- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.161
Ya... Ağlayacağım şimdi ama...
Ben 25 oldum ve o rakam bana dağ gibi geliyor. Bir gün 30 da olacağım, 40 da...
İnsanın ruhunun genç ve canlı olması güzel de o ruh nüfus cüzdanıyla uymayınca bir tuhaf oluyor...
Gunaydınnnnnnnnn... :)
pelincim cok sevindim darısı bize insallah. gerçi ben dunden sonra cok hızlı beklemıyorumdun 2 ogun yedim ozellikle aksam fenaydı.
neyse onu unutup bugun sporlu guzel bır gune merhaba diyorum.. :)
az once ShowTV'de bir kadın vardı, oyuncuymus. Kadın cok kilo almıs, bunalıma gırmıs ve kilosu yuzunden dışlanmış anlatıyor.... 100kusur gun evden cıkmadım, banyo bıle yapmıyordum, ojelerimi bile cıkarmıyordum, ağlıyordum, dua ediyordum.... sonra bir gun kendime geldim.. beni dıslayanlar için değil, benim gıbı olanlara bir umut ve ornek olmak ıcın kılo vermeye karar verdım demiş.... Buraya kadar guzel.. dımı bır basarı hıkayesı gıbı.. AMA DEĞİL.. Kadın amelyatla yağ aldırarak kilo vermiş. Bir de TV'ye cıkmıs ornek olacakmıs.. İnanılmaz sinirlendim, o salak cıkmıs konusuyor da, Kanal nasıl yayınlıyor onu. Bu basarı değil, zayıflık nerde bunun saglıklı tarafı...
tunituni :69.9
buffy26 :67- 63cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 75- 70
UmutCan : 57
Handemi :64.2 - 62
Yani yazalım tabide ne zamandi acaba o zaman kac kiloydum???
Bayramdamiydi??
Oooy Oooy
Arabam bozuldu çektiler demsitimya
400 tl masraf çıkmış amaaan((
Gunaydınnnnnnnnn... :)
pelincim cok sevindim darısı bize insallah. gerçi ben dunden sonra cok hızlı beklemıyorumdun 2 ogun yedim ozellikle aksam fenaydı.
neyse onu unutup bugun sporlu guzel bır gune merhaba diyorum.. :)
az once ShowTV'de bir kadın vardı, oyuncuymus. Kadın cok kilo almıs, bunalıma gırmıs ve kilosu yuzunden dışlanmış anlatıyor.... 100kusur gun evden cıkmadım, banyo bıle yapmıyordum, ojelerimi bile cıkarmıyordum, ağlıyordum, dua ediyordum.... sonra bir gun kendime geldim.. beni dıslayanlar için değil, benim gıbı olanlara bir umut ve ornek olmak ıcın kılo vermeye karar verdım demiş.... Buraya kadar guzel.. dımı bır basarı hıkayesı gıbı.. AMA DEĞİL.. Kadın amelyatla yağ aldırarak kilo vermiş. Bir de TV'ye cıkmıs ornek olacakmıs.. İnanılmaz sinirlendim, o salak cıkmıs konusuyor da, Kanal nasıl yayınlıyor onu. Bu basarı değil, zayıflık nerde bunun saglıklı tarafı...
cektirme zaten baslı basına masraf. ne arıza oldu ki yolda bırakıcak
sor sor bak kendime nasıl guveniyorumeger dersem ki, bugun lastık patladı, yollar camurdu falan... ıstedıgın gıbı cezada verebilirsin :)
aaaa sen yeni mi farkettino göbüş çok oldu gideli.. :)))
arzucum daha kimse tutamaz bizi :)))) ama gercekten o kadını gorunce cidden bizle gurur duydum yaa.. canım bizz :))))
sağol arzucum. 30 oldum, hala 30 hissetmiyorum ama alısıcam artık :)))
belki bir kaç sene daha 29 da takılırım :76: :)
:)))))) eski bir turk film vardı o geldi aklıma :))) ben dönyanın en gözel garısıyam :))))))
------------------------------------------------------------
kızlar bu hafta enerjimiz hep boyle olsun inşallahhh....
gizli reklam işte canım,kanallar bunu çok yapıyor,dünyanın parasını alıyorlar.şimdi kanalı arasan o kadının doktorunun hastanenin numarasını istiyorum desen verirler.bu sitede de rastladım,biri konu açmıştı,yağ aldırmışmıydı,kelepçe mi taktırmıştı öyle birşeydi,öyle uzun,öyle eziyetli birkaç aylık bir tedavi süreci anlatıyor ki eziyet gibi,bir de doktorun adını vermiş,aman allah razı olsun da hayatımı kurtardı da bilmem ne yazmış,salak zaten sen birkaç ay boğazını tutsan,bol sporla o verdiğin kilodan fazlasını verirdin,paran da cebinde kalırdı,anestezi de almazdın,bıçak yaran acın ağrın da olmazdı yani,yüz küsür kilo bir insan iyi bir diyet ve sporla on onbeş kilo verir bence birkaç ayda,çok rahat verir.
Zamanında sabah sabah seda sayana haydar dümen gelirdi allahın günü,vay vajinismusu türkiyede benden başka tedavi eden yok,bir seansta çözüm garanti falan derdi,o zaman benim de öyle bir sorunum vardı,ağlayarak aradım kanalı,hemen telefonunu verdiler,aradım muayenehanesini,o zamanın parasıyla mark üzerinden bir servet istiyordu,ağladım yalvardım eşime,ömür boyu da birlikte olamayacağımızı bilsem yine de o sapık pezev.......e gitmem dedi,13yaşında kızla evli o dedi.
Sonra araştırdım çapada mis gibi proflardan tedavi gördüm ve atlattım yani diueceğim her izlediğinize her okuduğunuza inanmayın arkadaşlar.sinem inandı demiyorum genel söylüyorum
Çekiciyi kasko gönderdi ona para vermedik Allah'tan
Ya cok yağmur yağmıştı Bikac su birikintisine girdim(
Elektrik aksanina su kaçmış vs tamda anlamadimda(
he kız ben hatırladın,ben gözel garıyam diyordu,küçük emrahın annesi miydi neydi oya aydoğan
Şimdi bişey diycem,bana güleceksiniz,iki günde böyle birşey mümkün müdür bilmiyorum,dünden beri aklıma geldikçe şınav çekiyorum ve göğüslerime bişeyler oldu çok acıyor ama şişti sertleşti biraz,daha dik duruyor,sütyen bile farklı duruyor şu anda ????
Artık sporun mucizesine inanıyorum arkadaşlar,kesin bu da işe yarayacak.karın egzersizi gibi
canım konu zaten ınanıp ınanmak değil. bak işte yasadıgın saglık sorununun da gitmek istemissin.
ya o kanala kufrettım resmen.. turkıyede kılo cok buyuk problem bir suru insanın aklını celıcekler... akıllarının kucucuk bır kosesınde boyle bır sey varsa hemen bu yola basvuracaklar..
boyle şarlatanlara hiç tahammulum yok. insanların duygularını kullanıyorlar..bu sene sorsalar bana en iyi program neydi? kesinlikle Yeni Bir Hayat derdim. (ki sacma sapan vakıtlerde yayınladılar) İnsanlara yardım ettikleri gibi hayat tarzlarını değiştirdiler. cok takdir ettim. bugun cıkan o salak kadının suresinde saglıkla verdıler kıloları..
benim onu size anlatmamın sebebi, olabilecek en dogru yoldayız, bununla mutlu olmalıyız anlamında soyledim..
tunim 2 kere gecmis olsun canımallahtan kaskon varmıs 1000 tl cıkardı karsına yoksa.
Fundacım bisikletim yukarı cıktı, temizlendi, yaglandı, bas kosede yerını aldı :)
dunu telafı etmem ıcın sanırım 40dk X2 yapmam lazım. birazdan tunicem tepesine :) bir de aksam ustu yaparım. vicdanım ve vucudum rahatlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?