Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben de çizelgemi değiştirmek istiyorum , ama denedim alt kısımda kilo yerine rakamları veriyor. ben geldiğim kiloyu göstersin istiyorum , birazdan tekrar deneyeceğim ...

Aslı ve Hasret in olmuş , ben de bu sabah tartıldım , 67.9 olmuşum , inş cumaya kadar 1 kg gider...benim rgl den bir hafta sonra karnım şişiyor. 8. veya 9. gün . inş ona denk gelmez. küçük kistler oluşuyor, onlar yapıyormuş ..

günaydıııın kızlar
hafta sonu gıremıyorum ben pek menulerımı yazamıyorumama hıc kacamak yapmadım dun ablam geldı bır pasta börekler anlatamamgıttım kendımı yememek ıcın odaya kıtledım cok vıcdan azabı cekecektım.hasretcım dukkanı hafta ıcı bız acıyoruz galıba kımsecıkler yok

gunaydın sekerm bırazsonra herkes gelır tek tek ıns dıelım yınede nasılsın canm

gunaydın sekerm bırazsonra herkes gelır tek tek ıns dıelım yınede nasılsın canm
ılk defa pazartesı sendromu yasamadım.ıs yerı sıkıntılı bu aralar çıkarılan kişiler var aslında bı yandan bende cıkmak ıstıyorumda hasret cesaret edemıyorum sınava hazırlanım 3 ay kaldı dıye bıde olmazsa işssiz kalıcam öyle cok karışığım bu ara:44:

Son düzenleme:
bnde okadr karrsızım kı baslayamıorum bı turlu calısmaya ozel sektrde de calısmak ıstemıorum
bu arada çok hoş görünüyosun hayatım bayıldımmmtebrık edıyorum azminden ve basarından dolayı senı

cok cok tsk ederm cnm

Günaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim
ben hala hastayım kızlar.her bulduğum fırsatta yatıyorum.dün sporumu yaptım ama bugün işe gelmek için yatakdan bile zor kalktım.çarşamba gününe doktordan randevu aldım.troid ve şeker değerlerim bi gözden geçirilse iyi olacak.umarım bu arada bu hafta kilo almam (

bugunkı menum cok koyu
sbah tam bugday ekmegınn arasına slam peynır domates koydum we cay
ara 3 form bskuwı cay
oglen sabahkının aynı
ara 3 form bskuwı cay
aksam salata corba
benm yediklerim yanında hiçbişey kesin 70 olmuşumdur
ama cumaya kadar vereceğim
bugün toparladım yarın bende proteine başlıyorum

günaydınn
günaydın pınarcım geçmiş olsun
bende hasta gibiyim heryerim ağrıyor dün paso yattım bugnde işe zor geldim
aslında grip değilim ama sürekli yatasım var kollarım bacaklarım parmaklarım heryerim ağrıyor belki havalrdandır diyorum kendimrr

cok gecms olsn canım
bn almısım kılo ama soolemıcm kac oldugumu
sana da gecmıs olsn alsıcm dun mangala gtmedınz mı

selam kızlar bende de diet iyi kaçamak yok devamediyoruz bakalım bu hafta neolcak

Son düzenleme:
ben tartılmadım bilmiyorum kaç olduğumu yarın tartılıp protein başlıyorum
gittik canım yedim mangalı
sonra eve geldim hep yattım

keske bizde mangal yapabilsek aslıcım ama öle bi kaçamak yok gözüküyor iyi yapmısın tartılmamısın hadi bakalım hayırlısı protein dietin

merhaba kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum.

cumartesi ve pazar mönülerimi yazıyım hemen;

cumartesi sabah:2 dilim ekmek arası lor +domates salataılık

ara:1 portakal

öğlen:3 köfte+1 dilim ekmek

ara:1 kase mevyeli yoğurt

akşam:6 kaşık z.y. bakla yemeği+bol salata

ara:1 porsiyon kadar meyve

çook geç satlere kadar oturduk annemlerdeydim teyzemde vardı muhabbet falan çok güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar

pazara gelincede

sabah:2 dilim kepekli ekmek+peynir+bol şekersiz çay+salatalık domates maydonoz

ara:3 kuru kayısı

ara:1 lokma simit gezinirken annem verdi ağzıma (epey bi yürüyüş yaptım dün mudanyada havada güzeldi süper oldu)

öğlen:1 ızgara balık bol salata

sabah 12 gibi kahvaltı yapınca pazar günü sadece sabah ve öğle yemeğim olmuş oldu.kaçamak yapmaktan iyidir diye düşünüyorum

siz ne diyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…