Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok guzel olmuş kuzum ama yulaf yemışşın neguzel wc ye dost olacakken muz yıyerek gerıye dönüş yapmışşsın yafff

kabızlık cekenlere önerrım.acı bıber tursusu.yemeklerınıze acı pul bıber ,nane atarsanız wc ye dost olursunuz.bılgınıze tecrubelerım ve dr ların onerısı
hmm teşekkürler hayatım bilgi için...
ece eyvaahh deme ya korkum yok ben dengelemeyı ögrendım artık buaksam sımartma gunumdu.ama bı yandanda wc ye dostum korkum yok yanı
tamam canım birşey demedim ne kızıyorsun afiyet olsun...
of karnım acıktı cok fena gurul gurul
yapmaaa ben de acıktım bak şimdi
kaydedildi canım bildirimin.tebrikler...
ezgide olmasa ne yapardık acaba...
yok canım sadece kardeş takımdan eski_bir_masal var hilal ona da masal diyiveririz karışmaz...
ahaaaahhhhaaaahhhhhhhh bende istiyom gezmek çoook sıkıldımmm...
canım benım sız benı yanlış anladınız 3 cips dderken 3 cips paketı dediidim
şöyle bir gözlerim pörtledi ki anlatamam şoklar üstüne şoklar geçiriverdim ya ben

ohh ohh maşallah...

kızlar en son iklima kızının yataktan düştüğünü söylemiş ve bir dha takıma girmemiş(29undan beri) 30unda a mart anneleri sayfasına yazmış.İzine mi ayırsam diyorum...

[1] uno sofra çok tahıllı 3 dilim 177
[2] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60
[3] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 1 PAKET(56 gr) 216
[4] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324
[5] Tavuk Döner 1 PORSİYON 250
[6] Yesil Biber 1 ADET 12
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Diet Kola 0.25 LİTRE 5
Toplam : 1128 kal.

yediklerimi hesapladım bu akşam ilk defa böle cıktı sonuc

Arzu abla hoşgeldin ne güzel gezmişin bugun bende çok seviyorum eminönünü ve gülhaneyi sultanahmeti gecen haftaıcı bende sultanahmetteydim gercekten çok hoş oluyo oraları gezmesi..mönünüde cok begendim buarada:

kızlar ben yatıcam herkeze yarın için bol şans iyigeceler

selam millet
oyyy yoruldummmm yahuu öğlene kadar evi derle topla öğleden sonra kendimi dışarı attım :)))) oğluşuma gidip alışveriş yaptım yeni ciciler aldım :))))
keyifli ve yorucu bi gündü
Oğlunun iyileşmesine sevindim Özlemcim,menünde çok güzel,oğlun cicilerini güle güle,sağlıklı şekilde giysin eskitsin inşaallah...

Canım geçmiş olsun,bir dönem bende de olmuştu,dengesiz beslenme demişti dr...Aslının gidişi sana yaramadı anlaşılan...

canım dıyetısyene falan gıtme cok paralar gıdıyor.herkesın bıldıgı diyetlerı yazıp para alıyorlar.ınan gerek yok ya sen oraya gıtsende yemek ıstedıkten sonra yersın.iş sende bıtıyor
Haklısın aslında,bazen tatlı krizlerim tutuyor gözüm birşey görmüyor,insülin direnci mi var diye korkuyorum,gerçi ailede kimsede şeker yok ama...
ahhh bunu bende bir başarsam çok iyi olacak,yaş ilerledikçe kilo vermek de zorlaşıyor haklısın....:44:
Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin,ne güzel mezun oluyorsun,darısı başımıza,bak unutma bizi sakın,ara sıra uğra...

off...Ne yapmalıyım ki takımın motivasyonu artsın..Tamam pc başında kilo verilmiyor ama kimse gelip konuşmayınca da gelenlerinde konuşası olmuyor...

Sen sıkma canını herşey düzelir,bu arada çok da marifetlisin,mantılar,kekler ellerine sağlık...:nazar

Valla ödülü hakettin,sen dengelemeyi de beceriyorsun,ye gitsin anacım...Ne güzel kız kardeşlerinin olması,hep özenmişimdir,benim sadece 1 tane erkek kardeşim var...
yemicem kuzum ya dişlerimi zaten cok oldu fırcalayalı:)
Aferin benim arkadaşıma...Yarın tartı - gösterecek anlaşılan...
ahaaaahhhhaaaahhhhhhhh bende istiyom gezmek çoook sıkıldımmm...

...
Kıyamam ben sana,az kaldı sık dişini,sonra seni tutana aşkolsun,hem sen daha yeni tatilden gelmedin mi bakayım...:44:

Canım benim gerçekten şansa ihtiyacım var...Sana da iyi geceler canım...

kızlar en son iklima kızının yataktan düştüğünü söylemiş ve bir dha takıma girmemiş(29undan beri) 30unda a mart anneleri sayfasına yazmış.İzine mi ayırsam diyorum...
Ececim sen bilirsin ama uzun zamandır girmiyor,istersen bekliyelim yarın bildirim yapacak mı?Sabatan da uğramazsa izne ayırırsın...

Kızlar bende çıkyorum,artık gözlerim kapanıyor,yarın sabah erken girmeye çalışırım,sonra annemin dr kontrolü var kaçta dönerim bilmem,bir de ruhsatı alıcam...şimdilik hoşçakalın....

ayy teşekkür ederim öğrenmeye çalışşıyoruz işte birşeyler :)

geldiiiim ama ben istanbulda gezmekten bahsetmiştim :d
ayrıca dün akşam moralim iyi değildi

Başlangıç kilo:76.6
Geçen hafta:68.1
Bu hafta:69.2
Giden veya Gelen:1.1
Toplamda Giden:7,4:18:
Hedef49:
magdurumda magdurum reglı magduruyum
ama bu haftada hıc bıseyım duzenlı degıldıkı benım

Kızlar motivasyonum iyice düştü gelip gidiyorum tek başımayım kımse olmuyo grupda bu durum beni etkiliyo geçmişe sayfalara bakasım gelmıyo eminim en son ben yazmısımdır diye canlanalım nolur

dünkü menüm
sabah yumurtadomates,salatalık,3zeytin,1 dilim ekmek

ara
1 elma

öğlen
1kase corba

ara
2 galeta 1elma

akşam
yarım kase çorba,salata,4 kaşık etli bamya,2 kaşık pilav,1kase yogurt
(misafirim vardı yaptığım yemeklerden yemek zorunda kaldım)

Kilo bildirimim
başlangıç kilom: 93,8 kg
geçen haftaki kilom: (2 gun olmuştu diyete başlayalı ) 93.8 kg
bu haftaki kilom: 92kg
giden kilo:1,8 kg

varmı bi eksik?

ozlemcım haklısın canm ama ben artık hep buralardayım sen bole dewam et motıwende dusmesın menunu begendm bak ne guzl wermıssın tebrk ederm kıscem senı

ozlemcım haklısın canm ama ben artık hep buralardayım sen bole dewam et motıwende dusmesın menunu begendm bak ne guzl wermıssın tebrk ederm kıscem senı

ayy saoll yaa valla ne yalan söylim iyi geldi bu sözler :)) şimdi ben bu gazla butun evi derler toplarım :)))bende buaradayım netim acık hersey kontrol altında olsun istiyorum :)))) bugun buyuk gun

BEN KILO ALMAMA RAGMEN MOTIWASyon tawanlarda
haftaya umutluyum 1. olcam gecen haftakı gıbı hazırana kadr 62 olmak ıstıorum

BEN KILO ALMAMA RAGMEN MOTIWASyon tawanlarda
haftaya umutluyum 1. olcam gecen haftakı gıbı hazırana kadr 62 olmak ıstıorum

süperrrrrrrrrrrrrrrr ya bende bu kilolara kadar düşübilcemmi ayyyyyy ne güzelllllll olurrrrrrrrr :))))) bu haftadan itibaren senden fazla kilo vermek için buyuk bı caba harcayacağim kesin gözüküyo :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…