Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmişi tam okuyamadıgım için neler yasandı tam bılmıyorum ama takım dan ayrılmak istıyorum cuma gunu yuzdeyı dusurmek ıstemem ewet çok kırıldım benı uyardıgın için degıl söyleyıs biçiminden benım bır peri falan bekledıggım yok az kılo verdım 7 kılo kadar tatılde kılo almak kaçınılmaz kılo verdıkçe gırer paylasırım sizlerle

Cuma günü yüzdeyi ben de düşürebilirim. Kim takım yüzdesini gerçekten önemsiyor ki? Ben örnek olarak yazmıştım onu, tabiki bir peri beklediğini düşünmüyorum. Gitmene gerek kalmayacak, merak etme.

Kimse bu yazacaklarımı yanlış anlamasın. Ben kimseye trip attığımdan veya kırıldığımdan yazmıyorum.

Takıma faydalı olamadığımı düşünüyorum. Yumuşak yazsam olmuyor, sert yazsam olmuyor; sizlere gerektiği gibi yaklaşamıyorum sanırım. Benim yüzümden kimsenin ayrılmasına gerek yok. Siz benden daha eskisiniz, buraya belki de daha bağlısınız, hayatınızı değiştirmek istemem.

Benden buraya kadar kızlar. Ben yokken her şey sanırım daha iyiydi. Kimsenin arasındaki dostluk benim yüzümden bozulmasın. Benim için kendi isteği ile ayrıldı yazarsınız.

Bir gün içinde her şey nasıl da değişti, değil mi? :)

Burada bende güzel anılar bırakan herkese teşekkür ederim. Dilerim bu şekilde devam eder ve hepiniz mezun olursunuz.

Haydaaa bu ne şimdi şok oldum.yapmayın allah aşkına kızlar ya,hepimize bir haller oldu,takımı kapatalım gitsin o zaman,olur mu öyle şey ya.
Berivan canım dün benle sinem de çok üzüldük,inan ki rüyama bile girdi,zaten oğlum uyutmuyor,o uyuduğum 3,4saatin içindede hep takımla ilgili rüyalar gördüm,çok huzursuzdum.doğru söylüyorsun insanın tatile gidip birkaç kilo da olsa almadan dönmesi mucize olur,çünkü senede bir en fazla birkaç kez gidiyorsun,açık büfeden yemek yiyorsun,üstelik saatlerce dinleniyorsun,güneşleniyorsun hareketsiz kalıyorsun,kilo almamak çok zor,müthiş bir irade gerektiriyor,o iradeye sahip olsak hiçbirimiz bu topikte olmazdık heralde.fundanın uyarısı sana sert gelmiş olabilir,aslında haklı,doğruyu söylüyor ama belki zamanı yanlıştı bilemiyorum,uzatmayın lütfen takımdan ayrılıyorum ne demek,gerek yok buna.sonuçta funda bu kuralları yazdığında hepimiz kabul ettik ama işleyişe gelince biraz ağır kaçıyor gibi,biz de kaçamak konusuna takıldık dün

Funda sen olmazsan biz bir takım olamayız canım,bizi çekip çeviren sensin,sen olmasan bir diyet günlüğüne döner burası,takım olmaz,yapma lütfen buna gerek yok üzüldüm,
kızlar isterseniz şu kuralları baştan gözden geçirelim,başka takımlara bakalım kuralları var mı,önce kuralları kabul ediyoruz,sonra hatırlatana kırılıyoruz.ben akşam başka takımları okudum biraz,sizde bakın,herkes fikrini söylesin,önerisi olan önersin,ben kimsenin gitmesini istemiyorum,dün bende gitmekten bahsettim ama ben gitmek istemiyorum,takıma uyum sağlamadığımı düşünüyorsanız git deyin ben giderim,kimseye kırılmam dedim

yazdığın mesajı oku funda

yazdığın mesajı oku funda

Funda sen kaptansın takımdan ayrılamazsın sende benim yüzümden ayrılmak istıyorsun bunu kabul edemem takımın kendinne gelmesi gerek 5. Takımın ayakda dimdik durması ve mezun olunana kadar da devam etmesi gerek

ben hiç kilo almadım yada 300 gr almışım dıyebilirdim aklımdan geçmedı diyemem ama burada güven ve sorumluluk lar var oyuzden hep net oldum tatılde çok içecek içildi vucudum o kadar su tutmuskı lavobodan cıkamıyorum bugun kısa süre için de verecegım aldıklarımı
funda ben de benim yüzümden ayrılmanı kabul edemem sakın böyle birsey yapma canım

kızlar...ne oluyor.. kim niye ayrılıyor allahııııım.... hadi bende yardım etmek istiyorum ne yapmam gerekli söyleyin...
bu zamana kadar sonuncu da olduk ama kimse yüzdeyi düşürdüğü için ayrılmadı.Takım ortalamasının alınmasının bi sebebi var.takıma karşı sorumluluk hissedilip dikkat edilmesi içindir.Ama takım içinde hepimiz biliyoruz ki herkes iyi yönde etkilemek istiyor...Ben ki defalarca izin almak zorunda kaldım. kilo aldım verdim hatta yeri geldi haftalarca yerimde saydım ...

ben mesajları okurken berivanın mesajını gördüm ve ona cevao yazayım tekrar okuyum dedim ve şaka gibi 3 mesaj birden atmışımmmm,sonra dondüm okumaya devam ederken aslında bu attığım mesajın hiç şu ana uygun olmadığını farkettim..
arkadaşlarım ben burda yeniyim ve kimseyi tanımıyorum öyleki sonradan gelmek çok zor direk kontak kurulamıyor ,ama siz okadar güzel arkadaşlıklar kurmuşunuzki gıpda edilir durumda ,evet yazılarda göz teması mimikler ses tonu olmayınca yanlış anşamalar olabiliyor yazan aslında karşısındakinin iyiliğini düşünerek sevgiyle yazsa bile içindeki bırkaç kelimeden dolayı negayif görülebiliyor o yüzden ben size derimki bir birimizi yazıdan çok niyetlerimize göre deeyerlendirelim..
benim nacizane fikrim berivan zaten kila aldığına kendide üzüldüğü için funfanın iyi niterle uyarisini sert buldu ,olur boyle şeyşer bunun içinde sakin bu arkadaşlıklara kıymayın gelin hep birlikde ,daha güzel daha hırslı grubumuza devam edelim.....

Bugun ku menumu yaziyim
Sabah : 3 grisini, 1 kk eski kasar, bir bardak yeşil çay, cok aceleye geldi Kahvaltım

Ara : yok

Öğlen : disardaydik velilerle yine simit sarayın da kendime Çavdar ekmegine, peynir, domates, salatalıkli sandviç, 1 bardak çay

Ara : bir avuç badem

Aksam : 6 kasık zeytinyağlı barbunya, yoğurt, 2 dilm ekmek

Ara : 1 bardak yeşil çay, 2 kuru incir

Haklısın raa,
bende söyledim ama işe yaramadı,ne funda ne berivan ne sinem kimse gelmemiş,bişey yazmamış.arzu da yok ortada.

Geldim canim geldim ay kizlar giremedim bu aksam cok yogun bir telefon trafiğim vardı, bı de görumcemin kızı fransaya gidiyor okumaya. bize gelmiş vedalaşmalak icin o yüzden gece kaldım biraz....

Ortada takım makım kalmadı zaten arzucum herkes gitti.yarını bekleyelim bakalım gelecekler mi.eğer devam etmek istiyorsanız bişeyler yapmak gerekiyor

Ya Ne olmuş Pelincim böyle her gece bir sok yasıyorum artık kendimize bir ceki düzen verelim aramızda alınmaca darılmaca olmasın lütfen ben cok üzülüyorum ne guzel bir takımımız var bu takımı kaybetmeyelim bizler cocuk yasta değiliz artık lütfen kimse bir yere gitmesin

Raacim, yeni gelmiş olabilirsin ama o kadar guzel anlatmışsin ki takımı tebrik ederim seni zaten bu takım öyle bir takım ki 1 saat baksan bile seni icine aliveriyor. Niyetler iyi ama maalesef yanlış anlaşılmalar oluyor canim....

Raacim, yeni gelmiş olabilirsin ama o kadar guzel anlatmışsin ki takımı tebrik ederim seni zaten bu takım öyle bir takım ki 1 saat baksan bile seni icine aliveriyor. Niyetler iyi ama maalesef yanlış anlaşılmalar oluyor canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…