- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.081
Vücudu şaşırtma adına guzel olmus sekerim:))) afiyet olsun:)Ben de menümü yazayım,cuma geliyor ya,bir de sabah şok diyet muhabbeti olunca hadi bende azıcık şoklanayım dedim.
Kahvaltım:1buçuk dilim light ekmek
1yumurta
1tatlı kaşığı peynir
ara:1kupa yarım yağlı sütten neskafe
öğle:1kase mercimek çorbası,1dilim ekmek
ara:yarım kase yoğurt çorbası
2incir
akşam :1kase mercimek çorbası
şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Ayrıcana daaaa 8dakika karın egzersizi yaptım,en zorlandığım hareketi fazladan fazladan yaptım,azıcık plates,azıcık ta umutla hoplaya zıplaya dans ettim
Kızlar... Yavaş yavaş başlayalım kural belirleme işine artık. Ben şu an aklımda olanları yazıyorum. Bunlar hakkında bana fikirlerinizi söyleyin. Kendi önerileriniz varsa onları da yazın.
Bir de diskalifiye takımın kendisine kalmış bir şey mi, yoksa illa genel belli bir kural dahilinde mi diskalifiye yapılıyor? Bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın. Karar defterine baktım ama işime yarayacak bir şey göremedim. Ve de diyelim bir üye gelmedi diye "kendi isteği ile ayrıldı" dedik, ya da bir kurala uymadığı için ya da diskalifiye edildi. Bu üyeler gidip "Beni kafalarına göre şöyle yazmışlar, ben öyle bir şey dememiştim." falan diyebiliyor mu? Eğer öyleyse daha ayrıntılı düşünmemiz gerekecek.
-------------------------------
Önerilen Kurallar:
1. Günde 5 mesaj yazmak zorunludur. Herkes 5 mesajı doldurana kadar kendi yazısının üzerine mesaj sayısını yazar: "Mesaj 1, Mesaj 2 vs." 5 mesaj dolduğunda yine yazısının üzerine "---" yazması yeterli olur. Böylece kimse mesaj saymak zorunda kalmaz. Ama hangi üyenin günlük mesajını doldurmadığı veya o gün girmediğinin takibini kaptan ve kaptan yardımcısı yapar.
2. Kilo takip çizelgesi eklemek zorunludur. (Herkes ticker yapmayı ve güncellemeyi öğrensin. Gerekirse ben bu konuda oldukça açıklayıcı bir yazı hazırlayacağım.)
3. "2 hafta üst üste belli bir kilo alan kişi kiloyu verene kadar izinli falan sayılsın." demiştik, izin uygulaması kalktığına göre, ya da kalmasa bile ben bu şekilde kullanılmasından yana olmadığıma göre... 2 ya da 3 hafta üst üste belli bir kilonun üstünde kilo alan üye geri dönmek üzere ayrıldı densin. Bu durumda o üye 6 ay yarışamayacak ama en azından diskalifiye olup bütün şansını kaybetmiş de olmayacak. (Yoksa diskalifiye mi etsek, edebiliyorsak tabi...)
4. Yapılan spor yazılacak. Yapmayan için bir zorunluluk yok. Ama yapanlar çektiği 1 mekiği bile yazsın ki diğer üyelere özendirici
olsun. Ben sporun akşam menüsünün altına yazılmasından yanayım. Böylece birbirimizi topluca görebiliriz.
5. Kaç gün habersiz gelmeyen diskalifiye olsun ya da ayrıldı densin? Bence önceden çok paylaşımcı bir üye değilse 2 hafta olsun. Çok paylaşımcı olduğunu düşündüğümüz bir üye gerekirse 1 aya kadar da beklenebilir. Ama yeni girip paylaşım yapmayanlar diskalifiye olsun. Böylece bu yarışmaya dahil olmak daha ciddiye alınmış olur.
6. Düzenli menü paylaşımı yapılmalı, haftada 2 güne af yapılabilir. Ama en az 5 gün yapılacak. Menülerini yazmayan üye de diskalifiye edilebilir.
------------------------------------
Yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdi günlük 5mesaj zorunluluğu bana mantıklı gelmiyor,o zaman şu yapılır,kişi gelir yazacagı mesajı 5e böler,selam ben geldim,ben gittim falan hepsi bir mesaj olur o zaman.
Bir de yedeğe alınma diye birşey olsa acaba nasıl olur,yani mesela kilo alan,paylaşımda bulunmayanlar falan yedeğe alınsa,yerlerine yeniler davet edilse falan,yedekteki kişi isterse paylaşıma devam eder ama yer açılana kadar kilosu hesaba katılmaz,ne bileyim düşünüyorum
ay kızlar oturduğumuz evi ev sahibi satılığa çıkarmış
canım sıkıldı ne zaman satılır bilmiyorum ama sonuçta her an satılabilir
bizim simdidien ev bakmamız lazım aceleye gelmemesi gönlüme göre biyer olması için
anneme yakın olması lazım
ööff moralim bozuldu
kış geliyor taşınma telaşı
hayırlısıyla inş buluruz(
Lazım lazım rekabet iyidir güzeldir:)))
Botlar yakın kilolar yakın olunca geride kalmayı istemeyiz dimı birbirimizden
Gecen bı takımda okudum
Tam rakamları hatırlamıyorum ama iki kisi arasındaki olayı yazayım
İkisi aynı takımda biri 80 kusur biri 70 kusur kiloymus
70 kusur olan bı müddet ayrılıyor takımdan
Geriye döndüğünde dahada kilo almış ve 80 kusur olmus
80 kusur olan arkadasta 60 kilo olmus ve o hafta mezun olmus
Giden arkadas icin ne acı dimii(
Ya bi de fundanın yediklerini okuyunca benimki pek şok diyet olmamış gibi geldi.ama ben gribim,zaten bünyem zayıf düşmüş,iyisi mi abartmayayım
Ya bi de fundanın yediklerini okuyunca benimki pek şok diyet olmamış gibi geldi.ama ben gribim,zaten bünyem zayıf düşmüş,iyisi mi abartmayayım
İkisi için de kötü olur be canım. Takıma dönüyorsun, arkadaşın mezun oluyor, kilo da almışsın. Mezun olan için de kötü, kim bilir kaç zamanlık muhabbetleri varmıştır önceden... Hepimiz beraber mezun olalım biz ya, kilo verenler azıcık yavaşlayıp diğerlerini beklesin.
Şaka bir yana... Aslında takımın içinde kiloları arasında çok fazla uçurum olmayan bir sürü kişi var. Ne olacağı hiç belli olmaz. Sonradan kendimize üzülüp vicdan azabı çekmemek için sıkı gitmek lazım. En azından elimizden geleni yapmış oluruz.
Sinem ve verende aşağıdalar ama sanırım gecmisi okuyorlar su an:))
Cerencim sana soyliycem unutuyorum hep
Benimde başlangıç kilom 87,3 tu tam tamına senin başlangıç kilonla aynı
Boyum 1,68
Senden 2 cm kısayım
Basladigindaki hedefim inanirmisin 75 ti
75 olsam yeter demiştim senin gibi:))
Ama İnan zayıfladıkca daha cok isteyeceksin vermek
Once 7 Lİ rakamları görmektir hayalim o oldu
Sonra bı baktım kendimi 6 lari görmek istemekte buldum bunlarda kalmadım 65 i hedefledim:))
Bence şende çekeceksin kilo verdikce hedefini aşağılara:))
ayyy canım benim kaderimde senin gibi olur inşallah.
zaten 75 i bir görsem kızımın anaokulu sınıfına çikolata göndercem.
ahdım var
Olursun canım hiic merak etme istikrarlı ve kararlı ol yeter
Ben ogluşumun dogum gunü icin azmetmistim
Cook sukurki oldu istediğim kıyafeti giydim herkesimde sasirttim benden mutlusu yoktu
Once yemek yemekten mutlu olurdum simdi zayifladigim zamanki mutluluğumu hatırladıkca yemek yemekten mutsuz oluyorum resmen:)
Kizlar bu arada mesaj yazıyorken boş durmayalım
Karnımızı icimize çekip bırakalım
Müthiş göbek eriten hareket:))
Haydi bakalım karınlar iceriiii
kızlar bu günkü menümü biraz utanarak yazıyorum
affedin beni
birde ben 2 hafta sonraki listede olucam herhalde.
önceden katılmıştım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyor.
ayrılma sebebim de bebek düşünüyorum hala düşünüyorum ama hiçbirnumara yok
artık diyorum kilo yüzünden herhalde
çünkü doktor bir sorun yok diyor.
komşumda kiloluydu ham,le kalamadı zayıfladı ilk ayda hamile kaldı
sabah:
küçük bir tost
çay
öğlearkadaşa ev görmeye gittim
1 sigara böreği
4-5 kaşık makarna
1 kurabiye
ara:1 tütk kahcesi
akşam:
taze fasulye iki kepçe
salata 1 dilim ekmek
2,5 litre su
aaaaa hemen yapayım.
çok kolay oturduğun yerden.
ben derste de yapıyomuşum çocuklar hoca göbek atıyor.
kafayı yedi herhalde derler.
bu akşam parka götürdüm kızımı.
eski bir öğrencim bana hocam çok kilo almışsınız resmen göbek yapmışsınız dedi ne moralim bozuldu
kızlar bu günkü menümü biraz utanarak yazıyorum
affedin beni
birde ben 2 hafta sonraki listede olucam herhalde.
önceden katılmıştım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyor.
ayrılma sebebim de bebek düşünüyorum hala düşünüyorum ama hiçbirnumara yok
artık diyorum kilo yüzünden herhalde
çünkü doktor bir sorun yok diyor.
komşumda kiloluydu ham,le kalamadı zayıfladı ilk ayda hamile kaldı
sabah:
küçük bir tost
çay
öğlearkadaşa ev görmeye gittim
1 sigara böreği
4-5 kaşık makarna
1 kurabiye
ara:1 tütk kahcesi
akşam:
taze fasulye iki kepçe
salata 1 dilim ekmek
2,5 litre su
bende kendime kızımın doğum gününü hedef koyayım.
ocak 1 de 75 kilo olsam yeter bana da
Evet sonuçta bende yapsaydım simdi oyle olacaktım düşüncesi bile yer bitirir insanı(
Hangi takımdaydin canım ve ne zamnı merak ettim
Kilo verebilmismiydin??
Menünde aksam cok guzel aslında
Kacamagida öğlen yapmışsın aksam olmasından cok daha iyidir
Onlarida abartmamissin bence cokta canını sıkma
Yarın biraz daha dikkatli olursun dengelersin
Ayy bu kilo almisin diyenlerede ifrit oluyorum
Sanki biz bilmiyoruz kilo aldığımızı
Bu arada hareketi tam olarak anlatayım
Burnumuzdan nefes alarak karnımızı icimize çekiyoruz
Bikac saniye sonra nefesi verirken karnimizida serbest bırakıyoruz
Aldığımız nefes oradaki yağları yakıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?