Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşamına telafi etmişsindir sen Aslıcığım.. Spor da yapmışsın. Çok kaçamak olmamış bence...

Menü güzel ablacığım. suyunu en az 2 lt yapmaya çalışmanı öneririm...

merhaba kızlar fena üşütmüşüm iki gündür spor yapamıyorum. yrn iyi hissedip yaparim umarım. bu haftaya hedefim sabah aç karnına 66 yı görmek bakalım nolcak..

sabah: yarım simit, lor peynir, 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
ara: bir kase nesfit, türk kahvesi
öğlen: 4 tane zeytin yağlı lahana sarması
akşam: ıspanak yemeği yoğurt.

bgn evde olduğum için sebze yeme sansını yakaladım. 1,5 lt su içtim en az ikiye tamalayacağım

Geçmiş olsun canım,dilerim çabuk iyileşirsin...Menün çok güzel...

günaydın kızlar erkenden uyandım bugun yine..

sabah yarım dilim ekmek ve biraz peynir yedim yanında şekersiz cay

Günaydın kızlarrr.

teşekkürler bence değerlendirmen gayet güzel olmuş.

kötü bir menü değil.arada sırada her türlü gıdadan az da olsa alınması taraftarıyımdır.komple hayatımızdan kaldırdığımızda geri dönüşümünde ters etki yapabiliyor.zaten asıl isteğimiz kalıcı kilo vermek

Tel.den giriyorum bedava int.im var bugün yaptım. Böylece sizi daha iyi denetleyeceğim...

denetlenmek beni motive ediyor :))

içimden yazmak gelmiyor bugun dieti bozdum adet stresinden :18:

stres yok.her ay yaşayacağımız doğal süreçler bunlar.

çok ideal bir menü .

çok geçmiş olsun.havalar o kadar değişken ki bende iki gündür hastayım.keyifsizim.Allah tüm hastalara şifa versin.bol sebzeli bir menü olmuş.akşam 1 dilim de ekmek yeseydin iyi olurdu gibi geldi

kızlar bende iki gündür çok kayifsizim.grip değilim ama yorgunluk halsizlik keyifszlik var .yatakdan kalkasım gelmiyor.akşam erken yattım bugüne toparlarım diyordum ama bugünde aynıyım.

dün sadece 40 dk yürüyebildim.2,5 lt su-1 yeşil çay-2 form çayı

sabah:2 dilim diyet kepek ekmeği-1 kk peynir-4 zeytin
öğlen:3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 küçük elma
akşam:1 tabak kuru patlıcan-biber kavurması (çok az zeytinyağlı) - 2 kaşık yoğurt -1 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 dilim kek

Geçmiş olsun canım,dilerim çabuk iyileşirsin...Menün çok güzel...

teşekkür ederim kızlar. evet havalar felaket tekrar dondurucu soguklar geliyomus bide .. bgnde cok iyi hissetmiyorum akşama kadar toparlarım umarım. kahvaltı vaktii :)

içimden yazmak gelmiyor bugun dieti bozdum adet stresinden :18:
sen yaz yinede hepimiz bozuyoruz ama önemli olan kaçamak yaptık diye hepten diyeti bırakmamak
Yani harika yorumlar,ne diyeyim
Oh ne güzel evin mis olmuştur,ayrıca eşini de takdir ettim yardımları için,aferin ona...
evet mis gibi oldu ablacığım sağolsun yardım ediyor eşim sonuçta ikimizde çalışıyoruz tek başıma zor olur oda yardımcı oluyor

menün güzel ablacığım öğlen 1 dilim ekmek olabilirmiş

Akşamına telafi etmişsindir sen Aslıcığım.. Spor da yapmışsın. Çok kaçamak olmamış bence...
spor yapamadım eliptik biziskletime bişeyler oldu bozuldu gibi daha 1 hafta oldu alalı garip sesler ççıkarıyor servisi arıcak bugün eşim

geçmiş olsun canım bence 2 kilo fazla o kadar yüksek beklentiye girme 1 kg versen ideal olur akşam menünde 1 dilim kepek ekmeği olsa daha doyurucu olurmuş
ama beğendim menünü

günaydın kızlar erkenden uyandım bugun yine..

sabah yarım dilim ekmek ve biraz peynir yedim yanında şekersiz cay
günaydın tatlım afiyet olsun

menün çok güzel akşam aradaki 1 dilim kek sabah olsa daha iyi olurmuş

günaydın kızlar havlardanmı yada haftasonu yordunluğundanmı bilmem bugün sabah 10 a kadar uyudum aynı avatarımdaki gibiyim

teşekkür ederim kızlar. evet havalar felaket tekrar dondurucu soguklar geliyomus bide .. bgnde cok iyi hissetmiyorum akşama kadar toparlarım umarım. kahvaltı vaktii :)

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun ehehe
kış miskinliği keyifsizliği soğukluğu sarmış tüm bedenleri bahar gelince kelebekler gibi uçuşucaz kızlar kışı idareetmek gerek kışın benim en sevdiğim şey soğuk havalarda sokaklarda dolaşıp sonra biyerler de sıcak bişiler içmek uygunsanız bunu yapın bence iyi gelicektir

bugun evdeyim kahvemi içiyorum öğle yemegı daha sonra hazırlamam gerek ya bir tost yada hazır corba yapıcam hiç yemek yapasım yok bugun

bayıldım avatarına benin kedimin resmini eklemeye calısmıstım biara ama büyük geldi resmin boyutu
tşk ederim canım küçük boyutlu reimlerin varsa onu ekle bi ara..

evet bahar gelsin incecik baharı karşılayacağız.. benmde soğuk havalarda hep uyuyasım gelir zaten geçen sene çok uyumaktan aldım kilocuklarımı şimdi çalıştığım için o kadar uyuyamıyorum

yenimi başladın sen çalışmaya verirsin sen kiloları ya bende cocuk yapmadan önce 70 filan oluyordum veriyordum

yenimi başladın sen çalışmaya verirsin sen kiloları ya bende cocuk yapmadan önce 70 filan oluyordum veriyordum

yok canm haziranda açtım iş yerimi 8 ay oldu.. şu 60 a düşüm çocuğu o zamn düşüneceğim acelemde yok ne zamn 60 olursam..

yok canm haziranda açtım iş yerimi 8 ay oldu.. şu 60 a düşüm çocuğu o zamn düşüneceğim acelemde yok ne zamn 60 olursam..

kuaförüme gitmem gerek dibim geldi kaslar filan çeki düzen vermeli kuaföre gidince karsısında avm var kuaförden cıkıp avm alısveriş yapmaya bayılıorum ben:)

menün çok güzel akşam aradaki 1 dilim kek sabah olsa daha iyi olurmuş

akşam tatlı krizim tuttu da (( sabahı bekliyemedim

günaydın kızlar havlardanmı yada haftasonu yordunluğundanmı bilmem bugün sabah 10 a kadar uyudum aynı avatarımdaki gibiyim

kesin havalardandır.bu arada da avatarın çok şekermiş.görünce benimde uyuyasım geldi :))

evet ya kilolarımızdan da arınıp hafifleyip kelebek gibi uçuşacaz.bende sabahdan beri dışarıdaki yağmuru seyrediyorum.

Selam kızlar, kaç gündür giremedim. Bir bakındım çıkmak zorunda kaldım. Dün kurstaydım annemlerde oturdum Sonra bir arkadaşıma gittim kahveye. Bugün de evi toparla, çamaşırlarla uğraştım, yemek yaptım. Anca. Zaten bırakmıyorlar doğru dürüst. Herkes iyidir umarım. Hasreet tt hoşheldin İstanbul'a cnmm.

Regl haftam ha geldi ha gelecek. Karnımda ağrı var hafiften. Gelse de rahatlasam. Çokk ufak kaçamaklarım olsa da akşam az yiyerek dengeliyorum. Bu ara ne olduysa sıkıldım mı ne diyet, rejim. Ama ne yapalım zayıf olmak istiyorsak katlanacağız.
Hava da kötü, cnm sıkkın öfff ayrıca cnm salepp istiyoo. İçsem mii ki?

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah

bende işlerimi anca toplayabildim şimdi burdayım

diyet güzel gidiyor
sadece dün akşam eve gidince sebze yemeği pişirmem gerekiyodu
o pişene kadar saat geç olucak ide salata yapıyımda onu yiim derken
salatayı yaptım ama evde kısır kalmıştı bi gece öncesinden ondan yedim 6 kaşık kadar
bi dahada bişey yemedim
tek kaçamağım bu oldu yani

bugünde sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yeşil çay

ara:5 tane etiform

öğle:2 tane halka kereviz+1 dilim ekmek

ara:3 kuru kayısı+1 ceviz

şimdidlik bu kadar

akşam içinde tavuk yemem lazım aslında ama buzluktan çıkarmayı unuttum

ya yine sebze yicem ya da salataya talim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…