- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.581
Fundacım, dun gormemissin galiba. bende aynen sokzedeyimgerek kalmasını bırak daha hiç işim olmaz sokla mokla tek derdim vucudum odem yapıyor bazen kılo kaybınıda engelliyor. 1 gun tuzlu gıdaları keserım sadece. ve de dediğin gibi alısırsa o cok kotu.
Benim de inanmadığım biri oldu, isim vermeyeceğim şimdi. Kimseyle tartışmak istemiyorum çünkü. Dediğin gibi Sinemcim, bir haftada 3-4 kilo vermek için 100'ün üstü olmak gerekir. 50 kilo civarlarında ve aylardır rejim yapan biri nasıl o kadar kilo verebilir ki? Bütün hafta sadece su içse ve her gün koşu yapsa bile çok zor. Zaten bunu yapan kişi oldukça genç bir arkadaşmış sanırım, o yüzden yaşına yormuştum ben; yarışmanın gerçek amacını tam kavrayamamış, varsın bir hafta kendini öyle mutlu ettiğini düşünsün, ne olacak?Benim için hiç önemli değil takımım hiç 1. olamamış, ben bireyselde 1. olamamışım... Ben burdan hedefimde mezun olup gidersem eğer zaten 1. olmuş olurum, değil mi ama?
Kaçamak konusu da sanırım açıklığa kavuştu artık.
Şokzede olduk gerçekten ya...
Unutalım şoku falan, uzun vadede daha iyi olur bizim için.
fitsema'yı kaptılar çoktan.
Çıkar elbet birileri, beklemek lazım sadece... Ama acımak yok artık, kimsenin yerine "3 gün sonra gelir" diye muhafaza etmeyeceğim. Öyle diye diye kaç aday kaçırdım... Bundan sonra gidenin peşine hemen çağıracağım birini.[/QUben bir arkadaşıma bahsetmiştim oda yarış düşünüyordu istediği grubu kendisi seçebiliyorsa buraya gelebilirmi ..
Sanırım aynı kişiyi gormusuz :) bende yaşına vermiştim. ben 70den 69'u gorene kadar dokuz dogurdum. onu gectım suan bıle yırtınıyorum haftada 500gr verıcem dıye.
4 ay olmus 13 kılo vermısım. artık haftada 2-3 kilo veremem. biliyorum ve normal karsılıyorum onceden uzulurdum. yanı 50-55 kılo 4 kılo ne diyim ki :)
ne guzel dedin hedefe ulasıp mezun oldugumuzdaki haz offf dıyorum..
daha gecen gun esim soruyordu bu hafta dereceye gırdınızmı ? kacıncı oldu takım dıye..
bireysel birinci kac kilo vermis falan filan.. bana dedi sen zor gırersın artık bu saatten sonra yavasladı cunku dıye..
Erkek!!! :) ama o bile biliyor artık :)))))) ki biz kadınlar az daha zorlasak diyetin kitabını yazıcaz. onlar bızım kadar ılgılı ve bilgili değil. :)
ben bir arkadaşıma bahsetmiştim oda yarış düşünüyordu istediği grubu kendisi seçebiliyorsa buraya gelebilirmi ..
Öyle tabi, 3 günde her şey değişebilir.Bence hepimiz olabildiğince şokları bırakalım. Çünkü ben normalde haftada ortalama 700 gram veriyordum. Ama şöyle bir durum var şimdi... Bu hafta şok yapmayacağım ama geçen hafta yaptım, yani bu hafta da şok yapmazsam bir önceki haftaya göre 700 gram veremem. Çünkü geçen cuma fazladan 200-300 gram -'de çıktım. Ama dişimi sıkacağım, varsın bu hafta 700 gram gitmeyiversin, haftaya gider.
Yani hesap bu, şok rejim hep şok rejimi gerektirecek ve şoktan sonraki günlerde hep biraz biraz + çıkmalar olacak. O yüzden durumumuz çok kötü olmadığı sürece şok yapmayalım. Hatta boşverin, bu hafta + çıkıyorsanız çıkın, şok yapmayın. Cumadan sonra artık kafamız rahat olur, o gramlar her gün gider.
Kız başka takımın üyesini nasıl çağırayım.Gitmiş oraya, günler geçirmiş. Hem demez mi bize "Kardeşim ne dengesizsiniz, siz demediniz mi yer yok diye, ben burda mutluyum, gidin başımdan" diye... :) Boşveeeer, yeni birilerini zaten buluruz.
İstediği takımda yer varsa ve o takımın başlığına "size katılmak istiyorum" derse kimsenin reddedeceğini sanmam. Ama doluysa alamazlar. Arkadaşın bize katılmak istiyorsa seve seve katılabilir. Buyursun gelsin.
kız delimisin başka takımdan çağır dmeiyorum olurmu öyle şey:))
hani biri gidince acımaycağım yerine birisini çağırcam dedinya ona diyorum çağır diye:))
ay bu yazı işide böyle işte ne demek istiyorsun ne anlaşılıyor:)))
bu arada kızlar dikkatinizi çeken kişi benimde aklımdaa
insaf demiştim içimdende bişey diyememiştim burda:)))
Bireysel listeye girmek zor gerçekten. :) Çünkü her hafta bir takımda yeni başlayanlar oluyor, rejime de yeni başlamış oluyorlar, hatta belki hayatlarındaki ilk rejimleri oluyor. O yüzden %3'lük dereceleri oluyor. Benim %3'ü bulabilmem için 2.2 kg vermem lazım.Her hafta 600-700 vereyim de, benim için gayet iyi, fazlasında gözüm yok. :) Artık bir gün şansa 1. olursak da oluruz, çok düşünmemek lazım. :) Bakın bu hafta o kadar "0.69... Birinci olacağız." diyorduk, anca 3. olduk. Sürprizler her zaman vardır. Biz kendi yolumuza bakalım.
İlk mezun olan da koruma topiğini açsın.
tabi canım. hani bizden gecti denir ya, aynen oyle bizden gecti :))) benim hic oyle bir hayalim yok zaten :) en buyuk hayalım tartıda gorecegım rakam, 56 :) dusuncesı bıle ıcımı kıpır kıpır yapıyor. :)
ben ilk zamanlar oyle deli kilolar verince, ooo iyi ayda 8-9 kilo versem, su zamanda hedefime ulaşırım diye UÇUK HAYALLER kuruyordum :) ayda 4 kiloya ıyyygg cok az dıyordum..
simdi opup basıma koyuyorum ayda 4 kıloya :)))))))))
tabi canım. hani bizden gecti denir ya, aynen oyle bizden gecti :))) benim hic oyle bir hayalim yok zaten :) en buyuk hayalım tartıda gorecegım rakam, 56 :) dusuncesı bıle ıcımı kıpır kıpır yapıyor. :)
ben ilk zamanlar oyle deli kilolar verince, ooo iyi ayda 8-9 kilo versem, su zamanda hedefime ulaşırım diye UÇUK HAYALLER kuruyordum :) ayda 4 kiloya ıyyygg cok az dıyordum..
simdi opup basıma koyuyorum ayda 4 kıloya :)))))))))
ben 56 kilo hiç oldummu acaba cidden hatırlamıyorumm
benim hafızamda bi 43 kilo var ortaokuldaydım heralde öff 43 kilo olmuşum demiştim niyeyse beynime kazınmış
bide 63
ünv 1 deyken 63 kiloyum diye okulun diyetisyenine gitmiştim kadında bana senin diyetle ne işin var dikkat et yeter diyip beni başından savmıştı deli olmuştum bide onu hatırlıyorum
onun dışında bide mezun olduktan sonra bi süre diyet yapıp 66yı görmüştüm onu hatırlıuyorum dahada başka bi kilo hatırlamıyorum olduğum:))
ha tabi 80ler i saymazsak onlar hiç çıkmaz aklımdannnn
evet ya hep matematiksel bi hesap vardırya zaten
işte haftada bir kilo versem ayda 4 iki ayda 8 üç ayda 12 yapar bende 3 ay sonra incecik olurum vs gibi
keşke öyle olsa ama olmuyor
ilk hafta 2 kilo vermiştim dedimkii ooo ayda 8 kilo eder 3 ay sonra iş tamamdır
ama sonrası dediğiniz gibi gıdım gıdım hatta bazen hiç kaçamakta yapmamana rağmen gitmiyor bile
işte azimliolup vazgeçmemek
zaten ne kadar yavaş giderse o kadar iyi bizim için geri dönüşü o derece zor olacak demektir
ben 56 kilo hiç oldummu acaba cidden hatırlamıyorumm
benim hafızamda bi 43 kilo var ortaokuldaydım heralde öff 43 kilo olmuşum demiştim niyeyse beynime kazınmış
bide 63
ünv 1 deyken 63 kiloyum diye okulun diyetisyenine gitmiştim kadında bana senin diyetle ne işin var dikkat et yeter diyip beni başından savmıştı deli olmuştum bide onu hatırlıyorum
onun dışında bide mezun olduktan sonra bi süre diyet yapıp 66yı görmüştüm onu hatırlıuyorum dahada başka bi kilo hatırlamıyorum olduğum:))
ha tabi 80ler i saymazsak onlar hiç çıkmaz aklımdannnn
Ay da 8 kilo hayallerini ben de ilk rejimimde kurmuştum. :) Tabi o zamanlar bile ortalamada anca ayda 2 kilo verebildim, üstelik 88 kilo ile başlamıştım.
Şimdi dediğin gibi canım, ayda 4 kilo versem kalkıp oynarım.
Bu arada mesajı attım, bakalım ne cevap verecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?