Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. TAKIM 266. ETAP***

tunituni (73,7/ 75,2 /-1,5/-%2,04)
elifezgi ( 68,5/ 70,0/-1,5 /-%2,19)
buffy26 (68,9/ 68,4/ 0,5/ %0,73)
maway ( 71,0/72,0/-0,5/-%0,70 ) 265.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 2ye bölündü
seng ( 48,5 /44,4 /4,1/%8,45) Mezun olmak istiyor
berivannnn26 ( 79,5/79,0/0,5 /%0,63)
benim ruyamsensin ( 56,0 /56,0/ 0/% 0,0)
gozdesert (83,3/81,2/2,1/%2,52)
ergh (64,8/67,0/ -0,73/ -%1,13) 264.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 3e bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI: %0,70

Kızlar kusura bakmayın biraz geç oldu ama iş yerinde internet bağlantım kesildi. Sizin listeyi ancak kontrol edebildim. Bölüm yapılan üyelerde verilen kiloyu bölüp yerine yazıyoruz. Onu düzelttim bide ortalamanız farklı çıktı bir daha kontrol edin isterseniz.

Annemı aradım dedıkkı karpuzu buzluğa koy tamam dedı bak buzdolabı degıl buzluk dedım delımısın dıyo
Banane ben buz yıyecem dedım koydu valla Ohhhhhhhh bı yerım kı o buzu

anlaşılan bombam epey etki yaratmış...teferruatlı açıklamayı sanırım yarın yapıcam.çünkü bugün yoldan geldim ve belim kopmak üzere...

canım merhaba..teşekkür ederim :)
allaha şükür rahatsızlığım birden bire eritecek hatta eritecek bir rahatsızlık değil.yani sağlıkla ilgisi yok bunun...
Ama bu hafta her ne kadar az girsemde denizde çok fazla hareket ettim.Tuz abur cubur ağzıma bile sürmedim. günde 3er saat yürüdüm.Uzun süredir boğazımı tutamıyordum.genelde böyle olurdum ben yerdim yerdim bir gün dikkat eder (istisnalar epey olmuştur bu konuda ) hemen -ye düşerdim :) Ama inanın hiç kolay olmadı da.Hem gencim metom. iyi zamanlarında ve ben bir senedir buradayım.Birazda özgüvenimin düşük olduğu bir kaç günden sonra kesin kararla sıkı tuttum ve inanın sizin yaşadığınız şoktan çok daha fazlasını yaşadım.Hiç beklediğim bir şey değildi.şimdi önemli olan bu kilo kalıcı olsun diye ilk haftalarda sıkı sonrakilerde ortalama bir denge diyeti...

yeni kaptan yardımcısı kim olacak ?
eğer karar defteri güncellenmeden karar verirsek söyleriz olmadı haftaya söyleriz püsküütü tekrar tekrar uğraştırmayalım...

Eveeet sekerler ilk orucumuz hayırlı olsun allah kabl etsin
Gelelim iftaraaa
Annemlerdeydik biz Ramazan'da ya davetli oluruz yada annemlerde:))
Fırında makarna ve tavuk sote vardı
Bir dilim fırında makarna bir kasik tavuk sote bir bardak sade gazoz

Sonrasında bugun esimin dogum günüydü ve bir dilim yas pasta ve iki avuc kadar çekirdek(

Sonrada bir dilim kadar karpuz:))

Epeyce suu:))

Birazdan yesilcay yapıp icicem , yani oruç değilim malesef regl oldum hic beklemiyordum erken geldi biraz , ama sevindimde onunda Şişligi vardır mutlaka:))

Pasta olmasaydı iyiydi ama dogum gunü her zaman olmaz sayende ama çekirdekte iyi olmadı oda ilk orucun hediyesi olsun artık napalim:))

Eee bekliyorum sizin menülerinizi:))

5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=69
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=

slm kızlar klavyem laptopun klavyesinin ayarıyla oynamıs oğlum dolayısıyla dun giripte yazamadım bende sistemi geri alarak olayı çözdüm çok şükr..

dukana ara veriyorum kızlar ama gercekten faydası görülüyor

sabahki kilomdan akşam yürüyüşten sonra gelip tartıldığımda 600 gr eksik çıktım cidden müthiş bir duygu eksilmesi kiloların..midem içeri girmeye başladı yavas yavas ama bunu ancak aç kalarak sağlayabiliriz neyse sanırım bu saatte kimse yok şuanda birkaç sayfa okudum fazlada geriye gidemedim daha

fıstıgım yazmıstım ama yine yazayım, zevkle :)

5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =64 insalahhhhhhhh :)
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=69
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=

kızlar zaten soylemıstım annem geldiği için pek giremiyorum. beni 2 hafta maruz gorun, malum hasret..
yediklerim..

yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
1kk peynir

2 kabak dolması
yogurt
bol suuuuuu
1 yesil çay

Aynen bende sabah ,dunkune göre 500 gr az çıktım, darısı diger günlerin basına:))

Günaydın kızlar
Saat daha cok erken kimse yok haliyle
E dün kimsede menusunu yazmamış ilk Ramazan telaslimiydiniz??
Bizimde klasik sahura kalkamama durumumuz başladı sanırım(
Bı uyandım coktan gecmis vakit
Ben oruç değilim regl oldum ama esim napicaz bakalım neyseki tatil yatar artık:))

normalde bu kadar yemezsin artık bu fazlalığı eşinin doğum günü oluşuşuna bağlayalım

sahurun biraz hafif geldi onun dışında iyisin. iftarı da bence iyi geçirmişsin, tebri,k ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…