Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün yazdan kalma bir gündü.eşiminde semineri vardı yalnızdım.öğlen evden arabasız çıktım.ve tam 6 saat gezdim.bacaklarım uyuşmuş artıık.bu sabah erken kalkıp yürüyüşe gidemedim.dün yemek düzenimde karıştı tabi öğün atladım.listeleyim bakalım ne çıkacak ortaya :))

saat 11 de :1 haşlanmış yumurta sarısı - beyaz peynir-2 dilim kepek ekmeği
saat 4 de :1 adet küçük boy yerli muzlardan
saat 8 de:1 tabak bulgur pilavı üstü kuru fasulye-2 kaşık yoğurt
ssat 10 da:yarım portakal

2 lt su -

bence fena olmamış listen
yanlızca 1 tabak bulgur pilavını ölçüsünü kaçırmamışsındır inş diyorum ve tebrik ediyorum

benimde dün saatler kaçtı ara öğünler arada kaynadı falan

benim mönümde;

sabah 10:00:1 dilim tb ekmeği,1 dilim peynir,1 bardak çay

öğlen 14:00:2 halka z.y. Kereviz +1 dilim tb ekmekği

ara 16:00:3 kayısı+1 ceviz

ara 18:00 :1 kase tarçınlı yoğurt

akşam 19:30 : 1 göğüs +salata +(kocam mantı yiyiodu 1 tanecik mantı aldım çatalla)

gece 10:00 :1 elma

kaçamak yok sadece saatlerim kaydı azcık

Dün biz de attık kendimizi dışarılara. parka gittik. sallandık güldük eğlendik. İzmirin bu havasını çok seviyorum işte.
2 gün önce tam manasıyla kış mevsimini yaşarken, 2 gün sonrasında neredeyse yaz mevsimini yaşıyoruz. Ben zaten kıyı egeyi çok seviyorum. Tamam yazları çok aşırı sıcak olabilir hatta Türkiyenin en sıcak yeri de olabilir ama. Eğer buralıysanız zaten Rabbim de ona göre yaratıyor. O sıcaklığa dayanamasak yaşayamayız değil mi?

Oh maşallah maşallah ne güzel sen de havanın tadını çıkaranlardan olmuşsun. Neler aldın bakim?
Dünkü menün bir pazar gününe göre gayet güzel pınarcım...

Güzel tebrikler... Kaçamak yapmadığın için sana kocaman bir maşallah diyorum. Çünkü pazar günü kaçamak yapmamak çok zor. Karşında eşin mantı yerken senin salata yemen de takdire şayan...

menün gayet güzel.kaldı ki pazar günü için :)))) eşim dün çalıştığı için daha kontrollüydüm.abartmadım diye düşünüyorum

Evet ya daha iki gün önce kar topu oynamıştık.dün ise montsuz gezdim.Bizde buranın havasına uyum sağladık.ben kışı hiç sevmem ki buranın kışı o kadar çetin olmamasına rağmen bütün kış titrerim.yazı da bana öyle abartılı sıcak gelmez.

eşim alışverişi sevmez zaten hazır o da yokken gezdim Forum Bornovaya yürüyerek gittim.İkeayı ve ayakkabıcıları gezdim.Sezon sonu indirimlerinden faydalanayım dedim.2 bot 1 çizme aldım.sonra market alışverişimi ve pazar alışverişimi yaptım.dünkü havanın güzelliğiyle içim kıpır kıpırdı çok eğlendim kendi kendime

merhaba kızlar dün temizlik yaptık eşimle yorucu bi haftasonuydu cumarteside misafirim vardı pazar akşamıda misafirim vardı herhaftasonu gibi bu haftasonuda yemeyi abarttım ama sporda yaptım.. begüm ve pınar sizi tebrik ederim haftasonunu kaçamaksız atlatmışsınız.. bu arada işlerimde yoğun pek giremiyorum .. bu haftayı 71 le kapatsam ona şükredeceğim.. vücudum ödemmi topluyor anlamadım dün 72.3 çıktım tartıda o kadar yememe rağmen bugünde 71.7 çıktım yani şuan cumadan +300 fazlayımama toparlarım durumu inş cuma istediğim gibi sonuç alırım.

ece bana durum değerlendirmesi yapmamı söylemişti boşken onuda yapayım..
geçen hafta betül hastaydı çok bize katılamadı, nurcan elektrik kesintisinden dolayı annesindeydi, deryanın canazesi var pek giremedi, arzu abala oruç tuttuğu için düzenlii rejimini yapamadı.. yeni gelen arkadaşlarımızın pınarla betülün rejimleri gayet güzel gidiyor başarılarının devamını diliyorum..kendime gelince haftaiçi çok güzel rejim yapıyor haftasonu cozutuyor ama cumaya kadar durumu toprlıyor.. inş güzel değelendirme yapmışımdır:18:

güzel tebrikler... Kaçamak yapmadığın için sana kocaman bir maşallah diyorum. çünkü pazar günü kaçamak yapmamak çok zor. Karşında eşin mantı yerken senin salata yemen de takdire şayan...

teşekkürler tatlım

evet ya 2 gün önce heryer kardan geçilmiyoken dün ve bugün hava süper.şaşılacak iş

bugünkü menüm

9.00 1 çay bardağı süt

10.00 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir domates, salatalık yeşil biber

13.30 8-10 adet çiğ köfte 2-3 marul(bu olmadı biliyorum o yüzden akşamı hafif atlatacağım)

16.30:1 elma

19.00 yarım yağlı sütle 1 kase nesfit
2 lt su, 2 yeşilçay 1 kayısılı form çayı spor:30 dk eliptik bisiklet

Heeey ben geldim...
Bugün planımı hemen hemen uyguladım.
100 bacak çalıştırma

kahvaltı 2 kk peynir
4 form bisküvi

nefes ala ala yiyince doyurdu herhalde

arayıda saatimi evde unutmuşum
kaçırdım ama sonraki teneffüs 1 mandalina yedim.
Öğle annem dün mantı yapmıştı ama ben akşam diye yememiştim.onun dibini bol yoğurtlu ekmeksiz yedim.dibi derken 3 parça mantı kalmış gerisi de suydu
ara uyuya kalmışım tam da o sıraya denk gelmiş 1 saatlik uyku.
Akşam yemeği yemedim daha ama 7den önce yıcem.

Tel.den giriyorum bedava int.im var bugün yaptım. Böylece sizi daha iyi denetleyeceğim...

Oh ne güzel Canım bizim yerimize de gez,soğuklar İstanbul a yine geri geldi...Haklısın Betülüm ya Rabbim gerçekten insanı yaşadığı yere göre yaratmış,zaten uzun bir süre yaşayınca da vücut alışıyor.Biz yazın Ören,Akçay taraflarına gideriz bazen sıcak dayanılmaz gelir çoğunlukla erken döneriz,çünkü istanbul da her daim esinti bulunur

BEGÜM Canım menün çok güzel,seni özellikle tebrik ederim ben olsaydım o mantıyı yerdim
PINARCIMSenin menün de çok güzel,bulgurda sorun olacağını sanmam,sonuçta çok yürümüşsün....

Yani harika yorumlar,ne diyeyim
Oh ne güzel evin mis olmuştur,ayrıca eşini de takdir ettim yardımları için,aferin ona...
Tel.den giriyorum bedava int.im var bugün yaptım. Böylece sizi daha iyi denetleyeceğim...
:18::18::18:Tamam Ececim seni görmek güzel oluyor...Hasretle konuştun mu?

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH 4 yk müsli,1 bardak yy süt,1 portakal
ÖĞLEN 1 kase çorba,yoğurt
İKİNDİ yeşilçay,2 tane keçi boynuzu
AKŞAM kereviz ,salata,yoğurt,1 dilim ekmek yicem birazdan
sonrası bol su ve bitki çayları olacak

SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
!,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…