- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.281
fasulye mı bayılırımmmmmmmmmmAfıyet olsun canım karnım acıktı benım ya 3,30 saat var
taze fasulyeyi düdüklüde ne kadar pişiriyosun hiç su koymuyomusun ben pişip pişmediğini anlayamadığım için açıpta bakamıyorum tabi yapmıyorum :))))
Annemı aradım dedıkkı karpuzu buzluğa koy tamam dedı bak buzdolabı degıl buzluk dedım delımısın dıyo
Banane ben buz yıyecem dedım koydu vallaOhhhhhhhh bı yerım kı o buzu
heyy canım istedi:)
özür dilerım tatlım ne yapayım çok susadım
herkese merhaba, ortalamanız gayet iyi tebrik ederim. ama bişey çok dikkatimi çekti ve gelip size sorayım dedim. seng arkadaşımızın (adını bilmiyorum) baya bi kilo vermiş olduğunu gördüm bunu nasıl başardı önce onu merak ediyorum birde boyu nedir çok az geldi 44,4 kg. bir rahatsızlığı mı var.
5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=
VAR MI ARTTIRAN
yeni kaptan yardımcısı kim olacak ?
eğer karar defteri güncellenmeden karar verirsek söyleriz olmadı haftaya söyleriz püsküütü tekrar tekrar uğraştırmayalım...
5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=
BUFFY TATLIM SEN SÖYLEMİŞMİYDİN ,MAWAY,GÖZDECİM SEN DE SÖYLE LİSTEYİ TAMAM LIYALIM KIZLAR ONA GÖRE YÖNÜMÜZE BAKALIM İFTARA GİRMEDEN BU LİSTEYE BAKALIM YAGLILARA ,HAMURİŞLERİNE TATLILARA SALDIRMAYALIM CANLARIM BAYRAMA FISTIK GİBİ GİRELİM
Hasret gider sen annenle ne guzel:)) ayrılık cok zor helede aileyekızlar zaten soylemıstım annem geldiği için pek giremiyorum. beni 2 hafta maruz gorun, malum hasret..
yediklerim..
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
1kk peynir
2 kabak dolması
yogurt
bol suuuuuu
1 yesil çay
slm kızlar klavyem laptopun klavyesinin ayarıyla oynamıs oğlum dolayısıyla dun giripte yazamadım bende sistemi geri alarak olayı çözdüm çok şükr..
dukana ara veriyorum kızlar ama gercekten faydası görülüyor
sabahki kilomdan akşam yürüyüşten sonra gelip tartıldığımda 600 gr eksik çıktım cidden müthiş bir duygu eksilmesi kiloların..midem içeri girmeye başladı yavas yavas ama bunu ancak aç kalarak sağlayabiliriz neyse sanırım bu saatte kimse yok şuanda birkaç sayfa okudum fazlada geriye gidemedim daha
Eveeet sekerler ilk orucumuz hayırlı olsun allah kabl etsin
Gelelim iftaraaa
Annemlerdeydik biz Ramazan'da ya davetli oluruz yada annemlerde:))
Fırında makarna ve tavuk sote vardı
Bir dilim fırında makarna bir kasik tavuk sote bir bardak sade gazoz
Sonrasında bugun esimin dogum günüydü ve bir dilim yas pasta ve iki avuc kadar çekirdek(
Sonrada bir dilim kadar karpuz:))
Epeyce suu:))
Birazdan yesilcay yapıp icicem , yani oruç değilim malesef regl oldum hic beklemiyordum erken geldi biraz , ama sevindimde onunda Şişligi vardır mutlaka:))
Pasta olmasaydı iyiydi ama dogum gunü her zaman olmaz sayende ama çekirdekte iyi olmadı oda ilk orucun hediyesi olsun artık napalim:))
Eee bekliyorum sizin menülerinizi:))
kızlar zaten soylemıstım annem geldiği için pek giremiyorum. beni 2 hafta maruz gorun, malum hasret..
yediklerim..
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
1kk peynir
2 kabak dolması
yogurt
bol suuuuuu
1 yesil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?