Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba çıtırlarım,nasılsınız
Sabah erkenden spora gittim,bizim hoca izne çıkmış gelen hoca canımızı çıkarttı..Eve gelip duş aldım,birşeyler yiyip doğru pazara...Gel yerleştir,sonra malum haftasonu ev uçmuş,toparladım,çamaşırlar makinede yıkanıyor,kuruyanlar birazdan ütülenecek,bir de yemek yaptım mı tamamdır....Eeeee sizle neler yapıyorsunuz,geçmişi okuyup geleyim....

selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
kızlar duydugum seler karsısında cnm yemek ıstemıo
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
yengemn abıyesı wardı cok begenıodum olmuodu tabıkı bana
annem hasret sacmalama sen onun ıcıne asla gıremessn dıodu
sımdı gıydm annm aglıcktı nerdeyse
noldu sna bole dıo
bende bu kadr zayfladıgımı sanmıodum ama basarmısın yane
ama cok gec saatlere kadr oturup bısıler tıkınıoruz
cok kacamk yaptıgım solenemz bol bol su ıcıorum
ıns kılo almadan donerım aranıza
sewıorum sızı
hersey sızlerın sayesınde

Hoşgeldin Arzucum, güzel bir gezi olmuş sevindim canım. bu arada nesfit diyeti sonrası güzel neticeler alacağını düşünüyorum. hadi bakalım kolaylıkla
Canım inşaallah bende umutluyum ve kararlıyım bu sefer bakalım cuma günü anlarız...
Hasret ailesini ziyarete gitti,izinl yani...
Geçmiş olsun hastalığın çok uzun sürdü,halsiz kalmışsındır ,çocuklarda var,Allah kolaylık versin....Dondurmayı görmedim sanma,ama dondurmaya ben de hiç dayanamam ki....Sana kızamam yani...Kelin ilacı olsa başına sürermiş...

Aaaa ilk kez duydum yufka ile çağla yendiğini,ben çağlanın tadını da bilmem ki,hiç merak etmedim,buruk ekşi tadı vardır diye...Ayyy çok cahal kaldım..

yaaa sana hayranım ben Bilgecim,buraya tek mesaj bile yazsan pozitif enerjin bana ulaşıyor inan...Ben de tartıyla evli olanlardanım
slm kızlar benim şansımdan mıdır nedir geçen hafta tek bir iş yoktu bu gruba katıldıktan sona işler arttı
uğurlu geldiniz galiba :)
Aaaa bak buna çok sevindim,inşaallah daha çok açılır işlerin....

tebrikler canım inş ben de o günleri görürüm zayıflayınca kendime bir sürü ciciler alıcam

Canım çok sevindim,anneciğin üzülmesin esas sevinsin,kızı fıstık gibi oldu diye....seni şimdiden özledik ara sıra gir unutma bizi,hoşçakal...

Nurcanım sen birinci olmuşsun di mi ,az önce Ece nin mesajını gördüm...

Son düzenleme:
maway, Ortodoks evlilikleri ayrılmamak üzere yapılırmış. O yüzden o örneği verdim. Benim tartı ile olan ilişkimi çok güzel özetliyor. :)

Bugünü ben lanetli Pazartesi olarak belliyorum. Öğlenleri yemeğe çıkamıyoruz. 2,5 senedir burada çalışıyorum. Toplamda 10 kere çıkabilmişsem sevinecek moddayım.

Bugün tavuk yiyelim dedik. Ben ızgara tavuk ve salata söyledim. Tavuk geldi salata yok. Onun üzerine söylediğimiz yeri aradım salatanın unutulduğunu söyledim. 13:00'te tavuk yemiş, 15:00 civarı da salatamı yemiş oldum. Bir nevi ara öğün oldu salata benim için. :)

Akşam ofiste mesaiye kalacağım. Muhtemelen yine salata ve balık, et veya tavuk yiyor olurum.

Aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum bazen. Ofiste yemek yiyor olmak çok can sıkıcı. Daha başka ne yiyebilirim bilemiyorum. Önerisi olan?

aynen bende evin içinde fırr döndüm bugun bıktım çamasır yıkayıp asmaktan yaw

selam hasret şok etkisi yaptın demek annenler üzerinde hadi bakalım darısı basımıza:)

sanırım ekmeksiz döner yiyebiliyorsun tavuk yada et olarak bir guruptaki arkadaslar öneriyorlardı yada köfte yada sulu yemek yapan yerler oluyor

öğle yemegınde nohut ve 1 dilim ekmek yoğurt bir tanede tazesogan yedim hususi olaraktan susayayımda su içeyim die bakalım yeşilçayımda demlenior hani aklına gelmeyenlere getireyim akıllarına yeşilçayı:) kızlar migrostan kepekli kurabiye aldım içinde vişne var 2 tane yedim güzel ama şekersizdi öneririm sizlerede

Gerçekten zor hergün aynı şeyleri yemek,evden getirsen hava sıcak bozulabilir,konserve barbunya,fasülye pilaki ve yoğurt olabilir bence ..

aynen bende evin içinde fırr döndüm bugun bıktım çamasır yıkayıp asmaktan yaw
)
Ah keşke yıkamakla bitse di mi Nurcan,3. makine yıkanıyor ben üyüyü düşünür oldum...bu arada bezelye ayıklıyorum heryere yetişiyorum yani....

1.olmuşum canım bilgede 2.ci olmus oluyor:)

ütü yapmıorum çok gerekmedikce eyüp canın üstüne basına yetişemiorum artık istanbul kaynıor cok sıcak artık bunalttı

kızlar ben çıkıyorum inş işlerden fırsat bulursam sabah görüşürüz akşam kaçamak yapmayın tamam mı herkese iyi akşamlar

benim bugünkü menüm
sabah 1 çay
1 tost
öğle 1 porsiyon mantı
1 kase çorba ve bir dilim baklava

bu arada ben çizelgemi ekleyemiyoruummm

msj 21

Arkadaşım menü pek güzel gözükmüyor canım , mantı bir de baklava ,

daha dengeli beslenirsen kilo kaybı hızlı olur..bence kendine bir liste yap , hergün ne yiyeceğini yaz ....

msj 22

Ay Hasretcim çok sevindim canım , zaten resimlerinden oldukça belli oluyor , fıstık gibisin ya .

Menümü yazayım:

Sabah:

Süt+mısır gevreği+yulaf

ara: nescafe ve 1 galeta

Öğlen:

yoğurt çorbası + 5 yk patates oturtma :18:

ara: nescafe

Akşama Allah Kerim
msj 23

Hilalcim ben de nescafeyi merak etmiştim , şekerli mi diye ...ben şekersiz içemiyorum , kokusunda gerçekten davet var , okulda içtiklerinde dayanamıyorum ..
diğer yediklerin çok iyi ...ben de sabah ve öğleni ayarlıyorum da akşam ipin ucunu kaçırıyorum heralde ..

msj 24

bir küçük termos alıp , çorba ve salata götürebilirsin yanında , veya yoğurt , diyet ekmeği ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…