- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.681
cok guzel olmuş kuzum ama yulaf yemışşın neguzel wc ye dost olacakken muz yıyerek gerıye dönüş yapmışşsın yafffÖnce menümü yazayım sonra geçmişi bir okuyayım bakalım siz neler yapmışsınız...
SABAH 1 kaşık yulaf ilaveli yoğurt
ARA 1 muz
ÖĞLEN köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt,hurma,1 avuç leblebi
2 kupa yeşil çay,1 bardak form çay,bol su
Spor 1 saat step,bol bol yürüyüş
hmm teşekkürler hayatım bilgi için...kabızlık cekenlere önerrım.acı bıber tursusu.yemeklerınıze acı pul bıber ,nane atarsanız wc ye dost olursunuz.bılgınıze tecrubelerım ve dr ların onerısı
tamam canım birşey demedim ne kızıyorsunece eyvaahh deme ya korkum yok ben dengelemeyı ögrendım artık buaksam sımartma gunumdu.ama bı yandanda wc ye dostum korkum yok yanı
yapmaaa ben de acıktım bak şimdiof karnım acıktı cok fena gurul gurul
kaydedildi canım bildirimin.tebrikler...merhabalar;
geçmişi okudum geldim, ben de bildirimimi bugünden yapayım. Lakin yarın buralarda olamayabilirim :) malum akşamları uğrayabilirim.
başlangıç kilom:76
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki kilom: 73
hedef kilom: 58
1 kilo vermişim çok şükür. % 1.35
Ezgi akşamı yine uçurmuşsun :)
iyiyim canım sizler nasılsınız? ha bu takımda benden başka hilal yok dimi, hemen üstüme alındım da :)
ahaaaahhhhaaaahhhhhhhhİyi akşamlar canlar,bugün çok yorucu ama keyifliydi,anlatayım size...Sabah 9 da spordaydım.Sonra annemle Eminönüne geçip arkadaşlarla buluştuk.,kapalı çarşı,oradan Sultanahmet e çıktık,e oraya gidince köfte yemeden olmaz di mi ,merak etmeyin diyeti bozmadım...Sonra Gülhane parkına girdik,sarayburnunu tepeden seyrederken çay keyfi yaptık...Dönüş yolu kalabalıktı ama bu kadar keyfinde eziyeti olsun azıcık di mi?
şöyle bir gözlerim pörtledi ki anlatamam şoklar üstüne şoklar geçiriverdim ya bencanım benım sız benı yanlış anladınız 3 cips dderken 3 cips paketı dediidim
Önce menümü yazayım sonra geçmişi bir okuyayım bakalım siz neler yapmışsınız...
SABAH 1 kaşık yulaf ilaveli yoğurt
ARA 1 muz
ÖĞLEN köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt,hurma,1 avuç leblebi
2 kupa yeşil çay,1 bardak form çay,bol su
Spor 1 saat step,bol bol yürüyüş
Oğlunun iyileşmesine sevindim Özlemcim,menünde çok güzel,oğlun cicilerini güle güle,sağlıklı şekilde giysin eskitsin inşaallah...selam millet
oyyy yoruldummmm yahuu öğlene kadar evi derle topla öğleden sonra kendimi dışarı attım :)))) oğluşuma gidip alışveriş yaptım yeni ciciler aldım :))))
keyifli ve yorucu bi gündü
Canım geçmiş olsun,bir dönem bende de olmuştu,dengesiz beslenme demişti dr...Aslının gidişi sana yaramadı anlaşılan...gunaydın hatunlar nasılsınız
neredeyse 1 haftadr ıse gelmıorum gelıp stajere bısıler gosterıp ewe dondum yanı gıremedım nete nolur kusura bakmayın
reglı oldum artıdayım:18::18::18::18:haftaya telafı edecegımı dusunuorum
dun hastanedeydım saclarım cok dokuluo dıe gıttım ıgne felan werdı bı suru sey
artık aranızdayım ben sızden uzak olunca laaap dıe alıorum gerıye kıloları
Haklısın aslında,bazen tatlı krizlerim tutuyor gözüm birşey görmüyor,insülin direnci mi var diye korkuyorum,gerçi ailede kimsede şeker yok ama...canım dıyetısyene falan gıtme cok paralar gıdıyor.herkesın bıldıgı diyetlerı yazıp para alıyorlar.ınan gerek yok ya sen oraya gıtsende yemek ıstedıkten sonra yersın.iş sende bıtıyor
ahhh bunu bende bir başarsam çok iyi olacak,yaş ilerledikçe kilo vermek de zorlaşıyor haklısın....:44:canım benım hızla verılen kılo hızla alınır dıye bırsey olduguna ınanmıyorum.ben 28 kılo vermış oldum .bu alışkanlıkları değiştırmekle alakalı dıye dusunuyorum.hayaımız boyunca yemek duzenımızı kontrol altına almayıp alışkanlıklarımızı değiştırmezsek tabıkı kılo alınır.ben bunu 2 senedır alışkanlık halınde getırdım.beynıme okadar yerleştırdımkı bunu umarım hep boyle gıder
Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin,ne güzel mezun oluyorsun,darısı başımıza,bak unutma bizi sakın,ara sıra uğra...merhabalar kızlar,herkese hayırlı günler
dün evlilik yıldönümümdü güzel geçti
yarın sabahtan dişçi randevum var o yüzden kilo bildirimimi bugünden yapmak istiyorum
75,20 olarak ve mezun olmak istiyorum artık seng duyy benii kuzummm
off...Ne yapmalıyım ki takımın motivasyonu artsın..Tamam pc başında kilo verilmiyor ama kimse gelip konuşmayınca da gelenlerinde konuşası olmuyor...
Sen sıkma canını herşey düzelir,bu arada çok da marifetlisin,mantılar,kekler ellerine sağlık...:nazarkızlar moralim bozuk yaaa...
takımı toparlayamadım.Kendimde adam gibi paylaşım yapamıyorum.Sevdiceğim belini sakatlamış.Dersler ve lys maratonuda bir yandan sıkıştırıyor...Diyet deseniz kaç ay oldu hala buradayım.Off..
allahım sen bana yardım et.Gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı et...
Valla ödülü hakettin,sen dengelemeyi de beceriyorsun,ye gitsin anacım...kızlar 1 hafta da 2 kilo verdım sayılarak bugun ödül gunu ilan ederk yedıklerım.çünkü eşim bagırıyor suratın ufaldı yeter deyıp duruyor ama hafta sonu annemlerdeyım ya fena yerım bılıyorum.kalabalık olcaz 4 kızız bız hepimiz annemlerde toplapcaz yandım valla
buaksam 3 cips 3 bardak kola içtım.ödülüm valla.....oyuzden kızmanıza gerek yok
Aferin benim arkadaşıma...yemicem kuzum ya dişlerimi zaten cok oldu fırcalayalı:)
Kıyamam ben sana,az kaldı sık dişini,sonra seni tutana aşkolsun,hem sen daha yeni tatilden gelmedin mi bakayım...:44:ahaaaahhhhaaaahhhhhhhhbende istiyom gezmek çoook sıkıldımmm...
...
Arzu abla hoşgeldin ne güzel gezmişin bugun bende çok seviyorum eminönünü ve gülhaneyi sultanahmeti gecen haftaıcı bende sultanahmetteydim gercekten çok hoş oluyo oraları gezmesi..mönünüde cok begendim buarada:
kızlar ben yatıcam herkeze yarın için bol şans iyigeceler
Ececim sen bilirsin ama uzun zamandır girmiyor,istersen bekliyelim yarın bildirim yapacak mı?Sabatan da uğramazsa izne ayırırsın...kızlar en son iklima kızının yataktan düştüğünü söylemiş ve bir dha takıma girmemiş(29undan beri) 30unda a mart anneleri sayfasına yazmış.İzine mi ayırsam diyorum...
Sen sıkma canını herşey düzelir,bu arada çok da marifetlisin,mantılar,kekler ellerine sağlık...:nazar
Kıyamam ben sana,az kaldı sık dişini,sonra seni tutana aşkolsun,hem sen daha yeni tatilden gelmedin mi bakayım...:44
Kızlar motivasyonum iyice düştü gelip gidiyorum tek başımayım kımse olmuyo grupdabu durum beni etkiliyo geçmişe sayfalara bakasım gelmıyo eminim en son ben yazmısımdır diye canlanalım nolur
dünkü menüm
sabah yumurtadomates,salatalık,3zeytin,1 dilim ekmek
ara
1 elma
öğlen
1kase corba
ara
2 galeta 1elma
akşam
yarım kase çorba,salata,4 kaşık etli bamya,2 kaşık pilav,1kase yogurt
(misafirim vardı yaptığım yemeklerden yemek zorunda kaldım)
Kilo bildirimim
başlangıç kilom: 93,8 kg
geçen haftaki kilom: (2 gun olmuştu diyete başlayalı ) 93.8 kg
bu haftaki kilom: 92kg
giden kilo:1,8 kg
varmı bi eksik?
ozlemcım haklısın canm ama ben artık hep buralardayım sen bole dewam et motıwende dusmesın menunu begendm bak ne guzl wermıssın tebrk ederm kıscem senı
BEN KILO ALMAMA RAGMEN MOTIWASyon tawanlarda
haftaya umutluyum 1. olcam gecen haftakı gıbı hazırana kadr 62 olmak ıstıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?