Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın bu da benim kilo bildirimim

Başlangıç:70.7
Geçen Hafta: 70.4
Bu hafta: 69.4
Fark: 1.0
%: 1.42
Hedef: 54.0
Kalan: 15,4 kilo

elifezgi : 70.4/69.4/1.0/ %1.42

bence uygun, diyetisyenler arada yarım simit peynir bile önerdiklerine göre seninki çok daha sağlıklı bile olur. ben de ikindinleri ve akşamları daha çok aç olduğum için ikindi araöğününü biraz daha sıkı tutmaya kara verdim yoksa eve gidip güzel mamaları görünce gözüm dönüyo

depo şeker hemoglobinA1c diye geçiyor canım. son 3 aylık şeker düzeyi hakkında bilgi veriyor. benim babam da şeker hastası olduğu için bende açlık şekeri hep normal çıkmasına rağmen yılda en az 1 defa baktırırım HgA1Cye , ilk defa bu kadar yüksek çıktı. aşırı değil ama can sıkıcı. 20 gündür diyette dikkat ediyorum ama öncesindeki ay çok fazla tatlı kırizleirm olmuştu, yediğim yassı kadayıfların eserleri hala vücudumda dolaşıyor...

selam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler

9:40 da bildirdim kaptan

Berivan merhaba, ben de Konya'lıyım. ve o pideye hakkaten dayanılmazzz

Ece senin işin neydi?
hamur felan deyince merak ettim

diyete ilk başladığım zamanlar 1,5 kilo veriyordum neredeyse her hafta
artık gram gram vermeye başladım
ki bu normal sanırım, artık hedefe yaklaştıkça böyle olacak ama yine de can sıkıcı

hayırlısı bakalım
işte bildirimim:

65,5 / 64,9 / 0,6 / % 0,91

kızlar dün giremedim
bildirimimi yapayım
geçen hafta 76.5
bu hafta 75.7
fark 0.8
76.5/75.7/0.8/%1.04

yani şu an itibariyle henüz iki hafta önceki kilomdayım, sinir oluyoruum((
sadece geçen haftaki şişliği atabilmişim demekki kilo verememişim(

hilalcim kilon artık azaldığı için çok normal:) zaten az kilo var çok verirsem kıtlığa girerim mantıgında vucut ama senin kararlılığınıda gördükçe direnemiyor, arasını buluyorsunuz işte:))
hem yavaş verilen kilolar sonradan alınması zor olan kilolar demek biliyorsun:))

oo tebrik ediyorum ezgicim güzel vermişsin 1 kilo:)
ama en güzeli 6lı rakamları görmek sanırım:)
80lerdeyken ilk 7 li rakamı görüdüğümde nasıl sevinmiştim, şimdi 6ları bekliyorum bende heyecanla
:)))

delimisinn:))
ne bozuyorsun moralini, 1kilo azmı 10günde bile olsa bir ayda 3 kilo 2 ayda 6, 3 ayda 9 kilo yapar:)))
biz bu kiloları bi haftada almadıkki hemen hooop verelim dimi:))

bu değişimlere sürekli bakmak lazım aslında, insan gerçekleri görüyor, 2 tane sarma çerez niyetine atılıverir ağıza ama neymiş bir dilim ekmek birde yanında yağ, yok artıkkk(((

Kilo bildirimim
başlanğıç kilom:86
geçen hafta:82.8
bu hafta:81.7
toplam giden:4.3
spor:3 saat
yüzde işini anlayamadım :44:

tebrikler canım benim çok güzel vermişsin ben tartılamadım yaa taksiyle büroya geldik ablamın acelesi vardı
yarında gölcükte olcaz öğlene doğru ancak pzartesi tartılcam

Kilo bildirimim
başlanğıç kilom:86
geçen hafta:82.8
bu hafta:81.7
toplam giden:4.3
spor:3 saat
yüzde işini anlayamadım :44:

(geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon)/ geçen haftaki kilon * 100

yaannnii
82.8-81.7/82.8*100

yaanii
1.1/ 82.8=0.01328
0.01328*100=1.328
yuvalarsaak 1.33

sonuç olarak
82.8/81.7/1.1/ %1.33

umarım bi hata yapmamışdır
bu arada matematik yazılısında gibi hissettim:))

Başlangıç:57.5
Geçen Hafta: 57.5
Bu hafta: 57.0
Fark: 0.5

Hedef: 53.0
Kalan: 4.5kilo

normal beslenme düzenimde zaten her zaman dikkat ettiğimden benim kilo vermem yememi azaltmama değil biraz daha proteine ağırlık verip sporu artırmama bağlı. biraz ekmek pilav tatlıdan kısarak olmuyor bnde maalsef ya

tunicim sıkma canını
bazen böyle mehter takımı gibi 2 ileri bir geri gidip geliyoruz
olacak bunlar
kilo almamışsın, korumuşsun diye düşün v
haftaya çok çok iyi vereceksin eminim
bzen vücudu şaşırtmak gerekiyor
ben de biliyorsun +1,5 çıkmıştım, sonra bir bezginlik geldi üstüme vs
baktım hep aynı beslenyorum, ne az ne çok
değiştirmek işe yarıyor ( yarım kilocuk da olsa )
sen ço kazimlisin, sakın sakın bozma moralini canım tamam mı

evet ya 6lı rakamı gördüm. ben de çok değil 1,5 ay önce bu kilodaydım. hep 70leri görünce diyete başlarım son 6 ay içinde 3. defa bu kilodayım umarım son defa 69a düşmek zorunda kalmışımdır. aslında kendime vaad ettiğim kıyafetlerden 1 tane alma zamanım geldi hatta dün defac...a gittim 2alana bir bedava pantolonlardan alacaktım ki ihtiyacım da var, ama canım hiç çekmedi. şimdi alıcam 44 beden 1 ay sonra büyük gelecek nedeyim 3 tane 44 bedeni diye düşündüm sonra gelecek yıl bu mevsimde 40 veya 38 olacağımı düşününce bu yıldan yazlık pantolon almayı da gereksiz gördüm. indirimliyse indirimli, ben 38 beden olsam bütün dükkan benimdir, nasıl olsa genelde küçük bedenler ellerinde kalıyor neyse belkim 44-42-40 beden alırım pantolonları, 38i de gelecek yıl alırım

teşekkür ederim canım peki kılo çiğelgemi nasıl degıstıreyım:26:

çiğdemcim bence moralini sakın bozma. verdiğin kilo çok güzel. ben bir buçuk aydır tepiniyorum daha iki kilo verebildim
tebrikler canım

tebrikler canım süper

evet canım benim ailemde de hemen hemen herkes şeker hastası. ben de daha yeni açlık şekeri tokluk şekeri yüklemeli şeker açlık insülini ne varsa ölçtürdüm. ama A1C hiç aklıma gelmedi doktorumun da aklına gelmedi heralde. nese 2 temmuzda kontrolum var söyliyim baksın

Ece senin işin neydi?
hamur felan deyince merak ettim

canım butik pastacılık diyebilriz kısaca
eşimin amcasının bir yemek dükkanı var. ev yemekleri yapıyor. ben de hem ordan hem de diğer kanallardan hamur işi siparişi alıyorum.
butik pasta, butik kurabiye. hani olur ya düğünlerde falan gelin damat şeklinde kurabiyeler. bebek doğumlarına bebek arabası biberon vs şeklinde. sünnet doğum günü diş buğdayı her şey var yani :))

canım yaa benim de öyle 500grdan fazla gitmiyor. kilomuz az diye heralde

bu değişimlere sürekli bakmak lazım aslında, insan gerçekleri görüyor, 2 tane sarma çerez niyetine atılıverir ağıza ama neymiş bir dilim ekmek birde yanında yağ, yok artıkkk(((
ben artık o listeyi çantamda taşıyorum. bi yere falan gittiğimde çaktırmadan bakıp ona göre yiyorum walla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…