Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süperrrrrrrrrrrrrrrr ya bende bu kilolara kadar düşübilcemmi ayyyyyy ne güzelllllll olurrrrrrrrr :))))) bu haftadan itibaren senden fazla kilo vermek için buyuk bı caba harcayacağim kesin gözüküyo :))))))))))))))))

he hhe ıns kıscem ıns
dusunsene yaz gunu plajda 9ıstedıgımızı gıycz onceden bız mılletın fızıgıne bakark super fızıgı derken mıllet bıze dıck
bızı her goren aaa nasl kılo werdın dıyecek bunları dusunelım we yola dewam edelım spoarada baslıcm ıns haftaya 67 yı gorcm karrlıyım ben

:)))) ayyyyyyy süperrrrr olurrrrr kociş de söz verdi kilo verirsem Wictoria's S....... çamaşır alcek :))))))))))))))))))
ayyyyyy benimde motivasyon tavan yaptı heeeee :))))))))))))))))
bu arada yatak odam cocuk odası ve banyo tamam toparladım geriye mutfak ve oturma odası kaldı toparlanacak :)))))))

kızlarrrrrrrrrrrr sulu elektrik süpürgeleri için koku nerden bulabilirim

Son düzenleme:

bacım sen bı ara benım ewe de gelsene
ısten gıdsıorum hemn temızlıge baslıorum hergun hergun bıktım yahu allahtan ewım kucuk
ama mutfak amerıkan oda cok zor oluyo yahuu

saat kac oldu hala 2 kısı bıldıırım yaptı yenı arkadslar aldık aramıza sanırım onlarda mesgul:18::18::18::18::18::18:

saat kac oldu hala 2 kısı bıldıırım yaptı yenı arkadslar aldık aramıza sanırım onlarda mesgul:18::18::18::18::18::18:
bu takımın suyundanmı nedense artık insana buraya gelmemesi için başka megululiyetler yaratıyor :))))) daha iki gün olmuşdu gruba katılaı cocuk hasta olmustu gece yarısı ancak bakabiliyodum sizlere :))

bacım sen bı ara benım ewe de gelsene
ısten gıdsıorum hemn temızlıge baslıorum hergun hergun bıktım yahu allahtan ewım kucuk
ama mutfak amerıkan oda cok zor oluyo yahuu

geleyim şekerim beni bu gazla kimse tutamaz :))))) sadece mutfakda az bi işim kaldı makinayi boşaltıcam o kadar gece yatmadan toparlayıp yattım iyiki de öyle yapmışım :))
ben evimin yakınlarında bi kadın buldum hafta bir gün geliyor ütüm varsa yarım gun alıyorum yoksa sadece evi derleyip toplayıp gidiyor o da çeyrek gün oluyor bunu da bana komsu soyledı :)) evde hiç oyle pis toplanmaz bi işimolmuyor çok şükür

AYYY BENDE BULSAM OLE BIRI COK II OLCAK CAMLARIM WAR sılınecek cunku
sewdıcegım kumas pantolnlarını utulemekten bıktm keske spor gıdeblseydı ıse
bu aksam yemege gıtcz bı arkdsa dedım sakın agır seler yapma rejımdeyz blıosun kacırmıcm ama kendıme soz werdm artık

MENUM
sabah k fleks
ara yesılcay elma
oglen salata yarım dılım cawdr ekmegı
ara muz yesılcay
aksam yemege gıtcz hafıf yıcm ama kararlıyım
2 lıtreden fazla su
we arkadstan donerken yuruyerek gelcz 45 dk yada 1 saat surer artık duzenlı yuruyuse baslıoruz demıstım haftaya 1. olcm dıe karrlıyım haftaya 67 yım

haydıı yesılcay hupletıorum
herkes alsın caylarını hüüüüüüüüüüüp afıet olsun efemmmm

yok canım iyi takipedememişin beni 2 haftada 1 kgr veriorum off ya sıkıldım budurumdan neden böle

haftada yarım kilo veriyorsan bu sağlıklı zayıfladığın anlamına geliyormuş diyetisyenim böyle dedi ayda 2 veya 2,5 kilo vermemi istiyor
keske bende sen gibi verebilsen ayda 2 kilo 10 ayda 20 kilo demektir

merhaba kızlar bu hafta sizinle olamadım . çok özür , mazeretlerimi anlatıcam .

kilo bildirimi

geçen hafta : 68.4

bu hafta : 68.4

tgdg 68.4 / 68.4 / 0.0 / % 0.0

merhaba kızlar, çarşamba günü ani gelen bi telefonla memlekete dönmem gerekti.yazamadım kaç gündür.annem rahatsızlanmış.pazara kadar burdayım.gelen giden oluyor,ev işleri oluyor ondan nete giremiyorum.bugün kilomu bildireyim dedim. gerçi burdaki tartıyla tartıldım yarın diyetisyene gidicem tartı değişikliği sıkıntı oluyor:

başlangıc :100.3

gecen hafta:99.5

bu hafta:99.00

giden:0.5 kg

hedef:70

99.5/99/0.5/%0.5

Merhaba kızlar geç kaldım diye çok korktum ama liste henüz verilmemişRejim yapıp kilo alan bir tek benim galiba....
kİLOM 68,5

SAMANYOLU (67,8/68,5/-0.7/%-1.03)

Selam Kızlarr ..
Ece'cim listemizi kontrol edebilir misin ?

*** 13. Takım 251. Etap ***

dombili07 ( 78.8 / 78.7 / 0.1 / 0.13 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Elmaliturta: ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.06 %)
Eski_bir_masal : ( 58.9 / 58.8 / 0.1 / 0.17 %)
File76 ( 82.7 / 81.5 / 1.2 / 1.45 % )
LaydLiNe: ( 72.7 / 71.8 / 0.9 / 1.24% )
Mutedeyyin: ( 68 / 68.1 / -0.1 / -0.15 % )
TadLi : ( 57.7 / 58.6 / -0.9 / -1.56 %)
UZAYIM ( 68.1 / 67.6 / 0.5 / 0.73 % )

13. Takım Ortalaması : 0.67 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…