- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.421
Canım inşaallah bende umutluyum ve kararlıyım bu sefer bakalım cuma günü anlarız...Hoşgeldin Arzucum, güzel bir gezi olmuş sevindim canım. bu arada nesfit diyeti sonrası güzel neticeler alacağını düşünüyorum. hadi bakalım kolaylıkla
Aaaa ilk kez duydum yufka ile çağla yendiğini,ben çağlanın tadını da bilmem ki,hiç merak etmedim,buruk ekşi tadı vardır diye...Ayyy çok cahal kaldım..Bende sabah dün anneannemden getirdiğimiz yufkada yedim, peynir domates ve cagla, bu çağlalar bitene kadar uç ogün yerim artık:)) bilen varmi bilmiyorum belkide garip gelir ama cagla yufkayla Cook güzel oluyor:) yufkayı yedim öğlen cok hafif geçireceğim ins:))
yaaa sana hayranım ben Bilgecim,buraya tek mesaj bile yazsan pozitif enerjin bana ulaşıyor inan...Ben de tartıyla evli olanlardanımMerhaba herkese,
Valla ben süratle kilo vermeye devam ediyorum. Halen inanamıyorum bu duruma. :)
tunituni, ben her gün tartılanlardanım. Tartı ile ortodoks evliliği yaptığım için ayrılamıyorum kendisinden. :)
Aaaa bak buna çok sevindim,inşaallah daha çok açılır işlerin....slm kızlar benim şansımdan mıdır nedir geçen hafta tek bir iş yoktu bu gruba katıldıktan sona işler arttı
uğurlu geldiniz galiba :)
selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
kızlar duydugum seler karsısında cnm yemek ıstemıo
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
yengemn abıyesı wardı cok begenıodum olmuodu tabıkı bana
annem hasret sacmalama sen onun ıcıne asla gıremessn dıodu
sımdı gıydm annm aglıcktı nerdeyse
noldu sna bole dıo
bende bu kadr zayfladıgımı sanmıodum ama basarmısın yane
ama cok gec saatlere kadr oturup bısıler tıkınıoruz
cok kacamk yaptıgım solenemz bol bol su ıcıorum
ıns kılo almadan donerım aranıza
sewıorum sızı
hersey sızlerın sayesınde
selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
sewıorum sızı
sen hangi takımdansın yahu bu karar defteri nerede baktım bulamadım linkini verirmisin tatlım:)en geç pazartesi diyo karar defterinde
takipteyim
benim takımda kimsecikler yok sana sardım
aynen bende evin içinde fırr döndüm bugun bıktım çamasır yıkayıp asmaktan yawMerhaba çıtırlarım,nasılsınız
Sabah erkenden spora gittim,bizim hoca izne çıkmış gelen hoca canımızı çıkarttı..Eve gelip duş aldım,birşeyler yiyip doğru pazara...Gel yerleştir,sonra malum haftasonu ev uçmuş,toparladım,çamaşırlar makinede yıkanıyor,kuruyanlar birazdan ütülenecek,bir de yemek yaptım mı tamamdır....Eeeee sizle neler yapıyorsunuz,geçmişi okuyup geleyim....
selam hasret şok etkisi yaptın demek annenler üzerinde hadi bakalım darısı basımıza:)selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
noldu sna bole dıo
sewıorum sızı
maway, Ortodoks evlilikleri ayrılmamak üzere yapılırmış. O yüzden o örneği verdim.Benim tartı ile olan ilişkimi çok güzel özetliyor. :)
Bugünü ben lanetli Pazartesi olarak belliyorum. Öğlenleri yemeğe çıkamıyoruz. 2,5 senedir burada çalışıyorum. Toplamda 10 kere çıkabilmişsem sevinecek moddayım.
Bugün tavuk yiyelim dedik. Ben ızgara tavuk ve salata söyledim. Tavuk geldi salata yok. Onun üzerine söylediğimiz yeri aradım salatanın unutulduğunu söyledim. 13:00'te tavuk yemiş, 15:00 civarı da salatamı yemiş oldum. Bir nevi ara öğün oldu salata benim için. :)
Akşam ofiste mesaiye kalacağım. Muhtemelen yine salata ve balık, et veya tavuk yiyor olurum.
Aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum bazen. Ofiste yemek yiyor olmak çok can sıkıcı. Daha başka ne yiyebilirim bilemiyorum. Önerisi olan?
Gerçekten zor hergün aynı şeyleri yemek,evden getirsen hava sıcak bozulabilir,konserve barbunya,fasülye pilaki ve yoğurt olabilir bence ..Akşam ofiste mesaiye kalacağım. Muhtemelen yine salata ve balık, et veya tavuk yiyor olurum.
Aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum bazen. Ofiste yemek yiyor olmak çok can sıkıcı. Daha başka ne yiyebilirim bilemiyorum. Önerisi olan?
Ah keşke yıkamakla bitse di mi Nurcan,3. makine yıkanıyor ben üyüyü düşünür oldum...aynen bende evin içinde fırr döndüm bugun bıktım çamasır yıkayıp asmaktan yaw
)
Gerçekten zor hergün aynı şeyleri yemek,evden getirsen hava sıcak bozulabilir,konserve barbunya,fasülye pilaki ve yoğurt olabilir bence ..
Ah keşke yıkamakla bitse di mi Nurcan,3. makine yıkanıyor ben üyüyü düşünür oldum...bu arada bezelye ayıklıyorum heryere yetişiyorum yani....
benim bugünkü menüm
sabah 1 çay
1 tost
öğle 1 porsiyon mantı
1 kase çorba ve bir dilim baklava
bu arada ben çizelgemi ekleyemiyoruummm
selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
noldu sna bole dıo
sewıorum sızı
msj 23Menümü yazayım:
Sabah:
Süt+mısır gevreği+yulaf
ara: nescafe ve 1 galeta
Öğlen:
yoğurt çorbası + 5 yk patates oturtma :18:
ara: nescafe
Akşama Allah Kerim
maway, Ortodoks evlilikleri ayrılmamak üzere yapılırmış. O yüzden o örneği verdim.Benim tartı ile olan ilişkimi çok güzel özetliyor. :)
Bugünü ben lanetli Pazartesi olarak belliyorum. Öğlenleri yemeğe çıkamıyoruz. 2,5 senedir burada çalışıyorum. Toplamda 10 kere çıkabilmişsem sevinecek moddayım.
Bugün tavuk yiyelim dedik. Ben ızgara tavuk ve salata söyledim. Tavuk geldi salata yok. Onun üzerine söylediğimiz yeri aradım salatanın unutulduğunu söyledim. 13:00'te tavuk yemiş, 15:00 civarı da salatamı yemiş oldum. Bir nevi ara öğün oldu salata benim için. :)
Akşam ofiste mesaiye kalacağım. Muhtemelen yine salata ve balık, et veya tavuk yiyor olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?