Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj54
bende kendimin kızı olacakmıs gibi gelmiyor sanki ben hep erkek annesi olucam gibi gelior ama kız bebeklerede cok özeniyorum nebilim:)

msj55
ben giyime kuşama verdiğim parayla araba yada ev alırdım herhalde:)
Msj 49
Bence bu hafta çok güzel kilo vereceksin, hem iki haftanın acısı çıkacak hemde sıkı diyet yapiyrm dedinya ikisi bir olunca çok vereceksin ins
msj56
inşallah canım birbirimizi kontroledip yarışalım bu hafta yaz artık geldi sayılır biz hala bıngıl bıngıl:)

msj57
bi 60 olsam herhalde baska ne isterim yaw azim işi gercekten diet işi hersey kafada bitiyor

msj58
gercektende öyle seviyorum ben bizim takımı ya:)

msj59
arzum özledik seni:)
hayırlısı olsun canım oğluşunda gönlü olsun ne güzel cok dusuncelı bir annesin sen keske sen gibi kv olsaydı ama nerde bize evlerinden birini bile satıpta vermez
menummm

sabah

k fleks

ara

nektarı yesılcay

oglen

5 yk kurufaslye ayran yarmdılım ekmek

ara

nektarı yesılcay

aksam

2 yk faslye yogurt salata belkı corba

nasıl:18::18::18:

msj60

cok güzel canım önün nektariler dikkati çekti bende aralarda kayısı yerim bugun senden kopya

msj61

günaydın kızlar evi temizliyorum bitirim işlerimi yine uğrucam görüşürüz

ye hayatm ye
kayısı dha ıı olur
ayy bnde kıyafete takıya kozmetıge werdıgm parayla ew alırdm kesn
msj61

günaydın kızlar evi temizliyorum bitirim işlerimi yine uğrucam görüşürüz

bnada gel kızz

Günaydınlar herkese o/

Bugün de işe gidemedim ben. Artık evde sıkıntıdan patlayacağım sanırım. Çok terliyorum ve nezle olmaya adayım maalesef. O kadar da dikkat ettim kendime ama beceremedim herhalde.
Diyet konusunda pek iyi değilim. Aldığım ilaçlar iştahımı mı açıyor ne yapıyor anlamıyorum. Ben bu Cuma da kilo bildiriminde bulunmayayım diyorum.

Sizler nasılsınız? Pazartesi sendromu var mı?

Kızlar krizlerdeyim bana bocekli tatlıları anlatın yoksa elimden büyük bir kaza çıkacak daha doğrusu boğazından...

Aman Ece naaaptın? Tatlı denen şey çok pis bir şeeey. Lop lop yağ olarak vücudumuza geri dönüyor. Şekerimizi yükselttiği için sürekli acıkmamıza sebep oluyor. Acıktıkça daha çok yiyoruz. Sonra durduramıyoruz kendimizi kilo alıyoruz.

Aklına başka şeyler getir.

msj 37

Arzucum hakkınızdan hayırlısı olur inşallah , evleri ankara da mı alacaksın ...uğramayınca merak ettik ,,,

msj 38

Hasretcim ben de arkadaşlarım için çok fedakarlıklar yaptım ama sonuçta baktım ki kimse kıymet bilmiyor ...her zaman ailen seninle oluyor ..artık herkesle belirli bir mesafe bırakmaya çalışıyorum , fazla samimi olunca insan çabuk kırılabiliyor , sen isteyerek böyle davranmadım , mazeretin var , onun için üzülme , gerçek dostsa seni zor durumda bırakmak istemezdi zaten ..

terazinin başı azıcık aşağı inince herkes bir tuhaf oluyor , hep pohpohlanacaklar ...

msj62
bende olmuyor p.tesi sendromu.evdeysen insanın aklına ilk gelen şey yemek ve tv de zap yaparken yemek programlarını izlemek oluyor

Kızlar krizlerdeyim bana bocekli tatlıları anlatın yoksa elimden büyük bir kaza çıkacak daha doğrusu boğazından...
msj63
sen gecen hafta iyi verdinya bu hafta salarsın kendini ama sakın salma

msj 37

Arzucum hakkınızdan hayırlısı olur inşallah , evleri ankara da mı alacaksın ...uğramayınca merak ettik ,,,

msj64

herhalde istanbulda kalırlar ankarayla ilgili bişi yazmamış

Bugün çok fena oldu kopya çekerken yakaladım

msj 39

çok üzüldüm , aslında öğretmenler karşıdan herşeyi görür , kim kopya çeker , kim arkaya bakar , ama bazen ses çıkarmazlar ,

lisede ben hep öğretmenin masasında sınav olurdum , arkadaşlarımın neler yaptığını görüyordum ...neyse inş geçecek kadar bir not alırsın ...

msj 40

bugünkü menüyü yazıp kaçayım kızlar ..

sabah çok geç uyandım , okula bile zor yetiştim ..

sabah : yok

ara 1 brd çay ve 3 tane yulaflı bisküvi

öğlen

1 kase çorba ve 5 tane etli sarma dolma ...

akşamı ve su + yeşilçayı sonra yazarım ,,,byyyyy

msj65

hadi ya kötü olmuş sıfırı bastırdımı hoca bizde öyle oluyordu
dincinin dersindeydi. Baya bi çalışmıştım yazılıya ama bi metin vardı onun içinden çeviri soracaktı ben ezberliyemedim bütün metni sıranın altına koydum. Birazda kelime kağıdı vardı onu koydum.Hoca yakaladı hocam işaret koymayın dedim ağlamaya başladım ingilizce hocanla konuş dedi.Tenefüste gittim hiç dinlemedi beni git gözümün önünden dedi.Geçen seneden sevdiğim bir hocam vardı o gördü ağladığımı sordu niye diye.Bende dedim bi kağıt koymuştum unutmuyim diye bütün sınavım gitti dedim o da ingilizce hocama bişeyler dedi. Öbür tenefüs yine gittim anlattım sınıfta kalırım dedim ne yaparsan yap dedi kızdı.Çıkışta yine gittim dedim hocam kalırım diye korktum dedim isterseniz yazılıdaki soruları sorun bilirim hiç bakmadım kağıttan dedim hocada ben sana o kadar sınıfa uyma onlar çeksede sen çekme dedim dedi tamam 0 vermicem dedi sen çalış derslerine dedi Bu arada kopyadanda biraz yararlanmıştım eğer puan kırmazsa kar oldu

Aslında bizimkilerde öyle ama yazılı yapan hocanın kendi dersi olmadığı için hemen aldı kağıdı. İngilizce öğretmenimizde serttir baya tembihlemiş dinciyi çeken olursa hemen al diye.Geometride dil anlatımda oldu hoca geldi karşıma oturdu ben çekmesem 1 alıcam napim bari hocayı deniyim belki acır dedim yavaşça arkamı döndüm bişey demedi sonra yine döndüm yine bişey demedi sonra uyardı hoca dönüp duruyodu ben hoca bana baktığında ağlıyomuş numarası yaptım elimi gözüme koyup hoca arkasını dönünce arkadakinden baktım inşallah geçerim Bu arada öndeki beni sıkıştırıyordu baksana baksana diye onun önündekide benim önümdekini zincirleme kopya

msj66

ne heyecan valla sen tam kopya cekmıs sayılmazsın zaten kopya cekmek hüner işidir hem her hocanın dersinde de çekilmez ahaha vakti zamanında azmı kopya çekmişliğimiz var benide geömişe götürdün:)

msj67

güzelmiş mönün bakalım akşama neler yicen

Bugün çok fena oldu kopya çekerken yakalandım

Kopya çekmeyi de abartmış mıyız azıcık ne? :) Öğrencilik dönemi kopyasız geçmez. Bunu da her hoca bilir. :) Umarım sorunsuz geçersin.

msj62
bende olmuyor p.tesi sendromu.evdeysen insanın aklına ilk gelen şey yemek ve tv de zap yaparken yemek programlarını izlemek oluyor

Ya ben çok sıkılıyorum şu kadın programlarından. 1 haftadır evdeyim ya Saba Tümer'e bakayım dedim ı-ıh yok, yapamadım. Yaşar Nuri Öztürk vardı bir programda mesela aman yarabbi çok kötüydü. :) Hangi kanalı açsam hep abidik gubidik programlar oluyordu. Oturdum bol bol film izledim ben de. Yemek maalesef hep aklımda

Kopya çekmeyi de abartmış mıyız azıcık ne? :) Öğrencilik dönemi kopyasız geçmez. Bunu da her hoca bilir. :) Umarım sorunsuz geçersin.
Ahhh inşalah ağlamaktan başım ağrıdı ama değdi Normalde kopya çekerken yakaladıklarına direk 0 veriyor o hoca. Geçen yazılıda birini yakaladı hem disipline yolladı hem 0 verdi. Ben baya bi acındırdım kendimide yırttım Bu yazılı hariç diğer kopya çektiklerim çok eğlenceli oluyor ya hocalar gördükleri halde birşey demiyorlar ters ters bakıyorlar göz göze geliyoruz bende düşünüyomuş gibi yapıp kendimi gülmemek için zor tutuyorum Bazen tam arkama bakacam hocayla göz göze geliyoruz sinek gelip duruyor ya falan diyip dışarıya bakıyorum inşallah sınıfı kazasız belasız geçerimde pişman olmam bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…