Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben suyumu ve yeşilçayımı yazmayı unutuyorum ama hergün 3 lt su içiyorum ve 2 yeşl çay kesin içiyorum.. akşamda 40 dk eliptik bisikletime binceğim

masallh hatunuma yok canm bn cuma 73 feln gorurum dıe dusunuorum ama gorcz bakalm cumaya kadr alırım tabı ck merk edıorum cnku

herşeyden önce sağlığım gelir tabiki.ben sağlıklı olayım ki sağlıklı bir bebek dünyaya getireyim.hamile kalınca şimdiki ilacımı kesip doktor beni insüline bağlayacak bu da beni çok korkutuyor.allah zamanını bizden daha iyi ayarlamıştır.o yüzden bizi bu kadar bekletiyordur.sonu güzel olacak inşallah.Tarçının fazlası da adet geciktiriyor canım aklında bulunsun.tarçının şekeri dengeleme etkisi var ama bunun yanında da adet de geciktiriyor.dengeli kullanmak gerekir.Şekerim dengelensin diye sbah akşam 1 bardak tarıcn cubugu kaynatıp içiyordum.adetim geç kaldı o yüzden .şimdi işte arada sırada tüketiyorum.bu akşam süt içersem çubuk tarçınla deneyeceğim :)))

mrb kızlar nasılsınz carsıya cıkıp hala bır tartı alamadım ya

cumaya kadar alırsın canım.sonra bır bakmışsın kilolar gitmişş

afiyet olsun .İyi akşamlar

Aslıcım menün oldukça dengeli . su ve yeşil çay + spor da yapıyorsun , bence en kısa sürede vereceksin .

sabah çavdar ekm tost ve çay içtim .

öğlen yoğurt ve etimek yedim .

akşama kadar 1 lt su içtim .

akşam

çorba , pırasa ve salata yedim . öğlen çok yemediğim için akşam çok acıkmıştım . biraz fazla yedim galiba , karnım çok şişti .

artık okula yemek götürmem gerekiyor. yoksa eve gelince ne yiyeceğimi şaşırıyorum .

uzun süredir su içmemiştim , o da karnımı şişirdi.

akşamda da bir abartık yok canım ama su içtin diye öyle gelmiştir.Ne güzel işte çok yemiş hissi sayesinde kaçamak da olmaz.

gunydııııııııın nasılsınız kızceler

Günaydın Hasret kısceler ya okulda yada işleri yoğun çalışıyorlar galiba.B sabah Aslı da uğramamış.demek ki müsterileri yoğun.

dün 1,5 saat yürüdüm 2,5-3 lt su içtim 3 fincan bitki çayı içtim ( bugün tartıldım gram oynamamışım bu hafta bende iş yok anlaşılan )

menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği-4 zeytin-1 kk peynir
ara:1 küçük elma
öğlen:yarım tabak karnıbahar -2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:yarım paket eti form
akşam:3 kaşık karnıbahar ve -2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 bardak süt

allahım hakında hayırlısını versin canım inş sağlıkla en kısa sürede hamiş kalrsın dediğin gibi vakti saati vardır.. tarçının adet geciktirdiğini bilmiyordum gerçi çok tüketmiyorum ama yinede öğrendiğim iyi oldu..
ben bu aralar yeşilçayın tarçın karafillisi var doğuş çayda onun poşet çaylarını içiyorum oda geciktrirmi acaba neyse önümüzdeki ay anlarım şuan zaten reglim

Aslıcım menün oldukça dengeli . su ve yeşil çay + spor da yapıyorsun , bence en kısa sürede vereceksin .
deryacığım ben artık sağlıklı besleniyorum saçma sapan diyetlerden nasbimi aldım en iyisi böyle beslenmek hem acıkmıyorum da

sabah tostun yanında yesillik domates salatalık ta tüketirsen hem daha doyurucu olur. öğlen içinde evde tavuk veya et yapıp götürebilirsin yanında salata akşamki menün güzel yanında 2 kaşık yoğurt olsa iyi olur yoğurt yağ ykmayı kolaylaştırıyor
bide ara yaparsan iyi olur deryacığım her 2.5 - 3 saatte bir mideye bişeyler girmesi gerekiyor metobolizmanın hızlanması için...
gunydııııııııın nasılsınız kızceler
günaydın şekerim iyiyim seni soralı işin nasıl gidiyor?

günaydın pınarcığım sabah çok uykum biraz daha uyudum vardı geç geldim işe
menün güzel canım salata götürebiliyorsan iş yerine bence götür daha doyurucu olur..
regldendir canm bnde geçen hafta çok dikkat ettim ama sadece 100 gram gitti

hepiinizi çok özledimm ve geldimm burdayım 1 bucuk ay oldu sanırsamm eskiye dönüp okuyamıyacağımm herkez burda ise mutlu olurumm bu ev bana yaradı galiba 71 le taşındımm gene 75 oldumm
herşeye sil baştan yani diyet listemide kaybetmişim taşınırken bol bol yiyorum yani dün bi arkadaşla buluştuk 80 kilo idi 1.5 ayda 73 olmus bni geçtii yani hırslandım bnde maşallah ona ya kıskandım da doğrusu

ohhh iklimacığımızda döndü... hoşgeldin canım nasılsın? boşver aldıysan çabuk gelen çabuk gider bugünden itibaren başla bence..
yeni evin nasıl alıştınmı?

alıştım alıştımm çok ta beğendimm burası çok rahat etrafnda birsürü alışveriş merkezleri marketler var eski evimde gop un göbeğinde olmamam rağmen hep evdeydik uraya geldiğimizden beri akşamları veya hafta sonları muhakkak eşimle dışarı çıkıyoruz kızıma ve bana ii geliyor itiraf edebilirimm :)))
sizler nasılsınız ece buralarda dimii değişen bişey olmasın nolurr

bu da evlerin karlıı görüntüsüü

Eklentiler

• $~Nurdan~2766.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

ohh güle güle otur allah ağız tdıyla oturmak nasip etsin size kızlar burda herşey yerli yerinde bıraktığın gibi bi kaç yeni arkdaş aramıza katıldı onun dışında bi değişiklik yok

oh ne güzel iyi yapmışsın.benimde bugünlerde bi uykum oluyor ki çok fena ama zorla zorla 6,30 da uyanıyorum.bu hafta 400-900 gr gibi versem kar sayacağım ama bakalım görelim.Regl de olacağım bir ki güne.haftaya telafi ederim artık.Salata yemeyi pek sevmediğimden haklısın ihmal ediyorum.Roka maydonuzu kesmeden yemeyi severim ama.olmazsa onlardan getirebilirim işyerine.

hoşgeldiniz.bende grubda birkaç haftadır varım.yeni gelmiş kilolardan kurtulmak daha kolay olur.bir yerden başlarsanız kolaylıkla gider nasıl olsa.yeni eviniz de hayırlı olsun bu arada

hosgeldin canımm hadi kolaylar olsun sanada bakalım kim başarıcak su nefsi yeme savasını :))

ohh güle güle otur allah ağız tdıyla oturmak nasip etsin size kızlar burda herşey yerli yerinde bıraktığın gibi bi kaç yeni arkdaş aramıza katıldı onun dışında bi değişiklik yok

ohh iiii iiiii desene senlenecezz gene de biri de bnm evi toparlamaya gelseya burada zaman o kadar yoğun geciyorkii bide burda yeni kursumuz acılmıss haftada 2 kere oradayız çok süper seminercileri ağarlıyoruzz

ne güzelmiş aptmanlar düzenliymiş..

bende sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım onu yolcu ettim ve 1 saat daha uyudum havlardan herhalde gerçi hava bahane ben uykuyu çok severim bende salatayı yapmaya üşeniyorum ama napim mide dolsun faydalı diy yapıyorum bi kaç güne marulum biter benmde menümde salata olmayabilir ama salata yeyince daha çok doyuyorum

İklimacım hoşgeldin , uzun süre oldu , biz bıraktığın yerde bir ileri , iki geri kilolarla savaşıyoruz. bu yağlar bizi çok seviyor , çok iyi bir ev sahibiyiz , bir türlü bırakıp gidemiyorlar . Artık havalar ısınıyor , biz de sporla daha sıkı sarılırız ve çok kalori veririz. sen de bugün başla canım , çabuk verirsin , onlar yeni kilo ..bak Aslı da hemen verdi ...

ohh kaynatmıssınız yıne
bende ıyıyım allaha sukur bakın yne toparlanıoruz ne guzl ben 1. olmayı ozledım grup olarak
menumu yazaym kotu blıorum ama
sabah 1 sımıt kahve
aksama kadr elma aksam haff seyler yıcem mesala corba bezelye yemegı we salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…