- 27 Nisan 2012
- 222
- 40
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.501
Kopya çekmeyi de abartmış mıyız azıcık ne? :) Öğrencilik dönemi kopyasız geçmez. Bunu da her hoca bilir. :) Umarım sorunsuz geçersin.
Ya ben çok sıkılıyorum şu kadın programlarından. 1 haftadır evdeyim ya Saba Tümer'e bakayım dedim ı-ıh yok, yapamadım. Yaşar Nuri Öztürk vardı bir programda mesela aman yarabbi çok kötüydü. :) Hangi kanalı açsam hep abidik gubidik programlar oluyordu. Oturdum bol bol film izledim ben de. Yemek maalesef hep aklımda
msj 38
Hasretcim ben de arkadaşlarım için çok fedakarlıklar yaptım ama sonuçta baktım ki kimse kıymet bilmiyor ...her zaman ailen seninle oluyor ..artık herkesle belirli bir mesafe bırakmaya çalışıyorum , fazla samimi olunca insan çabuk kırılabiliyor , sen isteyerek böyle davranmadım , mazeretin var , onun için üzülme , gerçek dostsa seni zor durumda bırakmak istemezdi zaten ..
terazinin başı azıcık aşağı inince herkes bir tuhaf oluyor , hep pohpohlanacaklar ...
benim bugün ki menü
sabah 1 tost 1 duble çay
ara 4 kayısı yaş
öğlen 1 tost 1 duble çay
msj69
hasret aslıdan haber varmı gördnmü hiç
cnm yogn herlde hıc gorsmedk bugun
msj71
yah öyle bakalım gelir belki akşamüstü..
sen naptın gezdinmi haftasonu kaçamak filan yoktur inş
yok yok kacamak
gezmek mı
temızlık utu yemek pasta borek
tum gunum bnlarla gectı
msj72
pasta böreği kime yaptınki misafirmi geldi
msj69
hasret aslıdan haber varmı gördnmü hiç
msj73sewdıceme
bnmkısı bole sey hastası cnm cok sewer
ama yapmıodum ne zamndr
bnım yzuumdrn herseyden mahrum kalıo erkekım
msj 74ara ara gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazacak vakit bulamadım.
şu yoğunluk bir bitse...
Aslıyı ben de merak ettim galiba çok yoğun bu aralar. özledim amaaaa
msj73
vay be ne kadınlar var dünyada iyi çok güzel
msj 74
benimde son msjlar birazdan cıkmam gerekicek ehehe
Ahhh inşalah ağlamaktan başım ağrıdı ama değdiNormalde kopya çekerken yakaladıklarına direk 0 veriyor o hoca. Geçen yazılıda birini yakaladı hem disipline yolladı hem 0 verdi. Ben baya bi acındırdım kendimide yırttım Bu yazılı hariç diğer kopya çektiklerim çok eğlenceli oluyor ya hocalar gördükleri halde birşey demiyorlar ters ters bakıyorlar göz göze geliyoruz bende düşünüyomuş gibi yapıp kendimi gülmemek için zor tutuyorum Bazen tam arkama bakacam hocayla göz göze geliyoruz sinek gelip duruyor ya falan diyip dışarıya bakıyorum inşallah sınıfı kazasız belasız geçerimde pişman olmam bunlara
msj68
en güzelini yapmısın film izlemekle bende geceleri izliorum film anca zaman buluyorum
buraya da yaz bilge hazır vaktin varken iş bası ne zaman yapıcaksın?
ara ara gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazacak vakit bulamadım.
şu yoğunluk bir bitse...
ben bu hafta kaçamakları biraz arttıracam gibi geliyor malum sınav
haftam ya kendime yağ çekiyorumki çalışabiliyim
Ben cıktm kısceler
Yanlış görmedim sanırım Hilal'cim sen Konya'dansın galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?