- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.321
selam kızlar
menu bıldırımıne geldım
yarım sımıt
1kucuk domates
1kucuk salatalık
2 zeyrın
1kk peynır
2ceviz
2 biber dolma
3 kasık yogurt
coban salata
2 yesil çay
İyi akşamlar arkadaslar
Bugun oruç değildim Reglden dolayıda karın ağrım var hafiften
Menümü yazayım
Sabah nesfit
Sonrası aksama kadar ara var başka yemek yok malum esim oruç onun yanında bisey hazırlayıp yemedim
1. Ara 2 minik yaz elması
2. Ara 1 acır 2 bebe biskuvisi
3. Ara 1 şeftali
4. Ara ince bir dilim karpuz
Ve sonrası iftar
Bir küçük patlicandan karni yarık
Yoğurt çoban salata
Sonrasında
1 haslanmis misir
İnce bir ilim karpuz
2 kare çikolata
2 bardak sekersiz çay
Yesilcay içmedim bugun onuda icicem birazdan
Sizdende menulerinizi bekliyorum:))
Bu arada 3. Olmusuz kimsenin bisey dediği yok:))
Ben hic bakmamıştım bile ama Ece bizi dereceye sokmuş:)))
iftar: 1 kase çorba, 3 baget, salata, 5 kaşık taze fasulye, 4 yk yoğurt, 1/2 su bardağı limonata, 1 erik , 4 çatal kavun
iftardan sonra : 1 çilekli aktivya yoğurt, çeyrek dilim laz böreği, 1 hurma, çay, 10-15 fıstık, 1 bardak tatlandırıcılı toz içecek
sahur: 2 baget, 1.5 yumurta (tavada),1 dilimpeynir, 1 dilim ekmek, 1 aktivya yoğurt
suyu bol içtim, midemi büyütmemek için bir defada yediğimiçtiğimin miktarına malesef daha ramazan başında bile dikkat edemedim
tang, nazo falan var ya onadan, canım meyve suyu istedi ben de şkersiz diye ondan aldımtatlandırıcılı toz içecek ne canım?
valla o kadar +ya rağmen dereceye girdik ya o da bizim şansımızdan
tang, nazo falan var ya onadan, canım meyve suyu istedi ben de şkersiz diye ondan aldım
aslında yürüyüş yapabilirim bebek arabasını gene eve sokayım bari:)[/QUOTE]evet bence de, ve tabii ece sayesinde:)
ama bu hafta takım olarak toparlanmamız lazım:) ramazan da bir fırsat olsun bize, gün içerisinde kaçamak yapma imkanımız yok :) ama akşamlar var tabii,:)
iftar öncesi sonrası spor/yürüyüş yapıyormusunuz kızlar?
Kızlar lütfen Bu konuda görüşlerinizi bildirin
Takımda paylaşımın olması için bazı kurallar var. Ece haftada 60 mesaj zorunluluğu var demişti ben de daha uygulanabilir olsun herkes uysun diye 35 yani günlük 5 mesaj dedim. bunun tespiti için mesaj sayımı da şart. Geçen hafta kendim saydım ki bu hakikaten vakit alan bir şey. sonuç olarak 3-4 arkadaş bu sayının altında kaldı, ve kural olarak en az mesaj yazan kişi bu haftaki günlük mesaj sayım işini yapacaktı. 8 mesaj yazan gözdesert' e bunu söylediğimde bunu yapmaya vaktinin olmadığını gerekirse takımdan çıkartılabileceğiğni söyledi.şimdi size soruyorum
-böyle bir durumda ne yapalım? (diskalifiye edersek hiç bir zaman, kendisi ayrılırsa 6 ay herhangi bir takıma giremez)
-sizce günlük veya haftalık mesajların sayımı devam etsin mi? sayarsak da bir cezanın olması şart değil mi? (yoksa sayan kişi boşuna saymış olur, açıkcası önceki takımımda da şimdi de mesj saymak benim hiçhoşuma gitmiyor, eski takımdan bu görev yüzünden ayrıldım ) diyebilirim.
-takımda devamlılığı nasıl sağlayabiliriz, mesala bazı kişilere bakıyorum forumda başka konularda o kadar aktif ama buraya o gün hiç uğramamış.14. takımda 2 gün üst üste izinsiz olarak takıma uğramayan kişi diskalifiye ediliyordu yoksa sadece bu kuralı mı uygulasak?
takımın huzuru ilerleyen zamanlarda hiçpaylaşım olmuyor startışmaları olmaması için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. görüşlerinizi bekliyorum.
canım onlar şekersiz mi gerçekten? ben de onları çok şekerli diye biliyordumm?
aslında yürüyüş yapabilirim bebek arabasını gene eve sokayım bari:)
aslında menün guzel herseyden az az yemisin, sonuçta orucsun daha azıda zor oluriftar: 1 kase çorba, 3 baget, salata, 5 kaşık taze fasulye, 4 yk yoğurt, 1/2 su bardağı limonata, 1 erik , 4 çatal kavun
iftardan sonra : 1 çilekli aktivya yoğurt, çeyrek dilim laz böreği, 1 hurma, çay, 10-15 fıstık, 1 bardak tatlandırıcılı toz içecek
sahur: 2 baget, 1.5 yumurta (tavada),1 dilimpeynir, 1 dilim ekmek, 1 aktivya yoğurt
suyu bol içtim, midemi büyütmemek için bir defada yediğimiçtiğimin miktarına malesef daha ramazan başında bile dikkat edemedim
Kızlar lütfen Bu konuda görüşlerinizi bildirin
Takımda paylaşımın olması için bazı kurallar var. Ece haftada 60 mesaj zorunluluğu var demişti ben de daha uygulanabilir olsun herkes uysun diye 35 yani günlük 5 mesaj dedim. bunun tespiti için mesaj sayımı da şart. Geçen hafta kendim saydım ki bu hakikaten vakit alan bir şey. sonuç olarak 3-4 arkadaş bu sayının altında kaldı, ve kural olarak en az mesaj yazan kişi bu haftaki günlük mesaj sayım işini yapacaktı. 8 mesaj yazan gözdesert' e bunu söylediğimde bunu yapmaya vaktinin olmadığını gerekirse takımdan çıkartılabileceğiğni söyledi.şimdi size soruyorum
-böyle bir durumda ne yapalım? (diskalifiye edersek hiç bir zaman, kendisi ayrılırsa 6 ay herhangi bir takıma giremez)
-sizce günlük veya haftalık mesajların sayımı devam etsin mi? sayarsak da bir cezanın olması şart değil mi? (yoksa sayan kişi boşuna saymış olur, açıkcası önceki takımımda da şimdi de mesj saymak benim hiçhoşuma gitmiyor, eski takımdan bu görev yüzünden ayrıldım ) diyebilirim.
-takımda devamlılığı nasıl sağlayabiliriz, mesala bazı kişilere bakıyorum forumda başka konularda o kadar aktif ama buraya o gün hiç uğramamış.14. takımda 2 gün üst üste izinsiz olarak takıma uğramayan kişi diskalifiye ediliyordu yoksa sadece bu kuralı mı uygulasak?
takımın huzuru ilerleyen zamanlarda hiçpaylaşım olmuyor startışmaları olmaması için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. görüşlerinizi bekliyorum.
Gayet guzel olmus asudecim:))Günaydın sevgili takım 5:) günaydın takım 5
dün akşam iftarımı yazayım
1 kepçe mercimek çorbası
1 dolma biber
2 tane küçük sarma dolma
cacık
ve küçük bir mücver
iftardan sonra çay eşliğinde iki hurma yedim ve ilerleyen saatlerde de 2 dilim karpuz, dolu dolu bir avuç kiraz ve 3,4 tane şekerpare kayısı
sahurum da
1 incecik dilim börek (tam börek de değil hamur işi ama börek kadar dolgun bişi değil)
domates, 2,3 tane kiraz, 1 çatal da helva
vee bol bol su :)
bu akşam da hafif bir menü yapacağım, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?