ben çok dikkat etmeliyiz,ben de 10 gündür oruçtuttuğum için kilo veremedim,biraz ara versem iyi olacak galiba....:44:

canlarım sabah 9 arabasyla gıdıorum saglıcakla kalın allaha emant olun tekrardan gorusmek dılegıyle cok opuyorum hepınızı en kısa surede donecegım aranıza

canım iyi kilo vermişsin sende tebrikler,bu arada doğum günün kutlu olsun....

senin kilo yüksek oldugundan daha çabuk vericeksindir canım sıkma canını bi bakmışın 80 desin 70 olmak istiyorsun her şerde bir hayır vardır derler şeker hastaları çok kilo verebiliyorlar benim benim kuzenim şeker hastasıydı kız step filan yapıyordu tığ gibi olmuştu fizik muhteşemdi

bittim bittim çamaşırlar dönüor makinede bitsinde yatıcam

Kızlarcım merhaba öncelikle hepinizi gerçekten takdir ediyorum azimli insanlara bayılıyorum.Bende eylül ayına kadar çok azimli ve iradeli bir insandım.1 Nisan 2011 de sigarayı kendi irademle bıraktım tek günde hemde o gün bu gündür içmiyorum.Eylül 2011 de ise 2,5 aylık bebeğimi kalp atışının durması sonucu kaybettim.Allah'a şükürler olsun herşey yolunda şimdi ama bu olaylar bana 8 kilo armağan etti(( 170 boyundayım 4 aydır spor yapıyorum vücudum çok sıkı yardımcı olurmusunuz bende vereyim şu 8 kilomu hıı olurmu kızlarcım???

Hayırlı sabahlar hanımlar.
Bu gün burada hava çok güzel olacak gibi. 15 derece ve güneş.
Tüm gün dışarıda olmayı planlıyorum. kızımı parka falan götürürüm. Ne zamandan beri eve tıkılıp kalmıştık. İyi olacak bu gün...

o kadar az yememe ve onca temizliğe koşturmacaya yürüyüşe ragmen 1 kilo fazla çıkıyorum inanılır gibi diil göbek pörtledi resmen gören 4 aylık hamile sanır adet meselesi gelsede gitse şu kilolar

aayyyy yarın okullar açılıyor...allahım herşeyin hayırlısını versin inş.

kaytarmayıııııııııııınnn...ara ara gelip bakıcam...kızlar unutmayın bizim üye sınırımız tam...

tam tamızda haftasonları çok boş üf yani

Kızlarcım merhaba öncelikle hepinizi gerçekten takdir ediyorum azimli insanlara bayılıyorum.Bende eylül ayına kadar çok azimli ve iradeli bir insandım.1 Nisan 2011 de sigarayı kendi irademle bıraktım tek günde hemde o gün bu gündür içmiyorum.Eylül 2011 de ise 2,5 aylık bebeğimi kalp atışının durması sonucu kaybettim.Allah'a şükürler olsun herşey yolunda şimdi ama bu olaylar bana 8 kilo armağan etti(( 170 boyundayım 4 aydır spor yapıyorum vücudum çok sıkı yardımcı olurmusunuz bende vereyim şu 8 kilomu hıı olurmu kızlarcım???

Günaydın canlarım,bugün erkenciyim malum tatil de bitti,bugün Ayça Kaya diyetine başladım,haftasonu yine kilo almışım,zaten malum dönemin şişliği de var,bir olsam da kurtulsam
Bu sabah müsli ve portakal ile güne başladım,oğlum
u okula gönderip spora gidicem,bugün biraz yoğun yine,doktor kontrolüm de var,evi de toparlıcam doktora gitmeden,tabii diyete uygun yemek de yapılacak,ayy yazarken yoruldum,neyse oluruna bırakayım,öncelik spor sonrası gelir inşaallah...Hepimiz için iyi bir gün olmasını dilerim...

Günaydın kızlar
herkese merhaba
burada hava dün de bugünde çok güzel

sabah geç uyanınca güzelce kahvaltı etmeye vaktim olmadı
ama ayak üstüde olsa bir dilim tb ekmeğimle bir dilim peynir yedim ve çıktım evden
şimdide yeşil çayımı içiyorum

saat 10 da yarım paket etiformumu yicem

herkese iyi günler diliyorum.görüşmek üzere

Günaydın kızlar.iyi haftalar mutlu günler dileyerek haftaya başlıyorum :))

Günaydın şekerler
işlerin çok yoğun ihmal ettim bu aralar burayı
keyifler nasıl?

Diyet maşallah pek güzel gidiyor benim

Maaşallah durmak yok aynen devam

27 kilo vermek harika birşey,kalan kiloyu da rahatlıkla vereceğine eminim Pınarcım çok azimlisin...

Teşekkür ederim.ilk zamanlardaki gibi hızlı gitmiyor ama pes etmek yok

Nurcancım kuzenin belki tip 1 diyabettir ben tip ikiyim.ama istikrarla kararlılıkla inşallah aşacağım

Betül dün nasıl bir havaydı hayret ettim yaz günü gibiydi bende kendimi dışarı attım ve tam 6 saat gezmişim.Hem alışveriş hem gezme hala yorgunluğunu atamadım

o kadar az yememe ve onca temizliğe koşturmacaya yürüyüşe ragmen 1 kilo fazla çıkıyorum inanılır gibi diil göbek pörtledi resmen gören 4 aylık hamile sanır adet meselesi gelsede gitse şu kilolar

Muhakkak ödemdir.yaba bağırsakların az çalıştıysa ondanır.Adet döneminde gider

bir yerden başlayınca bir bakmışsın hepsi bitmiş gitmiş.kolay gelsin.

Hayırlı sabahlar canlarım.
Gününüz hayırlı, kaçamaksız geçsin inşallah...

Günaydın hemşerim.İnşallah kaçaksız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…