- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.201
He bi de kaptanım listede bildirimimin yanına mezun olmak istiyor diye ekler misin?
Mrb arkadaslar 2 gundur giremiorum,kusra bakmayin.buyuk ihtimalle ogleden oncede giremicem o yuzden kilomu erken yaziorum,81.2
dunku we bugunki menumu yazayim
sabah:kahwe
oglen:salata,izgara tavuk
aksam 2 yumurta 1 domates
hepinizi opuorum,yarista bol sans :)
berivan o -500'ün kıymetini bil, sadece deyişini kınıyorumdurum bu tatlım sen de durum nedır bende -500 sadece :26:
abooow 2,2 daha geldiben 64.8le tatile çıktım şu an 67yim( bu hafta benim yüzümden takıma baya bi + gelecek sanırım
bencede öyledir yaw ben ramazanın ilk haftası iyi kilo veririm, şu son aldığım 1,5 kilo fazlasıyla bu hafta gider diye düşünüyorumcanım merak etme tatlım o aldıgın kılolar ın çogu su dur metobolızman da calıstımı hemen atarsın tatlım
ben öğle arasında uyumayı düşünüyorum dediğin gibi ramazan mamazan demeden hafif tempoda bi yürüyüş yapabilsek daha iyi. farmasi diye bir üye vardı 60-69 grubundaydı o üye ramazanda sürekli bisiklet çeviriyordu iftarara yakın ve çok güzel kilo vermiştiİftardan hemen önce yapılan yavaş hareketler yuruyus gibi Ramazan'da metabolizmayı hizlandiriyormus diye duydum, keske yapabilsek:))
geçen hafta 71
bu hafta 72
gelen 1 kgr
Mrb arkadaslar 2 gundur giremiorum,kusra bakmayin.buyuk ihtimalle ogleden oncede giremicem o yuzden kilomu erken yaziorum,81.2
dunku we bugunki menumu yazayim
sabah:kahwe
oglen:salata,izgara tavuk
aksam 2 yumurta 1 domates
hepinizi opuorum,yarista bol sans :)
Mesajlari gönderemedım bu inş. Gelir. Günaydın ve hayırlı camlar.
Ramazan hepimiz için hayirlara vesile olur inş....
Bildirimimi yapıyorum ve bombayi patlatiyorum... 44.4 ehehehe buradada tam hız devam hiç tuz tüketmedım. Regl oldum ve odemis atmak için tek kelimeyle savaştım... Bugün dönüyoruz kismetse....
He bi de kaptanım listede bildirimimin yanına mezun olmak istiyor diye ekler misin?
Vee korkunç bildirimimi yapıyorum malesef
Gecen hafta 73,7
Bu hafta 75,2
Gelen 1,5
73,7/75,2/-1,5/%-2,035
Arti cikinca böylemi oluyordu daha önce yapmadım sanırım( ins bı dahada yapmamm (
Hadi bakalım siz neler yaptınız:))
***5. TAKIM 266. ETAP***
tunituni (73,7/75,2 /-1,5/-%2,04)
elifezgi ( 68,5/70,0/-1,5 /-%2,19)
buffy26 (68,9///)
maway ( 71 ) geri dönmek üzere ayrıldı.
seng ( 48,5 / /)
berivannnn26 ( 79,5/79,0/0,5 /%0,63)
benim ruyamsensin ( 56,0 // )
gozdesert
ergh
5. TAKIM ORTALAMASI: %0,72
***5. TAKIM 266. ETAP***
tunituni (73,7/75,2 /-1,5/-%2,04)
elifezgi ( 68,5/70,0/-1,5 /-%2,19)
buffy26 (68,9///)
maway ( 71,0/72,0/-1/-%0,70 ) 265.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 2ye bölündü
seng ( 48,5 /44,4 /4,1/%8,45) Mezun olmak istiyor
berivannnn26 ( 79,5/79,0/0,5 /%0,63)
benim ruyamsensin ( 56,0 // )
gozdesert (83,3/81,2/2,1/%2,5)
ergh
5. TAKIM ORTALAMASI: %0
aksam : çorba içtim biraz da salata
sahurda kepekli sandivinç, meyve suyu ,su
iftarda ekmeksız corba hafşf yemek yerım annemle 1 saatlık yuruyus yapacagız ramazan boyunca baya faydası olur
Bu hafta ece bizi kurtarir:)))
kardeşim sahurda hazır çorba yaptı , yemem falan dedim ama güzel geldi ne yalan söyleyeyim.
Sahur: çorba, 2 dilim peynir, 4 küçük dilim kavun, 10-12 fıstık, salatalık
ara yok, atıştırma
Benim geçen haftam fenaydı kardeşimin keklerine böreklerine hayır diyemedim. Iki gündür de misafirimle geziyoruz tozuyoruz ve yiyoruz yöresel yemekler falan derken baya bi kaçtı ipin ucu inan sırf bu yüzden bile ramazanın gelmesine sevindim.
Bu gece saati 1,5 a kurdum sahur 3de oluyo diye ama benim ikizlerden biri 12ye kadar uymadışu an hissettiğim şey uykusuzlauktan bvaşka bişi değil, öğlen gidip eve uyuyacam
önceki yıl iftar için sebze pişirmeye çalışıyordum, sofrada bi şekilde et oluyor zaten olmasa da peynir falan da koyuyorduk ilk 15 gün dikkat edince kilo vermiştim sonraki 15 gün tabi dikkt edememiştim, kilom durmuştu ama acısı ramazandan sonra çıkmıştı. Inşallah bu ramazan dikkat ederzi
o napmış öyle ya 4,5 kilo birden
aksam : çorba içtim biraz da salata
sahurda kepekli sandivinç, meyve suyu ,su
iftarda ekmeksız corba hafşf yemek yerım annemle 1 saatlık yuruyus yapacagız ramazan boyunca baya faydası olur
14-19 temmuz haftalık mesaj sayıları
buffy26 =33
berivannn26= 50
Elifezgi= 34
maway= 23
benimrüyamsensin= 26
tunituni= 60
Ergh= 40
gozdesert= 8
seng= 9
arkadaşlar geçen cumartesiden bu cumaya kadar durum bu. Bundan sonra haftalık mesaj sayıları da cuma günleri açıklanacak.
En az mesaj pylaşımda bulunan üye günlik mesajları saymak ve bildirmekle görevlidir. En az kilo veren de haftalık mesajları sayacak (şimdi benim yaptığım gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?