Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo tuni muthıs ya fark.. ozellıkle karın ve kalca acaip gitmis vucudun nasıl kıvrımlanmıstır o zamana gore

Aldım hemen. basenlerım yıkılıyor

Gogus____90
Bel ______74
Karın_____89
Kalça_____99
Basen ____97
Bacak ____53
Kol_______34

74 cm bel... Ne güzel... Çok güzel... İncecik bir belin var Sinemcim.
Bu arada kalça ve basen arasında pek fark yok yahu, sen abartıyor olmayasın. Geniş gözükeceğini sanmıyorum.

Kızlar bu basen, bacak ve kolu nerden ölçüyoruz, ben de ölçeyim.

fundacım basen, karın (gobek) ve kalca arasında hanı onde yan kemıklerımız var ya o bolge.
bacak ve kolu da en bıngıl yerlerımızden :))) yanı bacak baldırdan, kolda en ustten.

fundacım basen, karın (gobek) ve kalca arasında hanı onde yan kemıklerımız var ya o bolge.
bacak ve kolu da en bıngıl yerlerımızden :))) yanı bacak baldırdan, kolda en ustten.

A - A!
Ben baseni kalçanın altında, bacaklara doğru sanıyordum.
Bacak uyluktan olmuyor mu o zaman. Balder bacağım alt kısmıydı diye hatırlıyorum ben ama... :44:
Neyse, bir ölçeyim ben de...

74 cm bel... Ne güzel... Çok güzel... İncecik bir belin var Sinemcim.
Bu arada kalça ve basen arasında pek fark yok yahu, sen abartıyor olmayasın. Geniş gözükeceğini sanmıyorum.

sağol canım. incecik değil ama eskiye nazaran mutlu eden bır bel :) basen yandan bakınca bellı değilde onden nasıl anlatsam belden asagı dogru birden genıslıyor.

A - A!
Ben baseni kalçanın altında, bacaklara doğru sanıyordum.
Bacak uyluktan olmuyor mu o zaman. Balder bacağım alt kısmıydı diye hatırlıyorum ben ama... :44:
Neyse, bir ölçeyim ben de...

yok tatlım basen kemıklerımızın oldugu yer baldırda ust bacagımız kalın olan yer.

yok tatlım basen kemıklerımızın oldugu yer baldırda ust bacagımız kalın olan yer.

Kız tdk'dan baktım. Tam tersi, baldır alt taraf, uyluk üst taraf.

Basende dediğin gibi yazıyor, ben de bacak sanıyordum onu ya... En üst bacakların kalınlığı sanıyordum. Ama ben şimdi karnım ve kalçam arasında bir yer görmüyorum yaaa. Karnımın altında kalçam var. :) Çözemedim yerini o yüzden ölçemeyeceğim. Netten de baktım ama herkes o benim dediğim bacak tarafını göstermiş resimlerde... Hepimiz yanlış biliyoruz demek ki...

Hangi kemikler be senin dediğin, bel kemiklerinin olduğu kısım mı, yoksa bacak kemiklerinin olduğu kısım mı?

ıste dedım ya kusum ust kalın yer anla ıste yaff :))) baldır uyluk ne farkeder :))))))))))) resim ekledim varsa yanlıs gosterdıgım bolge duzeltelım yanlıs yonlendırmeyelım kımseyı

Ay yok yahu... Doğru ölçmüşüm belimi. Aptallık var bugün üstümde... Resme 3 kere bakınca anca anladım.

rıca ederım canım. bekliyorum :)

Yeni ölçülerim: :)

Kg: 73.8

Kol: 33 cm

Göğüs: 104 cm

Bel: 86 cm

Karın: 102 cm

Kalça: 104 cm

Basen: 102.5 cm

Bacak: 62 cm

Son düzenleme:
Ayyy... Mesaj sayılarını yine unuttuk. Bir yandan bisiklet, bir yandan yemek tarifleri, bir yandan ölçülme merakı derken hepsini atlamışım.

bide kollarım kalın dıyıp duruyorsun fundacım en ınce senınkı cıktı

Tuni'nin de 30.5 çıkmış. Seninki niye öyle çıkmış ki Sinemcim? Heee, buldum. 30 kilo kasın var ya, kesin kollarındaki pazulardan kalın çıkmıştır. Benim kollarım gerçekten kalın. Yani bir kıyafetin bedeni üstüme olur ama kolumdan sıkar. Gömleklerde öyle... Yanlış yerden mi ölçtüm diyeceğim ama aynı yerden ölçtüm. Bir tuhaflık var ama çözemedim.

Son düzenleme:

allah ıyılıgını versın :))))) cok guldum. yok anacım ya ne kası gayet bıngıllar :)) sen ılk kollarım cok kalın dıyınce heh dedım benım gıbı kollara takmıs. :))) bende sınır olurum cunku kılo verırken en son onlar ıncelıyor. sonra cubuk gıbı kalıyorlar ama sankı azıcık kılo alsam once oraya gıdıyor yaglar

Sinemcim, başbaşayız ne zamandır. Bir şey diyeyim sana... Bilmem dikkatini çekiyor mu, ne zaman gelsem % 90 konuyu okuyan 1 ziyaretçi oluyor. Şimdi diyeceksin ki "Olur, ne var bunda..." :)

Bence de öyle tabi de... Bir takımda okumuştum. Herkesin dikkatini çekiyor, sürekli bir ziyaretçinin konuyu okuduğu... Bir süre sonra da biri üye olup o takımın başlığına şöyle yazıyor. "Ne zamandır sizi okuyordum, en sonunda dayanamadım geldim, beni de alın aranıza..." Benim de günlerdir dikkatimi çekiyor. Gerçi bizim de bir fanımız olsa bile artık siteye üye olmak kolay olmadığından gelemez diye düşünüyorum... Ama belki bizi her gün düzenli okuyan biri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…