- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.961
günaydıııın kızlar
hafta sonu gıremıyorum ben pek menulerımı yazamıyorumama hıc kacamak yapmadım dun ablam geldı bır pasta börekler anlatamam gıttım kendımı yememek ıcın odaya kıtledım cok vıcdan azabı cekecektım. hasretcım dukkanı hafta ıcı bız acıyoruz galıba kımsecıkler yok
ılk defa pazartesı sendromu yasamadım.ıs yerı sıkıntılı bu aralar çıkarılan kişiler var aslında bı yandan bende cıkmak ıstıyorumda hasret cesaret edemıyorum sınava hazırlanım 3 ay kaldı dıye bıde olmazsa işssiz kalıcamgunaydın sekerm bırazsonra herkes gelır tek tek ıns dıelım yınedenasılsın canm
gunaydın sekerm bırazsonra herkes gelır tek tek ıns dıelım yınedenasılsın canm
bnde okadr karrsızım kı baslayamıorum bı turlu calısmaya ozel sektrde de calısmak ıstemıorumılk defa pazartesı sendromu yasamadım.ıs yerı sıkıntılı bu aralar çıkarılan kişiler var aslında bı yandan bende cıkmak ıstıyorumda hasret cesaret edemıyorum sınava hazırlanım 3 ay kaldı dıye bıde olmazsa işssiz kalıcamöyle cok karışığım bu ara:44:
bu arada çok hoş görünüyosun hayatım bayıldımmmtebrık edıyorum azminden ve basarından dolayı senı
bnde okadr karrsızım kı baslayamıorum bı turlu calısmaya ozel sektrde de calısmak ıstemıorum
cok cok tsk ederm cnm
cok zor gelıyor bı zaman sonra özel sektor sen hangı sektordesın canım
protoın dıyetıne basladım hadı hayırlısı
hayırlı olsun canım bakalım faydası olcakmı bende düşünüyorm aslında proteın agırlıklı beslenıyorum genelde bu sefer cok ınanclıyım bu kıloyu atacagıma bakalım
benm yediklerim yanında hiçbişey kesin 70 olmuşumdurbugunkı menum cok koyu
sbah tam bugday ekmegınn arasına slam peynır domates koydum we cay
ara 3 form bskuwı cay
oglen sabahkının aynı
ara 3 form bskuwı cay
aksam salata corba
günaydınngünaydıııın kızlar
hafta sonu gıremıyorum ben pek menulerımı yazamıyorumama hıc kacamak yapmadım dun ablam geldı bır pasta börekler anlatamam gıttım kendımı yememek ıcın odaya kıtledım cok vıcdan azabı cekecektım. hasretcım dukkanı hafta ıcı bız acıyoruz galıba kımsecıkler yok
günaydın pınarcım geçmiş olsunGünaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim
ben hala hastayım kızlar.her bulduğum fırsatta yatıyorum.dün sporumu yaptım ama bugün işe gelmek için yatakdan bile zor kalktım.çarşamba gününe doktordan randevu aldım.troid ve şeker değerlerim bi gözden geçirilse iyi olacak.umarım bu arada bu hafta kilo almam(
cok gecms olsn canımGünaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim
ben hala hastayım kızlar.her bulduğum fırsatta yatıyorum.dün sporumu yaptım ama bugün işe gelmek için yatakdan bile zor kalktım.çarşamba gününe doktordan randevu aldım.troid ve şeker değerlerim bi gözden geçirilse iyi olacak.umarım bu arada bu hafta kilo almam(
bn almısım kılo ama soolemıcm kac oldugumubenm yediklerim yanında hiçbişey kesin 70 olmuşumdur
ama cumaya kadar vereceğim
bugün toparladım yarın bende proteine başlıyorum
bn almısım kılo ama soolemıcm kac oldugumu
günaydınn
günaydın pınarcım geçmiş olsun
bende hasta gibiyim heryerim ağrıyor dün paso yattım bugnde işe zor geldim
aslında grip değilim ama sürekli yatasım var kollarım bacaklarım parmaklarım heryerim ağrıyor belki havalrdandır diyorum kendimrr
ben tartılmadım bilmiyorum kaç olduğumu yarın tartılıp protein başlıyorumbn almısım kılo ama soolemıcm kac oldugumu
sana da gecmıs olsn alsıcm dun mangala gtmedınz mı
ben tartılmadım bilmiyorum kaç olduğumu yarın tartılıp protein başlıyorum
gittik canım yedim mangalı
sonra eve geldim hep yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?