Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle bir daha deneyecektim zaten. O zaman dediğin gibi tatlıya yoğunlaşıp yaparım. Yavaş yemeğe dayanmak zor olacak ama yavaş yavaş yemeye çalışacağım artık. :) Bugün gerçekten deli gibi saldırdım çünkü; o kadar açlık varmış ki üstümde anlatamam...

Arzucum sana burdan ayın paylaşımı ödülünü vermek istiyorum canım. Hem yemek yediren, hem tadını aldıran, hem iştahı kapatan formül...

Canım bencede tek bir şeye odaklan bunu yaparken sen maşallah ondan ona ondan ona geçmişsin. Sen anlattıklarını okurken valla ben zor durdum nasıl yedin o ka şeyi....

Arzu çok güzel bir yazıydı,kaydettim,sık sık okuycam,her kaçamak krizim tuttuğunda..
Okurken kendim yaşadım olayı,öyle hayal ettim,neredeyse kusacaktım,midem bulandı

Bir önerim var kızlar,
veya bir rica diyelim fundacım,
şu mesaj sayısı ve menü bildirmi işini gece 12den önce yapın diyorsun ya,mesela ben en çok gece yarısından sonra gelebiliyorum,sonuçta hepimizin farklı düzeni var,evli olan var,çocuğu olan var,ben ancak o saatte müsait oluyorm.
Örneğin mesajları akşam yerine sabah saysan olur mu

Tuni geçmiş olsun canım,evde en korktuğum şey oğlmun ütüden yanması,o yüzden ekstra dikkatliyim.soğumasını beklerken mutfak tezgahında tutarım mesela,ütü yaparken suyu bittiğinde su almak için banyoya giderken ütünün fişini çeker yanımda götürürüm,çok tehlikeli çünkü,daha beteri de olabilirdi,neyse küçük bir yanık diyorsun,geçmiş olsun canım,anestol sür acısını dindirir,uyuşturur,bir de yanık kremi,ikisini karıştır

Az once face' e bakıyordum. bir resim gordum once guldum, sonrada dedim; bende hala diyete baslamasaydım sonum bu mu olurdu acaba ?

kopuslerım popomda arardım onları :)))))

Menümü yazayım
sabah
1dilim ekmek
1yumurta,1çay kaşığı zeytinyağı ve domates püresinden melemen
1bardak süt

öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
salata
1dilim ekmek

ara
1bardak sütten neskafe
1bebe bisküvisi

akşam
1tabak taze fasülye yemeği

ara
1kase yoğurt

bugün doyamadım nedense,
dün diyeti bıraktığım için olabilir mi acaba.yatmadan önce sinamekili karışık bitki çayı içmeyi düşünüyorum,günlerdir barsak sorunu yaşıyorum,spastik kolon,huzursuz barsak sendromu demişti doktor,yine başladı

Canım bencede tek bir şeye odaklan bunu yaparken sen maşallah ondan ona ondan ona geçmişsin. Sen anlattıklarını okurken valla ben zor durdum nasıl yedin o ka şeyi....

Açlıktan yedim.

Pelincim 00:00 geçtiği an yeni bir güne geçmiş oluyoruz. "Ancak akşam gelebiliyorum" demişsin, zaten akşam girmen bir önceki gün de akşam girmen demek oluyor. Bugüne kadarki listeye baktığımda tek bir gün dışında hiç problemin olmamış... Ama tabi bu ekstra bir çabaysa onu bilemem. :) O zaman 06:00 olsun mesaj-menü sayımı... Çünkü bir sonraki güne tamamen geçildiğinde hangisi dün, hangisi bugündü karman çorman olur. :) Ne dersin buna? Ama dediğim gibi bugüne kadar sadece bir gün yazamamışsın.

Sabah ve öğle arasında ara olmamış. Bir de ekmek 1-2 dilim daha olabilirdi. Belki bu yüzden doymamışsındır. Sabahtan-öğleden açlık bir başladı mı dinmesi sorun oluyor.

Son düzenleme:
Arzucum kitabı inceledim. Tam da bugünkü olumlama konuşmamıza uyuyor. Bence harika bir kitaptır. Ve unutmayın, bunu hayatımızın her alanına uygulayabiliriz.

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Ay bugun bı giremedim Kizlar
Aksamda misafirlikteydik geldik hemen okudum yazdikalirnizi baya dokturmusunuz:))
Hemen menumu yazayım mesajlara gecicem

Sabah. ( arkadaşlarla disarda kahvaltidaydik demiştim onun icin biraz kallavi)
1 simit
Peynir domates salatalık
Sucuk
1 dilim ekmek

Ara
Yok gecti zaten kahvaltımız

Öğle
Yok

Ara
1 haslanmis misir

Aksam
Nohut yemegi
Bulgur pilavi
Yoğurt
Domates

Ara
Yarım armut

2 kupa yesilcay
30 dk yuruyus

Mesaj numaralarına dikkat edelim kızlar. Bir de hazır bu kadar kalabalıkken yarın saat 13:00'e kadar bildirim yapmanız gerektiğini hatırlatayım.

Esincim, kaptanınla konuşabildin mi? Öğlen biraz konuştuk, sen çıktın ama daha kurallarımızı bile okumadın. :)

Ben de bugünkü konuşmalardan aklıma geldi tekrar şöyle bir bakıyım dedim harika bir kitap ben bir süre bu kitaptakileri uygulamıştım gerçekten de kilo vermemiştim ama kilo da almamıştım o kadar yememe rağmen... Ara ara size önemli yerlerini paylaşıcam...

Senin bu arkadaşlar yağlı yiyecekleri pek bir seviyor. Sana düşman olmasınlar sakın...
Sucuğun miktarı yazmıyor bunun nedeninin "zaten azıcıktı, miktar yazmaya gerek görmedim" olduğunu düşünüyorum. :) Genel olarak güzel menü, afiyet olsun Tunicim. :)

Hoş buldum : ) Evet kimin ızgara için zamanı var ki… Çok haklısın.. Evden kızartıp ekmek arası götürsen bile ısıtma derdi var… Bunları çözmemiz lazım.. Pratik, lezzetli ve sağlıklı fikirler paylaşalım…
Hoş buldum teşekkürler : ) Sana da çok çok geçmiş olsun…
36 bedenim… Her giydiğim yakışıyor… En güzel benim ikinci kim : )

Sabah ve öğle arasında ara olmamış. Bir de ekmek 1-2 dilim daha olabilirdi. Belki bu yüzden doymamışsındır. Sabahtan-öğleden açlık bir başladı mı dinmesi sorun oluyor.

yok canım o sabah yazdığım süt sade süt değil,neskafeli,o beni çok tok tutuyor,öğle yemeğine kadar hiç acıkmıyorum oyüzden ara yapmıyorum.
Bugün şunu düşündüm,ben diyete 71kiloyla başladım,o zaman haftada bir gün izin günüm diyordum,gündüz arkadaşlarımla börek çörek tatlı pasta ne bulsam yiyordum akşamı ya hiç yemiyordum ya hafif geçiriyordum, hiç spor falan da yapmadan birbuçuk ayda 8kilo vermiştim.protain ağırlıklı besleniyordum,neredeyse hergün tavuk salata yiyordum,şimdi daha dikkatliyim ama öyle çok kilo veremiyorum,
işin sırrı bol protein,düşük karbonhidrat mıydı yoksa daha fazla kilom olduğu için mi hızlı gidiyordu bilemiyorum,yarından itibaren yine bol protein denemeyi düşünüyorum

Ya pelincim İnan aynen sen gibi yapıyordum bende, en korktuğum şey utudur
Ama gercekten bı anda nasil oldu anlamadım cokta kızdım kendime yazık eşimde beni sakinleştirmeye çalışıyor sende istemezdin kaza iste diye(
Yani az bı yanık ama yanık sonuçta canı yanıyor(
Krem sürdük tabi pek tutmadı hemen sildi ama sık sık sürdük artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…