Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar.. pek iştahım yok pek sağlıklı bi menüm olmadı o yüzden.
sabah: peynirli omlet, 3 zeytin, lor peyniri, 1 dl ekmek
öğlen:---
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, yoğurt

çok su içmişim 3 lt yi buldu. keyfimde hiç yok bgn

Canım geçmiş olsun haftasonu havayı güzel bulup üşüttün mü acaba?Menünü beğendim ben,kek olmayabilirmiş,ama bazen benim de gözüm döner gece falan dinlemem
s

spor yapamadım eliptik biziskletime bişeyler oldu bozuldu gibi daha 1 hafta oldu alalı garip sesler ççıkarıyor servisi arıcak bugün eşim
Bisikletin yağlanması da gerekiyor olabilir Aslıcım,hergün kullandığın için...

Menü çok güzel canım,bu hafta sende iyi kilo vereceksin gibi...
Hala düzelemedin mi canım ya,biraz az yemişsin,ama gayet sağlıklı,meyve eksik geldi bana...Yarın iyileşmen dileğiyle....

Benim menüm kötü bugün,oruçluydum yine ...Artık mecburi izne ayrıldım tutamıcam,malum dönem,zaten 8 günüm kaldı...
SAHUR yağsız tost
AKŞAM 1 lahmacun,1 dilim pizza(dışarıdaydım ve çok açtım)BunlaR SAAT 7 de yedim başka birşey yemedim,bol su ve çay içtim....
Spor Koşu bandında 1 saat hızlı tempo da yürüyüş....

kızlar şimdilik çıkıyorum,yarın görüşmek üzere iyi geceler...

bende çok sık giremiyorum rezzancığım kampanya yaptım işlerim arttı çok şükür.. bende acayip şiş hissediyorum kendimi oysaki rglime 12 gün falan var anlamadım cuma artı çıkacam herhalde

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah

bende işlerimi anca toplayabildim şimdi burdayım
iyiyim canım iş güç uğraşıyorum bende senn gibi

akşam ne oldu bilmiyorum ama menün güzelmiş

inş kilo verirsin canım aç kalınarak malesef verilmiyor kilo
Bisikletin yağlanması da gerekiyor olabilir Aslıcım,hergün kullandığın için...
ablacığım bisiklet bozuldu bim e iade ettik artık iyisinden bi eliptik bisiklet alacağım

allah kabul etsin ablacığım

Afiyet olsun, güzelmiş menün cnm. Kısır hakkında da ne desem bilemedim. Bulgur zararlımıydı ki.:26:

Hayırdır cnm, niçin yok keyfin, çok az yemişin. Hastalık falan mı? Az yesen söylerler, çok yesen söylerler dimii. Nedir çektiğimiz şu diyette.

Allah kabul etsin cnm. Oruçluyken çok zor oluyo diyet.

Herkese günaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun inşallah. Kimsecikler yok yine topiğimizde hayırdır. Neredesiniz arkadaşlar. Kızımın biri okulda biri uyuyor. Bende işlere başlamadan iki laf edeyim dedim rahat rahat. Aslııı gördüm seni naber cnm?

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
eliptik bisikletim bozuldu iade ettik araştırıp yeni bi bisiklet alacağım ya 5 gün kullanabildim hevesim kursağımda kldı

iyim rezzancığım senden naber?

günaydın kızlar

Bugün benim doğum günüm.. Yani doğduğum gün... Geriye dönüp baktığımda 33 senelik bir film görüyorum. Her doğum günümde aslında çok garip hissederim. Bazen sorgularım kendimi neden geldim dünyaya diye ama iyi ki gelmişim diye düşünürüm sonra. İyi ki varım...
Mutlu yıllar bana...

doğum günün kutlu olsun pıanrcım hep mutlu olursun inşallah :)

dünkü menüm

10.00 1 yumurtayla omlet, 1kk peynir domates salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek

12.00 1 portakal

14.00 yarım kase çorba 1 kaşık salata (müşteri geldi yemek yarım kaldı)

16.00 1 kase çorba, bol salata 1 dilim tm thıllı ekmek

19.15 yarım kase çorba 1 tabak ıspnak üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt, 2 ısırık ıspnak böreği

21.00 3 kaşık irmik helvası

evet fırça kayabilirsiniz:26:

doğum günün kutlu olsun pıanrcım hep mutlu olursun inşallah :)

teşekkür ederim Aslı.

kaçamağın en kötü tarafı da yerken 2 dk mutluluk veriyor ama sonrasında hep pişmanlık ve suçluluk hissi :))) ben bu akşamı atlatabilirsem başkabişey istemem.herhalde bu hafta benden kilo falan gitmez

dünkü menümü hemen yazayım

sabah:yarım simit-1 kk peynir-5 yeşil zeytin
ara:1 elma
öğlen:1 tabak patlıcan kavurma(çok hafif yağlı) ve2 kaşık yoğurt- 2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
akşam:1 kase tarhana çorbası-birkaç kaşık patates salatası
ara:1 küçük boy yerli muz
1,5 lt su(2 ye tamamlıyamadım)-5 bardak bitki çayı-40 dk yürüyüş

aynen 3 dklık haz için kendimize ediyoruz bendede bu hafta kilo gitmez artıda çıkabilirim tartı benle kafa buluyor çünkü dünden 1 kg fazla çıktım
ama bence senden gider sen daha düzenli beslendin bu hafta
menün güzel

seni gidi kova burcu seni fazla sorgulama canım herşeyi senin ruhun asi:)
iyi doğdun canım..benim oğlumda bir kova:)çok zor oluyorsunuz

selam kızlar dün menüm berbattı akşam makarna ve et yedim mahvettim gün sonu dieti..dün mercimek köftesi yaptım ilk defa süper oldu çok begendi herkez
adet olucam olamıorum off sinir katsayım tavan yaptı artık nie bu kadar sinir yapıor bende bilmiyorum napsam bilemedim annem dior sana çay alalım boynerden filan sinirlere iyi gelen bir çay alsam hiçte fena olmaz gibi sadece kendimi yıpratıyorum herşeyi kafaya takıp büyütüp istanbulda havalar yine berbat o da içimi bunalttı iyice dışarı adım attırmıyor ama bugun kuaföre filan gitmeyi çok istiorum bakalım

NİCE SENELERE TATLIM.İYKİ DOĞMUŞSUN.YAŞAMAK GÜZEL

İrmiğin miktarı iyi ama saati iyi değil onun dışında bence güzel.haff ve dengeli olmul

güzelmiş tatlım.afiyet olsun

gün sonunda olunca kötü hissediyo gerçekten insan kendini.geçmiş olsun diyelim sana

bende dün gece yemekten sonra eşime baklava koydum
2 çatal aldım bende.sonrasında tabiki pişman oldum çünkü 2 dklık hazza değermiydi diye

ama olan oldu işte bi kere

bende dünkü mönümü yazıyım hemen:

sabah:1 dilm tb ekmek 1 dilim peynir 3 zetin 1 bardak çay
ara:5 etiform
öğlen:6 kaşık kadar kereviz
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
ara:2 dilim tb ekmeği arası peynir
akşam:6 kaşık mercimek yemeği+bol salata
ara:1 elmeydı ama ben 2 çatal baklava yiyince elmaya dokunmadım tabii

gece gece çok oldu 2 çatada olsa baklava sonuçta.saat 8 falandı bide

bugünde öğle yemeğiden sonra 1 tane nişastalı kurabiye yedim irademi kaybediyorummu ne
ben yapmıştım kurabiyeleri ofise getirmiştim öğlen yemeğinde de ekmeğim yoktu yanımda tam doyamdım diyemidir nedir yedim bile

canım paptya çayını öneririm sinirleri yatıştırıyor ama sen alışverişi çok seviyorsun bi çık alışveriş yap bişiciğin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…