Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vee korkunç bildirimimi yapıyorum malesef
Gecen hafta 73,7
Bu hafta 75,2
Gelen 1,5

73,7/75,2/-1,5/%-2,035

Arti cikinca böylemi oluyordu daha önce yapmadım sanırım( ins bı dahada yapmamm(
Hadi bakalım siz neler yaptınız:))

günaydıııın günaydın sabah şekerleri, ben de 1,5 kilo almış olarak aranızda bulunuyorum, nasıl yazıcam diye düşünürken baktım ki herkes neredeyse kilo almış bu hafta - çıkarsak şaşırmayın kızlar

durum bu tatlım sen de durum nedır bende -500 sadece :26:
berivan o -500'ün kıymetini bil, sadece deyişini kınıyorum

ben 64.8le tatile çıktım şu an 67yim ( bu hafta benim yüzümden takıma baya bi + gelecek sanırım
abooow 2,2 daha geldi

canım merak etme tatlım o aldıgın kılolar ın çogu su dur metobolızman da calıstımı hemen atarsın tatlım
bencede öyledir yaw ben ramazanın ilk haftası iyi kilo veririm, şu son aldığım 1,5 kilo fazlasıyla bu hafta gider diye düşünüyorum

İftardan hemen önce yapılan yavaş hareketler yuruyus gibi Ramazan'da metabolizmayı hizlandiriyormus diye duydum, keske yapabilsek:))
ben öğle arasında uyumayı düşünüyorum dediğin gibi ramazan mamazan demeden hafif tempoda bi yürüyüş yapabilsek daha iyi. farmasi diye bir üye vardı 60-69 grubundaydı o üye ramazanda sürekli bisiklet çeviriyordu iftarara yakın ve çok güzel kilo vermişti

geçen hafta 71

bu hafta 72

gelen 1 kgr

amaniiiiiiiiiin

teşekküür ederiz gene bekleriz

naaptın seeeeen

He bi de kaptanım listede bildirimimin yanına mezun olmak istiyor diye ekler misin?

hemmen mezun ediyrum zaten mezun olmazsan takımdan atacakltım seni

inşallah
bu arada takım bu hafta şişmanlama takımı gibi:18:

***5. TAKIM 266. ETAP***
tunituni (73,7/75,2 /-1,5/-%2,04)
elifezgi ( 68,5/70,0/-1,5 /-%2,19)
buffy26 (68,9///)
maway ( 71,0/72,0/-1/-%0,70 ) 265.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 2ye bölündü
seng ( 48,5 /44,4 /4,1/%8,45) Mezun olmak istiyor
berivannnn26 ( 79,5/79,0/0,5 /%0,63)
benim ruyamsensin ( 56,0 // )
gozdesert (83,3/81,2/2,1/%2,5)
ergh (64,8/67,0/ -2,2/ -%1,13) 264.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 3e bölündü)

5. TAKIM ORTALAMASI: %0

Son düzenleme:

kaptanım günaydın hayırlı ramazanlar canlarım benim ramazan da da kilo vermeye devam bayrama 74-73 arası girmek ıstıyorum inş olur

aksam : çorba içtim biraz da salata
sahurda kepekli sandivinç, meyve suyu ,su
iftarda ekmeksız corba hafşf yemek yerım annemle 1 saatlık yuruyus yapacagız ramazan boyunca baya faydası olur

Bu hafta ece bizi kurtarir:)))

iftarda ekmeksız corba hafşf yemek yerım annemle 1 saatlık yuruyus yapacagız ramazan boyunca baya faydası olur

kardeşim sahurda hazır çorba yaptı , yemem falan dedim ama güzel geldi ne yalan söyleyeyim.
sahur: çorba, 2 dilim peynir, 4 küçük dilim kavun, 10-12 fıstık, salatalık

ara yok, atıştırma

benim geçen haftam fenaydı kardeşimin keklerine böreklerine hayır diyemedim. iki gündür de misafirimle geziyoruz tozuyoruz ve yiyoruz yöresel yemekler falan derken baya bi kaçtı ipin ucu inan sırf bu yüzden bile ramazanın gelmesine sevindim.

bu gece saati 1,5 a kurdum sahur 3de oluyo diye ama benim ikizlerden biri 12ye kadar uymadı şu an hissettiğim şey uykusuzlauktan bvaşka bişi değil, öğlen gidip eve uyuyacam

Önceki yıl iftar için sebze pişirmeye çalışıyordum, sofrada bi şekilde et oluyor zaten olmasa da peynir falan da koyuyorduk ilk 15 gün dikkat edince kilo vermiştim sonraki 15 gün tabi dikkt edememiştim, kilom durmuştu ama acısı ramazandan sonra çıkmıştı. inşallah bu ramazan dikkat ederzi

Diyetisyen Taylan Kümeli'nin özel Ramazan diyeti

* Sahurda (Kahvaltı yerine)
1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)
2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)
3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek
4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)

* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)
1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.
2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.
3. hafta: 2. hafta gibi olacak.
4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.
Veya masum bir tatlı:
1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)
............

böyle bir liste var, ilk hafta iftara sebze koymuş y aona çok hak verdim. yalnzı iftarlar artık çok geç yapılıyor 8de oruç açıyoruz 2şer saat arayla saat 10da ve 12de öğün yapmak bana mantıklı gelmiyor. ben orucu dediği gibi açıp ana yemeği yarım saat sonra yemeyi düşünüyorum, hafif tatlı bile yiyeek olsam karbonhidratı kısmak hedefim. bakalım hayırlsı...

19 temmuz Perşembe mesaj sayıları
buffy26 =8
berivan =20
elifezgi=3
maway=4
benimrüyamsensin= 14
tuituni= 16
ergh=10
gozdesert=0
kızlar muhtemelen bu hafta takımın en fazla kilo alıp dönebi benim dolayısı ile kurallar gereği günlük devam çizelgelerini toparlayıp haftalık devam sonuçlarını da ben açıklayacağım. Sonuç olarak takıma en az katılımda bulunan kişi hafta boyunca gelip mesajları sayacak,liste yaparak bildirecek, bu şekilde günlük devamlılığı sağlanacak

Son düzenleme:

agır yemek yok 8,30 da okunuyo yıyıp harelet etmek gerek canım ben vermeyı ıstıyorum hedef yazalım daha ıyı olur

14-19 temmuz haftalık mesaj sayıları

buffy26 =33
Berivannn26= 50
elifezgi= 34
maway= 23
benimrüyamsensin= 26
tunituni= 60
ergh= 40
gozdesert= 8
seng= 9

arkadaşlar geçen cumartesiden bu cumaya kadar durum bu. bundan sonra haftalık mesaj sayıları da cuma günleri açıklanacak.
En az mesaj pylaşımda bulunan üye günlik mesajları saymak ve bildirmekle görevlidir. en az kilo veren de haftalık mesajları sayacak (şimdi benim yaptığım gibi)

Bende bur yumurta biraz peynir 2 dilim ekmek maalesef beyaz ekmek aslında dünden buğday ekmegimi almıştım ama arabada kalmış mecburen evdekinden yedim
Büyükçe bir dilimde karpuz
1 Ltd kadarda su
Şimdi iftarda az yicez diyoruz ama bakalım 10 saat sonrada bu kararlılığımız devam edebilecekmi??
İns gözümüz dönüp yiyip pişman olmayız....,,

ellerine saglık hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…