- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.341
evet cerencim valla bu hafta baslamak lazım artık spora. zaten ılk zamanlardakı gıbı veremıyorum gıttıkce yavaslıyor. sporsuz da hıc olmuyor.canım menün gayet güzel.
sporla desteklersen harika olur
bende bu hafta kendi kendime söz verdim bu hafta 5 gün spor yapıcam.
suyu artıracam.
bakalım 1 hafta sonra ne olcak
yeşilçayımız içiyorummmm
haydi içmeyenler yeşilçayaaa:))
tunicim ablacım verdık 500 cık aldıklarımı verebıldım anca canım yarın sınavım var çok stresım valla
Dua edın kızlar ınsallah gecerım su derslerden
sussu su hep unutuyorum ya :26:
evet cerencim valla bu hafta baslamak lazım artık spora. zaten ılk zamanlardakı gıbı veremıyorum gıttıkce yavaslıyor. sporsuz da hıc olmuyor.
hemen hemen koydum :)))))
canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla gecersın ınsallah.. dualarım senınle berişim..
heyecan yapma canım heyecanla bildiğini şaşırsın, sınavda en buyuk dusman heyecan.
canım işyerinde su makınası vardır kendine bir kucuk sıse ayarla doldur onu sureklı yanında olunca unutmazsın.
fundacım boy kilo istemiştin yazayım
boy 1.68
diyete başladığım kilo 87
ama takıma girdiğim kilo 80 (2 ay sonrası)
***5. TAKIM 272. ETAP ***
tunituni (70.9 / 72.5 / +0.8 / %+1.13) (Geçen hafta izinli olan üyenin kilosu 2'ye bölündü)
Buffy26 ( 66 / 66 / 0.0 / %. 0.0)
berivannnn26 (79 / 78.5 / 0.5 / % 0.63)
benim ruyamsensin (54.5 / 54.5 / 0.0 / % 0.0)
ergh (Ergh (65.1 / 64.9 / 0.2 / %0.31)
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (Tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
UmutCan (61.2 / 60.4 / 0.8 / % 1.31) (Yeni üye, hedefi 57)
elifezgi (Kendi isteği ile ayrıldı)
5. TAKIM ORTALAMASI: % 0.28
yeşilçayımız içiyorummmm
haydi içmeyenler yeşilçayaaa:))
tunicim ablacım verdık 500 cık aldıklarımı verebıldım anca canım yarın sınavım var çok stresım valla
sussu su hep unutuyorum ya :26:
valla tam 3 şişe var dolduruyorum ama içen nerde 1 şişe anca2 zor gıdıyo
Kızlar suları cam şişelere doldurun ve mümkünse Erikli su için. Yakın zamanda su arıtma işi ile uğraştım. Suların iç yüzünü biliyorum. Hele damacana sakın kullanmayın. 10 lt. lik erikliler var, onlardan alın. Dimesle tamek'in cam şişede meyve suları var. Onları bitirdikten sonra su şişesi olarak kullanabilirsiniz.
Plastikleri de kesinlikle ne dondurun ne de ısınmasına izin verin. Güneş görmemesi lazım suların. Plastiklerin içinde haşlayıp kanserojen su içiyoruz sonra....
şöyle bir listeye baktımda haftaya listeye girersem en kilolu ben olucam
moralim bozuldu şimdiden.
şöyle benim kilolarıma yakın biri gelsede onunla tatlı bir rekabete girsem.
CANIM BU SÖZ BANA ÇOK TANIDIK GELIYO BEN 5, TAKIMA GELINCE EN KILO BENIM DIYE SOYLENIYO DUM
HİÇ MERAK ETME HOCAM HEP BİRLİKDE VERECEGIZ
SU İŞİNİ SINAV BITSIN BEN DE PAZARTESI BAŞLIYIM
şöyle bir listeye baktımda haftaya listeye girersem en kilolu ben olucam
moralim bozuldu şimdiden.
şöyle benim kilolarıma yakın biri gelsede onunla tatlı bir rekabete girsem.
canım bol şanslar.
inşallah istediğin olur.
iyi bir öğretmene de denk gelir.
benimde kızım bu yıl anaokuluna başlıyacak.
iki öğretmenimiz var.
biri çok iyi ama tüpbebek düşünüyo.
biri ona göre daha ilgisiz ama çocuk planı yok.
tüp bebek tutarsa rapor falan alır.
nisanda doğum iznine gidicek.
kararsız kaldım.
tutmama ihtimali de var tüp bebeğin.
versem de şansına mı desem
bana akıl verin yaaaa.
arada kaldım çok
Funda geç oldu ama bende yazayım canım
boy 157
başlangıç kg 62.5
hedef kg 57
bugünki kg 60.4
çlzelge yapılışıyla ilgili yazını kaydettim,gayet açıklayıcı olmuş.
Birazdan çizelgemi yenilemeye çalışıcam bakalım cepten olacak mı.
Ben acaip gerginim,yorgunum,kendimi buzdolabına,buzluktaki kek ve dondurmalara atmamak için zor tutuyorum
-------
Cok zor bir gündü kızlar öğlende demiştim oğlumun anasınıfi kura cekimi vardı ben oglenci olsun istiyordum kızımda oglenci olduğu icin, 3 arkadas anlaştık 2 si sabahci istiyor ben oglenci, neysen ben çektim ilk önce sabahci çıktı dedik değiştiririz size oglenci çıkarsa ikinci arkadas da sabahci çekti, kaldım tek şans, 3. arkadasa sıra geldi maalesef oda sabahci çekti butun şanslarım bitti . Oğlum ağlamaya başladı oglenci olmak icin anlaşıla gidip gelmek istiyordu...müdür bunu gördü ve sonunda oglenci olduk...,:))))
canım yaa ben seveme
nasıl içicam bilmiyorum
Gözün aydın Arzucum, çok sevindim. :) Evrilmiş çevrilmiş ama senin istediğin gibi olmuş yine.
M4
arzucum masllahhhhh
arzucum gule gule kullan canım. cok ıyı yapmıssın sen yuruyus yapıyorsun rahat bır ayakkabı sart...
M4
arzucum masllahhhhh
arzucum gule gule kullan canım. cok ıyı yapmıssın sen yuruyus yapıyorsun rahat bır ayakkabı sart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?