- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.341
Gayet guzel olmus asudecim:))
Yani aslında doyuluyorda insanın gözü doymuyor, sofradanda hemen kalkmak lazım oturduktca bişeylerden tirtiklayip duruyorum ben(
canım ben de normalde ramazanda hep fazla yerim, iki yıldır sıcaktan herhalde iştahım kesiliyor. kendimi bıraksam sadece dondurma ile besleneceğim:) biraz dikkat edersem ve misafirlikler biterse çok düzgün dikkat edeceğim de hadi hayırlısı:))
yürüyüş konusuna da katılıyorum, haftada 4 gün hem yapalım hem paylaşalım:)
aslında menün guzel herseyden az az yemisin, sonuçta orucsun daha azıda zor olur
Bu laz böreği nasil bisey canım yazıyorsun arada sen onu ama, normal börekten cok farkkımı neli oluyor
içinde muhallebi olan baklavagenelde geniş dilimleniyor, o yüzden çeyrek dilim yiyorum
içinde muhallebi olan baklavagenelde geniş dilimleniyor, o yüzden çeyrek dilim yiyorum
selam kızlar nasılsınız?
ben gezmekten yorgun düşüyorum ve buraya fazla yazamadım 3.olmuşuk demek ay çok sevindim :)
kızlar benim yarın doğumgunum oldugundan bugun aile içinde bir kutlama yapıcaz ve dolayısıyla pastamdan bir dilim yerim :)
herkeze selamlar yine uğrucam
Şimdiden dogum gunün kutlu olsun
E tabı bir dilim yersin hakkın o senin :))
laz böreğini ben bildiğimiz tuzlu börek sanardım, tatlı olduğunu sonradan öğrendim:)) ama hiç tatmadım, bir denemek lazım:)
doğum günün kutlu olsun o kadar gezmişsin pastanı da yeselam kızlar nasılsınız?
ben gezmekten yorgun düşüyorum ve buraya fazla yazamadım 3.olmuşuk demek ay çok sevindim :)
kızlar benim yarın doğumgunum oldugundan bugun aile içinde bir kutlama yapıcaz ve dolayısıyla pastamdan bir dilim yerim :)
Aaaa cok şaşırdım bende hic tatli bisey Yalçın etmemiştim , bence sen laz böreğinden çeyrekte olsa vazgeç:))
Yani baklava serbetli bide icinde muhallebi baya fena biseymis o(
Şimdiden dogum gunün kutlu olsun
E tabı bir dilim yersin hakkın o senin :))
ben de şok geçirmiştim zaten tatlı olduğunu öğrenince
doğum günün kutlu olsun o kadar gezmişsin pastanı da ye
ya misafir gelince kiş başına 1 tane laz böreği 2 tane de sütlü nuriye aldık yendi ama artanlar dolapta şimdi onlar orda dururken içime dert oluyor.bir de bugün çocuklar duymasın dizisinde Duygu'ya kızı olsun diye baklava yedirdiler iyice can çekti. napsam dondurucuya mı atsam tabi bir tane yedikten sonra
kıskandım şimdi bana tatlı yeme demiştin
sağol canım sen neler yapıyorsun çıkıyormusunuz bugun gezmeye oğluşla filan
selam kızlar nasılsınız?
ben yürüyüşü 2 hafta önce bıraktım tam başlayacaktım ramazan geldi:) ben normalde yiyip yiyip yürüyorum hani bi hafta az yemiştim ya o hafta yürüyüşübırakmıştım aslında amacım önce az yemeyi oturtmako bi türlü oturmuyorYa ne zamandır çıkamıyoruz malesef siz neler yapıyorsunuz, siz iyi yuruyordunuz:))
Bende bugun oruç olayınca 45 dk yuruyus yaptım, 1 saatte utu ve sanırım utu yaparken dahafazla ter attım:))
Bizimde dogum günleri sıkışık bu ara
20 Temmuz esim
27 Temmuz oğlusum
1 Ağustos ben:))
Herbirinde bir dilim pasta yesem feci olur herhalde:))
menün genel olarak çok değil illaki kusur bulmak için kendimizi zorlayacak olursak ilk aradaki meyvelerden birini yemeyebilirdin, fantayı de içmesen süper bi gün olmuş olurduGelelim menüme
Sabah nesfit
Ara bir şeftali ,bir minik yaz armudu, 2kasik yoğurt
Öğle ızgara sinitzel bir dilim tam buğday ekmegi
Ara bir dilim kavun
Aksam 5 kofte, çoban salata , bir bardak fanta, cok az pide
Ara 2 top sade dondurma
Oooh cokmu olmus yine kızlar yaa deliriciiiiimmm(((
2 yesilcay, 45 dk yuruyus
Bu arada cumaya kadar tartilmama kararı aldım, bu benim icin cok buyuk bisey, ben gün icinde kac kere tartiliyorum sayısı belirsiz, öyle ki gece tuvalete kalksam bile tartiliyorum o kadar pskopatlastim , bu streste kilo vermeyi zorlaştırıyor sonuçta, karar verdim cuma sabaha kadar, yada Perşembe aksamı tartilacaksak o zamana kadar tartıyı kaldirdiimm:))
selam kızlar bildirime geldim
ceyrek sımıt :)
yarım dılım ekmek
1 dilim karpuz
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
fırında torbada pişmis (yağsız)
1 kucuk parca tavuk, bıraz patates ve sogan
1 yemek kasıgı pilav (ama gercekten okadar :) yemekte misafir vardı aa sen neden yemıyomusun muh. olmasın dıe goruntu olarak koydum)
çoban salata
ben yürüyüşü 2 hafta önce bıraktım tam başlayacaktım ramazan geldi:) ben normalde yiyip yiyip yürüyorum hani bi hafta az yemiştim ya o hafta yürüyüşübırakmıştım aslında amacım önce az yemeyi oturtmako bi türlü oturmuyorYa ne zamandır çıkamıyoruz malesef siz neler yapıyorsunuz, siz iyi yuruyordunuz:))
Bende bugun oruç olayınca 45 dk yuruyus yaptım, 1 saatte utu ve sanırım utu yaparken dahafazla ter attım:))
Bizimde dogum günleri sıkışık bu ara
20 Temmuz esim
27 Temmuz oğlusum
1 Ağustos ben:))
Herbirinde bir dilim pasta yesem feci olur herhalde:))
menün genel olarak çok değil illaki kusur bulmak için kendimizi zorlayacak olursak ilk aradaki meyvelerden birini yemeyebilirdin, fantayı de içmesen süper bi gün olmuş olurduGelelim menüme
Sabah nesfit
Ara bir şeftali ,bir minik yaz armudu, 2kasik yoğurt
Öğle ızgara sinitzel bir dilim tam buğday ekmegi
Ara bir dilim kavun
Aksam 5 kofte, çoban salata , bir bardak fanta, cok az pide
Ara 2 top sade dondurma
Oooh cokmu olmus yine kızlar yaa deliriciiiiimmm(((
2 yesilcay, 45 dk yuruyus
Bu arada cumaya kadar tartilmama kararı aldım, bu benim icin cok buyuk bisey, ben gün icinde kac kere tartiliyorum sayısı belirsiz, öyle ki gece tuvalete kalksam bile tartiliyorum o kadar pskopatlastim , bu streste kilo vermeyi zorlaştırıyor sonuçta, karar verdim cuma sabaha kadar, yada Perşembe aksamı tartilacaksak o zamana kadar tartıyı kaldirdiimm:))
selam kızlar bildirime geldim
ceyrek sımıt :)
yarım dılım ekmek
1 dilim karpuz
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
fırında torbada pişmis (yağsız)
1 kucuk parca tavuk, bıraz patates ve sogan
1 yemek kasıgı pilav (ama gercekten okadar :) yemekte misafir vardı aa sen neden yemıyomusun muh. olmasın dıe goruntu olarak koydum)
çoban salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?