- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.601
Ölçü deyince 87 kiloykenki ölçülerimi buldum
Arada hic ölçüp yazmamisim
Simdi ölçtüm tekrar yazıyorum
87 kiloykenki ölçülerim. Su anki ölçülerim. Fark
Gogus 108. Gogus 97. 11 cm
Bel 98. Bel 91. 7 cm
Karın 113. Karın 96. 17 cm
Kalca 118. Kalca 105. 13 cm
Basen 108. Basen 99. 9 cm
Bacak 63. Bacak 58. 5 cm
Kol 35. Kol 30. 5 cm
Bundan sonra ayda bir ölçüp yazicam
Aldım hemen. basenlerım yıkılıyor
Gogus____90
Bel ______74
Karın_____89
Kalça_____99
Basen ____97
Bacak ____53
Kol_______34
Kızlar bu basen, bacak ve kolu nerden ölçüyoruz, ben de ölçeyim.
fundacım basen, karın (gobek) ve kalca arasında hanı onde yan kemıklerımız var ya o bolge.
bacak ve kolu da en bıngıl yerlerımızden :))) yanı bacak baldırdan, kolda en ustten.
74 cm bel...Ne güzel... Çok güzel... İncecik bir belin var Sinemcim.
Bu arada kalça ve basen arasında pek fark yok yahu, sen abartıyor olmayasın. Geniş gözükeceğini sanmıyorum.
A - A!
Ben baseni kalçanın altında, bacaklara doğru sanıyordum.
Bacak uyluktan olmuyor mu o zaman. Balder bacağım alt kısmıydı diye hatırlıyorum ben ama... :44:
Neyse, bir ölçeyim ben de...
yok tatlım basen kemıklerımızın oldugu yer baldırda ust bacagımız kalın olan yer.
Kız tdk'dan baktım. Tam tersi, baldır alt taraf, uyluk üst taraf.
Basende dediğin gibi yazıyor, ben de bacak sanıyordum onu ya... En üst bacakların kalınlığı sanıyordum. Ama ben şimdi karnım ve kalçam arasında bir yer görmüyorum yaaa.Karnımın altında kalçam var. :) Çözemedim yerini o yüzden ölçemeyeceğim. Netten de baktım ama herkes o benim dediğim bacak tarafını göstermiş resimlerde... Hepimiz yanlış biliyoruz demek ki...
Hangi kemikler be senin dediğin, bel kemiklerinin olduğu kısım mı, yoksa bacak kemiklerinin olduğu kısım mı?
Hmmm... Ben karın yazan yeri bel diye ölçmüştüm. O zaman benim ölçü gerçekten göbek ölçüsü olmuş.Baseni de gördüm sayende Sinemcim, sağol canım. :)
Şimdi bu resme göre ölçeyim kendimi hemen. :)
Hmmm... Ben karın yazan yeri bel diye ölçmüştüm. O zaman benim ölçü gerçekten göbek ölçüsü olmuş.Baseni de gördüm sayende Sinemcim, sağol canım. :)
Şimdi bu resme göre ölçeyim kendimi hemen. :)
Yeni ölçülerim: :)
Kg: 73.8
Kol: 33 cm
Göğüs: 104 cm
Bel: 86 cm
Karın: 102 cm
Kalça: 104 cm
Basen: 102.5 cm
Bacak: 62 cm
Ayyy... Mesaj sayılarını yine unuttuk.Bir yandan bisiklet, bir yandan yemek tarifleri, bir yandan ölçülme merakı derken hepsini atlamışım.
bide kollarım kalın dıyıp duruyorsun fundacım en ınce senınkı cıktı
ben unutmadım saydım 5 i :126: :)
Tuni'nin de 30.5 çıkmış. Seninki niye öyle çıkmış ki Sinemcim? Heee, buldum. 30 kilo kasın var ya, kesin kollarındaki pazulardan kalın çıkmıştır.Benim kollarım gerçekten kalın. Yani bir kıyafetin bedeni üstüme olur ama kolumdan sıkar. Gömleklerde öyle... Yanlış yerden mi ölçtüm diyeceğim ama aynı yerden ölçtüm. Bir tuhaflık var ama çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?