Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım menün gayet güzel.
sporla desteklersen harika olur
bende bu hafta kendi kendime söz verdim bu hafta 5 gün spor yapıcam.
suyu artıracam.
bakalım 1 hafta sonra ne olcak
evet cerencim valla bu hafta baslamak lazım artık spora. zaten ılk zamanlardakı gıbı veremıyorum gıttıkce yavaslıyor. sporsuz da hıc olmuyor.

yeşilçayımız içiyorummmm
haydi içmeyenler yeşilçayaaa:))

hemen hemen koydum :)))))
tunicim ablacım verdık 500 cık aldıklarımı verebıldım anca canım yarın sınavım var çok stresım valla
Dua edın kızlar ınsallah gecerım su derslerden

canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla gecersın ınsallah.. dualarım senınle berişim..
heyecan yapma canım heyecanla bildiğini şaşırsın, sınavda en buyuk dusman heyecan.

sussu su hep unutuyorum ya :26:

canım işyerinde su makınası vardır kendine bir kucuk sıse ayarla doldur onu sureklı yanında olunca unutmazsın.

valla tam 3 şişe var dolduruyorum ama içen nerde 1 şişe anca 2 zor gıdıyo

Kızlar suları cam şişelere doldurun ve mümkünse Erikli su için. Yakın zamanda su arıtma işi ile uğraştım. Suların iç yüzünü biliyorum. Hele damacana sakın kullanmayın. 10 lt. lik erikliler var, onlardan alın. Dimesle tamek'in cam şişede meyve suları var. Onları bitirdikten sonra su şişesi olarak kullanabilirsiniz.

Plastikleri de kesinlikle ne dondurun ne de ısınmasına izin verin. Güneş görmemesi lazım suların. Plastiklerin içinde haşlayıp kanserojen su içiyoruz sonra....

şöyle bir listeye baktımda haftaya listeye girersem en kilolu ben olucam
moralim bozuldu şimdiden.
şöyle benim kilolarıma yakın biri gelsede onunla tatlı bir rekabete girsem.

yeşilçayımız içiyorummmm
haydi içmeyenler yeşilçayaaa:))

canım yaa ben sevemedim yeşil çayı hiç
nasıl içicam bilmiyorum

tunicim ablacım verdık 500 cık aldıklarımı verebıldım anca canım yarın sınavım var çok stresım valla
Dua edın kızlar ınsallah gecerım su derslerden

canım boş şanslar.
inşallah güzel geçerde verirsin dersini

sussu su hep unutuyorum ya :26:

bende yarından itibaren 3 şişe doldurup onlar bitene kadar yatmıycam
ben 3 şişe su içersem tuvaletten çıkamam artık napıcaz bilmem

valla tam 3 şişe var dolduruyorum ama içen nerde 1 şişe anca 2 zor gıdıyo

iç iç canım aksatma

evet bende cam şişelere doldururum.
plastik çok sağlıksız.
birde kızlar ağızla içmeseniz bile şişelerin ağız kısmını hergün yıkamak gerekliymiş

şöyle bir listeye baktımda haftaya listeye girersem en kilolu ben olucam
moralim bozuldu şimdiden.
şöyle benim kilolarıma yakın biri gelsede onunla tatlı bir rekabete girsem.

Canım aynı amaç uğruna burdayken hiç önemli değil hangimizin kaç kilo olduğu... :) Bozma hiç moralini. Üstelik sen daha çabuk verir, hemen bize yetişirsin. :)

------

Bence şansını dene derim zaten Nisan'da dogum iznine ayrilcak diyorsun Haziran'da zaten okullar kapanıyor 2 ay idare edersin artık.

Funda geç oldu ama bende yazayım canım
boy 157
başlangıç kg 62.5
hedef kg 57
bugünki kg 60.4

çlzelge yapılışıyla ilgili yazını kaydettim,gayet açıklayıcı olmuş.
Birazdan çizelgemi yenilemeye çalışıcam bakalım cepten olacak mı.

Ben acaip gerginim,yorgunum,kendimi buzdolabına,buzluktaki kek ve dondurmalara atmamak için zor tutuyorum

Son düzenleme:

Sağol Pelincim. :)

Çizelgeni hazırla istersen bugünlerde canım. Hepimiz birbirimizi görebilelim artık.

--------
Düzenleme: Dışarda olduğum için aceleyle yarım yamalak okumuşum canım. Kusura bakma. Sen yaparsın o zaman canım. Panik içindeyim de biraz... Karıştırdım her şeyi birbirine.

Buzdolabına saldırma, artık kaçamak yapanlara ceza veriyoruz, unutma.

Son düzenleme:
-------

Cok zor bir gündü kızlar öğlende demiştim oğlumun anasınıfi kura cekimi vardı ben oglenci olsun istiyordum kızımda oglenci olduğu icin, 3 arkadas anlaştık 2 si sabahci istiyor ben oglenci, neysen ben çektim ilk önce sabahci çıktı dedik değiştiririz size oglenci çıkarsa ikinci arkadas da sabahci çekti, kaldım tek şans, 3. arkadasa sıra geldi maalesef oda sabahci çekti butun şanslarım bitti . Oğlum ağlamaya başladı oglenci olmak icin anlaşıla gidip gelmek istiyordu...müdür bunu gördü ve sonunda oglenci olduk...,:))))

Gözün aydın Arzucum, çok sevindim. :) Evrilmiş çevrilmiş ama senin istediğin gibi olmuş yine.

Fundacim bak bu çıkıyor canim

This weight loss ruler can track your weight loss towards your goal. Display your progress in pounds or kilograms.
PIN: Enter your PIN to edit your ticker

Create Your Own Ticker Create a New Ticker

Create Your Own Ticker
NOTE: This page is protected by the ticker PIN. Please enter it in the entry field above and then click the "Show All Data" button to unlock the page.

Your weight:
Pounds Use Metric Units
Your height:
Feet Inches Use Metric Units

Note: This BMI calculator is for adult BMI only.

Reference: US Centers for Disease Control and Prevention - Adult BMI

Böyle çıkıyor edit update diyorum gene aynı sayfada dürüyor başka bir sayfaya gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…