- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.141
Canım geçmiş olsun haftasonu havayı güzel bulup üşüttün mü acaba?Menünü beğendim ben,kek olmayabilirmiş,ama bazen benim de gözüm döner gece falan dinlememkızlar bende iki gündür çok kayifsizim.grip değilim ama yorgunluk halsizlik keyifszlik var .yatakdan kalkasım gelmiyor.akşam erken yattım bugüne toparlarım diyordum ama bugünde aynıyım.
dün sadece 40 dk yürüyebildim.2,5 lt su-1 yeşil çay-2 form çayı
sabah:2 dilim diyet kepek ekmeği-1 kk peynir-4 zeytin
öğlen:3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 küçük elma
akşam:1 tabak kuru patlıcan-biber kavurması (çok az zeytinyağlı) - 2 kaşık yoğurt -1 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 dilim kek
Bisikletin yağlanması da gerekiyor olabilir Aslıcım,hergün kullandığın için...s
spor yapamadım eliptik biziskletime bişeyler oldu bozuldu gibidaha 1 hafta oldu alalı garip sesler ççıkarıyor servisi arıcak bugün eşim
Menü çok güzel canım,bu hafta sende iyi kilo vereceksin gibi...di
bugünde sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yeşil çay
ara:5 tane etiform
öğle:2 tane halka kereviz+1 dilim ekmek
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
şimdidlik bu kadar
akşam içinde tavuk yemem lazım aslında ama buzluktan çıkarmayı unuttum
ya yine sebze yicem ya da salataya talim bakalım
Hala düzelemedin mi canım ya,biraz az yemişsin,ama gayet sağlıklı,meyve eksik geldi bana...Yarın iyileşmen dileğiyle....slm kızlar.. pek iştahım yok pek sağlıklı bi menüm olmadı o yüzden.
sabah: peynirli omlet, 3 zeytin, lor peyniri, 1 dl ekmek
öğlen:---
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, yoğurt
çok su içmişim 3 lt yi buldu. keyfimde hiç yok bgn
bende çok sık giremiyorum rezzancığım kampanya yaptım işlerim arttı çok şükür.. bende acayip şiş hissediyorum kendimi oysaki rglime 12 gün falan var anlamadım cuma artı çıkacam herhaldeSelam kızlar, kaç gündür giremedim. Bir bakındım çıkmak zorunda kaldım. Dün kurstaydım annemlerde oturdum Sonra bir arkadaşıma gittim kahveye. Bugün de evi toparla, çamaşırlarla uğraştım, yemek yaptım. Anca. Zaten bırakmıyorlar doğru dürüst. Herkes iyidir umarım. Hasreet tt hoşheldin İstanbul'a cnmm.
Regl haftam ha geldi ha gelecek. Karnımda ağrı var hafiften. Gelse de rahatlasam. Çokk ufak kaçamaklarım olsa da akşam az yiyerek dengeliyorum. Bu ara ne olduysa sıkıldım mı ne diyet, rejim. Ama ne yapalım zayıf olmak istiyorsak katlanacağız.
Hava da kötü, cnm sıkkın öfff ayrıca cnm salepp istiyoo. İçsem mii ki?
iyiyim canım iş güç uğraşıyorum bende senn gibimerhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah
bende işlerimi anca toplayabildim şimdi burdayım
akşam ne oldu bilmiyorum ama menün güzelmişdiyet güzel gidiyor
sadece dün akşam eve gidince sebze yemeği pişirmem gerekiyodu
o pişene kadar saat geç olucak ide salata yapıyımda onu yiim derken
salatayı yaptım ama evde kısır kalmıştı bi gece öncesinden ondan yedim 6 kaşık kadar
bi dahada bişey yemedim
tek kaçamağım bu oldu yani
şimdidlik bu kadar
inş kilo verirsin canım aç kalınarak malesef verilmiyor kiloslm kızlar.. pek iştahım yok pek sağlıklı bi menüm olmadı o yüzden.
ablacığım bisiklet bozuldu bim e iade ettik artık iyisinden bi eliptik bisiklet alacağımBisikletin yağlanması da gerekiyor olabilir Aslıcım,hergün kullandığın için...
allah kabul etsin ablacığımBenim menüm kötü bugün,oruçluydum yine ...Artık mecburi izne ayrıldım tutamıcam,malum dönem,zaten 8 günüm kaldı...
SAHUR yağsız tost
AKŞAM 1 lahmacun,1 dilim pizza(dışarıdaydım ve çok açtım)BunlaR SAAT 7 de yedim başka birşey yemedim,bol su ve çay içtim....
Spor Koşu bandında 1 saat hızlı tempo da yürüyüş....
kızlar şimdilik çıkıyorum,yarın görüşmek üzere iyi geceler...
diyet güzel gidiyor
sadece dün akşam eve gidince sebze yemeği pişirmem gerekiyodu
o pişene kadar saat geç olucak ide salata yapıyımda onu yiim derken
salatayı yaptım ama evde kısır kalmıştı bi gece öncesinden ondan yedim 6 kaşık kadar
bi dahada bişey yemedim
tek kaçamağım bu oldu yani
şimdidlik bu kadar
Hayırdır cnm, niçin yok keyfin, çok az yemişin. Hastalık falan mı? Az yesen söylerler, çok yesen söylerler dimii. Nedir çektiğimiz şu diyette.slm kızlar.. pek iştahım yok pek sağlıklı bi menüm olmadı o yüzden.
Benim menüm kötü bugün,oruçluydum yine ...Artık mecburi izne ayrıldım tutamıcam,malum dönem,zaten 8 günüm kaldı...
SAHUR yağsız tost
AKŞAM 1 lahmacun,1 dilim pizza(dışarıdaydım ve çok açtım)BunlaR SAAT 7 de yedim başka birşey yemedim,bol su ve çay içtim....
Spor Koşu bandında 1 saat hızlı tempo da yürüyüş....
kızlar şimdilik çıkıyorum,yarın görüşmek üzere iyi geceler...
Herkese günaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun inşallah. Kimsecikler yok yine topiğimizde hayırdır. Neredesiniz arkadaşlar. Kızımın biri okulda biri uyuyor. Bende işlere başlamadan iki laf edeyim dedim rahat rahat. Aslııı gördüm seni naber cnm?
günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm.. Yani doğduğum gün... Geriye dönüp baktığımda 33 senelik bir film görüyorum. Her doğum günümde aslında çok garip hissederim. Bazen sorgularım kendimi neden geldim dünyaya diye ama iyi ki gelmişim diye düşünürüm sonra. İyi ki varım...
Mutlu yıllar bana...
doğum günün kutlu olsun pıanrcım hep mutlu olursun inşallah :)
dünkü menüm
10.00 1 yumurtayla omlet, 1kk peynir domates salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek
12.00 1 portakal
14.00 yarım kase çorba 1 kaşık salata (müşteri geldi yemek yarım kaldı)
16.00 1 kase çorba, bol salata 1 dilim tm thıllı ekmek
19.15 yarım kase çorba 1 tabak ıspnak üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt, 2 ısırık ıspnak böreği
21.00 3 kaşık irmik helvası
evet fırça kayabilirsiniz:26:
aynen 3 dklık haz için kendimize ediyoruz bendede bu hafta kilo gitmez artıda çıkabilirim tartı benle kafa buluyor çünkü dünden 1 kg fazla çıktımteşekkür ederim Aslı.
kaçamağın en kötü tarafı da yerken 2 dk mutluluk veriyor ama sonrasında hep pişmanlık ve suçluluk hissi :))) ben bu akşamı atlatabilirsem başkabişey istemem.herhalde bu hafta benden kilo falan gitmez
menün güzeldünkü menümü hemen yazayım
sabah:yarım simit-1 kk peynir-5 yeşil zeytin
ara:1 elma
öğlen:1 tabak patlıcan kavurma(çok hafif yağlı) ve2 kaşık yoğurt- 2 dilim kepek ekmeği
akşam:1 kase tarhana çorbası-birkaç kaşık patates salatası
ara:1 küçük boy yerli muz
1,5 lt su(2 ye tamamlıyamadım)-5 bardak bitki çayı-40 dk yürüyüş
günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm.. Yani doğduğum gün... Geriye dönüp baktığımda 33 senelik bir film görüyorum. Her doğum günümde aslında çok garip hissederim. Bazen sorgularım kendimi neden geldim dünyaya diye ama iyi ki gelmişim diye düşünürüm sonra. İyi ki varım...
Mutlu yıllar bana...
günaydın kızlar
Mutlu yıllar bana...
dünkü menüm
10.00 1 yumurtayla omlet, 1kk peynir domates salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek
12.00 1 portakal
14.00 yarım kase çorba 1 kaşık salata (müşteri geldi yemek yarım kaldı)
16.00 1 kase çorba, bol salata 1 dilim tm thıllı ekmek
19.15 yarım kase çorba 1 tabak ıspnak üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt, 2 ısırık ıspnak böreği
21.00 3 kaşık irmik helvası
evet fırça kayabilirsiniz:26:
dünkü menümü hemen yazayım
sabah:yarım simit-1 kk peynir-5 yeşil zeytin
öğlen:1 tabak patlıcan kavurma(çok hafif yağlı) ve2 kaşık yoğurt- 2 dilim kepek ekmeği
akşam:1 kase tarhana çorbası-birkaç kaşık patates salatası
ara:1 küçük boy yerli muz
1,5 lt su(2 ye tamamlıyamadım)-5 bardak bitki çayı-40 dk yürüyüş
selam kızlar dün menüm berbattı akşam makarna ve et yedim mahvettim gün sonu dieti..dün mercimek köftesi yaptım ilk defa süper oldu çok begendi herkez
adet olucam olamıorum off sinir katsayım tavan yaptı artık nie bu kadar sinir yapıor bende bilmiyorum napsam bilemedim annem dior sana çay alalım boynerden filan sinirlere iyi gelen bir çay alsam hiçte fena olmaz gibi sadece kendimi yıpratıyorum herşeyi kafaya takıp büyütüp istanbulda havalar yine berbat o da içimi bunalttı iyice dışarı adım attırmıyor ama bugun kuaföre filan gitmeyi çok istiorum bakalım
selam kızlar dün menüm berbattı akşam makarna ve et yedim mahvettim gün sonu dieti..dün mercimek köftesi yaptım ilk defa süper oldu çok begendi herkez
adet olucam olamıorum off sinir katsayım tavan yaptı artık nie bu kadar sinir yapıor bende bilmiyorum napsam bilemedim annem dior sana çay alalım boynerden filan sinirlere iyi gelen bir çay alsam hiçte fena olmaz gibi sadece kendimi yıpratıyorum herşeyi kafaya takıp büyütüp istanbulda havalar yine berbat o da içimi bunalttı iyice dışarı adım attırmıyor ama bugun kuaföre filan gitmeyi çok istiorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?