Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tunituni :69.9
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 75- 70
UmutCan : 57
Handemi :64.2 - 62

Kızlar şimdilik kaçmam gerek.Öğlene yemek yapıcam kızımı derhaneye bırakıcam ve oğlum tepemde laptopu bekliyor:))
Görüşürüz gelicem yine bekleyin beni

Sağlıklıyım,Mutluyum,Kilo veriyorummm ve hepinizi seviyorum anacım :)))
(ay ne çok şey yapıyorum yav:))))

Ne yaptın Funda sen ağlarsan biz ne yapalım

-----------------------------------------------------------------------

Yarışmaya katılmadan once Diyet Günlüklerindeydim bugun aklıma geldi bir o sayfaları karıstıryım bakayım dedım Menulerim nasılmıs diye belki diyet devam ederken yaptıgım eksikler fazlalar vardır dıye.. Baktım kesinlikle menulerim daha guzel. Bugun onları toplayıp, kendimden kopya cekmeyı dusunuyorum. :)
(Yalnız aynı tek birşey var, o zamanda katıymışım :)))))) )

evet ya bende baktım ona
İlk reklamlarını seyredince nasil heyecanlandim kadın super kilo vermiş diye
Neymiş tüp mide taktirmis, neymiş herkese ornek olmus arkasından 40 50 kisi daha yaptırmış hayatları kurtulmuş
Ay bide anlatıyor ilk ay 21 kilo vermiş, zaten ilk 3 ayda kilo kaybı 45 olmusss(

Bide bi tebrik bı alkış bı kıyamet
İnsaf dediim(

Kizlar bugun yine mutluyum:))
Artık kaybettim sandığım aramadığım yer kalmadığı ve ümidimi kaybettiğim Nişan elbisemi dün bulduuuuumm:))
Hemde çöpe atıyordum az kalsın yanlışlıkla
Son anda kurtardım:))

Veeee icine girebildim sayılır:))
Sadece fermuarin kapanmasına yarım cm kalmış
Onu kuzenimin kına gecesinde giymek istiyorumm:)) ve giyecegimmm ins:))

Mutluyum huzurluyum incecik ve super güzelim:))
Hahaaaayyyyy:))

gizli reklam işte canım,kanallar bunu çok yapıyor,dünyanın parasını alıyorlar.şimdi kanalı arasan o kadının doktorunun hastanenin numarasını istiyorum desen verirler.bu sitede de rastladım,biri konu açmıştı,yağ aldırmışmıydı,kelepçe mi taktırmıştı öyle birşeydi,öyle uzun,öyle eziyetli birkaç aylık bir tedavi süreci anlatıyor ki eziyet gibi,bir de doktorun adını vermiş,aman allah razı olsun da hayatımı kurtardı da bilmem ne yazmış,salak zaten sen birkaç ay boğazını tutsan,bol sporla o verdiğin kilodan fazlasını verirdin,paran da cebinde kalırdı,anestezi de almazdın,bıçak yaran acın ağrın da olmazdı yani,yüz küsür kilo bir insan iyi bir diyet ve sporla on onbeş kilo verir bence birkaç ayda,çok rahat verir.
Zamanında sabah sabah seda sayana haydar dümen gelirdi allahın günü,vay vajinismusu türkiyede benden başka tedavi eden yok,bir seansta çözüm garanti falan derdi,o zaman benim de öyle bir sorunum vardı,ağlayarak aradım kanalı,hemen telefonunu verdiler,aradım muayenehanesini,o zamanın parasıyla mark üzerinden bir servet istiyordu,ağladım yalvardım eşime,ömür boyu da birlikte olamayacağımızı bilsem yine de o sapık pezev.......e gitmem dedi,13yaşında kızla evli o dedi.
Sonra araştırdım çapada mis gibi proflardan tedavi gördüm ve atlattım yani diueceğim her izlediğinize her okuduğunuza inanmayın arkadaşlar.sinem inandı demiyorum genel söylüyorum

tunituni :73-69.9
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 75- 70
UmutCan : 57
Handemi :64.2 - 62

he kız ben hatırladın,ben gözel garıyam diyordu,küçük emrahın annesi miydi neydi oya aydoğan

canım konu zaten ınanıp ınanmak değil. bak işte yasadıgın saglık sorununun da gitmek istemissin.
ya o kanala kufrettım resmen.. turkıyede kılo cok buyuk problem bir suru insanın aklını celıcekler... akıllarının kucucuk bır kosesınde boyle bır sey varsa hemen bu yola basvuracaklar..
boyle şarlatanlara hiç tahammulum yok. insanların duygularını kullanıyorlar..bu sene sorsalar bana en iyi program neydi? kesinlikle Yeni Bir Hayat derdim. (ki sacma sapan vakıtlerde yayınladılar) İnsanlara yardım ettikleri gibi hayat tarzlarını değiştirdiler. cok takdir ettim. bugun cıkan o salak kadının suresinde saglıkla verdıler kıloları..
benim onu size anlatmamın sebebi, olabilecek en dogru yoldayız, bununla mutlu olmalıyız anlamında soyledim..

Çekiciyi kasko gönderdi ona para vermedik Allah'tan

Ya cok yağmur yağmıştı Bikac su birikintisine girdim(
Elektrik aksanina su kaçmış vs tamda anlamadimda(

tunim 2 kere gecmis olsun canım allahtan kaskon varmıs 1000 tl cıkardı karsına yoksa.

Fundacım bisikletim yukarı cıktı, temizlendi, yaglandı, bas kosede yerını aldı :)
dunu telafı etmem ıcın sanırım 40dk X2 yapmam lazım. birazdan tunicem tepesine :) bir de aksam ustu yaparım. vicdanım ve vucudum rahatlar :)

Şimdi bişey diycem,bana güleceksiniz,iki günde böyle birşey mümkün müdür bilmiyorum,dünden beri aklıma geldikçe şınav çekiyorum ve göğüslerime bişeyler oldu çok acıyor ama şişti sertleşti biraz,daha dik duruyor,sütyen bile farklı duruyor şu anda ????

Artık sporun mucizesine inanıyorum arkadaşlar,kesin bu da işe yarayacak.karın egzersizi gibi

Sınav cekebiliyormusun super:))

Aynen o yarışmayı bende cok sevmiştim ama dediğin gibi saçma sapan saatlerde 20 dk 30 dk bisey yayinladilar
Yıllar oncede simdi zayiflamak istiyorum diye bi yarışma vardı onuda cok sevmiştim:))
Keske yenileri çıksa

Hele yeni bir hayatta birinci olan Hakan vardıya hayret otesiydi adam finalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…