- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.241
berivan ya ramazan hedeflerini de sen toparlar mısın, benim 65. hafta içinde yazanlar oldu ama not almaya vaktim olmadı
5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=
tunituni= 70
ergh=
gozdesert=
arkadaşlar yukarıdaki çizelgeyi alıntı yaparak kopyalayın ve isminizin karşısındaki kısma ramazan bayramında olmak istediğiniz kiloyu yazın
ya öyle olunca da orucu uykuya tutturuyorsun diyolarinsanın vicanı elvermiyo. Uyumasan da bi süre sonra akşam üstüne doğru mesela açlıktan sersem gibi oluyosun başına ağrı giriyo. Offf bilemedim. Bakalım benim doktor ne diycek bu konuda
gönül der ki iftardan sonra teravihe git sonra gel çay iç tv seyret sahuru da yapıp yat, gündüzleri de oturama buna ne çocuklar izin veriyor ne de iş. mecburen gece kalktım hem de saat 12de yatıp 1,5da kalktım tabi 2,5da bi daha yattım. en güzeli iftarda çok yememek bu şekilde yatıpp uyumak da çok sıkıntı olmaz inşallah. gündüz uykusundan kimse beni alıkoyamaz allahtan süt iznim var eve öğlen gidince yatağa balıklama atlıyacam
yani aslında hedefimden cok emin değilim 5 kilo bir ayda verebilirmiyim acaba cokmu:))
kızlar
Kilom: geçen hafta 56 bu hafta 56
ama dukanı bıraktım, çünkü yaz sıcağında biraz zor geldi, kuruduğumu hissettim ya:)
az yiyerek ve sporla devam edeceğim
kızlar
Kilom: geçen hafta 56 bu hafta 56
ama dukanı bıraktım, çünkü yaz sıcağında biraz zor geldi, kuruduğumu hissettim ya:)
az yiyerek ve sporla devam edeceğim
Yani imkan olursa biraz uyumak guzl bence:))
Uykuya tutturuyorsun dedikleri saat 12ye 1 e kadar uyuyanlar icin yani saatlerce uyuyanlar icin deniliyor bizim zaten oyle bı şansımız yokki:))
Ben universtedeyken ezan 4,15 gibi okunuyordu hatırlıyorum tatile memlekete geldigimde saat 3,30a adar uyuyup kalkıp namaz kılıp hairlanip iftara gitmiştik:)) ne oruç ama:))
1-2 saatlık uykudan bırsey olmaz kı canım benım işten ewe gıtmem 7,30 u buluyo gıdınce bıraz uzanırım anca
waooov en kolay oruç kışın tutulan oruçtur zaten :)) hem susamıyorsun hem de ezan erkenden okunuyor :) gerçi bunun sevabı da başkadır heralde :)
hmmm evet ondan bişi olmaz ben 4-5 saat uyuyan ya da yatanları diyorum:)
Alıntı elifezgi kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
berivan ya ramazan hedeflerini de sen toparlar mısın, benim 65. hafta içinde yazanlar oldu ama not almaya vaktim olmadı
buffy26 =?
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=
tunituni= 70
ergh=
gozdesert=
EVET KIZLAR NEDİR HEDEFLER
evet canım:) gerçi dukancıların güzel alternatif tarifleri var, tam katı dukan olmasa da bazı şeylerden faydalanılabilir. dün mesela dukan tarifi kek yaptım, gerçekten de güzel oldu:) hem çok az kalorili hem kahvenin yanına kek yiyrnuş mutluluğunu da yaşatıyr sana:)en ıyısı canım dukan kışın ıyı ğider
Bencede canım helede Ramazan'da gerçi tutuyormusun bilmiyorum ama en güzeli sağlıklı dengeli herseyden yiyerek ve spor yaparak zayiflamak:))
buffy26 =?
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=
gozdesert=
VAR MI ARTTIRAN
buffy26 =64 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=
VAR MI ARTTIRAN
insallahhhhh :)
kilo bildirimi
gecen hafta 68.9
bu hafta 68.4
kızlar bu arada diger takimdakiler ramazan'da bı önceki gün iftardan once tartiliyorlarmis oda bı sonraki sahursuz sabaha denk geliyormuş, bir dahakine bizde oyle yapalım madem, gerçi bana iftardan önce baya az çıkılır gibi geldi ama herkes oyle yapıyorsa bizde yapalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?