- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.261
yani perşemce aksamı mı tartılalım canım
Yaaa ben çizelgemi tekrar 75 yapmak istemiyoruuummm(((
oyle yazmışlar hep perşembe iftardan önce.....:))
ben de yapamadım yaelim varmadı tekrar aynı kiloya gelene kadar böyle kalsın bence
Bencede bizde bı an önce zayiflayiverelimde madem ins:))))
benim yerıme de yat canımmmmmmmmm
E güzelmiş hem dinlenirsin ama cocuklardan uyuyabilçekmisin??
evet kızlar biz de öyle yapıcas inşallah. ama bazı uyanıklar dün sabah tartılmışlar perşembeden bildirmişler cuma sabahı tok olucas diye. neyse diğer üyeler tarafından çokca tartışılıyor doğru mu değil mi diye ama sonuç fark etmez bu hafta onlar kilo vermiş çıkar haftaya da biz ....Kızlar bu arada diger takimdakiler Ramazan'da bı önceki gün iftardan once tartiliyorlarmis oda bı sonraki sahursuz sabaha denk geliyormuş, bir dahakine bizde oyle yapalım madem, gerçi bana iftardan önce baya az çıkılır gibi geldi ama herkes oyle yapıyorsa bizde yapalım:))
Yaaa ben çizelgemi tekrar 75 yapmak istemiyoruuummm(((
***13. TAKIM 266. ETAP ***
akashha (69.6 /69.3 / 0.3 / %0.43 )
gurbet_dmr (90 /88.8/0.24/ % 0.27) 262. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.
Kbra23 (79.2 / 79 /0.2 / %0.25 )
LAydLiNe ( 63.5 / 62.9 /0.6 / % 0.94)
mersinli42 ( 80.8 / 79.8/ 1 / %1.24 )
nesdii28 (69.2 / 69/0.2 /%0.29 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 66.4 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM ( 63.8 / 63.8/ 0/ % 0)
yasminyaso ( 85.7 / 85.7 /0 / % 0)
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41
Listemizi kontrol edebilirseniz sevinirim.
5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=
BUFFY TATLIM SEN SÖYLEMİŞMİYDİN ,MAWAY,GÖZDECİM SEN DE SÖYLE LİSTEYİ TAMAM LIYALIM KIZLAR ONA GÖRE YÖNÜMÜZE BAKALIM İFTARA GİRMEDEN BU LİSTEYE BAKALIM YAGLILARA ,HAMURİŞLERİNE TATLILARA SALDIRMAYALIM CANLARIM BAYRAMA FISTIK GİBİ GİRELİM
canım bir de yukarıdaki temennini bayram için de koruyalım. Ramazan boyunca verdiğim kiloları çoğu kez bayram 3 gün 3 kilo şeklinde alabiliyoruz:)
***5. TAKIM 266. ETAP***
seng ( 48,5 /44,4 /4,1/%8,45) Mezun olmak istiyor
5. TAKIM ORTALAMASI: %0,69
kızlar kontrol eder misiniz?
akşama taze fasulye pişridim. düdüklü tencerede susuz yapınca çok lezzetli oluyor, yanında da yoğurt hmmmm canım istedi valla.
Hazır çorbayı gıda olarak çok kullanmak şistemiyorum ama Ramazanda da pratik oluyor, iftarda hazır çorba yaparız, iftarı çorbayla ve meyveyle açıp yarım saat sonra yemek yiyecem. bu menüyü bi tanede protein yakışır muhtemelen gene peynir yerim. protein dedim de gece canım 2 yumurta haşlama çekti ama evde 1 tane bile yoktu , sahurda kesinlikle haşlanmış yumurta istiyorum.
sizin menüde ne var acep?
herkese merhaba, ortalamanız gayet iyi tebrik ederim. ama bişey çok dikkatimi çekti ve gelip size sorayım dedim. seng arkadaşımızın (adını bilmiyorum) baya bi kilo vermiş olduğunu gördüm bunu nasıl başardı önce onu merak ediyorum birde boyu nedir çok az geldi 44,4 kg. bir rahatsızlığı mı var.
listen doğru. seninle tek anlaşamadığımız şey rakamları yuvarlamak senin yüzden mesela 0,94488 ya ben onu matemetiksel olarak 0,95e yuvarlanır diye bilip öyle yapıyorum sen 4. basamakları es geçiyorsun. sonucu değştirmez ama böyle bi farklılık oluyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?