- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.121
Akşamına telafi etmişsindir sen Aslıcığım.. Spor da yapmışsın. Çok kaçamak olmamış bence...bugünkü menüm
9.00 1 çay bardağı süt
10.00 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir domates, salatalık yeşil biber
13.30 8-10 adet çiğ köfte 2-3 marul(bu olmadı biliyorum o yüzden akşamı hafif atlatacağım)
16.30:1 elma
19.00 yarım yağlı sütle 1 kase nesfit
2 lt su, 2 yeşilçay 1 kayısılı form çayı spor:30 dk eliptik bisiklet
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH 4 yk müsli,1 bardak yy süt,1 portakal
ÖĞLEN 1 kase çorba,yoğurt
İKİNDİ yeşilçay,2 tane keçi boynuzu
AKŞAM kereviz ,salata,yoğurt,1 dilim ekmek yicem birazdan
sonrası bol su ve bitki çayları olacak
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
!,5 litre su
merhaba kızlar fena üşütmüşüm iki gündür spor yapamıyorum. yrn iyi hissedip yaparim umarım. bu haftaya hedefim sabah aç karnına 66 yı görmek bakalım nolcak..
sabah: yarım simit, lor peynir, 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
ara: bir kase nesfit, türk kahvesi
öğlen: 4 tane zeytin yağlı lahana sarması
akşam: ıspanak yemeği yoğurt.
bgn evde olduğum için sebze yeme sansını yakaladım. 1,5 lt su içtim en az ikiye tamalayacağım
ece bana durum değerlendirmesi yapmamı söylemişti boşken onuda yapayım..
geçen hafta betül hastaydı çok bize katılamadı, nurcan elektrik kesintisinden dolayı annesindeydi, deryanın canazesi var pek giremedi, arzu abala oruç tuttuğu için düzenlii rejimini yapamadı.. yeni gelen arkadaşlarımızın pınarla betülün rejimleri gayet güzel gidiyor başarılarının devamını diliyorum..kendime gelince haftaiçi çok güzel rejim yapıyor haftasonu cozutuyor ama cumaya kadar durumu toprlıyor.. inş güzel değelendirme yapmışımdır:18:
bugünkü menüm
9.00 1 çay bardağı süt
10.00 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir domates, salatalık yeşil biber
13.30 8-10 adet çiğ köfte 2-3 marul(bu olmadı biliyorum o yüzden akşamı hafif atlatacağım)
16.30:1 elma
19.00 yarım yağlı sütle 1 kase nesfit
2 lt su, 2 yeşilçay 1 kayısılı form çayı spor:30 dk eliptik bisiklet
Tel.den giriyorum bedava int.im varbugün yaptım. Böylece sizi daha iyi denetleyeceğim...
içimden yazmak gelmiyor bugun dieti bozdum adet stresinden :18:
BUGÜNKÜ MENÜM
!,5 litre su
merhaba kızlar fena üşütmüşüm iki gündür spor yapamıyorum. yrn iyi hissedip yaparim umarım. bu haftaya hedefim sabah aç karnına 66 yı görmek bakalım nolcak..
bgn evde olduğum için sebze yeme sansını yakaladım. 1,5 lt su içtim en az ikiye tamalayacağım
Günaydın kızlarrr.
teşekkürler bence değerlendirmen gayet güzel olmuş.
kötü bir menü değil.arada sırada her türlü gıdadan az da olsa alınması taraftarıyımdır.komple hayatımızdan kaldırdığımızda geri dönüşümünde ters etki yapabiliyor.zaten asıl isteğimiz kalıcı kilo vermek
denetlenmek beni motive ediyor :))
stres yok.her ay yaşayacağımız doğal süreçler bunlar.
çok ideal bir menü .
çok geçmiş olsun.havalar o kadar değişken ki bende iki gündür hastayım.keyifsizim.Allah tüm hastalara şifa versin.bol sebzeli bir menü olmuş.akşam 1 dilim de ekmek yeseydin iyi olurdu gibi geldi
Geçmiş olsun canım,dilerim çabuk iyileşirsin...Menün çok güzel...
sen yaz yinede hepimiz bozuyoruz ama önemli olan kaçamak yaptık diye hepten diyeti bırakmamakiçimden yazmak gelmiyor bugun dieti bozdum adet stresinden :18:
evet mis gibi oldu ablacığım sağolsun yardım ediyor eşim sonuçta ikimizde çalışıyoruz tek başıma zor olur oda yardımcı oluyorYani harika yorumlar,ne diyeyim
Oh ne güzel evin mis olmuştur,ayrıca eşini de takdir ettim yardımları için,aferin ona...
menün güzel ablacığımBUGÜNKÜ MENÜM
!,5 litre su
spor yapamadım eliptik biziskletime bişeyler oldu bozuldu gibiAkşamına telafi etmişsindir sen Aslıcığım.. Spor da yapmışsın. Çok kaçamak olmamış bence...
geçmiş olsun canım bence 2 kilo fazla o kadar yüksek beklentiye girme 1 kg versen ideal olur akşam menünde 1 dilim kepek ekmeği olsa daha doyurucu olurmuşmerhaba kızlar fena üşütmüşüm iki gündür spor yapamıyorum. yrn iyi hissedip yaparim umarım. bu haftaya hedefim sabah aç karnına 66 yı görmek bakalım nolcak..
günaydın tatlım afiyet olsungünaydın kızlar erkenden uyandım bugun yine..
sabah yarım dilim ekmek ve biraz peynir yedim yanında şekersiz cay
menün çok güzelkızlar bende iki gündür çok kayifsizim.grip değilim ama yorgunluk halsizlik keyifszlik var .yatakdan kalkasım gelmiyor.akşam erken yattım bugüne toparlarım diyordum ama bugünde aynıyım.
dün sadece 40 dk yürüyebildim.2,5 lt su-1 yeşil çay-2 form çayı
sabah:2 dilim diyet kepek ekmeği-1 kk peynir-4 zeytin
öğlen:3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 küçük elma
akşam:1 tabak kuru patlıcan-biber kavurması (çok az zeytinyağlı) - 2 kaşık yoğurt -1 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 dilim kek
kızlar bende iki gündür çok kayifsizim.grip değilim ama yorgunluk halsizlik keyifszlik var .yatakdan kalkasım gelmiyor.akşam erken yattım bugüne toparlarım diyordum ama bugünde aynıyım.
dün sadece 40 dk yürüyebildim.2,5 lt su-1 yeşil çay-2 form çayı
sabah:2 dilim diyet kepek ekmeği-1 kk peynir-4 zeytin
öğlen:3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 küçük elma
akşam:1 tabak kuru patlıcan-biber kavurması (çok az zeytinyağlı) - 2 kaşık yoğurt -1 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 dilim kek
teşekkür ederim kızlar. evet havalar felaket tekrar dondurucu soguklar geliyomus bide.. bgnde cok iyi hissetmiyorum akşama kadar toparlarım umarım. kahvaltı vaktii :)
günaydın kızlar havlardanmı yada haftasonu yordunluğundanmı bilmem bugün sabah 10 a kadar uyudum aynı avatarımdaki gibiyim
tşk ederim canım küçük boyutlu reimlerin varsa onu ekle bi ara..bayıldım avatarına benin kedimin resmini eklemeye calısmıstım biara ama büyük geldi resmin boyutu
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun ehehe
kış miskinliği keyifsizliği soğukluğu sarmış tüm bedenleri bahar gelince kelebekler gibi uçuşucaz kızlar kışı idareetmek gerek kışın benim en sevdiğim şey soğuk havalarda sokaklarda dolaşıp sonra biyerler de sıcak bişiler içmek uygunsanız bunu yapın bence iyi gelicektir
tşk ederim canım küçük boyutlu reimlerin varsa onu ekle bi ara..
evet bahar gelsin incecik baharı karşılayacağız.. benmde soğuk havalarda hep uyuyasım gelir zaten geçen sene çok uyumaktan aldım kilocuklarımı şimdi çalıştığım için o kadar uyuyamıyorum
yenimi başladın sen çalışmaya verirsin sen kiloları ya bende cocuk yapmadan önce 70 filan oluyordum veriyordum
yok canm haziranda açtım iş yerimi 8 ay oldu.. şu 60 a düşüm çocuğu o zamn düşüneceğim acelemde yok ne zamn 60 olursam..
menün çok güzelakşam aradaki 1 dilim kek sabah olsa daha iyi olurmuş
günaydın kızlar havlardanmı yada haftasonu yordunluğundanmı bilmem bugün sabah 10 a kadar uyudum aynı avatarımdaki gibiyim
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun ehehe
kış miskinliği keyifsizliği soğukluğu sarmış tüm bedenleri bahar gelince kelebekler gibi uçuşucaz kızlar kışı idareetmek gerek kışın benim en sevdiğim şey soğuk havalarda sokaklarda dolaşıp sonra biyerler de sıcak bişiler içmek uygunsanız bunu yapın bence iyi gelicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?