- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.581
Günaydın kızlar,
erken kalktım ama kahvaltımı etmedim,sabah umut beni uyandırdığında gözüm açılmıyordu,kendime gelmek için kahve içtim iştahımı kesti.
Kızlar ben yazdığım bir mesajı buldum,göbeğimden yakınmışım,bel çevrem göbek deliğimden ölçünce 83cm çıkıyor,üstelik karnım beyaz beyaz jöle kıvamında yağ demişim,o günden bu güne çok zaman yok,kilo olarak ta 3kg fark var ama şimdi ölçtüm belim 78cm çıktı,o iğrenç görüntü de yüzde 80kaybolmuş,neredeyse hiç doğum yapmamış kadar oldum,
8dakika karın egzersizine borçluyum,çok mutluyum.
ooo sayfalarda gezmek hakıkaten zor ıs ya cok yazıyoruz gerı donup bısey aramak zor oluyor
fundacım harikaaaa..bu demek oluyorkı, yolun 4te 1nı gıtmıssın aynı yoldan 3 sefer daha gecınce hedefındesın
ya bisey soylıyım mı burda, aynı yolda arkadaslık etmek ıcın bulustuk ama, ben sizinle konusunca cok pozıtıf oluyorm (yanı dıyetten bahsetmıyorum, genel anlamda)
Sen sor canım biz yine yazarız gecmisten bisey bulmk cok zor
Bencede canım doğru karar vermissin
Israrla ve kibarca kac defa söyledin ama söyle bı mazeretim var su an yasamıyorum yazicam filan dese yine beklenebilirdi ama hic yazdıklarına bile cevap vermedi(
Bu arada hande de yok ne zamandır sanki ,bisey demismiydi??
Fundacim Pelin böyle ölçüsünü yazinca acaba bizde olculerimizidemi takip etsek kendi aramızda
En azından ayda bir ölçüp gogus bel kalca ne kadar incelemiş görsek hep beraber nasil olur??
Funda canım lajverdi konusunda sana hak veriyorum,peki benimrüyamsensin'in durumu nedir,sanki o da öyleymiş gibi hatırlıyorum.
Hande sanki pc bozuldu gelemiycem yazmıştı.
Baskan olmak icin yaratılmışın vesselam:))Öyle oluyor Sinemcim, genel anlamda pozitif oluyoruz dediğin gibi... Hayatın bir kolundan destek almak, diğer kollar için de cesaret ve enerji veriyor sanırım. :)
Tunicim ben de tam hatırlamıyorum canım. Birkaç tanesini hatırlıyorum ama daha bir sürü olduğunu da biliyorum. :)
Hande evde tadilat var demişti canım. Birkaç gün giremeyebilirim demişti. 2 gün oldu şimdiik. Cerende de internet problem oldu. O da birkaç gün giremeyecek.
Hepinizin notunu alıyorum. Defter yaptım bu takım için. Kim mesajıları, menüyü yazmış, kim yazmamış... Kim mazeretli kim değil. Kural ihlali yapan var mı... Gözüm üzerinizde yani.
Olur canım, çok güzel olur. Ben hep kendiminkini not alırım, birkaç kiloda bir tekrar ölçerim. Şu bisikleti bir kapatayım da hemen şimdiki ölçülerimi yazayım sizlere.
Funda canım lajverdi konusunda sana hak veriyorum,peki benimrüyamsensin'in durumu nedir,sanki o da öyleymiş gibi hatırlıyorum.
Hande sanki pc bozuldu gelemiycem yazmıştı.
Baskan olmak icin yaratılmışın vesselam:))
Ölçü yerlerini netlestirelim öyleyse bizde yazalım motive edici olur cok guzel olur
Gogus
Bel
Kalca
Basen
Bacak
Kol
Ben bel başen ve kalca tam olarak nerden ölçüecek bilemiyorum bı standartı varmi sen bilirsin
Tuninin de dediği gibi Asude yurtdışında. 2,5 hafta daha izni var. Aslında bu durumda onu listeye izinli yazmamız lazım. Gelene kadar öyle yapalım bari. Şu anda izin uygulaması hala devam ediyor.
Fundacim bekliyorum ölçülerini
Ya fundacim birde seye dikkat edelim
İzin alacaklar onceden söylesinki en son bildirimde kilosunun yanına yazarız ve bir sonraki hafta bosuna listeye yazmamız ve ortalamayı düşürmemiz gerekmez
Yani asudeye listede geri dönmek üzere ayrıldı yazsaydık bu hafta hic listeye yazmamız gerekmeyeçekti
Gerçi asude sonra söyledi sanırım zatende ben açıklayıcı olmak adına onu ornek verdim
Anlatabildim sanirim
Ölçü deyince 87 kiloykenki ölçülerimi buldum
Arada hic ölçüp yazmamisim
Simdi ölçtüm tekrar yazıyorum
87 kiloykenki ölçülerim. Su anki ölçülerim. Fark
Gogus 108. Gogus 97. 11 cm
Bel 98. Bel 91. 7 cm
Karın 113. Karın 96. 17 cm
Kalca 118. Kalca 105. 13 cm
Basen 108. Basen 99. 9 cm
Bacak 63. Bacak 58. 5 cm
Kol 35. Kol 30. 5 cm
Bundan sonra ayda bir ölçüp yazicam
ya bende ılk basladıgımda guya almıstım ama karman corman almısım bende alayım :) boyumun olcusunu
buna gun koyalım madem hepimiz aynı anda ayda 1 alalım mesala bugun alıyoruz ya, bız ona duz dıyelım her ay ın 10 u olcu gunumuz olsun :) ne dersiniz?
bu arada tunıcım saol bu saat oldu ben daha hıc bıtkı cayı ıcmemıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?